Hoe ABC Network buiten de VS in 2020 te bekijken

[ware_item id=33][/ware_item]

De zomer is de tijd dat je op je bank gaat liggen om je favoriete tv-programma's te bekijken, want ja, dat is wanneer de nieuwe seizoenen meestal worden gelanceerd. Je moet de populaire programma's al op je takenlijst hebben gezet en je collega-tv-verslaafden hebben uitgenodigd voor traktaties die kijken naar groepen. Als dat zo is, dan moet je je ogen hebben gericht op het kijken naar ABC Network, want het produceert een aantal van de populairste Amerikaanse shows ter wereld.


Over ABC Network gesproken, "Dancing with the Stars" is nog steeds behoorlijk beroemd na al die jaren, terwijl trending genres de aandacht van de jeugd hebben getrokken. Er zijn verschillende coole thriller, mysterie, actie, horror, dystopische, fantasie en dramatische shows in de lucht op ABC. Omdat er zoveel fans van deze tv-shows over de hele wereld zijn, wenden ze zich tot het ABC-netwerk om hun verlangens naar amusement te bevredigen. Voordat u echter een account op ABC instelt en teleurgesteld wordt in het pop-upvenster 'Inhoud niet beschikbaar in uw regio' op uw scherm, moet u leren hoe u ABC Go buiten de VS kunt bekijken..

Beperkte toegang tot ABC Go

Ja het is waar. ABC is een van de beroemdste officiële streamingwebsites die geografische beperkingen oplegt aan de inhoud. Tenzij u momenteel in de VS woont, kunt u ABC's shows niet rechtstreeks online streamen. Eerst moet u weten hoe u ABC Go kunt deblokkeren. Dit lijkt misschien oneerlijk voor fans buiten de VS, maar er zijn economische overwegingen en politieke zorgen.

Hoe ABC Network buiten de VS in 2020 te bekijken

Er zijn verschillende opmerkelijke nieuwsnetwerken die zijn verboden in landen als China, waar de overheid de inhoud die beschikbaar is voor publiek strikt controleert. Natuurlijk moet je ook betalen om deze shows na je te streamen toegang krijgen tot ABC buiten de VS.. Bekijk hun officiële website voor meer informatie over de beschikbare betaalwijzen en abonnementspakketten. Er zijn soms problemen bij het uitvoeren van betalingen, omdat deze mogelijk niet de gewenste betaalmethode bieden. Maak je geen zorgen! Er zijn manieren om er omheen te gaan en shows te bekijken als je ABC Go deblokkeert.

VPN's kunnen ABC Go deblokkeren

De beste gidsen voor het kijken naar ABC Go buiten de VS worden verstrekt door VPN bedrijven. Een virtueel particulier netwerk (VPN) is het antwoord op de gebeden van fans die in het buitenland wonen. Een VPN is precies hoe het klinkt. Het draait allemaal om privacy die op zijn beurt betere beveiliging biedt. Het grootste voordeel van een abonnement op een betrouwbare VPN-service is dat u ABC Go kunt deblokkeren, ongeacht waar u zich bevindt. Stel dat u bijvoorbeeld op de Filippijnen woont en dat u een die-hard fan bent van Quantico. U zult moeten ontdekken hoe u ABC Go buiten de VS kunt bekijken. De eerste stap is bladeren door VPN-providers die services in uw land aanbieden. Vervolgens zult u verschillende keuzes moeten doorzoeken om erachter te komen of u via hun servers toegang kunt krijgen tot ABC buiten de VS..

Dat is echter nog niet alles! Helaas zullen niet alle VPN's in uw land werken en van degenen die dat wel doen, is er een kans dat ze op de zwarte lijst zijn geplaatst door ABC-netwerk, oeps! Het omroepbedrijf houdt VPN-providers bij die gebruikers buiten de VS bezoeken om hun shows te streamen. Ze houden ze onder controle door hun VPN-servers te identificeren en u een foutmelding te sturen als u probeert toegang te krijgen tot ABC buiten de VS. Dus eigenlijk zijn bepaalde bekende servers van deze VPN-providers geblokkeerd door ABC.

De zilveren voering is dat niet alle VPN-servers zijn geblokkeerd. Wat nog beter is, is dat kleinere VPN-bedrijven onder de radar kunnen vliegen, terwijl grotere namen op de zwarte lijst worden geplaatst omdat ze vaker worden gebruikt. Je zou kunnen veronderstellen dat kleinere VPN-bedrijven niet betrouwbaar zijn, maar dat is helemaal niet waar. Trouwens, deze VPN-providers hebben gestaag een goede reputatie opgebouwd over internationale ABC-fans met hun geweldige klantenservice, efficiënte servers, betaalbare abonnementpakketten, krachtige protocollen, en snelle verbindingen.

Hoe een VPN werkt

Normaal gesproken gaan uw gegevens heen en weer terwijl u online bent. Een VPN ontwikkelt een kanaal waardoor uw gegevens niet in de oorspronkelijke vorm stromen. In plaats daarvan worden alle gegevens die van en naar uw computer of mobiele systeem worden verzonden, zwaar gecodeerd. Wat betekent dit? De oorspronkelijke staat van uw gegevens is gemakkelijk herkenbaar en leesbaar voor iedereen die toegang heeft tot dezelfde verbinding. Telkens wanneer u online komt met openbare wifi of wanneer u verbinding maakt met een openbaar netwerk, wordt u bedreigd door hackers. Uw gegevens staan ​​open voor gebruik voor criminele activiteiten en uw financiële gegevens kunnen gemakkelijk worden gestolen door hackers.

Lees gedetailleerde gids: Hoe VPN werkt

In dergelijke omstandigheden is een VPN de beste manier om uw veiligheid te garanderen, zodat zelfs wetshandhavingsinstanties niet kunnen rondneuzen. Er zijn ook maatregelen genomen tegen websites die uw persoonlijke gegevens zoals uw cookies opslaan en uw activiteit volgen om informatie te verzamelen voor reclame. Vergeet niet dat sommige landen wetten hebben waaraan VPN-bedrijven moeten voldoen, maar er zijn veel VPN-providers die geen verbindingslogboeken van hun gebruikers bijhouden, dus u kunt niet worden gevolgd via uw VPN.

Dus, hoe verbergt een VPN precies uw locatie en geeft u toegang tot ABC buiten de VS? Welnu, er zijn enkele protocollen die u gebruikt in combinatie met de server van uw keuze wanneer u uw apparaat verbindt met een VPN. Uw persoonlijke IP-adres is dat van de server die eigendom is van uw internetprovider. Wanneer u verbinding maakt via een Amerikaanse server die eigendom is van een VPN-provider, wordt uw IP-adres weergegeven als dat van de VPN-server aan ABC. Op deze manier lijkt uw locatie in de VS te zijn voor ABC of een andere website die u tijdens die sessie bezoekt. Aangezien u een inwoner van ABC Go lijkt te zijn, heeft u vrij toegang tot ABC buiten de VS..

Beste VPN's voor toegang tot ABC buiten de VS.

Gelukkig zijn er een aantal geweldige VPN-providers die over de hele wereld werken met verschillende abonnementpakketten en functies. Je kunt zelfs enkele van hun uitvoeringen testen met gratis proefversies en krijg je geld terug als je niet tevreden bent. Een belangrijke overweging als u toegang wilt tot ABC buiten de VS, is op zoek naar VPN's met veel servers op het Amerikaanse grondgebied. Dit helpt je een sterkere, snellere verbinding te krijgen, zodat je populaire tv-programma's op ABC in HD kunt streamen.

NordVPN

Een groot voordeel van NordVPN is dat het met meerdere besturingssystemen werkt en dat u maximaal 6 apparaten met één account tegelijkertijd kunt verbinden. U kunt op deze manier geld en tijd besparen. Bovendien is $ 2,99 / maand voor hun 3-jarige deal dit allemaal echt waard. Als kers op de taart kunt u uw geld binnen 30 dagen terugkrijgen als het niet aan uw verwachtingen voldoet. Ze houden geen gegevens bij over uw online activiteiten.

ExpressVPN

Een van de beroemdste VPN's die er zijn, ExpressVPN's service is de $ 6,67 per maand waard voor hun uitstekende abonnement van 15 maanden. Ze bieden supersnel, veilig internetten in meer dan 87 landen over de hele wereld, dus u kunt genieten van ABC-shows, zelfs als u niet in de VS bent. Je kunt deze shows op maximaal 5 apparaten tegelijkertijd streamen, zodat niemand hun favoriete programma hoeft te missen. U krijgt meer voordelen met hun verwijzingsprogramma.

IPVanish

Als u op zoek bent naar een VPN die zowel economisch als goed presteert, probeer dan IPVanish. Net als ExpressVPN kan deze VPN ook tegelijkertijd 5 apparaten streamen. U kunt zich aanmelden voor slechts $ 6,49 / maand en uw abonnement binnen 7 dagen annuleren als u niet van hun service geniet. Ze hebben 3 protocollen die u kunt gebruiken met hun VPN-servers in meer dan 60 landen.

Private Internet Access (PIA)

Je moet wel van PIA hebben gehoord als je al een tijdje VPN's gebruikt. Hoewel we het later hebben geplaatst, kunnen we bevestigen dat het echt een van de beste VPN's is die er zijn! Hun claims van 99,9% uptime zijn ondersteund door huidige gebruikers, dus u kunt zeker op PIA vertrouwen om shows op ABC Go te streamen. Ze zijn actief in meer dan 25 landen, dus de kans is groot dat de uwe op de lijst staat. Voor de kwaliteit is hun startpakket voor $ 3,49 / maand voor hun 2-jarig abonnement helemaal niet duur!

Hide My Ass

Deze VPN-provider heeft geen proefversie, maar ze retourneren uw aanbetaling binnen 30 dagen na aanmelding als u niet tevreden bent met hun service. Als u op zoek bent naar een goedkopere optie, is dit een goede keuze. Voor $ 4,54 / maand voor een abonnement van 2 jaar is het een goedkope VPN-optie zonder concessies te doen aan de snelheid. Het is zelfs populair omdat het uw snelheid niet veel vermindert, zelfs niet als u veel bandbreedte gebruikt.

SaferVPN

Zoals de naam al doet vermoeden, levert SaferVPN een veilige, maar snelle verbinding voor gebruikers buiten de VS die tv-programma's die op ABC willen streamen, willen streamen. U hoeft niet gefrustreerd te raken over bufferen of geografisch beperkt te blijven. Ze hebben ook een 30-dagen niet-goed-geld-terug-garantie en 24/7 livechat, dus u kunt informeren naar de servers die niet zijn geblokkeerd door ABC Network. Je kunt het op 5 apparaten tegelijk uitvoeren zonder angst voor logboeken van gebruikersactiviteiten.

Image Credits: kodicommunity.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments