Hogyan takaríthat meg pénzt a következő ünnepek szállodáinál

[ware_item id=33][/ware_item]

Osztunk néhány érdekes, mégis nagyon egyszerű utazási hacket, amelyek pénzt takaríthatnak meg. Miért nem mentheti meg a pénzt hatékonyan, és inkább fontosabb dolgokba fekteti be? Igen, mivel most érdekli a pénz megtakarítása további késedelem nélkül, gondoskodunk arról, hogy gazdaságosan tervezze meg nyaralását, és biztonságosan szörföljön a szállodafoglalási webhelyekre a VPN használatával..


Ha nem műszaki szakember, ne aggódjon, mert részletes útmutatónk van Mi a VPN??  ott van, hogy végigvezesse. Éppen ellenkezőleg, még ha már tudja is, hogy mi a VPN, és mi a VPN használatának leggyakoribb oka, ez az útmutató hasznos lesz néhány tipphez, amelyekkel még nem tudott korábban..

Először beszéljük meg, miért fontos, hogy ezúttal tudjon a szállodafoglalásokról. Az ünnepi időszak a sarkon van, és unod a munkát és a rendes rutinját; szüksége van egy kis szünetet a munkára, és látogassa meg kedvenc helyeit, hogy pihenjen. A tervek végrehajtásának első lépése, hogy megnyitja a keresőmotort, és indítsa el a keresést egy olyan információs kulcsszóval, mint például a „Legjobb látogatható helyek Dél-Afrikában, Törökországban, Kanadában, Németországban stb.”, És kitöltése után keresés után folytatja az olyan tranzakciós kulcsszavakat, mint például a „online szállodafoglalás”. Mielőtt ezt megtenné, mégis meg kell tudnia, hogyan tud csatlakozni magához a VPN-hez, és ezzel azonnal megtakaríthat pénzt. Tehát itt meg kell értenie, hogyan spórolhatott meg pénzt egy VPN segítségével?

Így mentheti meg a Bucks-t, miközben online szállodákat foglal!

Itt a fúró. Ha Ön egy nemzetiségű az Egyesült Államokban, és egy idegen országba tervezi nyaralni, akkor csak a szállodafoglalási webhelyet kell megnyitnia, és megadnia kell a várható utazási dátumokat és a vonatkozó árakat. Ha ezt megteszi, akkor a lista kissé így tűnik:

Hogyan takaríthat meg pénzt a következő ünnepek szállodáinál

Lát árak a kiválasztott időpontokra október 5. és október 9. között, majd csatlakoztassa a Brazil szerver segítségével VPN > Ne felejtse el ellenőrizni az IP-címét, és ellenőrizze, hogy sikeresen csatlakozik-e a hálózathoz Brazília.

Hogyan takaríthat meg pénzt a következő ünnepek szállodáinál

>Most nyissa meg a új inkognító ablak és keressen szállodákat az Ön új VP-szolgáltatója által megadott új IP-cím használatával.

Keressen szállodákat Dél-Afrikában, válassza ki a hasonló dátummintát, és itt láthatja az árakat brazil valutában (brazil valuta).

Hogyan takaríthat meg pénzt a következő ünnepek szállodáinál

Ne felejtsen el kipróbálni több szervert és fedezzen fel több régiót a szálloda foglalás előtt, így további dollárt takaríthat meg az Egyesült Királyság, az ausztrál és a kanadai IP-vel is, csak azért, mert a szállodafoglalások árai különböző régiókban eltérőek.

Legjobb VPN-megtakarítás a szállodafoglalásoknál

A VPN-technológia segítségével becsaphatja az utazási webhelyeket azzal, hogy azt gondolja, hogy a bolygó valamelyik oldaláról jelentkezik be az internetbe, még akkor is, ha valójában otthon otthon vagy, okosan használja a VPN-t, és hamisítja a tartózkodási helyét. Komolyan érzi magát, mintha egy űrhajón utazik, ahol másodpercek alatt bárhová ment!

  • VyprVPN
  • ExpressVPN
  • Privát internet-hozzáférés
  • NordVPN

VyprVPN

Hogyan takaríthat meg pénzt a következő ünnepek szállodáinál

Korlátlan kiszolgáló-váltás
200 000+ IP & 700+ szerver
Egyszerű beállítás App / szoftver
3 napos próba kínálva
Havonta 6,67 USD egy 12 hónapos számlán

ExpressVPN

Hogyan takaríthat meg pénzt a következő ünnepek szállodáinál

Erős titkosítás
Kiváló élő támogatás
160 város 160 országban
Könnyen telepíthető alkalmazások / szoftverek
30 napos pénzvisszafizetési garancia
Havonta 6,67 USD egy 15 hónapos számlán

Privát internet-hozzáférés

Hogyan takaríthat meg pénzt a következő ünnepek szállodáinál

Fenomenális adatátviteli sebesség
Könnyen használható alkalmazások / szoftverek
Egyszerű beállítás & széles körű szerver
24/7 élő ügyfélszolgálat
30 napos pénzvisszafizetési garancia
Havonta 3,49 USD egy 2 éves számlára

NordVPN

Hogyan takaríthat meg pénzt a következő ünnepek szállodáinál

Több mint 5000 szerver 60 országban
Kiváló streaming Speed
24 órás ügyfélszolgálat
Több bejelentkezés 6 felhasználó számára
3,99 éves havonta 2,99 USD / hó

NordVPN, mivel az első számú VPN rejti el az Ön IP-jét, a legkisebbre irányítja az árakat, így pénzt takaríthat meg szállodákkal, repülőjegyekkel és autókölcsönzőkkel kapcsolatban. Ha technikus hozzáértés vagy, akkor rájön, hogy egyes webhelyek lehetővé teszik a webhely helyének megváltoztatását, amelynek kulcsa az, hogy testreszabott eredményeket érjen el az Ön pénznemében.

További legjobb VPN-szolgáltatások, amelyekkel megváltoztathatja IP-címét, és megtakaríthat a szállodafoglalásoknál & repülőjegyárak vannak ExpressVPN, PIA (privát internet-hozzáférés) és VyprVPN. A VPN-szolgáltatók mindegyikének szerverei a világ számos országában találhatóak, így bármilyen célállomásra megváltoztathatja a helyét, és a lehető legjobb ajánlatokat kaphatja meg..

VPN eszköz

A fentiekben a szállodák stb. Foglalásánál említett előnyök mellett a VPN egy csúcstechnológiájú eszköz számos olyan tevékenység számára, mint például a magánélet tiszteletben tartása az internetes szörfözés közben, a hackerekkel szembeni védelem a Wi-Fi hotspotok használatakor, lehetővé téve nézni a Netflix tengerentúli verzióját és még sok minden mást.

Utazási naplók VPN-en keresztül

A hátizsákos turisták úgy érzik, hogy a szállodák, autókölcsönök, repülőjegyek és egyéb szolgáltatások árait online jelenítik meg a különféle földrajzi helyek alapján. Ennek a felfogásnak az alapján készítettük el ezt az útmutatót, amely segít pénzt megtakarítani a szállodai ajánlatoknál és más digitális tevékenységeknél. A VPN-szolgáltatások IP-eltakarási képessége, és több kiszolgálóval is elérhető, bármilyen földrajzi helyre válthat VPN-sel.

Lépésről lépésre telepítési útmutató

A legjobb barter megszerzése érdekében járatokon és szállodákon lépésről lépésre kell tennie a következőt:

  1. Szerezze be a VPN-szolgáltató fizetett számláját
  2. Töltse le a szoftvert
  3. Jelentkezzen be egy másik országban található VPN-kiszolgálóra
  4. Keresse meg az utazási oldal külföldi változatát, és nézze meg, lehet-e jobb ajánlatot találni.

Tipp: Néha a Windows számítógépeken keresztül utazási oldalakra jelentkező felhasználók megtalálhatják a legolcsóbb utazási ajánlatokat, míg a Mac felhasználók gyakran magasabb árakat mutatnak. Ezt követően a használt eszköz típusa és az ország, amelyben lakik, szintén része az egyenletnek.

Anomáliák vadászat közben

A hely megváltoztatása a webhelyen nem garantálja az olcsóbb ajánlatokat, mivel a webhely továbbra is felismeri az Ön valós helyét azáltal, hogy azonosítja az Ön IP-címét. Tehát a legjobb módszer a szállodafoglalásokra történő megtakarításhoz, olcsó ajánlatok repülőjegyárak és más szolgáltatások, például autókölcsönzés esetén, valódi helyét (IP-címet) egy VPN-szolgáltatáson keresztül maszkolja, és nem más módon.

Gyakran a weboldalak általában eltérő árakat mutatnak a szállodai szobákban és más különféle online szolgáltatásokban stb. A kiállított ár számos tényezőtől függ, például a cookie-fájloktól, amelyek arról számolnak be, hogy hányszor látogatták meg az erőforrást, mi és ahonnan már korábban kereste, és milyen gyakran frissíti az oldalt, stb. Is, hol pontosan a világon található (IP, mobil eszközén található GPS, Wi-Fi beállítások stb.), és ha ez az első látogatása, vagy nem az Ön által használt eszközről stb.

Olvassa el még: Legbiztonságosabb utazó VPN

NordVPN, megbízható internetes biztonsági szolgáltatóként biztosított VPN-t kínál engedélyezett IPSec és L2TP protokollokkal, és teljes forgalmi titkosítást nyújt Önnek..

A PIA (Private Internet Access) VPN segítségével olcsóbb szállodai és repülőjegy-foglalás is elérhető. Használva PIA VPN elhamisíthatja a földrajzi elhelyezkedését és a könyvfoglalásokat azon szolgáltatások országában, amelyeket használni kíván. Ennek ésszerűsítése az, hogy a vállalatok azt várják el, hogy a külföldi látogatók hajlamosabbak pénzt költeni, mint a „helyiek”, és ezért emelik az árakat a tengerentúli IP-címekről végzett keresésekhez..

A VPN szolgáltatásokat használva a kvízikus üdülők felfedezhetik, hogyan ne töltsenek túl sokat a repülőjegyekért és a szállodai szobákért, amikor online foglalnak őket..

Vigyázat

A legnépszerűbb utazási oldalak úgynevezett „árkorrekciós” technológiát használnak, hogy néhány weboldal-látogatókat a magasabb repülőjegy-árak felé irányítsák.

Annak biztosítása érdekében, hogy a weboldalak ne kerüljenek fel a nyomvonalunkra, és eredményeiket ennek megfelelően módosítsák, elengedhetetlen az inkognitó / privát mód használata (a cookie-k teljes letiltása), ha teljesen külön böngészőkkel látogatják őket az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban végzett keresésekhez.

Meg kell jegyezni, hogy valamilyen oknál fogva a megjelenített szállodai foglalási árak nem azonosak, de ennél is fontosabb, hogy egyszerűen csak a weboldal .co.uk verzióját váltja az amerikai .com verzióra, ami VPN szerepét teszi itt világosabb.

A weboldal különféle verzióin történő vásárlás olcsón eredményezhet, mivel eltérő információ jelenik meg, az alkalmazott országspecifikus webhelytől függően, „de” a legjobb ajánlatok nem mindig jelennek meg abban a verzióban, amelyre számíthat.

toldat

A VPN-re való feliratkozás nem pontosan ingyenes, mindazonáltal egy csomó pénzt visszatéríthet, ha hotel-, repülőjegy- és autókölcsönökkel megtakarítja..

A VPN, mivel a ninja és az „álcázási mester” területén kutya, védi az embereket a hackerektől, ha WI-FI hotspotot használ, lehetővé téve a Netflix tengerentúli verziójának megtekintését, miközben magánéletének védelme révén pénzt takaríthat meg a szállodafoglalásoknál és a repüléseken. stb..

Tehát a legjobb módszer a szállodák égbolt-emelkedõ árainak megmentésére & A légi menetjegyek foglalási ajánlatait és más szolgáltatásait azáltal, hogy egy valódi helyét (IP-címét) egy VPN-szolgáltatáson keresztül elrejti. Kívánunk biztonságos szörfözésre, gazdaságos foglalásokra VPN-vel és csodálatos utazáshoz!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments