Hoe VPN met TOR te gebruiken voor onbeperkte online bescherming

[ware_item id=33][/ware_item]

Wanneer u browst zonder enige beveiliging zoals TOR of Virtual Private Network, wordt u blootgesteld aan hackers en datasnoopers. Dus je moet ze gaan gebruiken als je wilt voorkomen dat dit gebeurt. 


Voor de zeer onbewuste mensen, denk erover na wanneer u verbinding maakt met een wegrestaurant of een internationale luchthaven en u krijgt al deze waarschuwingen dat uw verzoek via hun netwerk kwetsbaar kan zijn. Alle netwerken, maar om precies te zijn, openbare netwerken zijn kwetsbaar voor verkeersanalyse.

Deze beveiligingshulpmiddelen zijn essentieel voor u om uw persoonlijke gegevens te beschermen, zoals creditcardgegevens, uw gebruikersnamen, wachtwoorden, adres, contactgegevens en andere persoonlijke gegevens die u online invoert. Dit is meer vatbaar voor diefstal bij gebruik van openbare wifi. 

Om uzelf te beschermen tegen al deze hacking en controles op hoog niveau, wordt Virtual Private Network of TOR ten zeerste aanbevolen. 

Voor degenen die geen idee hebben van wat Virtual Private Network en TOR zijn, wil ik eerst een kort overzicht geven van deze twee dingen. 

VPN (Virtual Private Network) is een type netwerk waarmee gebruikers veilig en anoniem op internet kunnen surfen.

TOR is vooral bedoeld om de identiteit van de gebruiker en hun online activiteiten te verbergen voor bewaking door identificatie en routering te scheiden. Beide netwerken hebben één gemeenschappelijk kenmerk dat privacy is.

Tor en VPN gebruiken - Gedetailleerde analyse

Het gebruik van zowel Tor als een VPN kan lastig en zelfs gevaarlijk zijn als het onjuist wordt gedaan. Het routeren van VPN-verkeer via Tor of vice versa heeft bepaalde belangrijke voordelen en nadelen, afhankelijk van uw dreigingsmodel. 

Beide services bieden een privacy-element, maar wat de meeste mensen niet weten, is dat wanneer u beide netwerken combineert, de resultaten ongelooflijk zijn. Deze verbinding kan worden gemaakt in Virtual Private Network via TOR of TOR via Virtual Private Network. Beide hebben voor- en nadelen. Wanneer u Virtual Private Network via TOR gebruikt, moet u eerst verbinding maken met Tor en vervolgens met een Virtual Private Network-server.

Uw computer zal;

 -> Versleutel met VPN-> Tor -> VPN -> internet.

Een geweldige Virtual Private Network-server is ExpressVPN, na de ui-site te hebben gelanceerd. Omdat u hierbij eerst verbinding maakt met TOR en de Virtual Private Network-server geen idee heeft van uw echte IP-adres. Hiermee kunt u serverlocaties kiezen die geweldig zijn voor geografische spoofing. Het stuurt ook internetverkeer door Tor, zelfs door die programma's die dit meestal niet ondersteunen. Dit is de enige manier waarop de VPN-provider verbinding met u kan maken. 

In "Tor Through Virtual Private Network" moet u eerst verbinding maken met een Virtual Private Network-server en vervolgens tor voordat u eindelijk internet gebruikt. Hierin zal uw internetprovider geen idee hebben dat u Tor gebruikt, maar hij kent de Virtual Private Network-verbinding. Hiermee hebt u toegang tot de verborgen services van Tor. Het grote nadeel van deze verbinding is echter dat uw echte IP-adres beschikbaar is voor uw internetprovider.

Lezen: Hoe IP-adres te verbergen

Men zou zich zorgen kunnen maken dat het nodig is om beide netwerken te combineren.

Dit is niet voor iemand die letterlijk niets te verbergen heeft zoals de gemiddelde internetgebruiker. Het gebruik van Virtual Private Network of TOR alleen zou voldoende moeten zijn voor een dergelijke gebruiker. 

Maar nogmaals, in een wereld waar je geen idee hebt wie toegang heeft tot je gegevens door je accounts te hacken of je loggeschiedenis te traceren, is het zeker belangrijk om die grote stap te zetten om de privacy en veiligheid te verhogen door beide services te combineren. Het maakt het bijna onmogelijk voor iedereen online om u te identificeren of u te schaden.

Is Tor & VPN Combo Sterk genoeg?

-> Noch een VPN, noch een TOR is op zichzelf volledig effectief en dat roept de vraag op om ze beide tegelijkertijd te gebruiken of niet. Hierdoor krijgt de gebruiker een dubbele laag privacydekking.

Een vraag die vaak wordt gesteld, is of deze combinatie sterk genoeg is voor onbeperkte online bescherming? Wel, in de eerste plaats moet u een VPN gebruiken die een bepaalde vorm van codering zoals NordVPN gebruikt wanneer u zonder TOR op internet surft. Op deze manier kunt u uw persoonlijke gegevens beschermen. 

Beide bieden duidelijk verschillende effecten. Zelfstandig, ze zijn sterk genoeg om u te beveiligen, maar de combinatie is er gewoon om eventuele gaten en patches op te vullen die door een van beide worden achtergelaten. 

Om realistischer te zijn, als u uw Virtual Private Network-provider vertrouwt, is het gebruik van Tor via Virtual Private Network een voorkeursmethode voor gebruikers om voor de hand liggende redenen; één is dat het een betere anonimiteit biedt.

VPN via Tor

VPN via Tor betekent dat de computer eerst wordt verbonden met een VPN en dat de gecodeerde tunnel wordt gemaakt. Daarna gaat het verkeer door de Tor-browser. Op deze manier ziet de VPN het IP-adres van de gebruiker niet en biedt het een betere privacy voor de gebruiker.

De methode 'VPN over Tor' wordt over het algemeen als anoniemer beschouwd. NordVPN moedigt zijn gebruikers aan om Tor met hun VPN te gebruiken voor maximale online privacy en beveiliging. 

Tor over VPN / Ui over Tor

Eerst verbinding maken met een VPN en vervolgens Tor staat bekend als "Tor over VPN" of "ui via VPN". Het biedt u extra bescherming die uw IP-adres beschermt zodat het door elke Tor-node kan worden gezien. "Tor over VPN" biedt ook toegang tot het Tor-netwerk, zelfs wanneer het wordt geblokkeerd, zoals bepaalde landen of schoolnetwerken.

Een ander voordeel van "ui boven VPN" is dat uw VPN-serviceprovider niet kan zien wat u online doet. Als er een bug in het tor-netwerk is, zal de VPN een extra laag tussen u en die bug plaatsen.

Hoe werkt Tor zonder een VPN

Tor is ontworpen om de gebruiker online anoniem te maken en het werkt prima, zelfs zonder een VPN. Zonder VPN versleutelt het echter geen gegevens. Het staat ook bekend als "The Onion Router", een gespecialiseerde browser die de gegevens van de gebruiker door verschillende anonieme servers stuurt, waardoor het moeilijker is om te identificeren wat de gebruiker online doet, maar het maakt je niet volledig anoniem. 

Hieronder staan ​​de 3 hops waar je gegevens doorheen reizen tijdens het gebruik van Tor:

 1. Ingangsknooppunt (het kent uw IP-adres)
 2. Middenknooppunt (het voorkomt dat het uitgangsknooppunt erachter komt wie u bent)
 3. Exit-knooppunt (het weet met welke site u verbinding maakt, maar weet niet wie u bent)

Beste VPN's voor Tor

Bij het kiezen van een Virtual Private Network moet je heel voorzichtig zijn. Hier zijn de beste VPN's en hun functies:

NordVPN

De beste keuze is NordVPN. Enkele van de beste functies die iedereen aantrekken die op zoek is naar online privacy zijn:

 • Hoge snelheid.
 • Geen logboekbeleid
 • Omzeilt eenvoudig beperkingen op grote geo-geblokkeerde streaming-sites
 • Hoge beveiliging en privacy.
 • 24/7 klantenondersteuning via live chat
 • Automatische kill-schakelaar
 • DNS-lekbescherming
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Versleutelde proxy-extensies voor Chrome- en Firefox-browsers
 • Gebruikers kunnen de service op maximaal 6 apparaten tegelijkertijd gebruiken

ExpressVPN

 • Gebruikersvriendelijk
 • Snel en betrouwbaar
 • Heeft een .onion-site
 • Hoge beveiliging
 • Geen identificerende logboeken
 • Accepteert bitcoin
 • Apps beschikbaar voor de meeste apparaten
 • 30-dagen geld terug garantie

IPVanish

 • 10 gelijktijdige verbindingen
 • Secure
 • Hoge snelheid
 • Geen logboeken
 • 7 dagen geld-terug-garantie
 • Onbreekbare codering

Kan ik een gratis VPN met Tor gebruiken?

Ja, je kunt een gratis VPN met tor gebruiken, maar het zal je meer kwaad dan goed doen. Pas op voor gratis VPN's. Ze zien er heel mooi en opvallend online uit, maar in werkelijkheid veroorzaken ze vaak veel schade. 

Bovendien is er geen garantie dat een gratis VPN uw gevoelige informatie daadwerkelijk privé houdt. Er is ook een slecht logbeleid in gratis VPN's die gebruikers dwingen te wachten in de wachtrij om verbinding te maken en gegevens of bandbreedte-limieten op te leggen aan gebruikers. Het gebruik van een gratis VPN met Tor is dus geen goed idee.

Onze beste VPN-keuzes en waarom

Nu zijn er een aantal Virtual Private Network-providers op de markt, maar helaas bieden slechts enkelen goede services, NordVPN is een van die beste opties. Het is een geweldige keuze bij het gebruik van onbeschermde wifi-hotspots. Dit netwerk biedt u onmiddellijk toegang tot een gecodeerde manier die u beschermt tegen gegevensdiefstal, privacyschendingen en cyberaanvallen via onbeveiligde Wi-Fi. 

Afgezien hiervan kunt u ook gebruiken VyprVPN dat is een van de meest populaire Virtual Private Network-providers met snelle prestaties en klantenondersteuning. Het is populair omdat het de privacy van gebruikers en online bescherming zeer serieus neemt. 

Het biedt belangrijke beveiligingsfuncties voor alle soorten besturingssystemen zoals Windows, Mac en Android. Anderen zijn PrivateInternetAccess en SurfShark VPN die ook zeer effectief zijn als het gaat om het coderen van uw persoonlijke gegevens.

Afbeelding tegoed: NordVPN

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments