Er alle VPN-udbydere pålidelige? – En guide til VPN gennemsigtighed og online sikkerhed

[ware_item id=33][/ware_item]

Internettet er ikke et sikkert sted. Der er altid en trussel mod online-sikkerhed. Derfor bruger organisationer og virksomheder sikkerhedsværktøjer til at beskytte online privatliv og data. Og et populært sikkerhedsværktøj på markedet i dag er VPN.


VPN står for virtuelt privat netværk. Det er enkelt at bruge en VPN. Hvis du gennemser på internettet, dirigeres din trafik til offentlige servere. Disse offentlige servere, da de er offentlige, kan de nemt hackes og opfanges. VPN's rolle er at placere din webtrafik i en krypteret tunnel, så ingen kan aflytte din webtrafik, og du kan sikkert surfe på Internettet uden frygt for, at nogen snupper ind i dine online aktiviteter og oplysninger.

I de seneste år har VPN-tjenesteudbydere imidlertid været i fokus. I stedet for at stille den sikkerhed, som enkeltpersoner, organisationer og virksomheder har brug for, gør nogle af dem faktisk det modsatte. Selvom de leverer en krypteret tunnel til din webtrafik, så ingen kan opfange eller overvåge dine online aktiviteter, får de igen adgang til denne krypterede tunnel og overvåger alle dine aktiviteter.

Der har faktisk været problemer med nogle VPN-tjenesteudbydere om opbevaring af logfiler og data fra deres kunder. Og de bruger disse data til at sælge til annoncører, så de kan injicere annoncer på ikke-sikre sider. Disse VPN-tjenesteudbydere kan endda stjæle din identitet og andre vigtige oplysninger. Men det værste, som disse VPN-tjenesteudbydere kan gøre, er at give deres kunders data til myndighederne. Myndighederne kan bruge deres data til at overvåge deres hver bevægelse og aktivitet.

Dette er, hvad der skete med en mand, der blev arresteret, fordi FBI var i stand til at spore hans placering gennem de oplysninger, der blev givet dem af mandens VPN-tjenesteudbyder. Manden blev tiltalt for seksuel chikane og andre kriminelle anklager. Man kan tro, at dette er okay, da en VPN hjælper myndighederne med at spore dårlige mennesker op. Men selvom det skete af en god grund, er det alligevel skræmmende, at en VPN stadig kan få adgang til din placering og andre oplysninger og give dem til nogen.

VPN-tjenesteudbydere bør være dem, der sikrer folks online sikkerhed og det privatliv, de har brug for, som kun nogle store navne i VPN-branchen er bedst til, mens resten af ​​dem bare udnytter deres VPN-tags og stjæler information, især i tilfælde af gratis VPN'er.

En anden skyggefuld ting, som nogle ualmindelige VPN-tjenesteudbydere gør, er at lyve om deres privatlivspolitik. De fortæller deres kunder om vigtigheden af ​​privatlivets fred i deres brugsbetingelser, og at de ikke opbevarer logfiler eller data eller noget om deres kunder, og alligevel beskyldes de for at have gjort det samme, for eksempel: Hola VPN's skandale, der gik viralt i 2015.

Værre er det, at denne type VPN'er bruger mange penge bare for at betale for gode anmeldelser og påtegninger, så de kan få klienter til at bruge deres tjenester. Så hvis VPN, som vi kender, ikke giver os den beskyttelse, vi har brug for, hvad kan folk gøre for at beskytte deres online privatliv? Naturligvis er brug af en VPN obligatorisk, hvis du har brug for online-sikkerhed. Til dette er der nogle pålidelige VPN-udbydere, der ikke svækker kundernes tillid til dem. Bortset fra det, bør enhver internetbruger blive uddannet om et par skridt for at redde sig selv fra potentielle online sikkerhedstrusler.

3 måder at sikre online sikkerhed på

Naturligvis er en af ​​de bedste ting, du kan gøre for at skjule din webtrafik for offentligheden og muligvis for angribere, ved hjælp af en VPN. Det er dog ikke alt, hvad du kan gøre ved det. Der er nogle andre måder at sikre dig, at du alle er sikre online! Selvfølgelig er den primære vigtigste ting at bruge en pålidelig VPN, der ikke har været i nogen dårlige bøger nogensinde. I tilfælde af at du ikke er klar over, hvordan man differentierer, har vi en liste over sådanne pålidelige VPN-udbydere, der gør deres bedste for at holde dig sikker online. For det andet er følgende 3 måder, hvorpå du kan sikre maksimal online sikkerhed bortset fra at bruge en pålidelig VPN.

1. Kontroller for HTTPS

Den ene installerer HTTPS overalt. Du ved, at du gennemser det sikre websted, hvis dette websted har HTTPS i slutningen af ​​deres webstedslink. Der skal også være et låseikon ved siden af ​​det for at sikre, at du gennemser et sikkert sted.

2. Installation af Ad Blocker

En anden måde er at installere en annonceblokker. En annonceblokerer er en god måde at blokere mulige annoncer og malware, der kan komme ind på din computer eller webtrafik, mens du surfer på internettet. Med en annonceblokerer behøver du ikke bekymre dig om de annoncer, der pludselig dukker op på din skærm, og du behøver ikke at bekymre dig, hvis du ved et uheld klikker på dem, da annonceblokeringen blokerer den, selv før de irriterende, ondsindede annoncer vises på din skærm.

3. Skift DNS-indstillinger

Den sidste ting er at ændre din DNS-indstilling. DNS står for domænenavnserveren. Du skal ændre din DNS til Quad9 eller Cloudflare's 1.1.1.1 for at sikre, at du har en sikker forbindelse.

Dette er nogle af måderne, hvorpå du kan beskytte dit online privatliv sammen med at bruge en pålidelig VPN-service.

Pas på VPN-gennemsigtighed

Vores valg af de bedste VPN-udbydere, der er i modsætning til andre almindelige VPN'er forsøger at skabe gennemsigtighed i VPN-branchen. Der er også nogle, der kontrollerer virksomheder, der opfordrer alle VPN-udbydere til at være mere gennemsigtige og ansvarlige for deres produkter. De bruger AWS CloudWatch til at overvåge mistænkelig serveraktivitet. Dette er for brugerne at stole på VPN'er. Til sidst, hvis en VPN ikke er troværdig, er nyheden ude for at undgå dem, ligesom Hola VPN's tilfælde.

VPN'er kontrolleres for at være i overensstemmelse med deres privatlivspolitik. De opfordrer også VPN-virksomheder til at give bedre information om deres virksomheder og produkter. Imidlertid er der med den voksende brug af VPN'er i denne digitale sikkerhedstrussel-æra, der er lige så mange VPN-udbydere som sandgranuler på stranden. Derfor er det vigtigt at være forsigtig og opmærksom på sådanne VPN'er ved at søge grundigt om den VPN, du vil købe. Sørg for, at de ikke downloader eller gemmer logfiler over deres brugers aktivitet.

Det endelige ord

Online sikkerhed og privatliv er virkelig et stort problem. Og med mange VPN'er derude, er det svært at vide, hvilket mærke eller firma man skal stole på. Derfor er brugere nødt til at undersøge grundigt for at kende nogle af de bedste VPN-udbydere, der opfylder deres sikkerhedskrav. Bortset fra at bruge en pålidelig VPN, bør de også træffe nogle andre sikkerhedsforanstaltninger, der er anført ovenfor for at fordoble deres sikkerhedsmur og højst undgå potentielle angreb.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments