Kako deblokirati in gledati CW Network zunaj ZDA

[ware_item id=33][/ware_item]

Najboljši način za ohlajanje tega poletja je gledanje najljubših TV oddaj v spletu. Če pogledate vrhunske televizijske oddaje z največjim oboževalcem, ki jim sledi pod pasom, opazite, da se mnoge od njih predvajajo na CW. Zadnji trendi v zabavni industriji se osredotočajo na zvrsti, kot so paranormalno, fantazijsko, grozljivo, junaki stripov, distopijo itd. Ti žanri so v zadnjih nekaj letih postali izjemno priljubljeni. Številne odlične TV-oddaje in filmi so bili prilagojeni iz knjižnih serij in imajo velike oboževalce. Na primer Twilight, Lord of the Rings, The Vampire Diaries, Pretty Little Liars, Game of Thrones, Igre lakote in serije Divergent je le nekaj teh priredb, ki so zelo uspešno osvojile srca gledalcev po vsem svetu..


CW ponuja ogromno različnih televizijskih oddaj v vseh žanrih, ki bi si jih morda omislili. Predvajate lahko televizijske oddaje Nove TV, ki so trenutno priljubljene, ali pa se vrnite v čas po klasiki. Najboljši del tega je, da se za začetek morate prijaviti le z računom CW. CW ne zahteva plačila naročnine za pretakanje CW-jev v hitri in HD vsebini.

Zakaj ne morete dostopati do CW TV zunaj ZDA?

Težava CW je, da lahko poiščete njihovo uradno spletno mesto le, če prebivate zunaj ZDA, vendar nobene njihove oddaje ne morete pretakati prek spleta. Ko kliknete gumb za predvajanje, se prikaže sporočilo o napaki z napisom: »Vsebina ni na voljo v vaši regiji«. Obstaja geografska omejitev za vse njihove vsebine. To pomeni, da lahko prepoznajo vašo lokacijo in blokirajo pretakanje. Kako se to zgodi? Oglejmo tehnična dejstva o tem mehanizmu na preprost jezik.

Prvič, vaš ponudnik internetnih storitev (ISP) ima strežnik z določenim naslovom IP, ki jih ob obisku spletnega mesta CW opozori na vašo trenutno lokacijo. Oglaševalci običajno zbirajo podatke o lokaciji uporabnikov, da optimizirajo umestitev oglasov. Spletna mesta pogosto spremljajo vašo trenutno lokacijo, da izboljšajo uporabniško izkušnjo, vendar ima v tem primeru nasproten učinek. Obstajajo lahko pomisleki glede licenc ali politični razlogi, da spletna stran zavrne pretakanje za uporabnike v tujini. Pretočna spletna mesta niso edina, ki imajo takšne pravilnike. Vlade tudi prepovedujejo nekatera spletna mesta zaradi vsebine za odrasle ali tistih, ki so v lasti tiskovnih agencij, da promovirajo svojo različico novic.

Kako deblokirati CW TV v tujini

Na srečo obstaja način, kako zaobiti to prepoved vsebine in dostopati do CW TV zunaj ZDA: navidezno zasebno omrežje (VPN). VPN v bistvu deluje tako, da skrije svoj resnični naslov IP, prek katerega spletno mesto CW prepozna uporabnike. Problem rešen! Recimo, da živite v Veliki Britaniji in umirate, da bi gledali zadnjo epizodo serije The Vampire Diaries. Vklopite svoj VPN, preko novega preverite svoj novi IP Orodje za preverjanje IP in nato odprite spletno mesto CW. Ustvarite račun in kliknete »Predvajaj«. CW TV v tujini boste lahko takoj odblokirali in epizodo pretočili v HD.

Ko vklopite VPN, se povežete s strežnikom, ki je v lasti vašega ponudnika VPN, in ga združite s protokolom, ki ga ponujata. Če želite dostopati do CW TV zunaj ZDA, boste morali izbrati strežnik, prisoten v ZDA. Ko se povežete z njim, bo vaš IP naslov prikazan kot strežnik v ZDA. To pomeni, da bo, ko spletna stran CW sledi vašemu naslovu IP, vaša lokacija očitno nekje v ZDA. Tako CW ne bo mogel potrditi, da živite v tujini, kar vam bo omogočilo pretakanje njihovih oddaj v spletu.

Vendar je ulov. Obstaja več priljubljenih VPN-jev s strežniki, ki jih je identificiralo spletno mesto CW. Ker za te strežnike VPN že vedo, bodo vedeli, kdaj se povežete z enim od teh strežnikov na črni seznam v ZDA. Prikaže se sporočilo, v katerem boste zahtevali, da izklopite VPN, če poskušate pretakati podatke iz ZDA.

Kakor koli že, dobra novica je, da obstaja veliko manjših ponudnikov VPN, ki jih CW ni preveril, zato CW njihove strežnike še vedno ne zazna. Glavni VPN podjetja niso popolna izguba, ker imajo v ZDA še vedno kar nekaj strežnikov, ki delujejo pod radarjem CW. Ko se naročite na njihovo storitev, preprosto zahtevajte strežnike, ki vam omogočajo, da prikažejo CW-je na njihovem spletnem mestu od enega od njihovih predstavnikov.

Prednosti uporabe VPN-ja

VPN naredi veliko več kot le prikriva vašo lokacijo pred pretočnimi spletnimi mesti, kot je CW. Glavni namen VPN je zagotoviti varno brskanje. Vsa spletna mesta zbirajo uporabniške podatke za ustvarjanje marketinških strategij. To lahko preprečite tako, da vklopite svoj VPN vsakič, ko pridete v splet s namiznega računalnika, tabličnega računalnika ali pametnega telefona. VPN-ji niso omejeni na eno samo napravo ali operacijski sistem. Pravzaprav večina omogoča istočasno zaščito naprav z uporabo enega računa VPN.

Poleg tega organi pregona prisluhnejo zbiranju informacij za ustvarjanje uporabniških profilov. Vse svoje dohodne in odhodne podatke lahko šifrirate prek VPN. To ponuja največjo zaščito pred hekerji, ki bi lahko poskušali nadzorovati vaše račune v družbenih medijih ali ukradli vaše bančne podatke zaradi denarne tatvine ali kriminalnih dejavnosti. Večina strokovnjakov za tehnologijo svetuje uporabo VPN-ja, zlasti ko se povežete z javnim omrežjem ali brezplačnim brezžičnim internetom.

Najboljši VPN-ji za dostop do CW TV zunaj ZDA

NordVPN

NordVPN je odlična izbira za deblokiranje CW televizije v tujini in gledanje najljubših oddaj tam. NordVPN vam zagotavlja, da ne vodijo nobene vaše evidence o prijavi ali izstopu iz vašega računa. To je najboljši način, da organom pregona preprečijo zbiranje kakršnih koli podatkov o vaših spletnih dejavnostih. Ponujajo 5 protokolov, ki jih lahko kombinirate z VPN strežnik v ZDA da skrijete svoj IP naslov. Dobite njihov 3-letni načrt po 2,99 USD na mesec.

ExpressVPN

Če ste pripravljeni plačati za najvišjo kakovost, potem ni nobenega drugega VPN-ja boljšega od ExpressVPN. Izrazite značilnosti ExpressVPN so veliko število držav, ki jih uporablja, in njihova mreža najsodobnejših strežnikov. Tudi če živite v majhni državi, boste CW TV v tujini zagotovo lahko odblokirali s programom ExpressVPN. Ponujajo zanesljive storitve v približno 87 državah in imajo več kot 136 strežnikov, od katerih jih je veliko v ZDA.

IPVanish

IPVanish ima okoli 700 strežnikov v 60 državah. Ponujajo tri močne protokole, ki jih lahko uporabite skupaj z enim od teh strežnikov za deblokiranje CW TV v tujini. Enoletna naročnina 6,49 USD / mesec, vendar je res vredna vsakega penija! Za pretakanje CW oddaj lahko skupaj povežete 5 naprav z enim računom IPVanish. To je odlična možnost za prihranke, če delite internetno povezavo s sostanovalci ali družino.

SkrijMyAss

Kakovost je res pomembna za varno povezavo VPN, na katero se lahko vedno zanesete. Ni vam treba izbrati brezplačnih VPN-jev, ki so pogosto senčne prevare. HideMyAss ima začetni paket 11,52 dolarja, zagotovo pa dobite neverjetno storitev. Imajo 24/7 klepeta v živo, zato jih lahko vprašate za strežnike, ki vam bodo pomagali odblokirati CW TV v tujini in dobili hitre predloge. S HideMyAss lahko hitro predvajate visoke ločljivosti in uživate v najbolj vročih oddajah CW.

VyprVPN

Če ste študent ali preprosto ne prenašate CW-jev po spletu pogosto, potem ne bi želeli porabiti preveč za svoj VPN. VyprVPN je morda odlična izbira za vas, saj je cenovno ugoden že od 6,67 USD / mesec. Več ugodnosti lahko prejmete, če se naročite na njihove dražje načrte. Razvili so tudi posebne aplikacije za uporabnike Apple in Android, tako da lahko svoje osebne naprave zavarujete in na njih odblokirate CW TV v tujini.

Varnejši VPN

Nekoliko cenovno ugodnejša, a neverjetna možnost je SaferVPN, ki za triletni paket za samo 2,03 USD na mesec z 30-dnevno garancijo vračila denarja precej navduši. Ne ponujajo samo 4 protokolov, ampak je njihova programska oprema združljiva s 5 operacijskimi sistemi v različnih priljubljenih napravah. Poleg tega ima SaferVPN še nekaj odličnih aplikacij, ki jih lahko prenesete, da zaščitite svoje pametne telefone in prenašate oddaje v živo. Njihova podpora strankam v živo 24/7 vam bo pomagala pri iskanju strežnikov VPN v ZDA za dostop do CW TV zunaj ZDA.

Najbolje ocenjene CW oddaje, ki jih ne bi smeli zamuditi

Ker CW slovi po superherojskih serijah, si vsekakor morate ogledati Bliskavica ki temelji na našem ljubljenem akcijskem junaku, ki se giblje hitreje kot borec. Če ste vsi za moč dekleta, potem ne zamudite Super punca, zavajajoče simpatična ženska, ki se bori proti kriminalu, z abs iz jekla. Puščica in DC-ji Legende jutri je serija, ki temelji na stripih, ki jo vsekakor lahko poskusite. Ljubitelji vampirjev, demonov, angelov, volkodlakov in vsega, kar deluje aktivno v nočni temi Nadnaravno, Vampirski dnevniki in njegove serije spinoff, Izvirniki. Ženske gledalci so dali Jane Devica veliko ljubezni, tako da je tudi osvežilna in zabavna izbira Poskušali smo predlagati različne serije pogostih žanrov. Vendar razen teh serij, omenjenih v tem priročniku, najdete na stotine drugih serij, ki jih zagotovo lahko iščete po svojih željah.

3 koraka za sledenje

  1. Izberite enega od zgoraj naštetih VPN-jev
  2. Izberite strežnik v ZDA
  3. Pojdite na spletno mesto CW Network in voila! Uživajte v svojih najljubših oddajah!
James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments