Forskellen mellem VPN og Seedbox – Hvad skal jeg vælge og hvorfor?

[ware_item id=33][/ware_item]

Onlinesikkerhed er lige så vigtig i denne digitale æra som hjemme-sikkerhed. Man kan alvorligt ikke forsømme at sikre ens data eller endda identitet, mens man bruger internettet. Da millioner bruger deres kreditkortoplysninger og sender eller modtager personlige data ad gangen, er der millioner, der prøver at hacke konti eller bare spionere til personlige data lige i det øjeblik..


Derfor, hvad tror du, vi skal gøre i denne avancerede, binærdominerede æra - hvor alle er teknisk kyndige? Selvfølgelig, tal om sikkerhedsværktøjer, der er så avancerede til at beskytte os online.

Hvilket sikkerhedsværktøj passer dog bedst? Hvis du her søger efter et svar på dette spørgsmål, skal du ikke lede længere. Da hvert andet websted registrerer og scanner dine personlige oplysninger på internettet, kan det være næsten umuligt for dig at beskytte dig selv online, især uden teknisk hjælp.

Uden spænding er VPN og Seedbox de to bedste sikkerhedsværktøjer der har alle svarene på dine online bekymringer. Så det er bedst at springe lige ind i disse reddere.

Vi vil vejlede dig om hvornår, hvorfor og hvilket sikkerhedsværktøj du skal bruge til at ligge foran cyberkriminelle, og hvordan du bedst kan bruge sådanne værktøjer til at beskytte din online aktivitet.

VPN - Kongen af ​​online anonymitet

Hvad er en VPN? Hvis du er ny på dette medium, vil vi give dig en hurtig gennemgang af, hvad en VPN er. Det er en forkortelse for Virtual Private Network. Kan du gætte ved navn? Ja, et brugervenligt sikkerhedsværktøj. Det er dog ikke let for en lægmand at forstå, hvordan det fungerer nøjagtigt. Med enkle ord krypterer en VPN dine internetdata. Dataene passerer gennem en tunnel og forbinder dem til en anden server, som igen ændrer din IP-adresse.

Så lad os antage, at hvis du sidder i Kina og opretter forbindelse til en USA-baseret VPN, er du så fri til at bruge ethvert websted, der er blokeret i dit eksisterende område. Når du først har oprettet forbindelse til en VPN-server, gør det det umuligt for nogen at registrere din rigtige IP-adresse. For at gøre det lettere, hjælper en VPN dig forbliv anonym, når du gennemser eller torrenser, beskytter dig mod offentlige Wi-Fi-uheld og lækager af personlige oplysninger og lader dig omgå geo-begrænsninger.

besøg hjemmeside

Ting, du skal overveje, når du køber en VPN

At vælge en VPN er ikke en utrolig vanskelig opgave, men det er heller ikke let, fordi der er tonsvis af udbydere derude. Hvilken skal man stole på for en bedre service og værd at betale for? Du ønsker ikke at spilde dine penge, hvad enten det drejer sig om en VPN eller smagen af ​​din pizza. Så her er et par ting, du skal huske på, mens du får en VPN.

 • Kontroller, om det tillader torrenting
 • Kig efter en VPN, der ikke fører nogen logfiler over din aktivitet
 • Kontroller antallet af serverplaceringer, VPN tilbyder
 • Sidst men ikke mindst - hastigheden, kill-switch-funktionen og protokoller osv., Der får en VPN til at tjene bedre

Lad os diskutere fordele og ulemper ved at bruge en VPN

Vi tror på at finde en VPN med gode tjenester såvel som de bedre omkostninger for at spare et par dollars. Når det er sagt, er visse VPN'er faktisk ganske billige. Du kan se gennem mange VPN-udbydere og let finde en overkommelig, men nyttig VPN. Du kan også tilbyde flere serverplaceringer med din VPN, hvilket gør det nemt for dig at skjule din IP-adresse flere steder. Heldigvis er en VPN også let at konfigurere og kan ikke kontrolleres af nogen myndighed.

Brug af en VPN kræver dog en vis ekstra omhu. Du skal sørge for, at du er tilsluttet den. Hvis du glemmer at gøre det, registrerer den din rigtige IP-adresse. Desuden er du nødt til at vælge en VPN, der understøtter torrenting, så du ikke ville støde på hurtige problemer.

Så hvilken VPN der skal bruges?

Nu hævder mange VPN-udbydere at tilbyde de bedste tjenester. Derfor har vi samlet nogle få for at gøre det let for dig at vælge. Imidlertid er vores valg NordVPN ud af partiet.

 • P.I.A
 • VyprVPN
 • NordVPN
 • TorGuard

P.I.A

Fænomenal streaminghastighed
Brugervenlige apps / software
Nem opsætning & bred vifte af servere
7-dages pengene-tilbage-garanti
$ 3,11 / måned

VyprVPN

Ubegrænset server skifter
200.000+ IP'er & 700+ servere
Nem Opsætning af app / software
3-dages prøveudbydelse
$ 5,00 / måned

NordVPN

5000+ servere i 60 lande
Fremragende streaminghastighed
24/7 kundesupport
Multi-login til 6 brugere samtidigt
$ 2,99 / måned

TorGuard

1 ugers prøveperiode & Pengene tilbage garanti
1600+ servere i 50+ lande
Brugervenlige apps / software
Fremragende supportteam
$ 9,99 / måned

Seedbox

For bedre at sammenligne en VPN med en SeedBox skal vi først vide, hvad en SeedBox er. Det er en ekstern server, der er vært i et datacenter. Når du har adgang til en SeedBox, kan du anonymt downloade og uploade digitale filer og dokumenter på din personlige computer. Det er en server, der er forbundet til høj internethastighed, som du ønsker en sikker download af enorme filer. Du får en andel af en ekstern computer med et højhastighedsinternet og bruger den til at downloade filer. Du sender en anmodning om at downloade, hvad du vil, og serverne gør det for dig. Det er ganske enkelt en formidler, der giver dig mulighed for at downloade filen fra serveren via HTTPS-forbindelser og sådan. Det er dog ikke alt. Nogle af seedbox-brugerne får adgang til VPN-servere for yderligere sikkerhed.

Ting, du skal overveje, når du får en Seedbox

 • Det skal tillade SFTP, HTTP eller FTP
 • Kontroller, om det giver en VPN
 • Placeringen er vigtig. I modsætning til VPN'er fungerer Seedbox kun omkring eksisterende servere, ikke på forskellige serverplaceringer

Se på fordele og ulemper ved Seedbox

Ligesom VPN tilbyder en Seedbox også hurtig hastighed på tidspunktet for download og overførsel af filer. Det kontrolleres heller ikke af nogen myndighed, så du kan stole på dem for at beskytte dine online data. Dit indhold er sikkert og gemt på en Seedbox-server, så du kan få adgang til det når som helst du ønsker. Nogle af Seedboxes har VPN-funktioner, der hjælper dig med at surfe på internettet anonymt.

hvad er seedbox

I modsætning til VPN-servere giver en Seedbox imidlertid ikke adgang til flere lokationer, og de fleste af brugerne bruger snarere VPN'er til mere sikkerhed.

VPN vs SeedBox

Afvejning af fordelene ved VPN'er mod Seedboxes afhænger helt af, hvad der er dit sikkerhedsformål. Derfor er en Seedbox nyttig, hvis du kan lide at bruge private torrent-trackere og opretholde det ønskede download-forhold. På den anden side er en VPN en enkel løsning. For selv hvis du foretrækker at bruge en SeedBox, skal du stadig oprette forbindelse til en VPN-server for avanceret sikkerhed.

Du kan direkte downloade torrentfiler ved at bruge en VPN direkte, og det giver bedst anonymitet, kryptering og sikrer dine personlige oplysninger. Mens en Seedbox har begrænset adgang, og den fungerer kun i regioner, hvor den er baseret.

Så med hensyn til adgang til placeringer er en VPN ideel, fordi den er baseret i næsten alle lande over hele kloden. En yderligere ulempe ved Seedbox er, at hvis den bliver låst eller sporet, vil downloadprocessen gå ned, og du kan lige så godt miste dine data.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments