Jósolja a 2018-os FIFA Oroszország Grand Finale világkupáját

[ware_item id=33][/ware_item]

Az a kérdés, amely minden FIFA rajongónál megmarad, miközben az izgalmas 2018-os FIFA világkupa-mérkőzéseket figyeli, az, hogy a játszó csapatok eljutnak-e a döntőbe. A FIFA világbajnokságának döntőjének csapatainak előrejelzése szerint az állatok 2010-ben megkezdődtek, az egész világon a kedvtelésből tartott prófétákat használják, hogy megjósolják a mérkőzéseket. Az ártatlanok ezúttal, mint Achilles, a CAT, legtöbbször helytállóak előrejelzéseikkel, csakúgy, mint Paul, az Octopus, az úttörő volt. Amikor ez az előrejelző játék elindult, sokkal élesebb lett a vita a világ minden tájáról, míg most csak késő esti történetek számára van fenntartva, és kiemeli a napi labdarúgó-show-kat..


Olvassa el még: Hogyan nézhetem a FIFA Worldcup Semi-t-Final és Final Live Online bárhonnan

Manapság a leggyakoribb a FIFA világkupájának döntőseinek becslése a társadalmi összejöveteleken, fórumokon és a tête-à-têtes-en. A bloggerek lépést tartanak a Joneses-kel. Az igazság és az egyértelműség érdekében senki sem üthet igazán a fejére a szöget, hacsak nem könnyű megjósolni, mikor zárul a döntő. Most egy, a labdarúgást hosszú ideje követő szakértő már ismeri az összes játékost, és kifelé tudja megjósolni. a legtöbb mérkőzés kimenetele, még mielőtt még megkezdték volna. Az ilyen futball-guruk elemezhetik a csapat taktikáját és formációját, és megjósolhatják, hogy mi lehet a végeredmény. A BestVPNdeals.com olyan futball-gurukkal rendelkezik, akik évek óta minden évben helyesen jósolják a FIFA-t.

Tehát, ha kemény focista rajongó vagy, ragaszkodjon hozzánk és ellenőrizze, hogy a futball-gurujainknak mit kell előre jelezniük a 2018-os FIFA Oroszország Világkupája Oroszország nagydöntőjén.

fifa elődöntő elemzés és pundits előrejelzések

A 2018. évi FIFA Oroszország világkupa rendezvénye

A FIFA eddig nem volt annyira izgalmas, hogy a szurkolók nemzeti csapata, a fogadó ország vagy bármely más ország - függetlenül a csapathoz fűződő személyes csatlakozástól. Hasonlóképpen: Amint a tömeg felvidít, miközben a FIFA-t élőben figyeli, az otthonokban ülő emberek ugyanolyan dopamin rohanást éreznek. Az első és a második forduló tele volt izgalommal, mert ez volt a show kezdete. A második forduló kissé unalmas volt a nem olyan FIFA rajongók számára, amint a harmadik fordulót a negyeddöntők gödörjében játszották, senki sem hagyhatta figyelmen kívül a kiemelkedő show-kat..

A negyeddöntőkbe kvalifikáltak Argentína, Franciaország, Brazília, Belgium, Oroszország, Horvátország, Svédország és Anglia. Az egyik rajongói kedvenc csapat, köztük Oroszország, Franciaország, Brazília, Argentína és Horvátország. Néhányan azonban el kellett indulniuk a FIFA utazásából, és elbúcsúzni a FIFA rajongóival.

A fantasztikus négyes az elődöntőkbe

A vita tehát az a négy csapat, amelyek a 2018. évi FIFA Oroszország világbajnokságának elődöntőjébe kerültek. Ezek Horvátország, Anglia, Belgium és Franciaország. Tudva, hogy a legtöbb csapat elég erős volt az elődöntőkben, nehéz elhinni, ha kiütötte őket. Nagyon szerencsejátékos, hogy megjósolja, ki jut a döntőbe. tehát nézzük meg, hogy a szakértők mit mondhatnak erről a szerencsejátékról. Ha megnézzük ezeknek a csapatoknak a történetét, ideértve a teljesítményüket, ez a FIFA valószínűleg ötleteket fog adni neked azokról a csapatokról is, amelyek döntőbe kerülhetnek. Nézzük tehát az egyes győztes csapatokat külön-külön.

Belgium

Belgium a világbajnokság elődöntőjében

Kulcsjátékosok

Belgiumban vannak a legjobb játékosok, akik olyan nagy klubokban játszanak, mint az Eden Hazard, aki a Chelsea-nél játszik, Romelu Lukaku, aki a Manchester Unitednél játszik, és Kevin De Bruyne, a középpályás, aki a Manchester City-nél játszik. Ezekkel a játékosokkal Belgium legalább izgalmas show-kat ad a július 10-én, 02:00 órakor Franciaország ellen Franciaországban zajló elődöntőben (USA, Newyork Idő)

Erő

Különösen Belgiumnak van erős védekezése és támadása a fentebb említett játékosok miatt. Az egyik legmagasabb játékos van, amely növeli erősségeit, különösen akkor, ha fejlécre van szüksége.

Gyengeség

Labdarúgás-gurunkat egy kicsit egyértelműen megemlítették a Belgium gyengeségét, amely egyik játékosuk, Vincent Kompany, aki ezúttal gyenge védő, sok fizikai gyengeség miatt. Soha nem tudhatjuk, milyen meglepő lehet az elődöntőkben, ha a Kompany jobban bizonyítja magát.

Franciaország

eljuthat-e Franciaország a döntőbe?

Kulcsjátékosok

Az egyik legjobb francia játékos, aki a csapata számára a legjobbak, a kapusa, Hugo Lloris, aki a Tottenhamben tartja fenn vezetési képességeit. Egyéb olyan jelentős játékosok, akik a FIFA 2018-ban legtöbb gólt szereztek, Antoine Griezmann, az előretárs, aki az Atletico Madrid számára játszik, és Kylian Mbappe, egy másik, a Paris Saint Germainért játszik. Ez a 2 kulcsfontosságú játékos eddig fél tucat gólt szerzett a FIFA 2018 Oroszországban.

Erő

Nem elég azt mondani, hogy Lloris kiválóan tartja. Figyelmeztetés mellett a francia védelem megduplázódik. Ezen kívül nagyon jó csapatmunkát látunk.

Gyengeség

Az utóbbi pár mérkőzésben több Cartes Jeunes-ot (sárga lap) láthattunk a francia oldalon. Néhány lázas játékossal, mint például Paul Pogba és Kylian Mbappe, az utóbbi szintén megkísérel hamis sérüléseket a játékvezető kedvezményeinek megszerzése érdekében. Ez egy kissé kemény lesz a csapat számára, mivel egyre több sárga négybetű kártya beszivárog.

Horvátország

horvát labdarúgó-válogatott

Kulcsjátékosok

A megemlíthetők közül a fantasztikus kapitány, Luka Modric, aki a Real Madrid játékában játszik, Ivan Rakitic, aki a Barcelona játszik, és Mario Mandzukic, aki a Juventusban játszik..

Erő

Horvátország ereje középpályájukban rejlik, amely kreatívabb és mozgékonyabb, hosszabb áthaladással. Szabad mozgásokkal szórakoztatják a közönséget; a csalás még a képernyőn is fenséges.

Gyengeség

A gyenge oldaluk kiemelésére a védelemről kell beszélnünk, amely kissé gyengébb, mint a játék többi szempontja. Amikor a középpályájuk, az előre és a tartásuk túl jó, védekezésük kiskapuk lehet a teljesítményükben az átlag kiszámításakor.

Horvátország vs Anglia - A mérkőzés indulási ideje az Egyesült Államok szerint: 14:00

Anglia

eljuthat-e Anglia a döntőbe és a győzelembe

Kulcsjátékosok

A legjobban láthatjuk Harry Kane, a középpályás Tottenham, Dele Alli, a középpályás és Rahim Sterling, a középpályás, a Manchester City játékosait..

Erő

Anglia legnagyobb erőssége a támadás. Vannak olyan játékosok, akik a Premier League-ben játszanak, amely a világ legversenyképesebb bajnoksága. A legjobb az, hogy motiváltabbak és a győzelemre összpontosítanak. Az Anglia Horvátország elleni elődöntőjében előnyt élnek az ellenfél csapatával szemben. Ezenkívül nagyon jól képesek a sarkok mandarinálására a fejlécekkel.

Gyengeség

Mondjuk, hogy nincs védekezésük. Csakúgy, mint az elődöntő ellenfél, Horvátország.

Előrejelzésünk a 2018-os FIFA Oroszországi Világkupára

Először jósoljuk meg, hogy mi lehet a 2018-as FIFA World Cup 2018 elődöntő mérkőzéseinek eredménye, majd adjunk egy függönyhívást a nagydöntő végső előrejelzésével.

Az Anglia Vs Horvátország elődöntő eredménye

Először kissé elgondolkodtató volt, amikor szakembereinktől hallottuk, hogy mindkét csapatnak ugyanaz a gyengesége, a védelme. A következő kérdés, amelyre kattintottak, az volt, hogy ki nyeri a mérkőzést?

Nos, korábban azt mondtuk, hogy Anglianak van némi előnye Horvátországgal szemben, amely alatt azt értjük, hogy Anglia erőssége erősebb, mint bármi másnál, és ez az ő motivációs szintje. Szintén Horvátország az utóbbi két mérkőzésben büntetésekbe került, míg Anglia csak egyszer ment. Sőt, Horvátország négy napos különbséget kapott a döntő előtt, míg Anglia öt napos. Ez Angliát kicsit energikusabbá, reményteltebbé és motiváltabbá teszi. Soha nem tudhatjuk, hogy az adrenalinszintek mihez jönnek a játékosoknak a nagy napon.

Ennek ellenére világosak és tompa leszünk az eredményről, hogy előrejelzést tegyünk. Labdarúgás-gurunink előrejelzik, hogy Anglia nyeri az elődöntőt Horvátország ellen.

A Belgium Vs France elődöntő eredménye

Belgium sok szempontból erősebb, mint Franciaország, azonban van egy dolog, amely még mindig felülmúlja őket, azaz folyamatos energiaáramuk a mérkőzések során.

Vegyünk egy példát az előző mérkőzésekről, amikor Belgium azon a szélén volt, hogy Japán kikerült a Világkupáról, bár később felzárkóztak az energiaszintjükre, nem voltak teljesen motiváltak. Ezért végül a szerencse és az energia adta a különbséget. Míg ha eleinte energiát kapnának, nem lennének ugyanolyan függenek a szerencsétől. Nem azt mondjuk, hogy egy mérkőzés meghatározta Belgium teljes teljesítményét a világkupán, csak az energiaszint dinamikáját elemezzük, amely inkább a játék második felére koncentrálódott..

Másrészről Franciaországot a meccsek kezdete óta eléggé felszívják. Vegyünk egy példát Franciaországról és Uruguay-ról, amikor a birtok 60% feletti volt a csapatmunka és az energiaszint alatt a show első 30 percében.

Ezért azt jósoljuk, hogy Franciaország nyeri az elődöntőt Belgium ellen.

A végső jóslat

A fent említett előrejelzéseink szerint Anglia a nagydöntőben Franciaországgal fog szembenézni. Ez kétségtelenül izgalmas show lesz, ha ez az előrejelzés valóra válik. Meglehetősen váll-váll-előadásaikban. Nem mondhatjuk azonban, hogy bármelyik csapat nyerhetne.

Megint ezer alkalommal akkreditáljuk Hugo Llorist taktikai viselkedéséért. Vele együtt a francia menedzserrel Didier Deschamps sokkal tapintatosabb és ügyesebbnek bizonyult, mint az angolok..

Tehát a függönyhívást előre jelezzük, hogy az Anglia vs Franciaország FIFA 2018 döntőjében Franciaország győztes lesz, és hazaviszi a FIFA trófeát. Szorít valakinek!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments