Hoe CW Network buiten de VS te deblokkeren en te bekijken

[ware_item id=33][/ware_item]

De beste manier om deze zomer te relaxen is binge-watch je favoriete tv-programma's online. Als je naar de beste tv-programma's kijkt met de grootste fan achter zich, merk je dat veel van hen op CW worden uitgezonden. Recente trends in de entertainmentindustrie richten zich op genres zoals paranormaal, fantasie, horror, striphelden, dystopisch, enz. Deze genres zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Veel uitstekende tv-shows en films zijn aangepast uit boekenreeksen en hebben grote fandoms. Twilight, Lord of the Rings, The Vampire Diaries, Pretty Little Liars, Game of Thrones, The Hunger Games en the Divergent series zijn slechts enkele van deze aanpassingen die zeer succesvol zijn gebleken bij het veroveren van de harten van kijkers wereldwijd.


CW biedt een grote verscheidenheid aan tv-programma's in elk genre dat je maar kunt bedenken. U kunt de nieuwe tv-programma's die momenteel populair zijn streamen of teruggaan in de tijd voor de klassiekers. Het beste deel is dat u zich alleen hoeft aan te melden met een CW-account om te beginnen. CW vereist geen betaling van abonnementskosten voor gebruikers om CW-shows in hoge snelheid en HD-inhoud te streamen.

Waarom u geen toegang heeft tot CW TV buiten de VS.?

Het probleem met CW is dat je alleen hun officiële website kunt opzoeken als je buiten de VS woont, maar je kunt geen van hun shows online streamen. Net als u op de afspeelknop klikt, verschijnt een foutmelding met de tekst: "Inhoud is niet beschikbaar in uw regio". Er is een geografische beperking voor al hun inhoud. Dit betekent dat ze uw locatie kunnen identificeren en streaming kunnen blokkeren. Hoe gebeurde dit? Laten we de technische feiten rond dit mechanisme in eenvoudige taal onderzoeken.

Ten eerste heeft uw internetprovider een server met een specifiek IP-adres dat hen op de hoogte brengt van uw huidige locatie wanneer u de CW-website bezoekt. Adverteerders verzamelen meestal informatie over de locatie van gebruikers om de plaatsing van advertenties te optimaliseren. Websites volgen vaak uw huidige locatie om de gebruikerservaring te verbeteren, maar in dit geval heeft dit het tegenovergestelde effect. Er kunnen licentieproblemen zijn of politieke redenen waarom de website weigert te streamen voor gebruikers in het buitenland. Streaming websites zijn niet de enige die een dergelijk beleid hebben. Overheden verbieden ook sommige websites vanwege inhoud voor volwassenen of websites die eigendom zijn van persbureaus om hun eigen versie van het nieuws te promoten.

Hoe CW TV in het buitenland te deblokkeren

Gelukkig is er een manier om dit contentverbod te omzeilen en toegang te krijgen tot CW TV buiten de VS: een virtueel particulier netwerk (VPN). Een VPN werkt in feite door uw ware IP-adres te verbergen waarmee de CW-website gebruikers identificeert. Probleem opgelost! Stel dat je in het Verenigd Koninkrijk woont en dat je de laatste aflevering van de serie The Vampire Diaries wilt zien. U zet uw VPN aan, verifieert uw nieuwe IP via onze IP-controletool en open vervolgens de CW-website. U maakt een account aan en klikt op spelen. Je kunt CW TV in het buitenland direct deblokkeren en de aflevering in HD streamen.

Terwijl u uw VPN inschakelt, maakt u verbinding met een server die eigendom is van uw VPN-provider en combineert u deze met een protocol dat zij aanbieden. Als u toegang wilt tot CW TV buiten de VS, moet u een server kiezen die aanwezig is in de VS. Nadat u verbinding hebt gemaakt, wordt uw IP-adres weergegeven als dat van een server in de VS. Dit betekent dat wanneer de CW-website uw IP-adres volgt, uw locatie blijkbaar ergens in de VS zal zijn. De CW kan dus niet bevestigen dat je in het buitenland woont, zodat je hun shows online kunt streamen.

Er is echter een addertje onder het gras. Er zijn verschillende populaire VPN's met servers die door de CW-website zijn geïdentificeerd. Omdat ze al op de hoogte zijn van deze VPN-servers, weten ze wanneer u verbinding maakt met een van deze zwarte servers in de VS. Er verschijnt een bericht waarin u wordt gevraagd uw VPN uit te schakelen als u probeert te streamen vanuit de VS..

Hoe dan ook, het goede nieuws is dat er veel kleinere VPN-providers zijn die CW niet heeft gecontroleerd, daarom blijven hun servers ongemerkt door CW. De burgemeester VPN bedrijven zijn geen totaal verlies omdat ze nog steeds een behoorlijk aantal servers in de VS bezitten die werken onder de radar van CW. Wanneer u zich abonneert op hun service, vraagt ​​u eenvoudigweg de servers aan waarmee u CW's shows op hun website kunt streamen van een van hun vertegenwoordigers.

De voordelen van het gebruik van een VPN

Een VPN doet veel meer dan alleen je locatie verbergen voor streaming websites zoals CW. Het belangrijkste doel van een VPN is om veilig browsen te bieden. Alle websites verzamelen gebruikersgegevens om marketingstrategieën te creëren. U kunt dit voorkomen door uw VPN in te schakelen telkens wanneer u online komt vanaf uw desktopcomputer, tablet of smartphone. VPN's zijn niet beperkt tot één apparaat of besturingssysteem. In de meeste gevallen kunt u uw apparaten tegelijkertijd beschermen met één VPN-account.

Bovendien lopen wetshandhavingsinstanties rond om informatie te verzamelen om gebruikersprofielen te maken. U kunt al uw inkomende en uitgaande gegevens coderen via een VPN. Dit biedt maximale bescherming tegen hackers die proberen uw sociale media-accounts te beheren of uw bankgegevens stelen voor gelddiefstal of criminele activiteiten. De meeste technische experts adviseren het gebruik van een VPN, vooral wanneer u verbinding maakt met een openbaar netwerk of gratis Wi-Fi.

Beste VPN's voor toegang tot CW TV buiten de VS.

NordVPN

NordVPN is een geweldige keuze om CW TV in het buitenland te deblokkeren en daar je favoriete programma's te bekijken. NordVPN verzekert u dat zij geen van uw gegevens bijhouden om in of uit te loggen. Dit is de beste manier om te voorkomen dat wetshandhavingsinstanties gegevens over uw online activiteiten verzamelen. Ze bieden 5 protocollen die u kunt combineren met een VPN-server in de VS. om uw IP-adres te verbergen. Ontvang hun 3-jarig abonnement voor $ 2,99 / maand.

ExpressVPN

Als u bereid bent te betalen voor de hoogste kwaliteit, dan is er geen andere VPN beter dan ExpressVPN. De opvallende kenmerken van ExpressVPN zijn het enorme aantal landen dat het bedient en hun netwerk van geavanceerde servers. Zelfs als u in een klein land woont, kunt u CW TV in het buitenland zeker deblokkeren met ExpressVPN. Ze bieden betrouwbare services in ongeveer 87 landen en bezitten meer dan 136 servers, waarvan vele in de VS..

IPVanish

IPVanish bezit ongeveer 700 servers in 60 landen. Ze bieden drie sterke protocollen die u kunt gebruiken in combinatie met een van deze servers om CW TV in het buitenland te deblokkeren. Het abonnement voor 1 jaar kost $ 6,49 / maand, maar het is echt elke cent waard! U kunt 5 apparaten met behulp van één IPVanish-account met elkaar verbinden om CW-shows te streamen. Dit is een geweldige optie voor besparingen als je een internetverbinding deelt met je huisgenoten of familie.

HideMyAss

Kwaliteit is echt belangrijk voor een veilige VPN-verbinding waarop u altijd kunt vertrouwen. U hoeft niet te kiezen voor gratis VPN's die vaak schaduwrijke oplichting zijn. HideMyAss heeft een startpakket van $ 11,52, maar je krijgt zeker een geweldige service. Ze hebben 24/7 livechat, dus je kunt ze vragen naar de servers die je helpen CW TV in het buitenland te deblokkeren en snelle suggesties krijgen. Je kunt met HideMyAss op hoge snelheid in HD streamen om te genieten van de heetste CW-shows.

VyprVPN

Als je een student bent of als je CW-shows niet vaak online streamt, wil je niet teveel uitgeven aan je VPN. VyprVPN is misschien de perfecte keuze voor u, omdat het vrij betaalbaar is vanaf slechts $ 6,67 / maand. U kunt meer voordelen ontvangen door u te abonneren op hun duurdere plannen. Het ontwikkelde ook speciale apps voor Apple- en Android-gebruikers, zodat u uw persoonlijke apparaten kunt beveiligen en CW TV in het buitenland kunt deblokkeren.

SaferVPN

Een iets duurdere maar geweldige optie is SaferVPN, dat behoorlijk indrukwekkend is voor het 3-jarige pakket voor slechts $ 2,03 per maand met een 30-dagen geld-terug-garantie. Ze bieden niet alleen 4 protocollen, maar hun software is compatibel met 5 besturingssystemen op verschillende populaire apparaten. Bovendien heeft SaferVPN een aantal geweldige apps die u kunt downloaden om uw smartphones te beveiligen en live shows te streamen. Hun 24/7 live klantenondersteuning helpt u bij het vinden van Amerikaanse VPN-servers voor toegang tot CW TV buiten de VS..

Hoogwaardige CW-shows die u niet mag missen

Omdat CW beroemd is om zijn superheldenseries, moet je zeker kijken De flits die is gebaseerd op onze geliefde actieheld die sneller beweegt dan een straaljager. Als je alleen maar over meisjeskracht gaat, mis dan niets Super meid, de bedrieglijk schattige misdaadbestrijdende vrouw met stalen buikspieren. Pijl en DC's Legends of Tomorrow is een op stripboeken gebaseerde serie die je absoluut kunt proberen. Liefhebbers van vampieren, demonen, engelen, weerwolven en alles dat actief wordt in de duisternis van de nacht, zou leuk kunnen vinden Bovennatuurlijk, Het dagboek der Vampieren en zijn spin-off serie, De orginelen. Vrouwelijke kijkers hebben gegeven Jane de Maagd veel liefde, dus dat is ook een verfrissende en leuke keuze. We probeerden verschillende reeksen gemeenschappelijke genres voor te stellen. Naast deze series die in deze handleiding worden genoemd, kunt u echter honderden andere series vinden die u zeker kunt doorzoeken op basis van uw wensen.

3 stappen om te volgen

  1. Kies een van de hierboven genoemde VPN's
  2. Selecteer een server in de VS.
  3. Ga naar de CW Network-website en voila! Geniet van je favoriete shows!
James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments