Kaj morate vedeti pred nakupom VPN-ja

[ware_item id=33][/ware_item]

Spletna dejavnost in varnost morata biti ena ob drugi, ne smete je zanemariti, ker so danes podatki vse, zato VPN zaščitijo te podatke. Vse, kar počnete v spletu v teh dneh, mora biti varno. Ne bi želeli, da bi bili vaši osebni podatki razkriti nobeni drugi stranki, in vemo, da to ni nemogoča naloga.


Čeprav obstaja sto načinov, kako se lahko rešite pred spletnimi nesrečami, ni vsaka alternativa tako učinkovita, kot se zdi. Vendar pa obstaja nekaj reševalnih povezav, ki vam lahko dajo odgovore na vsa vaša vprašanja. Dejansko so navidezna zasebna omrežja aka VPN najboljše orodje za vašo spletno varnost in varno povezavo.

Ko gre za skrite naslove IPS, anonimne spletne dejavnosti, zaščito gesel in podrobnosti, vam VPN-ji ponujajo celoten paket ugodnosti po internetu. A nič dobrega ne pride brez stroškov. Če ne želite pomanjkljivosti VPN-ja, ki ga boste kupili, si lahko privoščite nekaj dolarjev za boljše storitve, kajne? Hkrati pa se prepričajte, da bi moral, če nekaj plačujete, bolje služiti svojemu namenu.

Če želite biti brez tveganja, morate potrditi nekaj stvari o storitvi. VPN povezave imajo različne funkcije in specifikacije, zato je izbira boljšega VPN lahko malo težavna. Da vas rešimo pred zmedo, imamo vodnik, kaj VPN kupiti in katere so nujne funkcije, ki jih morate iskati v VPN.

Če želite investirati v VPN povezavo, morate najprej poznati osnove, kako delujejo VPN in zakaj je danes najpomembnejša stvar v digitalnem svetu. Z enostavnimi besedami, VPN je pripomoček za anonimno in zaščito med izvajanjem spletnih aktivnosti.

Tu pa se postavlja vprašanje, kaj bi morali iskati v VPN? Kaj je najpomembnejša lastnost, ki jo morate upoštevati pri nakupu VPN-ja? 

Da odgovorimo na to vprašanje, raziščimo, zakaj so danes VPN-ji tako priljubljeni. Glavni razlog je, da vsi iščejo spletno zasebnost kot svojo osnovno potrebo v današnjem prenatrpanem digitalnem svetu. In glavna funkcija VPN je ravno to, saj vas ščiti na spletu! Če uporabljate VPN, brskate zasebno, nihče vas ne bo mogel spremljati, lahko si ogledate vsebino / spletna mesta z omejeno vsebino v svoji državi in ​​igrate igre, ki niso na voljo v vaši državi.

Tako je VPN uporaben za marsikaj, obstaja pa še nekaj stvari, ki jih morate vedeti pred nakupom VPN-ja. Naredili smo ta vodnik, tako da lahko izberete VPN, ki bo najbolje deloval za vas, in vam ga ne bo žal!

Tukaj je vodnik, ki vam bo pomagal do maksimuma vloženih dolarjev v kateri koli VPN.

Protokoli

Vaša prioriteta je varnost. To je ena najosnovnejših funkcij VPN, to je, da vas v spletu ščiti pred hekerji in nadzorom. Varnostni protokoli vas varujejo in lahko brskate brez skrbi o morebitnih napakah. Varnost, ki jo želite in iščete v povezavi VPN, temelji na protokolu, ki vam ga ponuja VPN, in obstajajo različni tipi protokolov, kot so PPTP, L2TP in OpenVPN.

PPTP je stari protokol VPN in je najpogosteje uporabljen. Ponuja minimalno varnost, vendar se nastavi res hitro in je verjetno najlažji za uporabo med vsemi vrstami protokolov.

L2TP ima za uporabnike varno raven šifriranja. Je enostaven za uporabo, zlasti ko gre za naprave OS, saj imajo vgrajene vmesnike za protokol.

OpenVPN je druga vrsta protokola. Je najbolj priljubljen brskalniški protokol. Če iščete protokol VPN, ki najbolje deluje za nalaganje, obhod geo-omejitev in omogočanje oddaljenega dostopa, je to protokol, ki ga morate iskati v zasebnem omrežju, ki ga boste kupili.

Vsestranskost

Drug pomemben dejavnik, ki ga morate upoštevati, je zagotavljanje, da VPN, ki ga boste kupili, podpira široko paleto platform in operacijskih sistemov. Skratka, moral bi biti vsestranski. Naš nasvet vam bo, da se ne omejite na eno platformo ali operacijski sistem. Izberite VPN, ki nudi istočasno povezavo z prenosnikom, računalnikom in pametnim telefonom, z dodatnim prostorom za druge naprave.

Tehnična podpora

Na voljo je uporabna storitev za stranke, kar je težko najti. Kljub temu jo morate iskati. Izberite VPN z dobro storitvijo za stranke, še posebej, če na tem področju niste dobro seznanjeni. Izčrpen oddelek s pogostimi vprašanji in predani strokovnjaki so znaki, da VPN ne ponuja le zvezdnih izdelkov, ampak tudi ceni svoje stranke.

Zanesljiv vpis

Vaša zasebnost je dragocena. Torej, kupite VPN, ki ima zanesljivo šifriranje, ker lahko tehnologija šifriranja ustvari ali zlomi VPN. Izjemna storitev VPN bo ponujala različne načine šifriranja, ki bodo pošiljali vaš internetni promet prek več strežnikov in tako se ohranja visoka stopnja anonimnosti.

Dostopnost

Kakšna korist je storitev VPN, katere doseg je omejen? Če želite uporabiti VPN za dostop do vsebine, ki je blokirana v vaši državi, priporočamo, da pozorno spremljate razpoložljivost VPN v različnih državah. Izberite VPN, ki ima strežnike v mnogih državah.

Dnevniki

Zagotovo potrebujete zaščito zasebnosti, ne da bi razkrili nobene podatke o zgodovini iskanja, za to pa potrebujete pravilnik o ničelnem dnevniku. Če ste resni in se zavedate svoje spletne aktivnosti in zasebnosti, potem je zagotovo potrebna VPN. Potrebujete pa VPN, ki ne vodi nobenih dnevnikov vaših dejavnosti. VPN-ji, ki so varni in nimajo zapisov o tem, kar ste počeli na spletu, koristijo tako uporabnikom kot ponudnikom VPN. Ker podrobni dnevniki zajemajo prostor na disku, si nekateri VPN upajo obdržati kakršne koli zapise dnevnikov. In to je vse, kar potrebujete, VPN, ki ne spremlja vaše dejavnosti.

Kill Switch funkcija

VPN je bil narejen za vas, da so vse vaše spletne aktivnosti ostale anonimne, kar mora biti namenjeno. Vedeti morate, da mora imeti VPN, v katerega nameravate investirati, sistem Kill Switch. Ne sme se izključiti in vas spraviti v običajno internetno povezavo. Namesto tega morate z VPN ostati ves čas stran od vseh oči, ne glede na to. Dobre in do oznake VPN imajo v svojem sistemu funkcijo Kill Switch, ki ščiti vašo VPN povezavo pred nenadnim izklopom v omrežju in vas rešuje pred izpostavitvijo v internetu. Recimo, da ste sredi transakcije v spletnem bančništvu in vaša VPN povezava ne uspe ravno tam. Toda s sistemom kill switch bo VPN samodejno prekinil povezavo, tako da z nezaščiteno, redno internetno povezavo ne boste smeli v internetni promet.

Lokacija strežnika

Veliko število strežniških lokacij je ključna točka, ki je ne smete zamuditi. »Koliko strežnikov ima VPN? Kje so ti strežniki? " so vprašanja, o katerih je treba razmišljati, preden sprejmete kakršno koli odločitev. Preveriti morate, kje se nahaja ponudnik VPN ali podjetje. Če je lokacija strežnika usklajena z vašimi potrebami, morate to dobiti VPN. Če uporabljate VPN, da bi se izognili vladnim omejitvam, se obrnite na podjetje za VPN, ki se nahaja v državi, ki je najmanj povezana z vašo državo, to je ključ!

Cena

Pred nakupom VPN opravite raziskavo. Na voljo je veliko čudovitih storitev VPN in VPN ni treba biti drag, da bi bil odličen. Na voljo je veliko proračunskih VPN-jev, ki lahko tekmujejo z dragimi in nudijo tudi odlične funkcije. Če razmišljate o uporabi brezplačnega VPN-ja, potem bodimo iskreni in povemo vam, da je edina prednost brezplačnega VPN-ja ta, da zanj ne plačate denarja. Vsi dobro vemo, da na tem svetu res ni nič zastonj. V brezplačnem VPN-ju ni zagotovil, kaj se bo zgodilo z vašo zasebnostjo, varnostjo in splošno učinkovitostjo. Dejansko se v mnogih primerih vaše informacije prodajajo za namene spletnega trženja, in tako ta brezplačna VPN podjetja zaslužijo denar, medtem ko vam ne zaračunajo niti penija, zato mislite, da so bili samo velikodušni.

Kako kupiti anonimni VPN?

To so funkcije, ki bi jih morali razmisliti pred nakupom storitve VPN. Zdaj pa preverimo, kako pametno kupiti VPN. Da bi prihranili čas in zmedo, tukaj je seznam trikov naših strokovnjakov, kako pametno kupiti storitev VPN.

Z uporabo darilnih kartic

Zdaj je način plačevanja storitve VPN prav tako pomemben, kot želite ostati anonimni za svojo spletno aktivnostjo. Plačilo za VPN je pomembno, vendar ni lahka naloga. Eno orodje, ki smo ga ugotovili kot vaše VPN plačilno sredstvo, so darilne kartice. Od lanskega božiča jih boste morda gnili v denarnici in zdaj je čas, da jih izkoristite. Nekateri od Ponudniki VPN sprejmi Darilne kartice kot plačilo. Storitev VPN lahko preprosto plačate tako, da svoje darilne kartice pretvorite v plačilo za VPN. Kako si to naredil? Nekateri ponudniki VPN jih imajo na svojih spletnih mestih, lahko izberete darilno kartico po svojih željah in zlahka boste lahko zamenjali svojo darilno kartico za naročnino na VPN.

Uporaba Bitcoina

Bitcoin je še en način za nakup VPN-ja. Je kot povsem nova valuta na trgu in novo plačilno omrežje. Bitcoine lahko pošiljate in prejemate, ne da bi morali izročiti svoje osebne podatke. Uporabniško identiteto lahko preprosto skrijete in pridobite želeno naročnino VPN.

Več o tem, kako lahko anonimno kupite VPN in kateri VPN lahko kupite. In tu se ustavimo, ker vemo, da je čas denar in zdaj ste ugotovili, kakšne so nakupe VPN-ja. Na kratko, investirajte v kakovostno storitev VPN in plačajte z anonimnimi mediji za varnost.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments