Forskellen mellem Cloud Hosting og VPS – Hvilken er bedre?

[ware_item id=33][/ware_item]

Webhosting bliver almindeligt, men der er en mangel på opmærksomhed, når det kommer til forståelse af terminologier, der er forbundet med det. De fleste af individerne misforstår ofte forskellige udtryk, fordi de er synonyme med uerfarne forbrugere. Dette fører til dårlig beslutningstagning, som kan påvirke deres virksomheds effektivitet og overskud i det lange løb.


Virtuelle servere har gjort livet lettere for virksomheder. Du opretter forbindelse til en cloud-tjenesteudbyder, der er knyttet til et stort netværk. En Virtual Private Server (VPS) er en dedikeret server, der skaber flere servere dedikeret til et bestemt operativsystem. Cloud-hosting er også VPS-hosting, men mere specifik på nogle måder. Du kan få den plads, du har brug for, til at arbejde uden at oprette forbindelse direkte til en fysisk server. Lyder fantastisk, ikke? Det er dog vigtigt at læse om forskellene mellem cloud hosting og VPS, så du er klar over, hvilken der passer bedst til dine behov.

Hvordan gør Cloud Hosting & VPS Differ?

Vi vil se nærmere på forskellige aspekter af virtuelle servere fra en forbrugers synspunkt for bedre at forstå det valg, der skal træffes.

Læs også: Bedste VPN-service til reduktion af spilping - Spillere VPNS

Struktur

Den største forskel mellem cloud hosting og VPS er det grundlæggende princip i deres rammer. VPS-hosting involverer opdeling af en hovedserver i flere dedikerede virtuelle servere. Cloud-hosting handler ikke om en større server, snarere leverer cloud-tjenesteudbyderen en del af enorme offentlige netværk. Når klienter hælder ind, får de fraktioner af disse dele.

Fysisk ressource

En VPS-hostingtjenesteudbyder har kun kontrol over en enkelt fysisk server. De kan kun give dig dele af denne server. Mens netværksudbydere af cloud hosting har adgang til hele netværk afhængigt af hvor meget de ønsker at leje. Når en klient beder om mere, kan de let udvide for at imødekomme deres klient.

vps vs cloudhosting

Skalerbar

Som nævnt tidligere er VPS-hosting begrænset til en bestemt server. Din tjenesteudbyder har intet andet at arbejde med. Så der er ingen måde, de kan give dig mere, hvis du beder om det. Udbydere af cloud-hostingtjenester kan få dig mere afhængigt af, hvad du har brug for. Desuden leverer de det inden for få minutter.

Egnethed

Da VPS-hosting ikke er så fleksibel og tilpasses som cloud-hosting, anbefales det ikke til større virksomheder. Når efterspørgslen er enorm, og du ikke har råd til at bremse på nogen måde, kan VPS-hosting udgøre en risiko, du ikke ønsker at tage. Derudover er VPS-hosting ikke skalerbar, så det sætter bestemt unødvendige grænser for et større brand.

tilgængelighed

At stole på en enkelt server betyder, at du sidder fast med den, selvom den støder på tekniske vanskeligheder. Du skal bare vente på, at den kommer sig. VPS-hosting er besværlig af denne grund. I tilfælde af cloud-hosting dirigerer de dig til en anden virtuel server for at sikre dig, at du ikke står over for nogen hastighedsstød.

Hastighed

Som du måske har gætt, hvis du har dit system nede, indtil problemet med hovedserveren er sorteret, bremser du dig ned i VPS-hosting. Hvis du ikke har råd til tidsforsinkelser i din daglige forretningsdrift, skal du ikke tilmelde dig VPS-hosting. Cloud-hosting er meget hurtigere i denne henseende.

Læs også: Bedste VPN til små virksomheder og opstart

Ressourcedeling

I skyhosting får du nøjagtigt det, du betaler for. Du er helt adskilt fra andre brugere og kan nyde dine egne ressourcer. Dette er ikke tilfældet for VPS-hosting, hvor du selvfølgelig deler ressourcer fra den samme hovedserver. Du deler den samme CPU og hukommelse som andre klienter fra din VPS hosting-tjenesteudbyder.

Sikkerhed

Cloud-hosting er kendt for at være meget mere sikker sammenlignet med VPS-hosting. Hvis sikkerhed er en deal breaker for dig, så ved du med sikkerhed, om du skal vælge cloud hosting eller VPS. Årsagen til sikkerhedsrisiko i VPS-hosting er, at CPU'en er den samme for alle virtuelle servere, der forgrener sig fra den. Hvis en er sammensat, påvirkes de alle.

Operativ system

En af de største forskelle mellem cloud hosting og VPS er muligheden for et operativsystem. Cloud-hosting har et bredt udvalg af systemer at vælge imellem, så du skal vælge dit valg af operativsystem. Mens VPS-hosting desværre ikke tilbyder noget af denne art.

Betaling

Privat sky er dyrt, men offentlig sky er overkommelig. VPS-hosting er meget billigere end privat sky. Når du har foretaget betalingen, tager det sekunder for dig at oprette forbindelse til en virtuel server. Du har din egen tilpassede skive fra skyenetværket. Du bruger hvert cent godt med cloud-hosting, men det samme kan ikke siges for VPS-hosting.

Skal jeg tilmelde mig skyhosting eller VPS? Dette er et temmelig almindeligt spørgsmål blandt nye brugere. Svaret er, at ingen af ​​dem er overlegne. Der er visse aspekter, hvor den ene er bedre end den anden, men dette gælder ikke for det store billede.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments