Παρακολουθήστε την FIFA Worldcup Final Live Online στο Kodi

[ware_item id=33][/ware_item]

Contents

Τι είναι το Kodi?

Σε παλαιότερες εποχές, υπήρχαν δορυφορικές τηλεοράσεις που προχώρησαν σε καλωδιακές τηλεοράσεις και στη συνέχεια ήρθε η εποχή των ψηφιακών τηλεοράσεων πριν από λίγο καιρό. Όταν μιλάμε για την ψηφιακή τηλεόραση του 21ου αιώνα, γνωρίζουμε ότι μία τεχνολογία είναι συνώνυμη με αυτήν και αυτό είναι το Kodi. Ωστόσο, η ψηφιακή τηλεόραση είναι ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά αυτού του ελεύθερου λογισμικού ανοιχτού κώδικα που μπορεί να υπερηφανεύεται για τη νέα γενιά.


Ένα κιτ οικιακής ψυχαγωγίας One-in-All

Όλοι έχουν το δικό τους σύνολο χόμπι και δραστηριότητες διασκέδασης που απολαμβάνουν. Ενώ μερικά μέλη του νοικοκυριού είναι σταθερά στην Τηλεόραση, άλλοι παίζουν βιντεοπαιχνίδια X-box και τα υπόλοιπα είναι φανατικοί της ταινίας. Μην ξεχνάτε τους oldies που τους αρέσει να παρακολουθούν ή να ακούν ραδιοφωνικές εκπομπές και προβλέψεις καιρού, εχ! Αλλά πόσο επιπλέον δαπανώνται για αυτές τις πολυτέλειες ξεχωριστά για να ευχαριστήσουν όλα τα μέλη του νοικοκυριού; Ένα τράνταγμα; Αν καταγράψουμε, ναι! Έτσι, είναι όνειρο του καθενός να έχει κάθε δραστηριότητα διασκέδασης σε ένα εμπόρευμα. Με το Kodi γίνεται πραγματικότητα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιοδήποτε είδος μέσου στην κονσόλα Kodi απλώς προσθέτοντας κάποια πρόσθετα της προτίμησής σας από έναν κόμβο τους.

Τα ψευδώνυμα του Kodi

Το Kodi αναφέρεται πιο συχνά από πολλά ψευδώνυμα που εξηγούν καλύτερα την ευελιξία του όπως το κέντρο μέσων ενημέρωσης, ο κόμβος πολυμέσων ή η εφαρμογή HTTP (Multi-Platform Home-Theatre PC). Όποια και αν είναι η ονομασία σας, τα πολυάριθμα plugins της επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε streaming media μέσα από online υπηρεσίες όπως το Crackle, το Amazon Prime Instant Video, το Rhapsody, το Pandora Internet Radio, το Spotify και το YouTube κ.α. Οι τελευταίες εκδόσεις έρχονται επίσης με video- (PVR) για να λαμβάνετε ζωντανή τηλεόραση μαζί με έναν ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος και ένα ψηφιακό βίντεο εγγραφής HD για να καταγράψετε οτιδήποτε παρακολουθείτε στο Kodi.

Εξαιρετικά συμβατό

Ένα άλλο ελκυστικό χαρακτηριστικό του Kodi είναι ότι τρέχει σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή. Είναι συμβατό με τα Windows, Linux, iOS, Android και OSX για να υποστηρίξει τη διεπαφή χρήστη των 10 ποδιών. Εν ολίγοις, είναι μια εξαιρετική πηγή για να παρακολουθήσετε βίντεο, να παίξετε μουσική, να ακούσετε podcasts και να δείτε οποιοδήποτε άλλο ψηφιακό αρχείο πολυμέσων μέσω του Διαδικτύου και των τοπικών μέσων αποθήκευσης δικτύου και δικτύου.

Εγκιβωτίζοντας Ειδήσεις - FIFA Hits 2018!

Μια από τις πιο δημοφιλείς εμμονές στον κόσμο, η FIFA, επιστρέφει με 32 ομάδες πρώτης τάξεως σε δράση ζωντανά στις 14 Ιουνίου του 2018. Οι φίλοι είναι πρόθυμοι να δουν αν η πρόβλεψη του Paul the Octopus για το ποιος είναι ο νικητής της FIFA 2018 είναι αλήθεια ή όχι και αν η Αγγλία αυτή τη φορά στέμμα τους ή είναι η Γερμανία, η Βραζιλία ή η Αργεντινή για να αυξήσει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA στο ρωσικό έδαφος.

Επίσης, διαβάστε: Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA και Ανάλυση Ομάδων ανά Ομάδα

Οι προβλέψεις θα πολλαπλασιάζονται καθώς ο χρόνος θα κλείσει. Όταν οι προσδοκίες είναι υψηλές, δεν θέλουμε να χάσουμε ένα κομμάτι της επίδειξης. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι παρακολουθούν τη FIFA στο Kodi Live. Για να σας βοηθήσει να γίνετε ειδικός στον τρόπο παρακολούθησης της FIFA στο Kodi online, έχουμε κάνει ένα βήμα προς βήμα, έναν εύκολο τρόπο να κάνετε το ίδιο.

Τι χρειάζεστε για μια καλύτερη εμπειρία FIFA 2018

Για να κάνετε την εμπειρία σας στο FIFA 2018 από καλές σε καλύτερες, χρειάζεστε μερικά από τα καλύτερα πρόσθετα Kodi σας και ένα Kodi VPN. Τα πρόσθετα θα σιγουρευτούν ότι βλέπετε τη FIFA με τον τρόπο σας, ενώ ένα VPN θα σας δώσει πρόσβαση στην εκπομπή από οπουδήποτε και θα αποκρύψετε τον τόπο σας αν, κατά λάθος, χρησιμοποιείτε τυχόν ανεπίσημα πρόσθετα που παραβιάζουν τους κανόνες Kodi.

Γεια σου, χρησιμοποιήσαμε τον όρο ανεπίσημα add-ons, μιλώντας για το οποίο, υπάρχει μια σειρά επίσημων και ανεπίσημων add-ons που θα σας δώσουν το καλύτερο του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2018 στο Kodi. Ονομάζοντας μερικά, τα δημοφιλή επίσημα πρόσθετα Kodi στα ρέματα της FIFA 2018 ζωντανά είναι:

  1. Fox Sports Go (Απαιτείται συνδρομή)
  2. iPlayer WWW (χωρίς συνδρομή)
  3. NBCSN (Απαιτείται συνδρομή)

Υπάρχουν και ορισμένα ανεπίσημα πρόσθετα τρίτων που δεν απαιτούν συνδρομή, ως εξής:

  1. cCloud TV
  2. StreamHub Kodi (Mobdro)
  3. SportsDevil Kodi

Για να διαβάσετε έναν οδηγό εγκατάστασης για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018 στο Kodi, συνεχίστε να διαβάζετε αυτήν την ανάρτηση για περισσότερες πληροφορίες.

Κατανοώντας τα πρόσθετα Kodi

Αυτή τη στιγμή, πρέπει να είναι ένα mashup στο μυαλό σας τι είναι αυτά τα επίσημα και ανεπίσημα add-ons Kodi. Αλλά δεν πειράζει. Είναι πολύ εύκολο με μερικά βήματα να κατανοήσετε και να χρησιμοποιήσετε πλήρως τα πρόσθετα Kodi. Απλά θυμηθείτε ένα πράγμα για τώρα ότι πρόσθετα Kodi, είτε επίσημο είτε ανεπίσημα, βρίσκονται στο αποθετήριο Kodi, το οποίο είναι μια βάση δεδομένων για όλα τα add-ons. Ωστόσο, δεδομένου ότι το Kodi είναι ένας ολόκληρος κόσμος από μόνο του, υπάρχουν ξεχωριστά αποθετήρια για κάθε επιλογή ψυχαγωγίας όπως διαφορετικά αποθετήρια για πρόσθετα Kodi Sports και διαφορετικά για πρόσθετα Kodi Movie και μερικά από αυτά είναι all-in-one επίσης (Προσοχή : "Φορτώστε" με δική σας ευθύνη). Με απλά λόγια για να κατανοήσουμε όλα αυτά, το Kodi είναι ο γαλακτώδης τρόπος, οι αποθήκες είναι οι γαλαξίες, τα add-ons είναι πλανήτες και η ψυχαγωγία είναι το σπίτι!

Δείτε επίσης: Οι καλύτεροι παίκτες να παρακολουθήσουν αυτό το FIFA WorldCup

Ας δούμε τώρα, μία προς μία, τις αποθήκες και τα επίσημα και ανεπίσημα add-ons τους.

Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018 Αποθετήρια Kodi

Επειδή η FIFA 2018 βρίσκεται κοντά, υπάρχουν πολλοί προγραμματιστές που προσφέρουν πρόσθετα τρίτων που αποτελούν το εισιτήριό σας για τη ροή ζωντανών αθλητικών εκδηλώσεων χωρίς κόστος. Ωστόσο, υπάρχει μια ομάδα από τέτοια αποθετήρια που μπορεί να σας προκαλέσουν σύγχυση. Τα αποθετήρια Kodi του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA που χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018 στο Kodi είναι το Kodi Israel (για ανεπίσημα πρόσθετα Kodi του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA) και το Kodi Add-on Repository (για το επίσημο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018).

Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018 Πρόσθετα Kodi

Όπως προαναφέρθηκε για επίσημα και ανεπίσημα πρόσθετα Kodi, τα πρόσθετα για τη FIFA προορίζονται αποκλειστικά για τη FIFA που σας βοηθούν να παρακολουθείτε τη FIFA 2018 χωρίς καμία ανησυχία. Ένα διάσημο ζευγάρι από αυτά είναι τα Halow Live TV και cCloud. Εκτός από αυτά, οι πιο αγαπημένοι μας είναι το Kick Off Kodi addon και το iPLayer WWW Kodi addon. Το Kick Off είναι το καλύτερο για την παρακολούθηση κάθε είδους αθλητικού γεγονότος, είτε πρόκειται για FIFA είτε για οποιοδήποτε άλλο αθλητικό γεγονός. Ενώ το iPlayer WWW είναι το καλύτερο να σας προσφέρει ζωντανή ροή του BBC που είναι ο άμεσος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της FIFA 2018.

Τελικός Παγκόσμιος Κύπελος της FIFA 2018 - Επίσημοι Ραδιοτηλεοπτικοί φορείς

Οι χώρες στις οποίες οι αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA πρόκειται να μεταδοθούν ζωντανά έχουν επίσημους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς ως κάτωθι.

Τα ανεπίσημα πρόσθετα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA που αναφέραμε σε αυτήν την ανάρτηση θα σας βοηθήσουν να μεταδώσετε απευθείας τα live αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA από τους επίσημους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς.

Οι χώρες που εκπέμπουν ζωντανά τις εκπομπές και οι ραδιοτηλεοπτικοί οργανισμοί τους δίνονται παρακάτω:

Χώρα
Τηλεόραση
Αλβανία RTSH
Αλγερία EPTV
Αργεντίνη TyC, DirecTV
Αρμενία ARMTV
Αυστραλία SBS, Optus Sport
Αυστρία ORF
Αζερμπαϊτζάν İTV
Μπαχάμες ZNS, DirecTV
Μπανγκλαντές Sony Pictures Networks
Λευκορωσία BTRC
Βέλγιο VRT, RTBF
Βολιβία Unitel, Red Uno, DirecTV
Βοσνία και Ερζεγοβίνη BHRT
Βραζιλία Globo, SporTV
Μπρουνέι Astro
Βουλγαρία BNT
Καναδάς CTV, RDS, TSN
χιλή Canal 13, TVN, Mega, DirecTV, Fox Sports
Κίνα CCTV
Κολομβία Caracol TV, RCN τηλεόραση, DirecTV
Κόστα Ρίκα Teletica, Sky, Movistar
Κούβα Tele Rebelde
Κροατία HRT
Κύπρος CyBC
Τσεχική Δημοκρατία ČT
Δανία DR, τηλεόραση 2
Εκουαδόρ RTS, DirecTV
Ελ Σαλβαδόρ TCS, Sky
Εσθονία ΠΛΑΝΩΜΑΙ
Νήσοι Φερόες DR
Γαλλία TF1, beIN Sports
Γερμανία ARD, ZDF
Ελλάδα ERT1
Γεωργία GPB
Γροιλανδία DR, τηλεόραση 2
Γουατεμάλα Ραδιοτηλεόραση Γουατεμάλα, Sky
Ονδούρα Televicentro, Sky
Χονγκ Κονγκ LeSports
Ουγγαρία MTVA
Ισλανδία RÚV
Ιράν IRIB
Ινδία Sony Pictures Networks
Ινδονησία [Futbal Momentum Ασία (FMA)]
Ιρλανδία RTÉ
Ισραήλ ΚΑΝ
Κοσόβου RTK
Λετονία LTV
Λιχτενστάιν SRG SSR
Λιθουανία LRT
Μακάο TDM
Μαλαισία Astro, RTM
Μάλτα PBS
Μεξικό Τηλεόραση, Τηλεόραση Azteca
Μολδαβία TRM
Μαυροβούνιο RTCG
Μυανμάρ Sky Net
Νεπάλ Sony Pictures Networks
Ολλανδία NOS
Νέα Ζηλανδία Sky Sport
Νικαράγουα Ράτσα, Sky
Νορβηγία NRK, τηλεόραση 2
Πακιστάν Sony Pictures Networks
Παναμάς Corporación Medcom, Televisora ​​Nacional, Sky
Παραγουάη Telefuturo, SNT, Red Guaraní, RPC, Tigo Sports, Torneos, DirecTV
Περού Latina Televisión, DirecTV
Φιλιππίνες PTV
Πολωνία TVP
Πορτογαλία RTP
Ρουμανία TVR
Ρωσία Match TV
Σερβία RTS
Σιγκαπούρη Τηλεόραση Singh, τηλεόραση Starhub
Σλοβενία RTVSLO
Νότια Αφρική SABC, SuperSport
Νότια Κορέα SBS
Σουηδία SVT, TV4
Ελβετία SRG SSR
Τουρκία TRT
Ηνωμένο Βασίλειο BBC, ITV
Ηνωμένες Πολιτείες FOX, Telemundo
Ουρουγουάη Τηλεόραση Monte Carlo, κανάλι 10, Teledoce, Torneos, DirecTV
Βενεζουέλα Venevisión, DirecTV

Προκειμένου να παρακολουθήσετε αγώνες της FIFA χωρίς κανένα κόστος συνδρομής, ο συντονισμός σε αυτούς τους επίσημους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς είναι ο καλύτερος τρόπος Παρακολουθήστε Fifa Worldcup Live Online. Γιατί να ασχοληθείτε με την καταβολή συνδρομής εάν μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω αυτών των ραδιοτηλεοπτικών φορέων. Το Kodi έρχεται με ένα μόνο επίσημο add-on repository που είναι το Kodi.tv add-on repository, επομένως, εάν κάποιο από αυτά τα κανάλια υπάρχουν εκεί τότε δεν υπάρχει σημείο εγκατάστασης. Ωστόσο, αν αυτά τα κανάλια είναι απροσπέλαστα με κάποιο τρόπο, μόνο τα πρόσθετα Kodi μπορούν να σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε τους αγώνες σας και να χαράξετε τις αγαπημένες σας ομάδες. Οι άνθρωποι επιλέγουν το Kodi πάνω από την παραδοσιακή τηλεόραση για μια αδιάκοπη επίδειξη απαλλαγμένη από ενοχλητικές διαφημίσεις και για την ελευθερία να παρακολουθήσουν πάλι τις καλύτερες φωτογραφίες FIFA 2018.

Πώς να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018 στο Kodi με ανεπίσημα πρόσθετα Kodi

Παρακολουθώντας το FIFA 2018 στο Kodi είναι αρκετά εύκολο και πιο εύκολο να εγκαταστήσετε πρόσθετα αν γνωρίζετε τα σωστά βήματα. Ωστόσο, ανεπίσημα πρόσθετα κάνουν μερικά ακόμη βήματα, δεδομένου ότι εγκαθίστανται από πλατφόρμες τρίτων. Απλά πρέπει να ξέρετε μερικά απλά βήματα για να πάρετε το Kodi σας μια FIFA πάει. Το αν θα επιλέξετε μη επίσημα ή επίσημα addons Kodi για το FIFA 2018 είναι τελείως η επιλογή σας και δεν θα αλλάξετε την εμπειρία σας πολύ. Παρακάτω θα βρείτε τον τρόπο χρήσης των ανεπίσημων πρόσθετων Kodi για το FIFA 2018 στον οδηγό εγκατάστασης.

Αυτός είναι ένας γενικός οδηγός ρύθμισης για ανεπίσημα addons Kodi, ώστε να μπορείτε να εφαρμόσετε αυτά τα βήματα σε οποιοδήποτε από αυτά. FYI, υπάρχουν πολλά ανεπίσημα πρόσθετα Kodi όπως το SportsDevil, το Kick Off ή το Project Mayhem Sports κλπ. Και μερικά δημοφιλέστερα, ωστόσο, ας πάμε μόνο με τα περίφημα ανεπίσημα πρόσθετα Kodi απλώς για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα χάσετε με την ψυχαγωγία της FIFA, οπότε επιλέγουμε από τη λίστα που δίνεται παραπάνω για ασφαλέστερες επιλογές. Εάν αναρωτιέστε γιατί θα μπορούσατε να επιλέξετε ανεπίσημα add-ons επί των επίσημων, απλή, δηλαδή να αποφύγετε τη συνδρομή. Ανεπίσημες add-ons Kodi έχουν επίσης αρκετές άλλες λειτουργίες για να δώσουν στους χρήστες κάποια περιθώρια για να τα επιλέξουν. Απλά να είσαι έξυπνος με την επιλογή των ανεπίσημων πρόσθετων μπορεί να σας εξοικονομήσει από τις ανησυχίες. Έτσι, ας αρχίσουμε να κατανοούμε αυτά τα πρόσθετα λίγο πιο πρακτικά με έναν οδηγό εγκατάστασης. Παρόλο που πρόκειται για έναν γενικό οδηγό εγκατάστασης για την εγκατάσταση ανεπίσημων πρόσθετων Kodi, δώσαμε ένα παράδειγμα που θα σας βοηθήσει να το καταλάβετε καλύτερα. Το παράδειγμα ανεπίσημου πρόσθετου Kodi που χρησιμοποιήσαμε στον οδηγό εγκατάστασης είναι το SportsDevil.

Θυμηθείτε την ανεπίσημη διεύθυνση URL αποθετηρίου πρόσθετων (Kodi Israel) για τη FIFA 2018, ήτοι http://kdil.co/repo/

Μεταβείτε στο μενού "Ρυθμίσεις" κάτω από το σύμβολο οδοντογλυφίδας στην αρχική οθόνη Kodi

Μετακινηθείτε στο / find "File Manager" στο μενού ρυθμίσεων

Προς το αριστερό παράθυρο, κάντε κλικ στο "Προσθήκη πηγής"

Ένα παράθυρο που ονομάζεται "Προσθήκη αρχείου προέλευσης" θα ανοίξει, βρείτε το κουμπί που λέει "κανένα" και κάντε κλικ

Τώρα πληκτρολογήστε το ανεπίσημο URL του αποθετηρίου πρόσθετων "http://kdil.co/repo/" (μην χάσετε http: //)

Κάντε κλικ στο Ok και έπειτα δώστε στην προέλευση οποιοδήποτε όνομα για παράδειγμα "Kdil" στο κάτω πλαίσιο, κάντε κλικ στον τελικό εντάξει για έξοδο από το παράθυρο add source

Τώρα επιστρέψτε στο κύριο μενού Kodi και επιλέξτε "Add-ons" από τη λίστα

Στο μενού πρόσθετων, θα δείτε ένα εικονίδιο ανοικτού κουτιού, κάντε κλικ για να μεταβείτε σε άλλο μενού

Τώρα κάντε κλικ στην επιλογή "Εγκατάσταση από αρχείο zip", όπου θα βρείτε τον αποθετήριο που μόλις προσθέσατε στο προηγούμενο βήμα

Αναζητήστε το όνομα που καταχωρίσατε για το repo (στην περίπτωσή μας, πηγαίνετε στο kdil και, στη συνέχεια, στο αρχείο kodil.zip)

Τώρα, θα πρέπει να μεταβείτε σε αρκετούς υποφακέλους για να φτάσετε στο ανεπίσημο add-on σας Kodi (σε αυτή την περίπτωση το "SportsDevil")

Τώρα, κάντε κλικ στο "Εγκατάσταση από το χώρο αποθήκευσης", στη συνέχεια κάντε κλικ στο "Kodil Repository" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "Πρόσθετα βίντεο"

Κάντε κύλιση προς τα κάτω τη μεγάλη λίστα ανεπίσημων πρόσθετων και επιλέξτε αυτήν που χρειάζεστε (στην περίπτωσή μας, SportsDevil)

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα ανεπίσημα πρόσθετα Kodi για την παρακολούθηση της FIFA 2018

Επειδή αυτή η θέση επικεντρώνεται στη FIFA 2018, θα σας ενημερώσουμε πώς να χρησιμοποιήσετε το ανεπίσημο πρόσθετο Kodi σας για να παρακολουθήσετε τη FIFA 2018 όταν την έχετε εγκαταστήσει. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Πηγαίνετε στο Homescreen Kodi

Κάντε κλικ στα Πρόσθετα

Τώρα κάντε κλικ στα πρόσθετα βίντεο

Πηγαίνετε στο ανεπίσημο πρόσθετο Kodi που θέλετε να χρησιμοποιήσετε λέτε, για παράδειγμα, το SportsDevil

Το SportsDevil σας δίνει μερικές διαφορετικές επιλογές. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Highlights από τους τελευταίους αγώνες από το goalarena.org

Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στο "Live Sports" για να δείτε ζωντανά αγώνες από LiveFootballVideo.com ή LiveFootball.ws

Επιλέξτε το κανάλι ή την αντιστοίχιση που θέλετε και, στη συνέχεια, θα αρχίσει η ροή σας!

Πώς να παρακολουθήσετε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2018 στο Kodi με επίσημα πρόσθετα Kodi

Έχουμε μιλήσει προηγουμένως για ποιο λόγο τα επίσημα πρόσθετα Kodi θα πρέπει να προτιμηθούν έναντι των ανεπίσημων. Είναι επίσης προφανές ότι είναι ασφαλέστερο και σας δίνει οποιεσδήποτε πρόσθετες αξιώσεις. Επιπλέον, η εγκατάσταση είναι αρκετά εύκολη. Μόνο αυτό, κυρίως, επίσημα πρόσθετα έρχονται με συνδρομή. Ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε, το αγαπημένο μας είναι το "iPlayer WWW" γιατί ειλικρινά θέλουμε να σας προσφέρουμε οικονομικές επιλογές και προτάσεις εκτός από εμάς, θα θέλαμε επίσης να το χρησιμοποιήσουμε για να μειώσουμε λίγα δολάρια γιατί αυτό είναι πολύ ικανοποιητικό!

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο χώρος αποθήκευσης για την παρακολούθηση της FIFA 2018 ζωντανός μέσω επίσημων πρόσθετων είναι "Kodi Add-on Repository". Έτσι, όπως ακριβώς κάνατε για να καταλάβετε τον ανεπίσημο οδηγό εγκατάστασης Kodi, θυμηθείτε το όνομα του αποθετηρίου. Ωστόσο, αυτήν τη φορά, δεν υπάρχει διεύθυνση URL για το αρχείο zip για εντοπισμό, επειδή είναι επίσημη.

Ένα άλλο πράγμα που σας υπενθυμίζει πριν εξηγήσετε τον οδηγό είναι ότι θα χρησιμοποιήσουμε ένα παράδειγμα Official Kodi add-on στον οδηγό iPlayer WWW, ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε επίσημο πρόσθετο Kodi για τη FIFA 2018. Στην πραγματικότητα , αυτή η μέθοδος ισχύει για την εγκατάσταση οποιουδήποτε τύπου επίσημου πρόσθετου στο Kodi. Ας δούμε τώρα τον γενικό οδηγό εγκατάστασης πρόσθετου οδηγού Kodi.

Πηγαίνετε στο "Kodi Homescreen"

Κάντε κλικ στο μενού "Πρόσθετα"

Στην κορυφή, αναζητήστε το εικονίδιο "Πλαίσιο" και κάντε κλικ στο κουμπί

Τώρα επιλέξτε "Εγκατάσταση από αποθήκη"

Μετακινηθείτε και αναζητήστε το επίσημο αποθετήριο πρόσθετου με την επωνυμία "Kodi add-on Repository"

Τώρα κάντε κλικ στο "Πρόσθετα βίντεο"

Στη συνέχεια, αναζητήστε το επίσημο πρόσθετο που θέλετε με το όνομά του (στην περίπτωση αυτή το iPlayer WWW)

Τώρα πατήστε το κουμπί "εγκατάσταση"

Πώς να χρησιμοποιήσετε επίσημα πρόσθετα Kodi για την παρακολούθηση της FIFA 2018

Καθώς έχετε εγκαταστήσει το επίσημο πρόσθετο Kodi, θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε στη συνέχεια. Η χρήση των επίσημων πρόσθετων Kodi είναι ασφαλής και εύκολη. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να παρακολουθήσετε τη FIFA 2018 χρησιμοποιώντας επίσημα πρόσθετα kodi:

Πηγαίνετε στο Homescreen Kodi

Κάντε κλικ στα Πρόσθετα

Μεταβείτε στα πρόσθετα βίντεο

Μετακινηθείτε στη μεγάλη λίστα προσθέτων Kodi και αναζητήστε το επίσημο πρόσθετο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε (για παράδειγμα, το iPlayer WWW)

Κάντε κλικ στο πρόσθετο για να το χρησιμοποιήσετε

Σημείωση: Το επίσημο add-on του Kodi iPlayer WWW είναι το αγαπημένο μας για πολλούς λόγους, ένα από τα οποία είναι ότι μεταδίδει το BBC Sports live για το FIFA 2018 Streaming. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε το iPlayer WWW, μεταβείτε στο BBC Sports και στη συνέχεια μεταδώστε το FIFA Live στο Kodi. 

Χτυπώντας το ταχυδρομείο

Η FIFA ήταν πάντα μεγάλη και ειδική για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Αυτή τη φορά οι γηπεδούχοι και οι οικοδεσπότες είναι εντελώς διαφορετικοί και νέοι στη FIFA, έτσι οι οπαδοί αναμένουν πόσο θα ήταν. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, όπως και κάθε άλλη φορά, και αυτή τη φορά, με συνολικά 32 ομάδες, το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018 στη Ρωσία θα φέρει καλές παραστάσεις γύρω στο μέσο του έτους.

Αυτή η ανάρτηση εξηγεί γιατί και πώς να χρησιμοποιήσετε το Kodi για τη FIFA 2018. Εξηγεί επίσης πότε μπορείτε να αποθηκεύσετε τα χρήματα συνδρομής για να αποκτήσετε τον εαυτό σας κάποια nachos για τις εκπομπές. Χρησιμοποιώντας το Kodi είναι αρκετά καλό για την FIFA, ωστόσο, η χρήση του Kodi σίγουρα δεν περιορίζεται σε αυτό, αλλά σχεδόν όλες οι ψηφιακές επιλογές οικιακής ψυχαγωγίας που ονομάζετε.

Το καλύτερο Kodi VPN για την τελική ζωντανή ροή της FIFA Worldcup:

  • IPVanish
  • Torguard
  • ExpressVPN - [Νικητής]
  • NordVPN

IPVanish

Τιμή: $ 6.49 / μήνα

Παρακολουθήστε την FIFA Worldcup Final Live Online στο KodiΣυνδέεται Εύκολα στις παραπάνω χώρες
Παρακολουθήστε την FIFA Worldcup Final Live Online στο KodiΚαλή ροή σε κανάλια Fifa (δοκιμασμένο)
Παρακολουθήστε την FIFA Worldcup Final Live Online στο Kodiπερισσότερες από 40.000+ ανώνυμες διευθύνσεις IP
Παρακολουθήστε την FIFA Worldcup Final Live Online στο Kodi225+ διακομιστές σε περισσότερες από 60 χώρες
Παρακολουθήστε την FIFA Worldcup Final Live Online στο KodiΕγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών

Διαβάστε την αναθεώρηση

Torguard

Τιμή 9,99 δολάρια / μήνα

Παρακολουθήστε την FIFA Worldcup Final Live Online στο KodiΔεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
Παρακολουθήστε την FIFA Worldcup Final Live Online στο Kodi1 εβδομάδα δοκιμής & Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Παρακολουθήστε την FIFA Worldcup Final Live Online στο Kodi1600+ διακομιστές σε 50+ χώρες
Παρακολουθήστε την FIFA Worldcup Final Live Online στο KodiΜέση ταχύτητα ροής

Διαβάστε την αναθεώρηση

ExpressVPN - [Νικητής]

Τιμή $ 8,32 / μήνα

Παρακολουθήστε την FIFA Worldcup Final Live Online στο Kodi Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών!
Παρακολουθήστε την FIFA Worldcup Final Live Online στο Kodi Ιδανικό για streaming από τη FIFA
Παρακολουθήστε την FIFA Worldcup Final Live Online στο Kodi Εύκολη χρήση εφαρμογών / λογισμικών
Παρακολουθήστε την FIFA Worldcup Final Live Online στο Kodi 24/7 ζωντανή υποστήριξη
Παρακολουθήστε την FIFA Worldcup Final Live Online στο Kodi 100+ εξυπηρετητές σε 78 χώρες

Διαβάστε την αναθεώρηση

NordVPN

Τιμή $ 5.75 / μήνα [Θα μπορούσε να Vary - Επίσκεψη Ιστοσελίδα για Έκπτωση Περίοδος διακοπών]

Παρακολουθήστε την FIFA Worldcup Final Live Online στο Kodi 650+ διακομιστές σε 50+ χώρες (Καλύπτει όλα τα κανάλια από την παραπάνω λίστα)
Παρακολουθήστε την FIFA Worldcup Final Live Online στο KodiΡοή αθλημάτων απρόσκοπτα (Χωρίς διακοπή ή αποσύνδεση)
Παρακολουθήστε την FIFA Worldcup Final Live Online στο KodiΠολλαπλή σύνδεση για 6
Παρακολουθήστε την FIFA Worldcup Final Live Online στο Kodi30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Διαβάστε την αναθεώρηση

Η επιλογή των συντακτών:

IPV-Kodi-468 Χ 60

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments