Hogyan viselkedjünk biztonságosan és törvényesen az összes szeme elkerülésével

[ware_item id=33][/ware_item]

A közelmúltban sokat beszéltek a legális torrentokról a legnagyobb torrent-webhelyekkel, amelyeket erőszakkal vagy önként leállítottak. Az alkotók felháborodnak attól, hogy mennyi torrent webhely menti el a szerzői jogaik közvetett beavatkozását. Fontos megjegyezni, hogy sok torrent webhely arra ösztönzi a tulajdonosokat, hogy panaszt tegyenek velük. Betartják a tulajdonosok kívánságait, és eltávolítják a sértő torrentokat, ha az alkotók ilyen kérelmet nyújtanak be.


A Torrent filmek letöltése illegális?

A probléma az, hogy a torrent webhelyeket azzal vádolják, hogy közreműködőként lehetővé teszik másoknak az ingatlan ellopását. Ha a torrent webhelyek nem léteznének, sokkal könnyebb lett volna felfedezni a hasonló számítógépes bűnözést és jogi lépéseket tenni. A zaklatás elõtt a felhasználók csak szerzõi joggal védett tartalmat töltöttek fel az internetre, és az alkotó könnyen meg tudja határozni azokat. A legális torrentokat körülvevő spekulációk mennyisége kérdést vethet fel, hogy az Egyesült Államokban a torzítás illegális-e.

Olvas: Alternatívák a Kickass Torrent-hoz

Hogyan működnek az özönök??

Meg kell értenie a torrenting mechanizmusát olyan kérdések megválaszolásához, mint például a filmek letöltése illegális személyes használatra? Alapvetően ez a hálózatépítés egyik formája, amely a peer-to-peer fájlmegosztás vagy (röviden P2P) elképzelésén alapszik. Több mint tíz éve működik, és továbbra is a legjobb módja annak, hogy ingyenesen keressen tartalmat, még akkor is, ha a szerzői jog védett. A torrent webhelyek nem vállalják a felelősséget a szerzői jogok megsértéséért, de elfogadják a torrentok eltávolítását az érintett tulajdonosoktól.

Olvassa el még: A torrent IP-cím ellenőrzése

Meglehetősen könnyű itt látni a problémát. Miután létrehozott egy tartalmat, és teljes jogokat kíván szerezni arra, megszerez egy hivatalos szerzői jogi igazolást a hatóságoktól. Pénz pazarlásnak tűnik a torrent felhasználók számára a mai online világban, ám ez az illetékes irányító testület által kiadott tulajdonjogi jogi dokumentum. Ez általában átmeneti, de a szerzői jogi igazolásban feltüntetett időtartamig a tartalom az, aki kérelmezte. Ez trükkös, mert egyes alkotók nem engedhetik meg maguknak, hogy megfelelő szerzői jogokat igényeljenek, vagy túlságosan gondtalanok. Látja a kiskaput? Bárki ellophatja tartalmát vagy hasonló tartalmat fejleszthet, mielőtt legális szerzői jogi tanúsítványt igényel. Ez a tartalom most a copycat-párthoz tartozik, és nem a valódi tulajdonoshoz. Mint már említettük, nem mindenki jelentkezik erre a dokumentumra, ami azt jelenti, hogy van egy végtelen tartalom, amelyet bárki felvethet és feltölthet a választott platformon. A Torrent webhelyek könnyedén megtalálhatják azt, elérhetővé téve minden Torrent felhasználó számára. Ennek eredményeként a tartalmat a fejlesztő kifejezett engedélye nélkül ellopták, de a tulajdonos nem nyújthat be szerzői jogi igényt senkinek ellen, mivel ők nem rendelkeznek jogilag a tartalommal. Ez a kiskapu a Torrenting webhelyek kihasználják. Etikátlan? Igen. A Torrenting illegális? Nem. Ez nem bűntudat nélküli letöltés, kivéve, ha az alkotó ingyenesen feltöltötte a tartalmat, vagy ha a szerzői jogi korlátozásuk lejárt.

Az egyetlen forrásból származó adatok gyűjtése helyett az egyes fájlokat több különféle online forrásból származó darabok összegyűjtésével készítik. Ezt a műveletet egyszerre hajtják végre, és a végeredmény tökéletesen meg van szervezve, így teljes fájlt kap, amely korrupciómentes. Egyszerűen ellátogat egy torrent webhelyre, és keressen rá. Vannak szűrők és kategóriák, amelyek segítenek. Amint a letöltés befejeződött, engedélyezheti a „vetést”, ami azt jelenti, hogy a teljes fájl elosztásra került. Tehát egy „vetőgép” egyszerre tölt le és tölt fel adatokat. A 'pióca' viszont olyan felhasználó, aki a letöltés után nem engedi a vetést, tehát negatív hatással vannak a rendszerre. Ezért az, hogy „pióca” lenni, nem olyan, amire büszke lehet. A felhasználók mindenféle fájlt megtalálhatnak, beleértve szoftvert, zenét, videókat, játékokat és alkalmazásokat. Teljesen ingyenes, ami nagyszerű a felhasználók számára, de szörnyű az alkotók számára, akik munkájukért nem kapnak jogdíjat.

Ellenőrizze a torrent vpn-t

Torrenting Illegális az Egyesült Államokban?

A szerzői jog által védett tartalom lopása és ingyenes terjesztése minden országban, többek között az Egyesült Államokban, minden bizonnyal illegális. Ez azt jelenti, hogy el kell kerülnie a torzításokat, amelyek sértik a tulajdonosok jogait. Nem olyan nehéz ellenőrizni, hogy a fájl szerzői jogi védelem alatt áll-e. Ha hivatalos weboldalán elérhető áron letölthető, akkor biztosan szerzői jogvédelem alatt áll. A tulajdonosok mindig megemlítik, ha egy fájl ingyenesen elérhető-e, ezért érdemes erre figyelni. Előfordulhat, hogy egy könyv régebbi verzióit, vagy a végleges verziót küldi át a torrentok között a tényleges kiadás előtt. Ilyen tartalom feltöltése és letöltése tilos.

biztonságosan torrent biztonságos vpns

Vannak esetek, amikor a szerzői jog lejárt, vagy a feltöltő felfedezett valamilyen rést, amelyet kifogásként lehet felhasználni. A torrentek egésze nem illegális, de ha nem tartják tiszteletben a szerzői jogokat, akkor az amerikai szövetségi kormány célpontjává válnak. A hatóságok a múltban szigorú intézkedéseket hoztak a torrent webhelyek ellen, és továbbra is szorosan nyomon követik azokat. Meg kell próbálnia nem kockáztatnia magát az illegális torrent letöltés miatt, különösen akkor, ha a fájlt megfelelő csatornákon keresztül tudja megvásárolni.

IPV 728 × 90 (8. készlet)

Mik a legális torrentok??

Ez kizárólag az Ön országában érvényes szerzői jogi törvényektől függ, amely megmondja, hogy a kínzás törvényes-e vagy sem. Ez azt jelenti, hogy előre meg kell vizsgálnia őket. Az Egyesült Államok meglehetősen szigorúan védi a tulajdonosok jogait. Ezért részletesen el kell olvasnia ezeket a törvényeket. Kevés esélye, hogy megtalálja a legális módját, ha az Egyesült Államokban lakik. A szerzői jogok évtizedekig vagy egész életre érvényesek. Még mindig felmerül a kérdés, hogy a filmek letöltése személyes használatra illegális-e? Igen! Nem olyan nehéz DVD-t kölcsönözni, vagy előfizetni olyan streaming szolgáltatásra, mint a Netflix. Nem akart a figyelmeztetésekkel vagy jogi lépésekkel szembenézni a legrosszabb esetben a film esetében. Van néhány nagyszerű alkalmazás, amellyel zenét legálisan vásárolhat, és támogathatja kedvenc művészeit. Számos szoftvertermék vírusmentesség nélkül kapható hivatalos webhelyein. A könyveket kölcsön lehet adni más könyvméretektől vagy könyvtáraktól, ha nem akarja meglátogatni egy könyvesboltot.

Olvassa el még: Bittorrent vs uTorrent

Vannak olyan szerzők, akik időnként korlátozott ideig kínálják könyveiket ingyen, tehát használják ki ezt. Regisztrálhat, hogy értékelővé váljon. A zenészek ingyenes streaming formátumban töltik fel zenéjukat a SoundCloudon, amely remek hely új művészek felfedezésére. Az alkalmazáson belüli vásárlásokkal rendelkező mobilalkalmazások letölthetők és ingyenesen futtathatók is. Rengeteg módon találhat ingyenes tartalmat és jogi torrentokat is.

Hogyan biztonságosan torrent?

Mindig fennáll annak a veszélye, hogy a vírusok megrongálják a rendszert, ezért a torrent megkezdése előtt jó anti-vírusra van szükség. Megtanulja felismerni a kiváló minőségű torrentokat a többi felhasználó visszajelzése alapján. Ha nem biztos benne az illegális özönvonalakban, akkor további lépést tehet annak érdekében, hogy megvédje magát a hatóságok haragjától..

A VPN egy virtuális magánhálózat, amely megvédi a hackerektől és szervezetektől az érzékeny adatok gyűjtését célzó szervezetektől, miközben online vagy.

Ha olyan tartalom van, amelyet a hely, az elérhetőség vagy a fizetési mód miatt jogszerűen nem tud beszerezni, a megbízható VPN a legjobb módszer a Torrent biztonságos megszerzéséhez. Általában az internetes adatai szabadon mozognak az eszközök között. Ez azt jelenti, hogy bárki, aki ugyanazt a hálózatot használja (akár Wi-Fi, akár egy helyi hálózat), gyorsan hozzáférhet mindazhoz, és betörhet a rendszerébe. A VPN biztonságos titkosított csatornát hoz létre, amelyen keresztül minden adat átadódik. Ez megóvja a rendszert és az adatokat a kíváncsi szemtől, például hírszerző ügynökségektől vagy hackerektől.

Így lehet a legjobban használni a Torrent-t

Próbáljon meg olyan VPN-t választani, amelynek székhelye nem olyan országban van, ahol a felhasználó adatvédelmi törvényei kedvezőtlenek. Az Egyesült Államok hírhedt, hogy az adatok gyűjtése körül szippant, inkább bizalmasan kezeli.

Válasszon egy Torrent VPN-t amely olyan országban található, ahol nem kötelesek az ügyfelek adatait átadni.

Ellenőrizze a torrent vpn-t

Tökéletes lenne, ha az a VPN-cég nem tartna naplóját a felhasználókról. A VPN-k lelassítják az internet sebességét, ami a torrent felhasználók számára elkerülhetetlen. Tehát keressen egy olyan VPN-t, amely népszerű a nagy sebessége miatt, különösen erősebbé téve az interneten történő nehéz feladatok, például a torzítás ellenállását. A legjobb eset egy olyan VPN kiválasztása, amely különleges funkciókkal rendelkezik a P2P megosztására.

Helytelen lenne azt mondani, hogy a kínzás általában minden országban illegális. Csak okos módszereket kell választania, hogy elkerülje magának a kínzást.

Olvassa el még: Legjobb BitTorrent kliens

Ha olyan helyen él, ahol a kínozás illegális, például az Amerikai Egyesült Államokban, Németországban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban stb., Akkor azt javasolnánk, hogy csatlakozzon magához olyan helyekről, mint India, Pakisztán, Svájc, Banglades stb. Ez lehetővé teszi, hogy elkerülje a Torrent használatakor fellépő korlátozásokat, és élvezze az ingyenes élményt.

Néhány Torrent webhelyet áttekintettünk annak érdekében, hogy megkönnyítsük az utolsó lépést az ön számára, amely általában eléggé elképesztő. Áttekintjük néhány 2019-es torrent webhelyet, amelyekben biztonságosan letöltheti a torrenteket a VPN használatával.

A legfrissebb 2019-es Torrent-webhelyek

Ha egy torrent webhelyet keres, és nehezen tudja kiválasztani, melyik gazillion közül a legjobbat választhatja ki, akkor megjelölheti a legjobb torrent webhelyek listáját, amelyet az Ön számára összeállítottunk. Ha kíváncsi, hogy ezek is törvényesek-e, akkor az ismét az országától függ, ahol lakik. De természetesen ha VPN-t használ a torzításhoz, amiben már meg van győződve arról, hogy miért kellene, akkor anonimmá válhat és egyetlen kormány sem mondhatta el, hogy megsértette a törvényeket, mivel semmire nem tartozik, ha VPN-t használ. Szóval, bingó!

Az a kritérium, amellyel elkészítettük ezt a listát, az, hogy ezek a torrent-webhelyek minőségi torrentokat szolgáltatnak-e, és ha rengeteg vetőgép van, amit minden torrenter keres. Tehát, minden további nélkül, itt található a 2019-es legjobb torrent webhelyek listája.

A privát öböl

Természetesen ez a klasszikus tetején van a listánk, mert a játék legrégebbi része, nagyon sok vetőgéppel. Mivel ez az egyik úttörő, a felhasználók mindenfelé bíznak a torrentokban, és mi is!

RARBG

Ha csak azt a pixelezett minőséget keresed, akkor ez a megfelelő torrent oldal az Ön számára. Megvan az a HD-tartalom, amelyet keresel. Még egy dolog, hogy lehet, hogy nincs sok torrentje, és a mennyiség alacsony, de a minőség kielégíti minden P2P rajongót.

Ellenőrizze még: Legjobb torrent oldalak 2019-ben

ExtraTorrent

Ez az egyik torrent webhely, amely küzdött és küzdött a túlélésért. Egy újabb nagy sláger a torrent iparban, amely nemcsak elérte, hanem az évek során is jól teljesítette.

LimeTorrents

Ez a felhasználók szerint egy hatalmas adatbázis-torrent webhely. Gyakoriságuk nagyon jó, ezért torrentjeik visszatérnek, és ezért óriási adatbázist építettek a valódi torrentok hatalmas gyűjteményéről, amelyet esetleg keres. Természetesen nem akarja kihagyni ezt a népszerűt.

1337x

Ez a legjobb torrent webhely a legjobb a szüret szerelmeseinek. Ha régi és homályos videókat keres, ez a megfelelő választás az Ön számára. Bár az adatbázisuk nem lehet olyan nagy, mint néhány más óriásnak a listán, ők biztosan rendelkeznek azzal az öreg anyaggal, amelyet hiába kerestek mindenütt.

TorrentDownloads

Egyet kellett letennünk a végére, de ez általában illeszkedik az „utoljára, de nem utolsósorban” klipekhez. Mindenki, beleértve minket, imádja a merész torrent részlet oldalát. Ez képet ad azok megbízhatóságáról, ráadásul kap jó minőségű tartalmat és nagy adatbázist, amelyen kereshet. Mindez határozottan teszi ezt a lehetőséget a torrent legjobb webhelyek listájának részévé.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments