Kako gledati Amazon Prime Instant Video zunaj ZDA

[ware_item id=33][/ware_item]

Ste pripravljeni na zabavno poletje? Vročina lahko včasih postane neznosna, vedno pa so na voljo sladoled, sode in seveda zabava, da boste pozabili na močno vročino. Letošnje poletje je zagotovo neverjetno, saj bodo izšli zelo pričakovani filmi z vašimi najljubšimi hollywoodskimi igralci. Glasbene droge so se morale veseliti, saj so največja imena v glasbeni industriji letos napovedala sodelovanje. V tej sezoni je na voljo več albumov in singlov, tako da boste lahko razvajeni, ko boste ustvarili zabavo ali kul seznam predvajanja za pot..


Iščete krasno novo TV oddajo, s katero bi premagali mamico od zadnje, ki vam je pustila popolno razbitino? Oglejte si najvišje uvrščene televizijske oddaje v žanrih, kot so drama, akcija, triler, paranormalna, romantična komedija, sitkomi, distopiki in še veliko več na Amazonu. Morda vas bodo prijetno presenetile originalne TV-serije, naštete v Amazon Prime. Mogoče ne igrate toliko filmov, glasbe ali TV oddaj kot knjig. V tem primeru vas bodo morda zanimale ekskluzivne ponudbe na Amazon Kindle prek naročnine na Amazon Prime. Obstajajo tudi druge ugodnosti, ki jih lahko izkoristite, ko odprete Amazon Prime zunaj ZDA, če trenutno ne živite tam.

Kaj ponuja Amazon Prime?

Ta storitev bo koristna, če boste pogosto nakupovali pri Amazonu, ker obstajajo posebni popusti in premisleki v več kategorijah za naročnike Amazon Prime. Večina spletnih kupcev se pogosto pritožuje nad visokimi cenami pošiljanja, zato je to idealno, če želite izkoristiti brezplačno pošiljanje v ZDA. Poleg tega obstajajo tudi poceni pavšalni stroški pošiljanja, ki jih lahko dobite za vse, od elektronike do osnovnih gospodinjskih predmetov. Denar lahko prihranite za druge predmete, ki so na voljo na Amazonu, in vsak mesec prek Kindle First dobite brezplačno knjigo.

Kako gledati Amazon Prime Instant Video zunaj ZDA

Najbolj priljubljena prednost Amazon Prime je seveda razvedrilni odsek. Amazon Prime Video vam omogoča predvajanje najbolj vročih filmov in TV oddaj v spletu v HD kakovosti po zmernih cenah. Lahko pa se naročite tudi po seznamu kanalov, če se sprašujete, kako si lahko ogledate Amazon Instant Video zunaj ZDA, vendar boste za to najprej morali opraviti dodaten korak. V Amazon Prime Photos lahko naložite milijone fotografij, ki zamašijo prenosni računalnik in shrambo telefona. Ne samo da lahko poslušate neprekinjene sezname predvajanja glasbe, ne da bi kakšni oglasi zmešali vašo uporabniško izkušnjo. Amazon Prime vam omogoča tudi gledanje NFL iger v četrtek zvečer v živo, tako da lahko navijate za svojo najljubšo ekipo.

Če niste prepričani, ali je Amazon Prime vreden vaših dolarjev, ga med 30-dnevnim brezplačnim preskusom izmerite s svojimi pričakovanji. Ko ste zadovoljni, se lahko prijavite na Amazon Prime za letno naročnino v višini 99 USD, kar ima dolgoročno večjo vrednost. Če se ne želite tako dolgo zavezati, lahko uživate tudi za 10,99 USD na mesec.

Zakaj ne morem dostopati do Amazon Prime zunaj ZDA?

Amazon Prime je povsem nepremagljiv, vendar se boste morali naučiti, kako gledati Amazon Prime v tujini, preden se boste odločili za letni ali mesečni naročninski paket. Na žalost ni možnosti, da bi na Amazon Prime neposredno predvajali filme ali TV-oddaje, če ne živite v ZDA. Pretočna spletna mesta zaradi poslovnih razlogov pogosto postavljajo geografske omejitve za njihovo vsebino. Obstaja več skupnih spletnih strani z novicami in zabavami, ki jih v različnih državah prepoveduje vlada, tako da ta vprašanja niso omejena na zgolj pretakanje spletnih strani. Če poskusite dostopati do Amazon Prime zunaj ZDA, se prikaže sporočilo o napaki, ki razlaga, da določena vsebina v vaši državi ni na voljo.

Kako lahko gledam prenose Amazon Prime v tujino?

Ne obupajte že, saj je na milijone uporabnikov po vsem svetu, ki vedo, kako gledati Amazon Instant Video zunaj ZDA. Tudi vi ste lahko eden izmed njih! Najlepša mala programska oprema, imenovana virtualno zasebno omrežje (VPN), lahko konča vaš "lahko gledam, kako Amazon Prime prenaša v tujino?" skrbi. VPN skriva vaš IP naslov, da Amazon ne bi mogel odkriti vaše prave lokacije. Svoje dejanske lokacije ne morete samo prikriti prek VPN, ampak tudi izbrati območje, ki ga želite nadomestiti. Tako lahko za želeno lokacijo izberete ZDA, tako da se boste lahko naučili, kako gledati Amazon Instant Video zunaj ZDA prek VPN. Tako boste lahko odblokirali Amazon Prime Video kot spremenjeno lokacijo v ZDA.

Kako lahko VPN odklene Amazon Prime Video?

Na spletnih straneh VPN je veliko vodičev, kako gledati Amazon Prime v tujini. Potem se lahko posvetujete z njimi za podrobne vadbe o tem, kako gledati Amazon Instant Video zunaj ZDA, ko se naročite na njihovo storitev.

Če je to vprašanje, "Ali lahko gledam, kako se Amazon Prime nalaga v tujino?" vas muči, ko živite v Veliki Britaniji, Kanadi, Južni Afriki, Aziji ali Avstraliji. Ne samo, da potrebujete VPN, če želite deblokirati Amazon Prime Video, če niste v ZDA, ampak morate plačati tudi naročnino..

Recimo, da živite v Kanadi in se želite prijaviti na Amazon Prime. Pri tem vam ne more pomagati vsak VPN, saj je Amazon Prime že določil večino VPN-jev in njihovih strežnikov, ki se običajno uporabljajo za dostop do Amazon Prime zunaj ZDA. Vendar pa na srečo tudi pri teh VPN-jih prepoznajo samo strežnike, ki jih Amazon Prime prepozna, tako da lahko skočite na strežnik, ki ga Amazon Prime ni navedel. Manjši ali manj priljubljeni ponudniki VPN vam bodo lažje pomagali odgovoriti, kako gledati Amazon Prime v tujini, saj njihovi strežniki večinoma ostajajo neodkriti. Izberete lahko protokol in strežnik v ZDA, da ustvarite napačno lokacijo zase, tako da je vaš IP naslov naslov strežnika VPN v ZDA. To je IP-naslov, ki ga je prejel Amazon Prime in vam omogoča dostop do Amazon Prime zunaj ZDA.

Poleg tega vas VPN ščiti tako, da podatke prenašate v šifrirani obliki po kanalu. Poleg dostopa do programa Amazon Prime so prednosti uporabe VPN še več. Na primer, hekerji, organi kazenskega pregona in oglaševalci vas ne morejo slediti po spletu za njihove namene, zato lahko varno brskate.

Najboljši VPN-ji za dostop do Amazona Prime zunaj ZDA

NordVPN - Zmagovalec

Kako gledati Amazon Prime Instant Video zunaj ZDA

Svojo internetno povezavo morda delite s prijatelji, družino ali sostanovalci, zato je smiselno, da bi želeli, da se vaš VPN izvaja na več kot treh napravah skupaj. NordVPN vas bo zelo razveselil, ker lahko hkrati uporabite samo en račun za povezovanje 6 naprav z različnim OS. Do Amazon Prime lahko dostopate zunaj ZDA prek NordVPN za čim manj 3,99 USD / mesec (2-letni načrt) ali izberite eno večjih naročnin (3-letni posel), da prihranite več denarja.

Brez dvoma je NordVPN postal najboljši VPN v letih 2018 in 2019. Močan VPN, enostavne aplikacije in neverjetne funkcije.?

Kako gledati Amazon Prime Instant Video zunaj ZDANordVPN paketi

ExpressVPN

spletno mesto expressvpn

Ta znani ponudnik VPN je preveč dober, da bi si lahko ogledal Amazon Instant Video zunaj ZDA, saj so mu številni svetovni uporabniki dali ocene, polne pohvale. Edino, zaradi česar se boste lahko obotavljali, je sorazmerno draga cena. ExpressVPN deluje v več kot 90 državah, zato ima impresivno bazo zvestih uporabnikov, ki potrjujejo njegovo vrhunsko zmogljivost. Amazon Prime Video lahko na treh napravah hkrati odblokirate z ExpressVPN.

VyprVPN

Kako gledati Amazon Prime Instant Video zunaj ZDA

Druga izjemna možnost, ki vam pove, kako gledati Amazon Prime v tujini, je VyprVPN. Če menite, da ExpressVPN presega vaš proračun, poskusite VyprVPN s samo 6,67 USD / mesec kot začetnik. Obstajajo dražji paketi, ki imajo večjo vrednost, če se želite naročiti dlje časa. Ima tudi posebne mobilne aplikacije za iOS in Android, ki uporabnikom zelo izboljšajo izkušnjo, kar vam omogoča hitro odblokiranje Amazon Prime Video na vašem pametnem telefonu. VyprVPN deluje v več operacijskih sistemih, zato je odlična izbira, če imate v lasti več naprav z različnimi OS. Uživajte v visokohitrostnem HD pretakanju na treh napravah hkrati s sistemom VyprVPN.

IPVanish

Kako gledati Amazon Prime Instant Video zunaj ZDA

Če je vaš glavni problem proračun skupaj z dobrimi storitvami, je IPVanish morda odličen ponudnik VPN za vas. Res je priročno, da študenti, ki lahko izkoristijo ponudbe Amazon Prime Student, skupaj z redno naročnino na Amazon Prime izkoristijo svoje izkušnje. IPVanish vam omogoča varno povezavo z visoko hitrostjo za samo 10 USD na mesec na 5 različnih napravah hkrati. Poleg tega lahko svoj račun prekličete v 7 dneh, če je bila njihova uspešnost nižja od vas. Lahko zavarujete svojo povezavo s tremi zmogljivimi protokoli in izbirate med več desetimi strežniki v ZDA, če želite dostopati do Amazon Prime zunaj ZDA.

Pri izbiri VPN-ja za deblokiranje Amazon Prime upoštevajte hitrost, protokole, število istočasnih povezav z napravo, operacijske sisteme, cenovno dostopnost naročniškega paketa, število strežnikov, skrb za stranke in seveda ocene uporabnikov..

Tweets by AmazonVideo

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments