Hvorfor det er mere fordelagtigt at bruge en VPN med Instagram end du troede

[ware_item id=33][/ware_item]

Instagram er en af ​​de bedste billeddelingsplatforme på markedet i dag. Bortset fra at dele personlige fotos og få "likes" eller "videredele", kan Instagram være mere end sociale medier. Det er også en god platform at gemme og gemme alle dine billeder. Det er også et godt værktøj til at redigere dine fotos og gøre dem mere kreative. Desuden kan du bruge Instagram til at lave salgstop ved at vise billeder som en del af din præsentation.


Ligesom alle andre sociale medier derude, er Instagram også sårbar, når det kommer til indholdsrestriktioner, tvungne reklamer eller værre, tilgængelighed på andre steder. Der er stadig lande eller placeringer, der ikke tillader sociale medier adgang som Instagram i deres land. Dette er hvad geoblokering handler om. Der er lande eller virksomheder, der blokerer brugen af ​​et specifikt værktøj fra en bestemt IP-adresse. Et eksempel på et land, der blokerer for brugen af ​​sociale medier, er Kina.

Så hvis du elsker at rejse og få Instagram
fotos på din rejse, men landet tillader dig ikke at bruge appen, det
ville være en frustrerende situation. Men du kan gøre noget ved dette. Hvordan?
Det er ved hjælp af en VPN.

VPN står for virtuelt privat netværk. VPN bruges til at give online sikkerhed og privatliv til brugere. Hvis du gennemser internettet, går din webtrafik til offentlige servere. Og disse offentlige servere er sårbare over for angreb. Hackere kan aflytte denne trafik for at overvåge din enhver aktivitet og kan endda få adgang til dine oplysninger eller placering.

Men når du bruger en VPN, er din webtrafik det
ledet til en krypteret tunnel. Denne krypterede tunnel skjuler din web
Trafik. Betydning, dine online aktiviteter og placeringen er skjult og ingen
kan overvåge eller aflytte det, mens du er i den krypterede tunnel. Du kan
surfe sikkert på internettet uden frygt for, at nogen snupper på dig.

Så hvordan påvirker dette din Instagram-brug? Og er det virkelig nødvendigt at bruge en VPN til en billeddelingsapp som Instagram?

Der er fordele ved at bruge en VPN med Instagram. Du kan måske tro, at det er unødvendigt, men fordelene er høje, når du finder den rigtige VPN til at bruge, så du frit kan få adgang til Instagram. Her er hvorfor:

Skjul for annoncører

Instagram bruger geolocation for at kende placeringen af ​​sine brugere og bruger disse oplysninger til at vise passende annoncer. Nå, ikke kun geolocation, generelt, uanset om Instagram bruger geotags eller geolocation, er det stadig sandt, at Instagram har magten til at injicere annoncer til dit feed og din profil. Så hvis du har en VPN, kender annoncører ikke din aktivitet, og de kan ikke tvinge dig til nogen annoncer. Du er fri til at bruge appen uden at bekymre dig om at se en uopfordret annonce fra nogen.

Du kan bruge Instagram i andre lande

Kan du huske Kina? De blokerer for alle slags sociale mediekanaler i hele deres land. Når du først er i deres land, har du ikke adgang til Instagram, ikke engang Facebook, Twitter eller LinkedIn. Men hvis du bruger en VPN, er din IP-adresse skjult, og Kina ved ikke engang, om du er i deres land. Med dette kan du frit bruge appen og tage instagrambare fotos, mens du rejser rundt i deres land.

Undgå censur og sporing

En anden fordel ved at bruge en VPN er, at det altid er sikkert at skjule din IP-adresse, når du rejser til andre lande. Dette er for at undgå censur eller sporing. Du kan rejse sikkert og bruge din telefon frit uden frygt for, at nogen overvåger eller censurerer al din online aktivitet.

Dette er blot nogle af fordelene ved at bruge en VPN på din telefon, ikke kun for at få adgang til Instagram, men ved at surfe på internettet på din mobiltelefon, mens du rejser.

Hvis du stadig har et problem med at skjule din placering, mens du rejser, er der stadig andre måder, du kan gøre. Selvom at bruge en VPN er den mest effektive måde, du kan bruge, er her nogle af de måder, du stadig kan prøve:

  • Spørg dit hjemmefra eller din internetudbyder, hvis de tilbyder onlineadgang til lande som Kina. Normalt giver udbydere adgang til lande som Kina. Men ulempen er, at det også er langsomt, billigt og til tider upålideligt.
  • Du kan bruge proxy-tjenester. Imidlertid er proxytjenester undertiden også upålidelige og er ganske dyre i modsætning til at bruge VPN'er.

Tips til at finde den rigtige VPN

Der er mange VPN'er på markedet. Med hundreder af dem kan du blive stresset med at vælge den rigtige til dig. Så for at hjælpe dig med at finde den rigtige VPN er her nogle af de ting, du skal overveje:

Tip nr. 1 - VPN'er med en masse servere

Hvis du rejser til Kina, skal du være det
mindede om, at det allerede har blokeret hundreder eller tusinder af IP-adresser til
stop adgang til bestemte websteder eller apps. Så sørg for at kigge efter en VPN
udbyder, der skjuler din rigtige IP-adresse og giver dig en IP-adresse, der er
ikke på bloklisten over Kina.

Tip nr. 2 - Mobilfunktioner

En anden ting, du skal overveje, når du leder efter en VPN til Instagram eller brug af sociale medier, er dens mobile funktioner. Nogle gange er VPN'er kun tilgængelige på skrivebordet. Du skal finde en udbyder, der også tillader en VPN-forbindelse via mobil, så du også kan tilslutte andre enheder. Sørg også for, at din VPN fungerer bedre på mobilenheder, da du bruger det meste af tiden. De skal også have en bred VPN-mobil support, som du kan kontakte, hvis du stødte på et problem.

Tip nr. 3 - VPN's privatlivspolitik

Du skal også undersøge VPN-tjenesteudbyderens privatlivspolitik. Der er mange udbydere derude, der tager privatlivspolitik meget let. Gå med udbydere, der har strenge sikkerheds- og privatlivspolitikker. Sørg for, at de ikke opbevarer logfiler over dine aktiviteter og andre online data eller oplysninger.

I en nøddeskal

Dette er blot nogle af de ting, du skal overveje, hvis du leder efter en VPN, så du kan bruge din Instagram-app frit og sikkert. En VPN giver dig ikke kun mulighed for at nyde brugen af ​​Instagram, men det vil også give dig online sikkerhed. Med dette er du komfortabel med at bruge Instagram uden frygt for, at nogen ryster på dig, eller at nogen giver dig annoncer, som du ikke ønsker at se. Du er også sikker på, at ingen censurerer eller sporer dine hver gang.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments