Hogyan nézhetem meg a HBO GO Live Online játékot

[ware_item id=33][/ware_item]

Mivel a világ gyors ütemben halad a technológiai világban, nem lenne helytelen azt mondani, hogy minden információhoz hozzáférhetünk; csak a megfelelő csatornákra van szükségünk a szitáláshoz. Kedvenc filmjei, műsorai és hírei csak egy kattintással elérhetők áldássá ezen generáció számára.


Miért van szükség VPN-re az HBO megtekintéséhez?

Ha nem az Egyesült Államokban található, akkor nem nézheti meg a HBO-t a geolokációs technológia miatt, amelyet a HBO az USA-n kívüli nézők blokkolására használ. Tehát az egyetlen módja annak, hogy a korlátozástól elkerüljék a VPN-t. A VPN összekapcsolja az eszközt az Egyesült Államokban található szerverrel, és megkérdezi az Ön IP-címét. Így a tartózkodási hely úgy fog megjelenni, mintha az Egyesült Államokban lenne, és korlátozás nélkül nézheti a HBO-t. Az egyik dolog, amelyet meg kell győződnie arról, hogy olyan VPN-t válasszon, amely nagy sebességű és korlátlan sávszélességet kínál. És nem csak a HBO, hanem a VPN feloldja a földrajzilag blokkolt tartalmakat a világ minden tájáról.

Hogyan nézhetem a HBO Go-t az Egyesült Államokon kívül

Az egyik legjobb TV-élményt a HBO nyújtja. Ezért lett az USA-ban a második legnagyobb prémium kábelcsatorna. Az HBO híresen produkálta ezen évtized legnagyobb slágereit, beleértve; A Game of Thrones, a sajtószoba, a kíséret, néhány népszerű vígjátékkal, például a múlt héten ma este John Oliverrel. A HBO Go azonban nem érhető el a televíziós sorozat szerelmeseinek az Egyesült Államokon kívül, mivel a cég földrajzi korlátozásokat vezet be az Egyesült Államokon kívüli közönség számára, bár ez a akadály elkerülhető. Az alapvető megoldás az USA HBO GO feloldása. A webhelyen elhelyezett cenzúra nyomon követi a néző IP-címét a feketelistához vagy a feketelistához viszonyítva, majd ezen keresztül tovább azonosítja földrajzi helyzetét. Ezen az alapon a webhely tagadja vagy engedélyezi a hozzáférést a közönséghez. Mivel vannak módok az USA HBO GO feloldásához, ha az Egyesült Államokban nézőként azonosítják magát anélkül, hogy ott lenne a valóságban, és függetlenül attól, hogy melyik országban tartózkodik.

HBO GO korlátozások az amerikaiak számára

Ez a szabály nem csak az Amerikán kívüli országokban élőkre vonatkozik, hanem az amerikaiakra is, akik az USA határaitól lépnek ki. Miután az amerikai lakosok megváltoztatják a helyüket, és egy másik országot jelző IP-címmel jelentkeznek be, elveszítik a HBO GO elérési jogosultságát..

Streaming VPN

Az USA HBO GO feloldásának első és legfontosabb módja az, hogy előfizet egy streaming VPN (virtuális magánhálózat) szolgáltatásra, amely a kívánt videót elérhetővé teszi a néző számára abban a országban, ahol laknak. A VPN szolgáltatás bármilyen korlátozott tartalmat nyithat meg. a nézők számára, és a legjobb élő streaming élményt nyújtja. A streaming VPN szerverei a világ számos országában találhatók, amelyek lehetővé teszik a közönség számára, hogy bármilyen műsorot megnézhessen az Egyesült Államokon kívül. Ezen felül két elemet kell figyelembe venni a leghatékonyabb VPN-streaming szolgáltatás megítélésekor, és ezek a következők:

 • Streaming sebesség:

Kedvenc TV-műsorának nézése közben mindig puffermentes élményt keres. Tehát csak bölcs dolog, ha olyan streaming VPN-re vigyáz, amelyik a legnagyobb streaming sebességgel rendelkezik, anélkül, hogy több beesés akadályozná a sebességet.

 • Könnyen kezelhető VPN-alkalmazások:

A VPN alkalmazás akkor hasznos, ha a nézők a választást egynél több eszközön figyelik. Ilyen esetekben a nézők inkább olyan alkalmazást részesítenek előnyben, amely könnyen kezelhető, könnyen kezelhető és minden eszközön működtethető. A felhasználó és az alkalmazás közötti interakciót zavartalanul és késleltetés nélkül kell megszakítani.

Hozzáférés a HBO GO Live-hez bárhol a világon

Azok a nézők, akik hajlandók hozzáférni a HBO GO-ra az Egyesült Államokon kívül, a következő lépéseket hajthatják végre:

 1. Töltsön le VPN-alkalmazást eszközükről (a CyberGhost a legjobb megoldás az HBO számára)
 2. Vásároljon VPN-előfizetést a HBO GO élő közvetítéséhez
 3. Írja be felhasználónevét és jelszavát a letöltött alkalmazásba / szoftverbe
 4. A HBO GO élő közvetítéséhez ajánlott egy “PPTP” protokoll
 5. Válassza az USA VPN szervert az Egyesült Államokban a HBO Go eléréséhez az Egyesült Államokon kívül
 6. A kapcsolat létrejöttét követően élőben nézheti meg a HBO GO-t

Nézze meg a HBO GO-t az Egyesült Királyságban

Az Egyesült Királyságban élő nézők talán kipróbálták a HBO GO nézésének módját az Egyesült Királyságban, és csalódottak lennének, mivel a társaság korlátozza a HBO Go élő nézését az Egyesült Államokon kívül. Ebből a célból elengedhetetlen az USA HBO GO feloldása. A kezdeti lépés HBO előfizetővé válás. Ezután lépjen a következő lépésre, azaz arra, hogy becsapja a HBO webhelyét arra, hogy azt gondolja, hogy az Egyesült Államok határain belül tartózkodik, miközben az Egyesült Királyságban tartózkodik. A nézőnek csatlakoznia kell egy VPN-hez, amely végül összekapcsol egy szerver alapú USA-val. Amikor a HBO azonosítja az IP-címet amerikai hozzáféréssel, akkor a néző számára engedélyezett a hozzáférés, és az Egyesült Királyságban élő HBO Go hozzáférést kaphatnak. A NordVPN ebben az esetben működik a legjobban, és zökkenőmentes streaming élményt nyújt a felhasználók számára.

Olvassa el az Egyesült Királyság legjobb VPN szolgáltatását is

Nézze meg a HBO GO-t Kanadában

A HBO tartalma Kanadában földrajzilag korlátozott, mint minden más országban, kivéve az Egyesült Államokat. Ez azt jelenti, hogy VPN-re van szüksége annak eléréséhez. Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb VPN-ket Kanadában a HBO figyeléséhez:

 1. NordVPN
 2. ExpressVPN
 3. IPVanish
 4. PIA VPN (privát internet-hozzáférés)

Az összes fenti VPN feloldja a HBO Go funkciót, és elég gyors és megbízható erős biztonsági protokollokkal.

Nézze meg a HBO-t egy VPN használatával utazás közben

A legjobb műsorok közül néhányat a HBO sugárzott. A HBO-nak és a HBO Go-nak köszönhetően élvezheti ezeket a műsorokat számítógépen, telefonján vagy táblagépén, de mindaddig, amíg az Egyesült Államokban tartózkodik. Tehát, ha szeretné megnézni kedvenc műsorait, miközben nem tartózkodik az Egyesült Államokban, vagy külföldre utazik, fedezhetünk téged! Nézheti a műsorokat, és itt van a legbiztosabb módszer erre !:

-> VPN beszerzése:

A legjobb és legvalószínűbb módszer a VPN használata ebben az esetben. A VPN segít az USA-ban található szerver kiválasztásában, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a világon. Így úgy tűnik, mintha USA-ban lennél, és megnézheted a HBO Go-t. Csak annyit kell tennie, hogy bejelentkezik az ebben az útmutatóban szereplő javaslatok közül választott streaming VPN-be. Most használjon egy USA-ban található kiszolgálót, és jelentkezzen be az HBO-ba. Ezután az USA-ban lévő eszköz feldolgozza, és a tartalom nem lesz blokkolva, voila!

A legjobb VPN-szolgáltatók

NordVPN

A NordVPN hosszú távú bajnok az online video streaming szolgáltatások feloldásában. Nagyon mindent felold. Ez az egyik legnépszerűbb VPN-szolgáltató, és ennek oka a fejlett funkciók, amelyek a következők:

 1. Magassebesség
 2. Nincs naplózási politika
 3. Könnyen megkerülheti a korlátozott földrajzilag blokkolt streaming oldalakat
 4. Magas biztonság és magánélet
 5. 24 órás ügyfélszolgálat élő csevegésen keresztül
 6. Automatikus lekapcsoló
 7. DNS szivárgás elleni védelem
 8. Korlátlan sávszélesség
 9. Titkosított proxy kiterjesztések a Chrome és a Firefox böngészőkhöz
 10. Akár 6 eszköz egyidejű csatlakoztatását is kínálja

ExpressVPN

Az ExpressVPN székhelye a Brit Virgin-szigetek. Ez egyben a VPN-k egyik legjobb rangsorosa. Néhány legjobb tulajdonsága a következő:

 1. Kiváló sebesség
 2. Nincs napló
 3. Együttműködik a Netflix-szel
 4. Felhasználóbarát
 5. Támogatja az összes eszközt
 6. 24 órás ügyfélszolgálat
 7. Kiváló streaming

IPVanish VPN

Az IPVanish kínál néhány érdekes funkciót, és ezek a következők:

 1. Teljes körű hálózati titkosítás
 2. Biztonságos névtelen böngészés
 3. Könnyen kezelhető
 4. Megkerüli a cenzúrát
 5. Korlátlan sávszélesség
 6. IPv6 szivárgás elleni védelem
 7. Gyors ügyfélszolgálat

Záró szó

Általánosabban, az ausztráliai és kanadai közönség a fent említett akadályokkal néz szembe, miközben a HBO GO-hoz élő hozzáférést biztosít. A blokkolt tartalom csalódást okoz a legnépszerűbb műsorok rajongóinak és megpróbálják különféle lehetőségeket keresni a HBO GO feloldásához az Egyesült Államokon kívül. Alapos kutatás után úgy vélik, hogy e problémára az egyetlen megoldás a legjobb VPN. Amikor egy amerikai szerverhez VPN-en férnek hozzá, akkor megváltozik az IP-cím, és a webhely lehetővé teszi a hozzáférést, ha azt hiszik, hogy a néző Ausztráliában, Kanadában vagy a világ bármely más országában inkább Amerikában található.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments