Hogyan válasszuk ki a VPN-t – minden névjegy a VPN-ről

[ware_item id=33][/ware_item]

Lehetetlennek tűnik túlélni a mai digitális korban az internet nélkül. Az internet használata azonban nem elég biztonságos, különösen akkor, ha olyan sok hackerek és kémek vannak online, akik áldozataik egyetlen hibájával foglalkoznak. Ilyen körülmények között az online biztonság nem válik választhatóvá, hanem az internetes használat biztosításának kötelező lépésévé válik. Amint az online biztonságról beszélünk, a VPN az a legkorszerűbb pajzs, amely megvédi adatainkat és mindazt, ami az interneten keresztül továbbad a szerverekön. Ezért, miközben online kommunikálni, böngészni, e-kereskedelmet vásárolni vagy streaming-t folytatni, VPN-je biztonságban fogja tartani magát, és ezzel egyidejűleg kedvezményeket is kínál. Tanuljuk meg, hogy egy VPN hogyan csinálja ezt. 


Használja ki a NordVPN 3 éves tervét, csak 2,99 USD-ért

Mi a VPN??

A virtuális magánhálózat (VPN) egy olyan szoftver, amely biztonságossági szintet biztosít az internetkapcsolathoz, megvédve az eszközt a behatolóktól és azoktól, akik a tudásod nélkül követik Önt. Ezenkívül a VPN feloldja azokat a webhelyeket és alkalmazásokat, amelyek földrajzi korlátozásait a kormányok vagy maguk a tulajdonosok vetik fel rájuk. Ez gyakran fordul elő olyan streaming webhelyek esetében, mint a Netflix, és amelyek a hírügynökségek tulajdonában vannak.

Hogyan védi a VPN online??

Nos, a VPN két fő összetevője van: a protokoll és a szerver. A biztonsági szempont olyan erős protokollokon alapul, mint például az OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP és PPTP, amelyek titkosítást hoznak létre. Ez azt jelenti, hogy a bejövő és a kimenő adatok titkosítva vannak, így senki más nem tudja használni.

Ezenkívül fizeti az internetszolgáltatóját (ISP), hogy kiszolgálón keresztül biztosítja az internethez való hozzáférést. Egy VPN-szolgáltató VPN-kiszolgálókkal rendelkezik különféle országokban. Ezért, amikor VPN-kiszolgálót választ, az IP-címe megváltozik a VPN-szolgáltató tulajdonában lévő kiszolgálón. Ennek eredményeként a webhelyek és alkalmazások nem tudják pontosan meghatározni az Ön valós helyét. Ez lehetővé teszi a webhelyek és alkalmazások feloldását földrajzi korlátozásokkal.  

Miért van szükségem VPN-re??

Gondolhatja, hogy nem fenyegeti a támadások veszélye, mert rendelkezik saját Wi-Fi-vel, és távol tartózkodik a nyilvános hálózatoktól vagy az ingyenes Wi-Fi-zónáktól. Személyes internetkapcsolatának van jelszava, de ezt egy képzett hacker valójában visszafejteni tudja, ha valóban használni akarják a Wi-Fi-t. Ugyanakkor nem csak a Wi-Fi ingyenes használatáról szól. Valójában bárki, aki ugyanazt az internet-kapcsolatot használja, könnyen hozzáférhet az összes rendszerbe belépő és onnan érkező adathoz.

Készítsen erős jelszót a Jelszógeneráló eszköz

Az összes online fiókja, ideértve az online banki, a közösségi média, a streaming webhelyek, az online könyvtárak stb. A számítógépes bűnözők gyakran ártatlan felhasználókat képeznek úgy, hogy számláikat bűncselekményekre használják. Ilyen esetben súlyos jogi vádakat vethet fel. A bűnüldöző szervek az online nyomon követéssel összegyűjtött preferenciáik alapján hozzák létre a felhasználói profilokat. Megjegyezzük a meglátogatott webhelyeket és alkalmazásokat, valamint a gyakoriságot. Ezen felül a vállalkozások adatokat gyűjtnek az Ön preferenciáiról is, hogy releváns hirdetéseket tegyenek közzé.

    Ha még mindig kíváncsi vagy: „Miért van szükségem VPN-re?” A válasz az, hogy egy megbízható VPN megakadályozhatja az ilyen nyomon követést, és bolondbiztos módon biztosíthatja a rendszert a hackerek ellen.

A nyilvános IP-címét bárki láthatja. Ellenőrizze IP-jét>>

Válassz VPN-szolgáltatás

Ha elegendő azt hinni, hogy a VPN az Ön valódi megmentője az online megfigyelés, a számítógépes fenyegetés vagy a számítógépes támadások során, akkor nem elegendő a VPN okos választásának megtanulása az utóbbi létfontosságú lépés, amelyet nem szabad elkerülni, különösen, ha új VPN-felhasználó. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a területeket, amelyeket érdemes megvizsgálnia, amikor kiválasztja az igényeinek leginkább megfelelő VPN-t.

Szolgáltatási helyek

A VPN-szolgáltatás kiválasztásának első lépése a működő országok ellenőrzése. Ha nem kínálnak szolgáltatást az Ön országában, akkor nem lesz kiszolgálója az Ön régiójában. Keresse meg a VPN-szolgáltatókat országonként, vagy keresse meg azon országok listáját, amelyek a megtekintett VPN-szolgáltatás webhelyén találhatók.  

Szerverek száma

Bármely alapvető útmutató a VPN-szolgáltatás kiválasztásáról magyarázza el, hogy miért fontos a kiszolgálók száma. Lehet, hogy több száz VPN-felhasználó használ ugyanazt a szervert, mint Ön egy adott időpontban. Minél több szerver van, annál nagyobb a választás és annál kevesebb a terhelés. Ezért a VPN bekapcsolása nem érinti súlyosan az internet sebességét.

Felhasználói naplószabályzat

Vannak olyan törvények, amelyek minden országban szabályozzák az internethasználók tevékenységét. Számos rendészeti szerv a nemzetbiztonság érdekében beavatkozik a felhasználói adatvédelembe. Következésképpen ezek az ügynökségek megkövetelik a felhasználói naplók vezetését, a VPN szolgáltatók pedig ezt teszik. Ezeket az adatokat néha neuromarketing célokra is értékesítik. Általában ez a helyzet a kisebb VPN-ekkel. Ezért válassza ki azt, amely nem tárol felhasználói naplókat, amikor fontolóra veszi a VPN kiválasztását.

VPN alkalmazások

Számos VPN-szolgáltató optimalizálja szoftverét úgy, hogy az azonos operációs rendszereken, például Windows, iOS, Android stb., És több eszközön, például laptopokon, okostelefonokon, táblagépeken stb. Egyaránt jól működjön. A különféle operációs rendszerekre dedikált alkalmazásokkal rendelkező VPN-vállalatok kiemelkednek. A végső döntés meghozatala előtt keresse meg a legjobb VPN-alkalmazást.   

Ügyfélszolgálat

Problémák lehetnek a VPN futtatása során, ezért azok a cégek részesülnek előnyben, amelyek 24 órás élő csevegést kínálnak és képesek a problémák gyors megoldására. Az ügyfelek kezelése nagymértékben beszél a VPN-szolgáltatók megbízhatóságáról. Ez különösen akkor fontos, ha olyan szerverektől kell kérnie képviselőjét, amelyek lehetővé teszik egyes streaming webhelyek feloldását.  

Ingyenes VPN-próba

Szerencsére sok minőségi VPN-szolgáltató ingyenes próbaverziót kínál az új felhasználók számára néhány napig. Miután ezt megtapasztalta, meghatározhatja, hogy elkötelezi-e magát a VPN-szolgáltatást. Általában korlátozott számú napig nyújtanak pénz-visszatérítési garanciát, amely csak megmutatja, mennyire magabiztosak a VPN-szolgáltatók szolgáltatásaiban..

Előfizetési tervek

Az ártartomány nagyban különbözik a VPN szolgáltatók között, azonban az olcsó nem mindig rossz, és a drága nem mindig a legmegfelelőbb. A rugalmas fizetési módok és az előfizetési csomagok megválasztása segítik a VPN-szolgáltatás kiválasztását. A jobb értéket általában hosszú távú előfizetéseknél kínálják, például egyéves, kétéves vagy akár hároméves előfizetéseknél.

Használja ki a NordVPN 3 éves tervét, csak 2,99 USD-ért

Több eszköz

Egyszerre egyetlen VPN-fiókot is használhat különböző eszközökön, változó operációs rendszerrel. Vannak olyan VPN-szolgáltatók, amelyek növelik azon eszközök számát, amelyekhez egyszerre csatlakozhatnak valamivel drágább előfizetési tervek érdekében. A megbízható VPN-k között egyszerre 3-6 eszközt csatlakoztathat, de ez kizárólag a vállalat irányelveitől függ.

Felhasználói visszajelzések

Mindent a felhasználói vélemények mutatnak rá, az internet-kapcsolat sebességétől az ügyfélszolgálatig. Noha a végére helyeztük, ez a leghatékonyabb módja annak, ha mások tapasztalatain keresztül tanulsz. Ez egy okos módszer a VPN-szolgáltatások vonzerejének felmérésére. Összehasonlíthatja és ellenőrizheti a kiválasztott VPN-szolgáltatók értékelését a felhasználói vélemények alapján.  

Nézze meg a 3 legfontosabb VPN-t

Ha már elkezdte az Ön igényeinek leginkább megfelelő VPN-keresést, és a piacon is elismert, akkor a 3 legfontosabb VPN-t kurátoroltuk, miközben külön kiemeljük azok jellemzőit. Ne feledje, hogy jobb választást hozhat, ha átnézte a szolgáltatásokat, és a fentiekről megbeszéljük. Itt vannak az ajánlott VPN szolgáltatók:

NordVPN

 • 5000+ szerver 60 országban
 • 2048 bites titkosítás
 • Több bejelentkezés 6 eszközhöz
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Netflix támogatás a SmartPlay Feature alkalmazáson keresztül
 • 75% kedvezmény egy 3 éves tervre

ExpressVPN

 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Katonai osztály titkosítás
 • Könnyen használható alkalmazás / szoftver
 • 24/7 élő támogatás
 • 160 helyszín 94 országban
 • 49% kedvezmény egy 15 hónapos tervre

látogasson el a weboldalra

IPVanish

 • Kiváló alkalmazás jellemzői
 • Sebesség és megbízhatóság Jó
 • 40 000+ névtelen IP
 • 1300+ szerver több mint 75 helyen
 • 7 napos pénz-visszafizetési garancia
 • 46% kedvezmény az éves tervre

látogasson el a weboldalra

Most már tudja, hogyan válasszon VPN szolgáltatást és a 2019 legfontosabb VPN szolgáltatóit. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a [email protected] e-mail címen, ha bármilyen kérdése van a VPN szolgáltatás kiválasztásával kapcsolatban, vagy írjon megjegyzést alább, ha jobb hogyan lehet ezt megtenni.

Kép-jóváírások: CyberWorldMirror.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments