Hoe CBC online te bekijken buiten Canada

[ware_item id=33][/ware_item]

De dagen worden langer en de zomervakantie is niet zo ver weg, dus het is tijd om plannen te maken met je vrienden en familie. Of je nu met je geliefden op exotische vakantie wilt gaan of van plan bent om deze zomer een bankaardappel te worden, je kunt dit jaar veel plezier beleven. Wees niet teleurgesteld als het buiten te warm is of als je je niet kunt veroorloven om te genieten van de koele wind van een bergstation. Dankzij internet is de oplossing voor verveling gegarandeerd, ongeacht waar je interesses liggen. De entertainmentindustrie bloeit met hitfilms en tv-programma's die het gesprek van de stad zijn geworden.


Het is niet ongebruikelijk om fandoms van deze shows en zelfs specifieke personages op sociale media tegen te komen. Tumblr is gevuld met hilarische memes en grappige gifs gemaakt van scènes van deze tv-shows die kijkers kunnen hebben. Een snelle Instagram-zoekopdracht onthult volledige accounts gewijd aan populaire tv-shows, dus de rage is echt! Je wilt toch niet achterblijven bij de trends? Er zijn verschillende prachtige Canadese tv-shows, met name die uitgezonden op CBC Network, die de harten van kijkers van over de hele wereld hebben veroverd. Het grootste pluspunt is dat er geen abonnementskosten zijn voor live streaming of streaming van CBC's tv-shows online. De vangst is dat als u CBC in de VS, het VK, Australië, Azië of een ander gebied wilt bekijken, het u wat geld kost, maar dat is niet omdat CBC Network internationale gebruikers kosten in rekening brengt voor hun service.

kijk CBC buiten Canada

U zult waarschijnlijk op dit moment naar recensies in deze tv-programma's zoeken, maar er is iets dat u moet weten voordat u een tv-programma van CBC kiest om te binge-watchen. Helaas zult u moeten leren hoe u CBC buiten Canada kunt bekijken als u geen Canadese ingezetene bent of momenteel niet vanuit Canada inlogt. Waarom wil je dat weten? Zelfs als u CBC in de VS wilt bekijken, moet u een rotonde volgen, hoewel Canada en de VS een grens delen. Helaas is dat zo!

Er zijn verschillende nieuws- en entertainmentwebsites die geografische beperkingen opleggen aan hun inhoud. Mogelijk kunt u de officiële website van CBC openen en door de beschikbare tv-programma's bladeren om hun schema's, cast, plots, herhalingen van afleveringen en beoordelingen te bekijken. Wanneer u echter een van de afleveringen probeert te streamen, verschijnt er een foutmelding. Er zijn politieke en zakelijke redenen voor deze beperkingen, dus er is niets dat een gebruiker aan dit beleid kan doen. Wat je echter wel kunt doen, is een beetje slim handelen en uitzoeken hoe je CBC buiten Canada kunt bekijken.

Hoe toegang te krijgen tot CBC buiten Canada

Gelukkig bestaat de prachtige tool genaamd een virtueel particulier netwerk (VPN). Dus als u CBC in de VS of elders in de wereld wilt bekijken, kan dit u indirect toegang geven tot CBC buiten Canada. Wanneer u probeert een account in te stellen op de website van CBC van buiten Canada, kunt u de CBC-speler niet deblokkeren. Zodra u zich aanmeldt voor een VPN-service en deze inschakelt, is de kans groot dat er nog steeds een foutmelding verschijnt.

U ziet, CBC Network heeft maatregelen genomen tegen gebruikers die CBC overal proberen te deblokkeren vanaf een server die zich niet op Canadees grondgebied bevindt. Het is niet zo dat uw IP-adres op de zwarte lijst wordt gezet of dat er juridische stappen tegen u worden ondernomen. De pop-up zal eenvoudigweg lezen dat CBC heeft gedetecteerd dat u een bekende VPN-server gebruikt en suggereert dat u uw VPN uitschakelt en normaal inlogt als u in Canada woont.

Uiteraard is dit niet mogelijk voor u om toegang te krijgen tot CBC buiten Canada door uw VPN uit te schakelen. Hoe kunt u CBC buiten Canada bekijken als uw VPN-server is geblokkeerd door CBC Network? Wat je moet begrijpen, is dat CBC Network probeert hard te werken aan populaire VPN-providers die internationale gebruikers vaak gebruiken om CBC-spelers te deblokkeren. De kleinere VPN-bedrijven zijn vaak in staat om detectie te voorkomen, zodat u een van deze kunt kiezen. Er zijn echter verschillende overwegingen bij het kiezen van een VPN om CBC overal te deblokkeren. Niet alle Canadese servers van de beroemde VPN-providers zijn geïdentificeerd door CBC Network. U kunt contact opnemen met de klantenservice van uw VPN-provider en hen specifiek vragen welke servers u toegang geven tot CBC buiten Canada. Nadat u deze informatie heeft ontvangen, kunt u een protocol selecteren en die server gebruiken om CBC-shows online te streamen.

Hoe VPN's CBC-speler deblokkeren

Laten we aannemen dat u CBC in de VS probeert te bekijken. Als u de officiële website van CBC Network bezoekt via de server van uw lokale internetprovider (ISP), komt uw IP-adres van CBC Network uit de VS. Daarom wordt de CBC-website gewaarschuwd dat iemand buiten Canada toegang tot CBC probeert te krijgen en wordt het foutbericht weergegeven. Wanneer u zich aanmeldt op de website van CBC via een VPN-server in Canada, komt uw IP-adres niet uit de VS maar uit Canada. De website kan niet detecteren dat uw echte locatie zich in de VS bevindt en wordt misleid door te denken dat u in Canada woont.

overal cbc kijken

Een VPN verbergt niet alleen uw echte IP-adres, maar heeft ook verschillende voordelen met betrekking tot beveiliging. De meeste experts op het gebied van digitale beveiliging gaan zelfs zover dat ze zeggen dat een VPN tegenwoordig voor elke gebruiker essentieel is geworden. Wanneer u online bent via openbare Wi-Fi, wordt uw systeem blootgesteld aan hackers die toegang hebben tot uw privégegevens als ze dezelfde Wi-Fi-verbinding gebruiken. Zelfs als u uw privé-wifi gebruikt, is de kans groot dat uw systeem gehackt wordt en dat persoonlijke gegevens worden gebruikt voor criminele activiteiten. Naast hackers zijn ook wetshandhavingsinstanties en adverteerders geïnteresseerd in het volgen van uw online activiteiten. Gebruikersprofielen kunnen worden samengesteld door patronen in uw online activiteit te noteren om te kiezen welke advertenties u kunnen intrigeren.

VPN's die geen logbestanden van uw verbindingen bijhouden, kunnen het beste worden verborgen voor wetshandhavingsinstanties. Vergeet ook niet te kijken naar het aantal Canadese servers terwijl u een VPN kiest voor toegang tot CBC buiten Canada. Dit is belangrijk omdat hoe meer servers uw VPN-bedrijf in Canada bezit, hoe meer opties u hebt en hoe sterker uw verbinding is. De VPN-service moet beschikbaar zijn voor uw land en hun betalingsmodi moeten handig zijn voor u. Controleer beoordelingen voor hun klantenservice omdat u moet vragen naar servers die CBC-speler kunnen deblokkeren en een snel antwoord krijgen. Zoek voor de beste resultaten naar VPN-providers die meerdere apparaatverbindingen tegelijkertijd aanbieden via één VPN-account. Hoe meer apparaten en besturingssystemen uw VPN compatibel is, hoe beter het is.

VPN's om CBC overal te deblokkeren

Keuze van de redactie - NordVPN

Hoe CBC online te bekijken buiten Canada

Als het gaat om geo-geblokkeerde inhoud, komt NordVPN binnen als een redder. Deze VPN-provider heeft alles in huis om elke website via internet te deblokkeren. Het heeft meer dan 5000 geoptimaliseerde servers speciaal voor streaming, samen met zijn snelle VPN-protocollen die zijn gebruikers nooit in de steek zullen laten. Aarzel dus niet en maak gebruik van NordVPN om CBC Canada overal te bekijken.

Hoe CBC online te bekijken buiten Canada

NordVPN-pakketten

Andere top VPN-providers

  • ExpressVPN
  • VyprVPN
  • Hide My Ass
  • IPVanish

ExpressVPN

Deze VPN wordt sterk aanbevolen door gebruikers die vaak toegang hebben tot CBC buiten Canada. Hun onverslaanbare klantenservice en sterke protocollen vormen een winnende combinatie. Het is een beetje duur voor $ 12,95 / maand, maar de grotere abonnementspakketten geven je meer waarde en de hoge snelheidsprestaties zijn het geld waard. Je kunt het met 3 apparaten tegelijkertijd gebruiken en profiteren van hun verwijzingsprogramma.

VyprVPN

Dit is waarschijnlijk de beste keuze voor studenten en gebruikers die op zoek zijn naar een goedkope oplossing voor het kijken naar CBC buiten Canada, aangezien hun basisabonnement begint bij slechts $ 6,67 / maand. Ze hebben ook een 3-daagse proefversie, zodat u hun kwaliteit kunt testen voordat u een betaling uitvoert, plus een 30-dagen geld-terug-garantie

Hide My Ass

Hide My Ass is een relatief nieuwer VPN-bedrijf en heeft de goedkeuring van wereldwijde gebruikers gekregen vanwege de snelle verbindingen die ze bieden wanneer ze CBC overal buiten Canada wilden deblokkeren. Ze hebben 24/7 livechat om beschikbare servers voor het streamen van CBC-tv-shows te bespreken en een abonnement te starten voor $ 11,52 / maand.

IPVanish

U kunt de kwaliteit van een VPN-service meten aan de hand van het vertrouwen dat ze hebben in hun mogelijkheden. IPVanish heeft een geld-terug-garantie van 7 dagen, als u niet tevreden bent met wat ze bieden na het aanmelden. Het is redelijk betaalbaar voor $ 10 / maand en je kunt 5 verschillende apparaten met elkaar verbinden om de CBC-speler op alle apparaten te deblokkeren.

Zodra u uw VPN in gebruik heeft, bekijk dan de meest gewaardeerde shows op CBC Network. Deze omvatten drama's zoals "Anne" die het verhaal vertelt van een weesmeisje dat in de jaren 1890 woont. Tv-programma's zoals "Workin’ Moms "onthullen de ontberingen van moeders die met carrières en kinderen jongleren. "X Company" zit vol met spannende actie en avontuur rond WO II, terwijl "Schitt’s Creek" komische verlichting biedt, dus je moet ze ook een kans geven.

Bekijk hier de lijst met alle CBC-shows

En ontvang ook een Real Time-update van Twitter
Tweets door CBC

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments