Gledajte Sky Go Online odasvud – cjeloviti Vodič za strujanje

[ware_item id=33][/ware_item]

Prenos uživo na Go Gou jedan je od najčešćih načina za uživanje u televiziji u Britaniji. Sky Go nudi više od dvadeset pet britanskih TV kanala, uključujući one vezane uz vijesti, sport, drame, crtane filmove, putovanja, hranu i još mnogo toga. Ako imate prebivalište u Britaniji, svakako biste se trebali prijaviti na Sky Go račun kako biste pristupili ovom fantastičnom sadržaju. Sjajna vijest je da vam za pretplatu na Sky Go nije potreban Sky Plus račun. To znači da štedite novac i plaćate samo ono što želite gledati.


Problem su samo što ljudi koji žive u Britaniji mogu se prijaviti na Sky Go. Ako ste Britanac, ali studirate u inozemstvu ili ste se preselili u neku drugu zemlju, nećete moći pristupiti Sky Go u inozemstvu. Britanske TV emisije stekle su značajnu popularnost tijekom godina. Tko ne voli svoj jezik i Sherlock Holmesa? Ljubitelji britanskih TV emisija također se žele prijaviti na Sky Go, ali oni to ne mogu redovnom rutom. Srećom, možete iskoristiti regionalni identifikacijski mehanizam za gledanje Sky Go-a u inozemstvu.

Deblokirajte Sky Go putem VPN-a

Trenutno ste povezani na poslužitelj u vlasništvu vašeg davatelja internetskih usluga (ISP), pa je vaša IP adresa adresa vašeg ISP poslužitelja. Kada posjetite web-lokaciju Sky Go, njihov sustav otkriva vašu lokaciju putem vaše IP adrese. Dakle, oni mogu jasno reći da trenutno niste unutar britanskog teritorija. Stoga vam nije dopušteno pristupiti sadržajima usluge Sky Go.

Kad se pretplatite na virtualnu privatnu mrežu (VPN), uključujete ga svaki put kad dođete na mrežu. Vaša VPN primjenjiva je na vašu internetsku vezu i radi na više uređaja istovremeno putem istog VPN računa. To je nevjerojatna prednost VPN-a. Odaberete odgovarajući VPN protokol i kombinirate ga s VPN serverom koji je fizički prisutan u Britaniji. Što se sada događa? Vaša IP adresa više nije adresa vašeg originalnog ISP poslužitelja. Prikazana IP adresa sada je VPN poslužitelj koji ste odabrali. Sky Go identificira vašu IP adresu kao adresu britanskog poslužitelja koja vam omogućuje gledanje neba kako idu online u inozemstvo.

Gledajte Sky Go Online odasvud - cjeloviti Vodič za strujanje

Imajte na umu da postoji nekoliko vrsta Sky Go uređaja i da svi ne podržavaju VPN-ove. U slučaju da ste kupili onaj koji obično ne radi s VPN-ovima, morat ćete postaviti usmjerivač da bi radio.

Sigurnostni perketi VPN-a

Svrha VPN-a nije samo deblokiranje web stranica i aplikacija s regionalnim ograničenjima. VPN pruža sigurnost koju ne možete dobiti drugim sredstvima. Osigurava internetsku vezu, čuvajući sve uređaje spojene na nju. Također štiti vaš uređaj kada koristite javni Wi-Fi ili ste povezani s javnom mrežom. Trebali biste shvatiti razinu opasnosti kojoj ste izloženi bez VPN-a. Vaši internetski podaci teku nezaštićeno, što obično znači da bilo tko na istoj mreži može provaliti u vaš sustav.

VPN stvara poseban kanal kroz koji svi vaši podaci prolaze u šifriranom obliku. Stoga nitko ne može dobiti informacije o vašim osobnim računima, a vi ostajete izvan dosega cyber kriminalaca. Kao što možda znate, vlade i agencije za provedbu zakona notorne su zbog upada u privatnost korisnika. Oglašivači također traže sve što bi im moglo pomoći u optimiziranju korisničkog iskustva za njihove trenutne kampanje. Oni prikupljaju podatke i koriste ih za izradu korisničkih profila prema područjima za koja ste zainteresirani. VPN ima mogućnost da vas zaštiti izvan bilo koje vrste praćenja. Najbolje je ako vaš odabrani pružatelj VPN-a ne vodi nijednu korisničku evidenciju. Iako VPN-ovi do određene mjere smanjuju brzinu vašeg interneta, možete se barem bez brige koristiti li privatni ili javni Wi-Fi.

Najbolji VPN-ovi za deblokiranje Sky Go-a

ExpressVPN

web mjesto expressvpn

Ovo VPN toplo preporučuju korisnici širom svijeta. To i ne čudi jer je ExpressVPN trenutno dostupan u 94 zemlje i stalno rade na širenju svojih usluga na nove lokacije. Postoji velika vjerojatnost da biste mogli gledati Sky Go stream uživo u udaljenim regijama pomoću ExpressVPN-a. Nude neograničenu propusnost i možete mijenjati poslužitelje kad god se osjećate kao da neko ne radi kako želite. Ima jednu od najimpresivnijih brzina među VPN-ima, a da ne spominjem tri velika VPN protokola za odabir. Ne čuvaju korisničke zapise i imaju 30-dnevno jamstvo povrata novca.

NordVPN

web stranica nordvpn

Ako je sigurnost vaš prioritet, NordVPN bi trebao biti na vrhu vašeg popisa VPN-a. Omogućuju dvostruko šifriranje što znači da ćete dobiti dva puta veću razinu sigurnosti na internetskoj vezi bez previše smanjenja brzine interneta. NordVPN djeluje u 59 zemalja svijeta i ima preko tisuću VPN servera na koje imate izbor povezivanja. Oni poštuju vašu privatnost i štite vas od nadzora i praćenja u svakom trenutku svojom nultom pravila dnevnika. NordVPN ima automatsku sklopku za isključivanje koja brzo isključuje bilo koju web lokaciju ili aplikaciju koju ste koristili prije nego što se iz nekog razloga povežete ili ponovno povežete s VPN-om. To znači da su tijekom bilo kakvih prekida veze vaši podaci i dalje sigurni dok se VPN ponovno ne spoji i tako dalje.

IPVanish

ipvanish web mjesto

Tvrde da su najbrži VPN na svijetu i donose vam visoku kvalitetu sigurnosti po razumnim cijenama. Možda mislite da je njihov plan za mjesec dana previše skup. Pa, da, ali dugoročno pružaju nevjerojatne popuste, upravo zato preporučujemo duže planove. IPVanish je dostupan u više od 60 zemalja na različitim kontinentima tako da bilo kada možete pristupiti Sky Go u inozemstvu putem IPVanish-a. Omogućuju vam istovremeno povezivanje pet različitih uređaja na jedan IPVanish račun. Njihova pravila nulte evidencije štite vas od pratilaca i agencija. Depozit možete vratiti u roku od sedam dana od prijave u slučaju da niste zadovoljni radom.

Osim ovih prekrasnih VPN opcija, možete isprobati i VyprVPN da biste gledali Sky Go stream uživo izvan Britanije. Također imaju izvrsnu korisničku uslugu i jamče impresivne sigurnosne značajke. Ne zaboravite odabrati VPN koji odgovara vašim specifičnim zahtjevima.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments