Πώς να παρακολουθήσετε HBO GO Live Online

[ware_item id=33][/ware_item]

Καθώς ο κόσμος κινείται με ταχύ ρυθμό στον τεχνολογικό κόσμο, δεν θα ήταν λάθος να πούμε ότι έχουμε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες εκεί έξω. χρειαζόμαστε μόνο τα σωστά κανάλια για να κοσκινίζουμε. Έχοντας τις αγαπημένες σας ταινίες, εκπομπές και ειδήσεις μόνο ένα κλικ μακριά έχει γίνει μια ευλογία για αυτή τη γενιά.


Γιατί χρειάζεται ένα VPN για να παρακολουθήσετε το HBO

Αν δεν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε HBO λόγω της τεχνολογίας γεωγραφικής τοποθέτησης που χρησιμοποιεί το HBO για να αποκλείσει τους θεατές εκτός των ΗΠΑ. Επομένως, ο μόνος τρόπος να ξεπεράσετε τον περιορισμό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Το VPN θα συνδέσει τη συσκευή σας σε ένα διακομιστή που βρίσκεται στις Η.Π.Α. και θα σας ζητήσει τη διεύθυνση IP. Με αυτόν τον τρόπο η τοποθεσία σας θα εμφανίζεται σαν να βρίσκεστε στις ΗΠΑ και μπορείτε να παρακολουθήσετε HBO χωρίς περιορισμούς. Ένα πράγμα που πρέπει να σιγουρευτείτε είναι ότι πρέπει να επιλέξετε ένα VPN που έχει υψηλή ταχύτητα και προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης. Και όχι μόνο το HBO, αλλά ένα VPN ξεκλειδώνει περιεχόμενο γελοιοποιημένο από όλο τον κόσμο.

Πώς να παρακολουθήσετε το HBO Go Outside των ΗΠΑ

Μια από τις καλύτερες εμπειρίες τηλεόρασης παρέχεται από το HBO. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει βαθμολογηθεί το δεύτερο μεγαλύτερο καλωδιακό κανάλι καλωδίων στις ΗΠΑ. HBO έχει παράγει περίφημα μερικά από τα μεγαλύτερα χτυπήματα αυτής της δεκαετίας συμπεριλαμβανομένων? Το Παιχνίδι των Θρόνων, το newsroom, το περιβάλλον, μαζί με μερικές δημοφιλείς κωμωδίες όπως η περασμένη εβδομάδα απόψε με τον John Oliver. Ωστόσο, το HBO Go δεν είναι προσβάσιμο για τους λάτρεις της σειράς τηλεόρασης εκτός των ΗΠΑ, καθώς η εταιρεία έχει τοποθετήσει γεωπεριφράξεις για το κοινό έξω από τις ΗΠΑ, παρόλο που αυτό το εμπόδιο είναι αποφεύξιμο. Η βασική λύση είναι να απεμπλακεί η αμερικανική HBO GO. Η λογοκρισία που τοποθετείται στον ιστότοπο εντοπίζει τη διεύθυνση IP του θεατή κατά της μαύρης λίστας ή του λευκού καταλόγου και στη συνέχεια προσδιορίζει περαιτέρω τη γεωγραφική τους θέση μέσω αυτού. Σε αυτή τη βάση, ο ιστότοπος αρνείται ή επιτρέπει την πρόσβαση στο κοινό. Ενώ υπάρχουν τρόποι για να ξεμπλοκάρετε το US HBO GO, εντοπίζοντας τον εαυτό σας ως θεατή μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς να υπάρχει στην πραγματικότητα και ανεξάρτητα από το ποια χώρα βρίσκεστε.

HBO GO Περιορισμοί για Αμερικανούς

Αυτός ο κανόνας δεν ισχύει μόνο για τους ανθρώπους που ζουν σε χώρες εκτός της Αμερικής, αλλά ισχύει και για τους Αμερικανούς που βγαίνουν από τα σύνορα των ΗΠΑ. Μόλις οι Αμερικανοί κάτοικοι αλλάξουν την τοποθεσία τους και συνδεθούν με μια διεύθυνση IP που υποδεικνύει άλλη χώρα, χάνουν το προνόμιο τους να έχουν πρόσβαση στο HBO GO.

Streaming VPN

Ο πρώτος και ο κυριότερος τρόπος για να ξεμπλοκάρετε το US HBO GO είναι να εγγραφείτε σε υπηρεσία VPN (εικονικού ιδιωτικού δικτύου) συνεχούς ροής, η οποία καθιστά το επιθυμητό βίντεο προσβάσιμο στον θεατή σε οποιαδήποτε χώρα διαμένουν. Η υπηρεσία VPN μπορεί να ανοίξει οποιοδήποτε περιεχόμενο που είναι περιορισμένο στους θεατές και να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία ζωντανής ροής. Το streaming VPN έχει τους διακομιστές του που βρίσκονται σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο που επιτρέπουν στο κοινό να παρακολουθεί οποιαδήποτε εκπομπή εκτός των ΗΠΑ. Επιπλέον, πρέπει να εξεταστούν δύο στοιχεία, ενώ κρίνεται η πιο αποτελεσματική υπηρεσία συνεχούς ροής VPN και είναι:

 • Ταχύτητα ροής:

Ενώ παρακολουθείτε την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή, αναζητάτε πάντα μια εμπειρία χωρίς buffer. Έτσι, είναι μόνο σοφό να κοιτάξετε έξω για streaming VPN που έχουν την υψηλότερη ταχύτητα ροής χωρίς πολλαπλές drop-in που εμποδίζουν την ταχύτητα.

 • Εύκολη διαχείριση εφαρμογών VPN:

Μια εφαρμογή VPN είναι χρήσιμη όταν οι θεατές παρακολουθούν τις εκπομπές σε περισσότερες από μία συσκευές της επιλογής τους. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι θεατές προτιμούν μια εφαρμογή που είναι εύκολη στη χρήση, εύκολη στη χρήση και μπορεί να λειτουργήσει σε όλες τις συσκευές. Η αλληλεπίδραση μεταξύ του χρήστη και της εφαρμογής πρέπει να είναι ανενόχλητη και χωρίς καθυστερήσεις.

Η πρόσβαση στο HBO GO Live From Anywhere στον κόσμο

Οι θεατές που είναι πρόθυμοι να έχουν πρόσβαση στο HBO GO εκτός των ΗΠΑ μπορούν να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα:

 1. Κατεβάστε μια εφαρμογή VPN στη συσκευή τους (η CyberGhost είναι η καλύτερη επιλογή για το HBO)
 2. Αγοράστε μια εγγραφή VPN για να παρακολουθήσετε HBO GO live
 3. Καταχωρίστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στην εφαρμογή / λογισμικό που έχετε κατεβάσει
 4. Για να παρακολουθήσετε ζωντανά το HBO GO, συνιστάται ένα πρωτόκολλο "PPTP"
 5. Επιλέξτε τον αμερικανικό διακομιστή VPN στις Η.Π.Α. για να αποκτήσετε πρόσβαση στο HBO Go εκτός των ΗΠΑ
 6. Όταν γίνεται σύνδεση, μπορείτε τώρα να παρακολουθήσετε το HBO GO live

Παρακολουθήστε το HBO GO στο Ηνωμένο Βασίλειο

Οι θεατές που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο ίσως έχουν δοκιμάσει τρόπους να παρακολουθήσουν το HBO GO στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα ήταν απογοητευμένοι καθώς περιορίζεται από την εταιρεία να παρακολουθήσουν το HBO Go live εκτός των ΗΠΑ. Για αυτόν τον μοναδικό σκοπό, είναι απαραίτητο να απεμπλακεί η US HBO GO. Το αρχικό βήμα είναι να γίνετε συνδρομητής HBO. Στη συνέχεια, προχωρήστε στο επόμενο βήμα που είναι να εξαπατήσετε τον ιστότοπο HBO να σκεφτείτε ότι βρίσκεστε εντός των ορίων των Ηνωμένων Πολιτειών ενώ βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο θεατής πρέπει να συνδεθεί με ένα VPN το οποίο τελικά θα σας συνδέσει με ένα διακομιστή με έδρα τις ΗΠΑ. Όταν το HBO εντοπίσει τη διεύθυνση IP, η πρόσβαση των Αμερικανών θα επιτρέπεται στον θεατή και μπορούν να έχουν πρόσβαση στο HBO Go live στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το NordVPN λειτουργεί καλύτερα σε αυτή την περίπτωση και παρέχει στους χρήστες μια ομαλή εμπειρία streaming.

Επίσης, διαβάστε την καλύτερη υπηρεσία VPN του Ηνωμένου Βασιλείου

Παρακολουθήστε το HBO GO στον Καναδά

Το περιεχόμενο του HBO είναι γεωγραφικά περιορισμένο στον Καναδά, όπως κάθε άλλη χώρα εκτός των ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστείτε ένα VPN για να έχετε πρόσβαση σε αυτό. Λαμβάνοντας υπόψη τα παρακάτω είναι τα καλύτερα VPN για την παρακολούθηση του HBO στον Καναδά:

 1. NordVPN
 2. ExpressVPN
 3. IPVanish
 4. PIA VPN (ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο)

Όλα τα παραπάνω VPN ξεμπλοκάρουν το HBO Go και είναι αρκετά γρήγορα και αξιόπιστα με ισχυρά πρωτόκολλα ασφάλειας.

Παρακολουθήστε το HBO χρησιμοποιώντας ένα VPN ενώ ταξιδεύετε

Μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις προβάλλονται στο HBO. Χάρη στο HBO και το HBO Go, μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις εκπομπές στον υπολογιστή, στο τηλέφωνο ή στο tablet σας, αλλά όσο βρίσκεστε στις ΗΠΑ. Έτσι, αν θέλετε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές ενώ δεν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, ή όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, σας έχουμε καλύψει! Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εκπομπές, και εδώ είναι ο πιο απίστευτος τρόπος να κάνετε ακριβώς αυτό !:

-> Αποκτήστε ένα VPN:

Η καλύτερη και η πιο πιθανή μέθοδος εργασίας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN σε αυτήν την περίπτωση. Ένα VPN θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα διακομιστή που βρίσκεται στις Η.Π.Α., ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο Με αυτόν τον τρόπο θα εμφανιστείτε σαν να βρίσκεστε στις Η.Π.Α. και μπορείτε να παρακολουθήσετε HBO Go. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο VPN ροής που έχετε επιλέξει από τις προτάσεις αυτού του οδηγού. Τώρα, χρησιμοποιήστε ένα διακομιστή που βρίσκεται στις Η.Π.Α. και συνδεθείτε στο HBO. Στη συνέχεια θα επεξεργαστεί τη συσκευή σας στις Η.Π.Α. και δεν θα μπλοκαριστεί περιεχόμενο, voila!

Οι καλύτεροι προμηθευτές VPN

NordVPN

Το NordVPN είναι ένας μακροχρόνιος πρωταθλητής της απελευθέρωσης των υπηρεσιών ροής βίντεο online. Αποσυνδέει τα πάντα. Είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους VPN εκεί έξω και ο λόγος είναι τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους, τα οποία περιλαμβάνουν:

 1. Υψηλή ταχύτητα
 2. Πολιτική μη καταγραφής
 3. Εύκολα παρακάμπτει περιορισμούς σε σημαντικούς ιστότοπους ροής που έχουν αποκλειστεί με γεωμετρία
 4. Υψηλή ασφάλεια και ιδιωτικότητα
 5. 24/7 υποστήριξη πελατών μέσω live chat
 6. Αυτόματος διακόπτης θανάτου
 7. Προστασία διαρροής DNS
 8. Απεριόριστο εύρος ζώνης
 9. Κρυπτογραφημένες επεκτάσεις μεσολάβησης για προγράμματα περιήγησης Chrome και Firefox
 10. Προσφέρει ταυτόχρονη σύνδεση έως και 6 συσκευών

ExpressVPN

Το ExpressVPN εδρεύει στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους. Είναι επίσης ένας από τους κορυφαίους κατατακτήριους μεταξύ των VPN. Μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά είναι:

 1. Εξαιρετική ταχύτητα
 2. Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής
 3. Λειτουργεί με το Netflix
 4. Φιλικό προς το χρήστη
 5. Υποστηρίζει όλες τις συσκευές
 6. 24/7 εξυπηρέτηση πελατών
 7. Εξαιρετική για streaming

IPVanish VPN

Το IPVanish παρέχει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και είναι:

 1. Κρυπτογράφηση δικτύου από άκρο σε άκρο
 2. Ασφαλής ανώνυμη περιήγηση
 3. Εύχρηστος
 4. Παράκαμψη της λογοκρισίας
 5. Απεριόριστο εύρος ζώνης
 6. Προστασία διαρροών IPv6
 7. Γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών

Τελικό Λόγο

Συχνότερα, τα ακροατήρια στην Αυστραλία και τον Καναδά αντιμετωπίζουν τα προαναφερθέντα εμπόδια ενώ έχουν πρόσβαση στο HBO GO live. Το αποκλεισμένο περιεχόμενο απογοητεύει τους οπαδούς των πιο δημοφιλών παραστάσεων και προσπαθούν να κοιτάξουν έξω για διάφορους τρόπους να ξεμπλοκάρουν το HBO GO εκτός των ΗΠΑ. Μετά από διεξοδική έρευνα, φτάνουν να πιστεύουν ότι η μόνη λύση σε αυτό το πρόβλημα έγκειται στο καλύτερο VPN. Όταν ένας διακομιστής από την Αμερική έχει πρόσβαση μέσω ενός VPN, η διεύθυνση IP αλλάζει και ο ιστότοπος επιτρέπει την πρόσβαση πιστεύοντας ότι ο θεατής βρίσκεται στην Αμερική και όχι στην Αυστραλία, τον Καναδά ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments