Kako gledati ABC mrežu izvan SAD-a 2020. godine

[ware_item id=33][/ware_item]

Ljeto je doba kada krenete na kauč kako biste napuhali i gledali svoje omiljene TV emisije, jer da, to je obično kada se pokreću nove sezone. Sigurno ste popularne emisije već stavili na svoj popis "Obaveze" i pozvali svoje kolege ovisnike o TV emisijama zbog poslastica koje gledaju u grupi. Ako je to tako, zacijelo ste uputili pogled na gledanje mreže ABC jer ona proizvodi neke od najpopularnijih američkih emisija na svijetu.


Govoreći o mreži ABC, „Ples sa zvijezdama“ i dalje je prilično poznat nakon svih ovih godina, dok su trendi žanrovi privukli pažnju mladih. U ABC-u se trenutačno emitira nekoliko cool trilera, misterija, akcija, horor, distopijski, fantastični i dramatični nastupi. Budući da širom svijeta postoji toliko obožavatelja ovih TV emisija, oni se okreću ABC mreži kako bi zadovoljili svoju zabavu. No prije nego što postavite račun na ABC i razočarate se gledajući skočni prozor "sadržaj nije dostupan u vašoj regiji", morate naučiti kako gledati ABC Idi izvan SAD-a.

Ograničeni pristup ABC Go

Da, to je istina ABC je jedno od najpoznatijih službenih web mjesta za streaming koje su postavile geografska ograničenja na njegov sadržaj. Ako trenutno ne živite u SAD-u, nećete moći izravno strujirati ABC-ove emisije putem interneta. Prvo, morat ćete otkriti kako deblokirati ABC Go. To može izgledati nepošteno prema fanovima izvan SAD-a, ali postoje ekonomski aspekti kao i politička nedoumica.

Kako gledati ABC mrežu izvan SAD-a 2020. godine

Postoji nekoliko značajnih mrežnih vijesti koje su zabranjene u zemljama poput Kine gdje vlada strogo provjerava sadržaj dostupan za javno gledanje. Naravno, morat ćete i platiti za strujanje ovih emisija nakon vas pristupite ABC izvan SAD-a. Pogledajte njihovu službenu web stranicu kako biste prikupili više detalja o dostupnim načinima plaćanja i pretplatničkim paketima. Ponekad postoje problemi dok obavljate plaćanja jer možda ne nude način plaćanja koji preferirate. Ne brini! Postoje načini obilaska oko njih i gledanja emisija nakon što deblokirate ABC Go.

VPN može deblokirati ABC Go

Najbolji vodiči o tome kako gledati ABC Go izvan SAD-a daju VPN tvrtke. Virtualna privatna mreža (VPN) odgovor je na molitve obožavatelja koji žive u inozemstvu. VPN je upravo ono što zvuči. Sve se odnosi na privatnost koja zauzvrat pruža bolju sigurnost. Najveća pretplata na pouzdanu VPN uslugu je ta što možete deblokirati ABC Go bez obzira gdje se nalazite. Recimo, na primjer, da živite na Filipinima i obožavatelj ste Quantica. Morat ćete otkriti kako gledati ABC Go izvan SAD-a. Prvi korak je pregledavanje VPN pružatelja usluga koji nude usluge u vašoj zemlji. Dalje, morat ćete proći kroz različite izbore da biste saznali možete li ABC-u pristupiti izvan SAD-a putem njihovih poslužitelja.

Međutim, to još uvijek nije sve! Nažalost, neće svi VPN-ovi raditi u vašoj zemlji i izvan onih koji se pojavljuju, postoji šansa da su na crnoj listi na ABC mreži, ups! Tvrtka za emitiranje vodi evidencije o VPN pružateljima kojima se korisnici izvan SAD-a obraćaju za streaming svojih emisija. Provjeravaju ih tako što identificiraju njihove VPN poslužitelje i šalju vam poruku pogreške ako pokušate pristupiti ABC izvan SAD-a. Dakle, ABC je blokirao određene poznate servere tih VPN pružatelja.

Srebrna obloga je da nisu blokirani svi VPN serveri. Ono što je još bolje je da manje VPN tvrtke mogu letjeti ispod radara, a veća imena na crnoj listi jer ih se češće koristi. Možete pretpostaviti da manje VPN tvrtke nisu pouzdane, ali to uopće nije točno. Osim toga, ovi VPN pružatelji neprestano su stekli dobru reputaciju međunarodnih ABC obožavatelja svojom velikom brigom o klijentima, učinkovitim poslužiteljima, pristupačnim pretplatničkim paketima, snažni protokoli, veze velike brzine.

Kako djeluje VPN

Vaši podaci normalno su i dok su na mreži. VPN razvija kanal preko kojeg vaši podaci ne teku u svom izvornom obliku. Umjesto toga, svi podaci koji se šalju na vaše računalo ili mobilni sustav su šifrirani. Što to znači? Izvorno stanje vaših podataka lako je prepoznati i čitljiv svima koji imaju pristup istoj vezi. Prijetite se prijetnji hakera svaki put kada dođete na mrežu putem javnog Wi-Fi-ja ili se povežete s bilo kojom javnom mrežom. Vaši su podaci otvoreni za upotrebu u kriminalnim aktivnostima, a hakeri mogu lako ukrasti vaše financijske zapise.

Pročitajte detaljni vodič: Kako djeluje VPN

U takvim je okolnostima VPN najbolji način da osigurate svoju sigurnost tako da ni agencije za provedbu zakona ne mogu njuškati. Postoje i mjere poduzete protiv web stranica koje pohranjuju vaše osobne podatke, poput kolačića i prate vašu aktivnost radi prikupljanja podataka za oglašavanje. Imajte na umu da neke zemlje imaju zakone kojih se VPN tvrtke moraju pridržavati, ali postoje mnogi VPN davatelji koji ne vode evidenciju veza svojih korisnika pa ih ne možete pratiti putem svoje VPN..

Dakle, kako točno VPN skriva vašu lokaciju i daje pristup ABC izvan SAD-a? Pa, postoje neki protokoli koje koristite u kombinaciji s odabranim poslužiteljem kada uređaj povežete s VPN-om. Vaša osobna IP adresa je poslužitelja u vlasništvu vašeg davatelja internetskih usluga (ISP). Kad se povežete putem američkog poslužitelja u vlasništvu pružatelja VPN-a, vaša se IP adresa pojavljuje kao adresa VPN poslužitelja ABC. Čini se da se vaša lokacija nalazi u SAD-u ili ABC-u ili na bilo kojem web mjestu koje pregledavate tijekom te sesije. Budući da vam se čini da ste stanovnik SAD-a u ABC Go-u, možete ABB-u slobodno pristupiti izvan SAD-a.

Najbolji VPN-ovi za pristup ABC izvan SAD-a

Srećom, postoje divni VPN pružatelji koji djeluju diljem svijeta s različitim pretplatničkim paketima i značajkama. Možete čak i testirati neke od njihovih izvedbi besplatnim probama i vratite svoj novac ako niste zadovoljni. Ako želite pristupiti ABC izvan SAD-a, važno je potražiti VPN-ove koji imaju dosta poslužitelja koji se nalaze na teritoriju SAD-a. Na taj ćete način ostvariti čvršću i bržu vezu tako da možete prenositi popularne TV emisije na ABC u HD-u.

NordVPN

Izvrsna karakteristika NordVPN-a je što radi s više operativnih sustava i možete povezati do 6 uređaja istovremeno pomoću jednog računa. Na ovaj način možete uštedjeti novac i vrijeme. Štoviše, 2,99 dolara mjesečno za njihov trogodišnji ugovor po svemu sudeći vrijedno je svega toga. Kao trešnja na vrhu, možete dobiti svoj novac u roku od 30 dana ako ne ispuni vaša očekivanja. Ne vode nikakve zapise vaših mrežnih aktivnosti.

ExpressVPN

Jedan od najpoznatijih VPN-a vani, ExpressVPN-a usluga ukupno vrijedi 6,67 USD mjesečno za njihov izvanredni 15-mjesečni plan. Oni nude brzi i sigurni internetski pregled u više od 87 zemalja širom svijeta, tako da možete uživati ​​u ABC emisijama čak i ako niste u SAD-u. Možete emitirati ove emisije na najviše 5 uređaja istovremeno, tako da nitko ne mora propustiti svoju omiljenu. Dobivate više pogodnosti njihovim programom preporuka.

IPVanish

Ako tražite VPN koji košta ekonomično i uspješan, pokušajte IPVanish. Kao i ExpressVPN, i ovaj VPN može istodobno strujati 5 uređaja. Možete se prijaviti za samo 6,49 USD mjesečno i otkazati pretplatu u roku od 7 dana ako ne uživate u njihovoj usluzi. Imaju 3 protokola koja možete koristiti sa svojim VPN poslužiteljima u preko 60 zemalja.

Privatni pristup internetu (PIA)

Sigurno ste čuli za PIA ako već neko vrijeme upotrebljavate VPN-ove. Iako smo to postavili kasnije, možemo potvrditi da je doista jedan od najboljih VPN-ova vani! Njihove tvrdnje o 99,9% produžetka podržane su od strane trenutnih korisnika tako da se definitivno možete pouzdati u PIA kako bi emitirali emisije na ABC Go. Oni djeluju u preko 25 zemalja, pa postoji velika vjerojatnost da će se vaš naći na popisu. Za kvalitetu njihov početni paket od 3,49 USD mjesečno za dvogodišnju pretplatu uopće nije skup!

Sakrij dupe

Ovaj davatelj VPN-a nema probnu verziju, ali vraća vaš polog u roku od 30 dana od prijave, ako niste bili zadovoljni njihovom uslugom. Ako tražite jeftiniju opciju, ovo je dobar izbor. S 4,54 USD mjesečno za dvogodišnju pretplatu, jeftina je VPN opcija bez kompromisa u vezi s brzinom. Zapravo je popularan jer ne smanjuje vašu brzinu čak ni ako koristite puno širine pojasa.

SaferVPN

Kao što ime sugerira, SaferVPN pruža sigurnu, ali brzu vezu korisnicima izvan SAD-a koji žele emitirati TV emisiju koja emitira zrak na ABC-u. Ne morate biti frustrirani zbog punjenja ili ostati geografski ograničeni više. Oni također imaju 30-dnevno jamstvo povrata novca i 24/7 chat uživo, pa se možete raspitati o poslužiteljima koji nisu blokirani od strane ABC Network. Možete ih pokrenuti na 5 uređaja zajedno bez straha od evidencije aktivnosti korisnika.

Slikovni krediti: kodicommunity.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments