Forudsigelse af FIFA verdensmesterskabet Rusland Grand Finale 2018

[ware_item id=33][/ware_item]

Det ene spørgsmål, der forbliver i hver FIFA-fan, mens man ser spændende FIFA-verdensmesterskaber i 2018, er, om holdene, der spiller, når finalen. Lige siden metoden til at forudsige FIFA verdensmesterskabet i finalen af ​​dyr startede i 2010, har mennesker over hele verden brugt deres kæledyrsprofetere til at komme med forudsigelser om kampene. De uskyldige denne gang som Achilles CAT er de fleste gange rigtige med deres forudsigelser, ligesom Paul, Octopus, pioneren var. Men når dette forudsigelsespil startede, var det meget sprødere for debatter over hele verden, mens det nu bare er forbeholdt sene aftenhistorier og højdepunkter om dagens fodboldshow.


Læs også: Sådan ser du FIFA Worldcup Semi-Final og Final Live online hvor som helst

Det, der er mere almindeligt i dag, er at forudsige FIFA verdensmesterskabsfinale i sociale sammenkomster, fora og tête-à-têtes. Bloggere følger også med på Joneses. For at være reel og klar kan ingen virkelig slå neglen på hovedet, medmindre det er for let at forudsige, når finalen lukker ind. I øjeblikket kender eksperter på dette emne, som længe har fulgt fodbold, enhver spiller inde og ude og kan noget forudsige resultatet af de fleste af kampene, før de endda er startet. Sådanne fodboldguruer kan også analysere holdets taktik og dannelse og forudsige, hvad der kan være resultatet ganske pænt. BestVPNdeals.com har nogle af sådanne fodboldguruer, der med rette har forudsagt FIFA hvert år i årevis nu.

Så hvis du er en hardcore fodboldfan, skal du holde os med os for at kontrollere, hvad vores fodboldguruer skal forudsige for FIFA verdensmesterskabet i Rusland, grand finale.

fifa semifinalanalyse og undervurderer forudsigelser

2018 FIFA World Cup Rusland Show Hidtil

FIFA's spænding har hidtil ikke været mindre, uanset om fans 'landshold, værtsnationen eller noget andet land er uanset personlige tilknytning til holdet. På samme måde, ligesom folkemængderne glæder sig, mens de ser FIFA live, føler folk, der sidder i hjemmet, det samme dopaminrus. Den første og anden runde har været fulde af spænding, fordi det var begyndelsen af ​​showet. Anden runde har været lidt kedelig for de ikke-så FIFA fans, så snart tredje runde kom i spil i pit for kvartfinalen var der ingen kunne ignorere de enestående shows.

Holdene, der kvalificerede sig til kvartfinale var Argentina, Frankrig, Brasilien, Belgien, Rusland, Kroatien, Sverige og England. Et af fans-yndlingsholdene blandt dem var Rusland, Frankrig, Brasilien, Argentina og Kroatien. Nogle måtte dog forlade FIFA-rejsen og kysse farvel til FIFA-fans.

De fantastiske fire til semifinalerne

Så debatten kommer ned til de fire hold, der har været igennem til semifinalen i 2018 FIFA World Cup Rusland. Disse er Kroatien, England, Belgien og Frankrig. Når man ved, at de fleste af holdene var ret stærke i semifinalen, at det er svært at tro, hvis de bliver slået ud, er det virkelig gamblerens spil at forudsige, hvem der kommer til finalen. så lad os kontrollere, hvad eksperter har at sige om dette spil. Ser man på disse holds historie, inklusive deres præstationer, vil denne FIFA måske give dig en idé om de hold, der muligvis ender i finaler. Så lad os se på hvert sejrende hold separat.

Belgien

Belgien i semifinal verdenscup

Nøglespillere

Belgien har nogle af de bedste spillere der spiller for store klubber som Eden Hazard, der spiller for Chelsea, Romelu Lukaku, der spiller for Manchester United, og Kevin De Bruyne, en midtbanespiller, der spiller for Manchester City. Med disse spillere giver Belgien i det mindste et spændende show i den belgiske semifinale mod Frankrig den 10. juli kl. 02:00 (USA, Newyork Time)

Styrke

Belgien har især et stærkt forsvar og angreb på grund af de førnævnte spillere. De har en af ​​de højeste spillere, hvilket øger deres styrker, især når du har brug for en header.

Svaghed

Vores fodboldguruer har været lidt ligetil at nævne Belgiens svaghed, som er en af ​​deres spillere, Vincent Kompany, der har været en dårlig forsvarer denne gang med mange fysiske skrøbeligheder omkring ham. Vi ved dog aldrig, hvor overraskende det kan komme i semifinalen for Kompany at bevise sig bedre.

Frankrig

kan Frankrig gå til finalen

Nøglespillere

En af de bedste spillere, som fransk flagrer på deres hold, er deres keeper, Hugo Lloris, som hæder sine holdevner i Tottenham. Andre markante spillere, der har scoret flest mål i FIFA 2018, er Antoine Griezmann, en spider, der spiller for Atletico Madrid og Kylian Mbappe, en anden spider, der spiller for Paris Saint Germain. Disse 2 centrale spillere alene har scoret et halvt dusin mål indtil videre i FIFA 2018 Rusland.

Styrke

Det kan ikke være nok at sige, at Lloris er fremragende vedligeholdelse. Med alarmering fordobler det franske forsvar sig selv. Bortset fra det ser vi ganske godt teamwork.

Svaghed

I de sidste par kampe har vi set flere Cartes Jeunes (gule kort) strømme på den franske side. Med nogle af de febere spillere som Paul Pogba og Kylian Mbappe, hvor sidstnævnte også forsøger at forfalske skader for at få dommerens favoriserer, bliver det lidt hårdt for holdet, efterhånden som flere gule kort med fire bogstaver trænger ind.

Kroatien

kroatien fodboldhold

Nøglespillere

De bedste, der nævnes her, inkluderer en fantastisk kaptajn, Luka Modric, der spiller for Real Madrid, Ivan Rakitic, der spiller for Barcelona, ​​og Mario Mandzukic, der spiller for Juventus.

Styrke

Kroatiens styrke ligger i deres midtbane, som er mere kreativ og smidig med længere pas. De underholder publikum med deres freestyle-bevægelser; trickery for majestætisk selv på skærmen.

Svaghed

For at fremhæve deres svage side, må vi tale om deres forsvar, som er lidt svagere end resten af ​​aspekterne af deres spil. Når deres midtbane, fremad og hold er for god, kan deres forsvar være et smuthul i deres præstation, når vi beregner gennemsnittet.

Kroatien vs England - Match afsparktid efter USA: 14:00

England

kan England gå til Final og Win

Nøglespillere

Vi ser det bedste af shows fra Harry Kane, en spider, der spiller for Tottenham, Dele Alli, en midtbanespiller og Rahim Sterling, en midtbanespiller, der spiller for Manchester City.

Styrke

Englands største styrke er deres angreb. De har spillere, der spiller i Premier League, som er den mest konkurrencedygtige liga i verden. Det bedste er, at de er mere motiverede og fokuserede på at vinde. I den engelske semifinale mod Kroatien har de en fordel over deres modstanderhold. De er også ret gode til at manøvrere hjørner med overskrifter.

Svaghed

Sig, en mangel på deres forsvar. Ligesom deres semifinalemodstander, Kroatien.

Vores forudsigelse for FIFA verdensmesterskabet i Rusland, Grand Finale i 2018

Lad os først forudsige, hvad der kan være resultatet af de kommende FIFA verdensmesterskaber i 2018 semifinalekampe, og lad os derefter kalde et gardinopkald med den endelige forudsigelse for en storslået finale.

Resultatet af England mod Kroatiens semifinale

Det var lidt forbløffende i starten, da vi hørte fra vores eksperter, at begge hold har den samme svaghed, forsvar. Det næste spørgsmål, der klikkede, var derefter, hvem der vinder kampen?

Nå, tidligere sagde vi, at England har en svag kant over Kroatien, som vi mente England havde en styrke, der er stærkere end noget andet sammenlignet med det, og det er deres motivationsniveau. Kroatien gik også i de sidste to kampe til straffe, mens England kun gik en gang. Derudover fik Kroatien en fire-dages kløft før finalen, mens England fik en fem-dages en. Dette gør England lidt mere energisk, håbefuld og motiveret. Vi ved dog aldrig, hvilke adrenalinniveauer spillerne kommer med på den store dag.

Ikke desto mindre vil vi være klare og stumpe om resultatet for at forudsige. Vores fodboldguruer forudsiger, at England vinder semifinalen mod Kroatien.

Resultatet af Belgien mod Frankrig

Belgien er stærkere end Frankrig i mange aspekter, men der er dog en ting, der stadig gør dem overlegne, det er deres konstante energistrøm gennem kampene.

Lad os tage et eksempel fra de foregående kampe, da Belgien var på randen af ​​at blive fjernet fra verdensmesterskabet af Japan, selvom de indhentede deres energiniveau senere, var de ikke grundigt motiverede. Derfor var det held plus energi til sidst, der gjorde hele forskellen. Mens de havde været tændt fra begyndelsen, ville de ikke være lige så afhængige af held. Her siger vi ikke, at én kamp definerede Belgiens samlede præstation i verdensmesterskabet, vi analyserer kun dynamikken i deres energiniveau, som er mere koncentreret mod anden halvdel af spillet.

På den anden side er Frankrig blevet meget pumpet op fra starten af ​​kampene. Lad os tage et eksempel på Frankrig vs Uruguay, da besiddelsen var over 60% med teamwork og energiniveau i de første 30 minutter af showet.

Derfor spår vi Frankrig til at vinde semifinalen mod Belgien.

Den endelige forudsigelse

I henhold til vores førnævnte forudsigelser står England over for Frankrig i den store finale. Dette vil uden tvivl blive et spændende show, hvis denne forudsigelse går i opfyldelse. De er ret skulder ved skulder i deres forestillinger. Vi kan dog ikke sige, at noget hold kunne vinde.

Endnu en gang og tusind gange over, vil vi godkende Hugo Lloris for hans taktfulde opretholdelse. Sammen med ham French's manager har Didier Deschamps vist sig at være meget mere taktfuld og velegnet end engelsk.

Så vi giver forhøjningskaldet ved at forudsige, at Frankrig i FIFA 2018 finalen i England vil vinde sejr og tage FIFA-trofeet hjem. Med krydsede fingre!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments