Hoe HBO GO live online te kijken

[ware_item id=33][/ware_item]

Aangezien de wereld in een snel tempo beweegt in de technologische wereld, is het niet verkeerd om te zeggen dat we toegang hebben tot alle informatie die er is; we hebben alleen de juiste kanalen nodig om door te bladeren. Het hebben van uw favoriete films, shows en nieuws slechts een klik verwijderd is een zegen geworden voor deze generatie.


Waarom is een VPN nodig om HBO te bekijken

Als u zich niet in de VS bevindt, kunt u HBO niet bekijken vanwege geolocatietechnologie die HBO gebruikt om kijkers buiten de VS te blokkeren. Dus, de enige manier om voorbij de beperking te komen is door een VPN te gebruiken. De VPN zal uw apparaat verbinden met een server in de VS en het zal uw IP-adres vragen. Op deze manier ziet uw locatie eruit alsof u zich in de VS bevindt en kunt u HBO zonder beperkingen bekijken. Een ding waar u zeker van moet zijn, is dat u een VPN kiest met een hoge snelheid en onbeperkte bandbreedte. En niet alleen HBO, maar een VPN ontgrendelt geo-geblokkeerde inhoud van over de hele wereld.

Hoe HBO Go Outside the US te bekijken

Een van de beste tv-ervaringen wordt verzorgd door HBO. Dat is de reden waarom het is beoordeeld als het op een na grootste premium kabelkanaal in de VS. HBO heeft beroemd enkele van de grootste hits van dit decennium geproduceerd, waaronder; The Game of Thrones, de newsroom, de entourage, samen met enkele populaire komische hits zoals vorige week vanavond met John Oliver. HBO Go is echter niet toegankelijk voor liefhebbers van tv-series buiten de VS omdat het bedrijf geografische beperkingen heeft ingesteld voor het publiek buiten de VS, hoewel deze belemmering kan worden vermeden. De basisoplossing is om US HBO GO te deblokkeren. De censuur die op de site wordt geplaatst, traceert het IP-adres van de kijker ten opzichte van de zwarte lijst of witte lijst en identificeert vervolgens hun geografische locatie via deze site. Het is op deze basis, de site weigert of geeft toegang tot het publiek. Overwegende dat er manieren zijn om US HBO GO te deblokkeren door jezelf als kijker in de Verenigde Staten te identificeren zonder daar in werkelijkheid te zijn en ongeacht in welk land je je bevindt.

HBO GO Beperkingen voor Amerikanen

Deze regel is niet alleen van toepassing op mensen die in andere landen dan Amerika wonen, maar is ook van toepassing op Amerikanen die de Amerikaanse grens verlaten. Zodra de Amerikaanse inwoners hun locatie wijzigen en zich aanmelden met een IP-adres dat een ander land aangeeft, verliezen ze hun recht op toegang tot HBO GO.

Streaming VPN

De eerste en belangrijkste manier om US HBO GO te deblokkeren, is zich te abonneren op een streaming VPN-service (virtual private network) die de gewenste video toegankelijk maakt voor de kijker in welk land dan ook. De VPN-service kan alle inhoud openen die beperkt is kijkers en bieden de beste live streaming-ervaring. De streaming VPN heeft zijn servers in veel landen over de hele wereld waarmee het publiek elke show buiten de VS kan bekijken. Bovendien moeten twee elementen worden overwogen bij het beoordelen van de meest efficiënte VPN-streamingdienst, en ze zijn:

 • Streaming snelheid:

Tijdens het kijken naar je favoriete tv-programma ben je altijd op zoek naar een buffervrije ervaring. Het is dus alleen maar verstandig dat je uitkijkt naar streaming VPN met de hoogste streamingsnelheid zonder meerdere drop-ins die de snelheid belemmeren.

 • Eenvoudig te gebruiken VPN-apps:

Een VPN-app is handig wanneer de kijkers de shows bekijken op meer dan één apparaat naar keuze. In dergelijke gevallen geven de kijkers de voorkeur aan een applicatie die gemakkelijk te hanteren, te gebruiken en te bedienen is binnen alle apparaten. De interactie tussen de gebruiker en de applicatie moet ongestoord en zonder vertragingen zijn.

Overal ter wereld toegang krijgen tot HBO GO Live

De kijkers die toegang willen hebben tot HBO GO buiten de VS, kunnen de volgende stappen doorlopen:

 1. Download een VPN-app op hun apparaat (CyberGhost is de beste optie voor HBO)
 2. Koop een VPN-abonnement om HBO GO live te bekijken
 3. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in op de gedownloade app / software
 4. Om HBO GO live te bekijken, wordt een "PPTP" -protocol aanbevolen
 5. Kies de VS VPN-server in de VS om toegang te krijgen tot HBO Go buiten de VS.
 6. Wanneer een verbinding is gemaakt, kunt u HBO GO nu live bekijken

Kijk HBO GO in het VK

Kijkers die in het VK wonen, hebben misschien geprobeerd manieren te vinden om HBO GO in het VK te bekijken en zouden teleurgesteld zijn omdat het bedrijf door het bedrijf wordt beperkt om HBO Go live buiten de VS te bekijken. Voor dit enige doel is het essentieel om US HBO GO te deblokkeren. De eerste stap is om een ​​HBO-abonnee te worden. Ga vervolgens naar de volgende stap om de HBO-site te misleiden door te denken dat u zich binnen de VS bevindt terwijl u zich in het VK bevindt. De kijker moet zichzelf verbinden met een VPN die u uiteindelijk zal verbinden met een server in de VS. Wanneer HBO het IP-adres identificeert als Amerikaanse toegang voor de kijker wordt toegestaan ​​en zij toegang hebben tot HBO Go live in het VK. NordVPN werkt in dit geval het beste en biedt gebruikers een soepele streamingervaring.

Lees ook de beste Britse VPN-service

Kijk HBO GO in Canada

De inhoud op HBO is geografisch beperkt in Canada, net als elk ander land dan de VS. Dit betekent dat u een VPN nodig hebt om toegang te krijgen. Hieronder staan ​​de beste VPN's voor het bekijken van HBO in Canada:

 1. NordVPN
 2. ExpressVPN
 3. IPVanish
 4. PIA VPN (privé-internettoegang)

Alle bovenstaande VPN's deblokkeren HBO Go en zijn snel en betrouwbaar genoeg met sterke beveiligingsprotocollen.

Bekijk HBO met behulp van een VPN tijdens het reizen

Enkele van de beste shows worden uitgezonden op HBO. Dankzij HBO en HBO Go kun je van deze shows genieten op je computer, telefoon of tablet, maar zolang je in de VS bent. Dus als u uw favoriete shows wilt bekijken terwijl u niet in de VS bent of op reis bent in het buitenland, hebben wij u gedekt! Je kunt de shows bekijken en dit is de meest onfeilbare manier om dat te doen !:

-> Krijg een VPN:

De beste en meest waarschijnlijke methode is om in dit geval een VPN te gebruiken. Een VPN helpt u bij het kiezen van een server in de VS, waar ter wereld u ook bent. Op deze manier ziet u eruit alsof u zich in de VS bevindt en kunt u HBO Go bekijken. Het enige wat u hoeft te doen is inloggen op de streaming VPN die u hebt gekozen uit de suggesties in deze handleiding. Gebruik nu een server in de VS en meld u aan bij HBO. Vervolgens wordt uw apparaat in de VS verwerkt en wordt geen inhoud geblokkeerd, voila!

De beste VPN-providers

NordVPN

NordVPN is een langlopende kampioen van het deblokkeren van videostreamingdiensten online. Het blokkeert vrijwel alles. Het is een van de beste VPN-providers die er is en de reden is hun geavanceerde functies, waaronder:

 1. Hoge snelheid
 2. Geen logboekbeleid
 3. Omzeilt eenvoudig beperkingen op grote geo-geblokkeerde streaming-sites
 4. Hoge beveiliging en privacy
 5. 24/7 klantenondersteuning via live chat
 6. Automatische kill-schakelaar
 7. DNS-lekbescherming
 8. Onbeperkte Bandbreedte
 9. Versleutelde proxy-extensies voor Chrome- en Firefox-browsers
 10. Biedt tot 6 apparaten tegelijkertijd verbinding

ExpressVPN

ExpressVPN is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden. Het is ook een van de beste rankers onder VPN's. Enkele van de beste functies zijn:

 1. Uitstekende snelheid
 2. Geen logboeken
 3. Werkt met Netflix
 4. Gebruikersvriendelijk
 5. Ondersteunt alle apparaten
 6. 24/7 klantenservice
 7. Uitstekend geschikt voor streaming

IPVanish VPN

IPVanish biedt enkele interessante functies, en deze zijn:

 1. End-to-end netwerkcodering
 2. Veilig anoniem browsen
 3. Makkelijk te gebruiken
 4. Omzeilt censuur
 5. Onbeperkte bandbreedte
 6. IPv6-lekbescherming
 7. Snelle klantenservice

Laatste woord

Vaker wordt het publiek in Australië en Canada geconfronteerd met de bovengenoemde hindernissen terwijl ze HBO GO live benaderen. De geblokkeerde inhoud frustreert de fans van de meest populaire shows en ze proberen verschillende manieren te vinden om HBO GO buiten de VS te deblokkeren. Na grondig onderzoek komen ze erachter dat de enige oplossing voor dit probleem ligt in de beste VPN. Wanneer een server uit Amerika wordt benaderd via een VPN, wordt het IP-adres gewijzigd en geeft de site toegang omdat men denkt dat een kijker zich in Amerika bevindt in plaats van Australië, Canada of enig ander land ter wereld.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments