Hogyan lehet nézni a CBC online Kanadán kívül

[ware_item id=33][/ware_item]

A napok egyre hosszabbá válnak, és a nyári vakáció nem olyan messze van, így itt az ideje, hogy terveket készítsen a barátaival és a családjával. Akár egzotikus nyaralásra szeretne menni szeretteivel, vagy tervez egy kanapé burgonya lenni ezen a nyáron, akkor nagyon szórakoztató lehet ebben az évben. Ne csalódjon, ha túl meleg van a szabadban, vagy ha nem engedheti meg magának, hogy élvezze a hegyi állomás hűvös szélét. Az internetnek köszönhetően az unalom megoldása garantált, függetlenül attól, hogy az Ön érdekei miként fekszenek. A szórakoztatóipar virágzik a slágereket és a tévéműsorokat, amelyek a város beszédévé váltak.


Nem szokatlan, hogy ezeknek a műsoroknak a rajongói és még a közösségi médiában szereplő karakterek is találkoznak. Tumblr tele van vidám mémekkel és vicces gif-ekkel, amelyeket ezeknek a TV-műsoroknak a jeleneteiből készítettek, amelyekhez a nézők vonatkozhatnak. A gyors Instagram-keresés a népszerű TV-műsoroknak szentelt teljes fiókot tárja fel, így az őrület valódi! Nem akarod a tendenciák mögött maradni, igaz? Számos csodálatos kanadai TV-műsor létezik, különösképpen a CBC Network műsorán, amelyek szerte a világon a nézők szívét nyerték. A legnagyobb plusz az, hogy nincs előfizetési díj az élő közvetítésért vagy a CBC tévéműsorának online közvetítéséért. A kifogás az, hogy ha az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Ázsiában vagy más területeken szeretné megtekinteni a CBC-t, ez pénzt fog fizetni, de nem azért, mert a CBC Network a nemzetközi felhasználókat számolja fel szolgáltatásaikért.

nézni a CBC-t Kanadán kívül

Most valószínűleg a következő tévéműsorokról keressen véleményeket, de tudnia kell valamit, mielőtt a CBC-től TV-műsorot választana a zenés nézéshez. Sajnos meg kell tanulnia, hogyan kell a CBC-t Kanadán kívül nézni, ha jelenleg nem kanadai lakos vagy nem jelentkezik be Kanadából. Miért kérdezed? Még akkor is, ha az Egyesült Államokban szeretné megtekinteni a CBC-t, egy körforgalom útvonalát kell követnie, bár Kanadának és az USA-nak van egy határa. Sajnos csak így van!

Számos hír- és szórakoztató webhely létezik földrajzi korlátozások tartalmukra. Előfordulhat, hogy megnyitja a CBC hivatalos weboldalát, és böngészhet a rendelkezésre álló TV-műsorokban, amennyire csak lehetséges, hogy ellenőrizze az ütemterveket, szereplőket, tételeket, epizódok áttekintését és áttekintését. Ha azonban az epizódok bármelyikét megpróbálja streamálni, hibaüzenet jelenik meg. E korlátozások mögött vannak politikai és üzleti okok, így a felhasználó nem tehet semmit az ilyen irányelvekkel. Amit tehetünk, az egy kissé ravasz cselekedet, és kitaláljuk, hogyan nézhetjük meg a CBC-t Kanadán kívül.

Hogyan juthat el a CBC-hez Kanadán kívül

Szerencsére létezik a virtuális magánhálózatnak (VPN) nevezett csodálatos eszköz. Tehát, ha a CBC-t kívánja nézni az Egyesült Államokban vagy másutt a világon, ez közvetett hozzáférést biztosíthat a CBC-hez Kanadán kívül. Ha megkísérel egy fiókot létrehozni a CBC webhelyén Kanadán kívülről, akkor nem tudja feloldni a CBC lejátszó blokkolását. Ha feliratkozik egy VPN-szolgáltatásra és bekapcsolja azt, a hibaüzenet valószínűleg továbbra is felbukkan.

Látja, a CBC Network intézkedéseket tett azokkal a felhasználókkal szemben, akik bárhol megpróbálják feloldni a CBC-t egy olyan szerverről, amely nem a kanadai területén található. Nem úgy, mintha az IP-cím feketelistára kerülne, vagy jogi lépéseket fognak tenni veled szemben. A felbukkanó ablak egyszerűen elolvassa, hogy a CBC észlelte, hogy ismert VPN szervert használ, és javasolja, hogy kapcsolja ki a VPN-t, és jelentkezzen be általában, ha Kanadában él.

Nyilvánvaló, hogy ez nem lehetséges a Kanadán kívüli CBC eléréséhez a VPN kikapcsolásával. Szóval, hogyan kell figyelni a CBC-t Kanadán kívül, ha VPN-kiszolgálóját a CBC Network blokkolta? Amit meg kell értened, hogy a CBC Network megpróbálja megtámadni a népszerű VPN szolgáltatókat, amelyeket a nemzetközi felhasználók gyakran használnak a CBC lejátszó feloldásához. A kisebb VPN-társaságok gyakran képesek elkerülni az észlelést, így ezek közül választhat. Számos szempont van azonban a VPN kiválasztásakor, hogy bárhol feloldják a CBC-t. A híres VPN-szolgáltatók nem minden kanadai szervert azonosították a CBC Network. Vegye fel a kapcsolatot a VPN-szolgáltató ügyfélszolgálatával, és kifejezetten kérheti tőlük, hogy mely kiszolgálók engedélyezik a CBC elérését Kanadán kívül. Miután megszerezte ezt az információt, kiválaszthat egy protokollt, és felhasználhatja azt a kiszolgálót a CBC show online közvetítésére.

Hogyan oldja fel a VPN a CBC lejátszót?

Tegyük fel, hogy megpróbálja nézni a CBC-t az Egyesült Államokban. Ha a helyi internetszolgáltató (ISP) szerverén keresztül látogatja meg a CBC Network hivatalos weboldalát, akkor a CBC Network által kapott IP-cím az Egyesült Államokból származik. Ezért a CBC webhelyét figyelmeztetjük, hogy valaki megkísérel elérni a CBC-t Kanadán kívül, és a hibaüzenet jelenik meg. Amikor feliratkozik a CBC webhelyére egy kanadai VPN-kiszolgálón keresztül, az IP-címe nem az USA-ból, hanem Kanadából származik. A webhely nem tudja észlelni, hogy valódi tartózkodási helye az Egyesült Államokban van-e, és arra téved, hogy azt gondolja, hogy Kanadában él.

bárhol nézheti a cbc-t

A VPN nem csupán elrejti a valódi IP-címét, hanem a biztonság szempontjából is számos előnnyel jár. A legtöbb digitális biztonsági szakértő elmondja, hogy a VPN ma minden felhasználó számára nélkülözhetetlenné vált. Ha online vagy nyilvános Wi-Fi-vel, akkor a rendszert ki vannak téve a hackereknek, akik hozzáférhetnek a személyes adataihoz, ha ugyanazt a Wi-Fi kapcsolatot használják. Még ha magán Wi-Fi-jét is használja, valószínű, hogy a rendszer feltört és a személyes adatokat bűncselekményekhez használják. A hackerek mellett a bűnüldöző szervek és a hirdetők is érdekli az online tevékenységek nyomon követését. A felhasználói profilok úgy állíthatók elő, hogy megfigyelik az online tevékenységek mintázatait annak eldöntésére, hogy mely hirdetések érdekelhetnek fel.

A VPN-ket, amelyek nem tartanak nyilvántartást az Ön kapcsolatairól, a legjobb elrejteni a bűnüldöző szervekkel szemben. Ezenkívül ne felejtse el megnézni a kanadai szerverek számát, miközben kiválasztja a VPN-t a CBC eléréséhez Kanadán kívül. Ez azért fontos, mert minél több kiszolgálóval rendelkezik a VPN-vállalat Kanadában, annál több lehetőség van és annál erősebb a kapcsolat. A VPN-szolgáltatásnak elérhetőnek kell lennie az Ön országában, és fizetési módjainak kényelmesnek kell lenniük az Ön számára. Ellenőrizze az értékeléseket mert ügyfélszolgálatuk miatt kell kérdezni a kiszolgálóktól, amelyek feloldhatják a CBC lejátszó blokkolását, és gyors választ kell kapniuk. A legjobb eredmények elérése érdekében keressen olyan VPN-szolgáltatókat, amelyek egyszerre több eszközkapcsolatot kínálnak egy VPN-fiókon keresztül. Minél több eszköz és operációs rendszer kompatibilis a VPN-vel, annál jobb.

VPN-k a CBC bárhol feloldásához

Szerkesztők választása - NordVPN

Hogyan lehet nézni a CBC online Kanadán kívül

A földrajzilag blokkolt tartalmakkal kapcsolatban a NordVPN megmentőként lép fel. Ennek a VPN-szolgáltatónak elegendő eleme minden weboldal feloldásához az interneten keresztül. Több mint 5000 optimalizált szerverrel rendelkezik streaminghez, gyors VPN-protokollokkal együtt, amelyek soha nem engedik el a felhasználókat. Tehát ne habozzon, és vegye igénybe a NordVPN-t, hogy bárhonnan megnézze a CBC Canada-t.

Hogyan lehet nézni a CBC online Kanadán kívül

NordVPN csomagok

Más legnépszerűbb VPN-szolgáltatók

  • ExpressVPN
  • VyprVPN
  • Hide My Ass
  • IPVanish

ExpressVPN

Ezt a VPN-t nagyon azoknak a felhasználóknak ajánlják, akik Kanadán kívül gyakran férnek hozzá a CBC-hez. Verhetetlen ügyfélszolgálat és erős protokollok nyerő kombinációt jelentenek. Kicsit drága, havonta 12,95 USD, de a nagyobb előfizetési csomagok nagyobb értéket képviselnek, és a nagy sebességű teljesítmény megéri a dollárt. 3 eszközzel egyszerre használhatja, és kihasználhatja az áttétel programjukat.

VyprVPN

Ez valószínűleg a legjobb választás azoknak a hallgatóknak és felhasználóknak, akik olcsó megoldást keresnek a CBC Kanadán kívüli nézéséhez, mivel az alap előfizetésük csak 6,67 USD / hónap. Háromnapos próbaverziójuk van, így bármilyen kifizetés előtt kipróbálhatja minőségét, plusz egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia

Hide My Ass

A viszonylag újabb VPN-cég, a Hide My Ass globális felhasználók jóváhagyását kapta, mivel nagy sebességű kapcsolatokat kínálnak, amikor a CBC feloldását akarták bárhol Kanadán kívül. 24/7-es élő csevegésük van, hogy megbeszéljék a rendelkezésre álló szervereket a CBC TV-műsorok közvetítéséhez, és előfizetésüket kezdjék havonta 11,52 dollárral.

IPVanish

A VPN-szolgáltatás minőségét úgy tudja megmérni, hogy mennyire bíznak képességeiben. Az IPVanish 7 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, ha elégedetlen azzal, amit kínálnak feliratkozás után. Nagyon megfizethető, havonta 10 dollár, és öt különféle eszközt összekapcsolhat, hogy mindegyikük feloldja a CBC lejátszót.

Miután elkészítette a VPN-t, futtassa a CBC Network legmagasabb minősítésű műsorait. Ide tartoznak olyan drámák, mint az „Anne”, amely az 1890-es években élő árva lány történetét meséli el. A TV-műsorok, mint például a „Workin” Moms ”felfedik a karriert és a gyerekeket zsúfoló anyák nehézségeit. Az „X Company” tele van izgalmas akciókkal és kalandokkal, amelyek a II. Világháború körül épülnek, míg a „Schitt’s Creek” képregényes megkönnyebbülést kínál, így nekik is lövöldözniük kell.

Nézze meg az itt látható összes CBC show listát

És valós idejű frissítést is kaphat a Twitterről
Tweets by CBC

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments