Dingen om te weten voordat u een VPN koopt

[ware_item id=33][/ware_item]

Online activiteit en beveiliging moeten naast elkaar gaan, je moet het niet negeren, want data is alles vandaag en VPN's beschermen die data. Alles wat u tegenwoordig online doet, moet veilig zijn. U wilt niet dat uw persoonlijke gegevens aan een andere partij worden bekendgemaakt, en we weten dat dit geen onmogelijke taak is.


Hoewel er honderd manieren zijn om jezelf te redden van online rampen, is niet elk alternatief zo ​​effectief als het lijkt. Er zijn echter enkele levensreddende verbindingen die u de antwoorden op al uw vragen kunnen geven. Virtual Private Networks oftewel VPN's zijn trouwens het beste hulpmiddel voor uw online veiligheid en een beveiligde verbinding.

Als het allemaal om verborgen IPS-adressen, anonieme online activiteiten, het beveiligen van wachtwoorden en details gaat, bieden VPN's u een compleet pakket voordelen via internet. Maar niets goeds komt zonder kosten. Als u geen nadelen wilt in de VPN die u gaat kopen, kunt u een paar dollar besparen voor betere services, nietwaar? Maar u moet er tegelijkertijd voor zorgen dat als u voor iets betaalt, dit beter uw doel dient.

Om geen risico te lopen, moet u enkele dingen over de service bevestigen. VPN-verbindingen hebben verschillende functies en specificaties en daarom kan het kiezen van een betere VPN een beetje lastig zijn. Om u te behoeden voor verwarring, hebben we een gids over wat VPN te kopen en wat de must-have functies zijn waar u naar moet zoeken in een VPN.

Om in een VPN-verbinding te investeren, moet u eerst de basisprincipes kennen van hoe VPN's werken en waarom dit tegenwoordig het allerbelangrijkste in de digitale wereld is. In eenvoudige woorden, een VPN is een hulpprogramma om anoniem en beschermd te worden tijdens het uitvoeren van uw online activiteiten.

Maar de vraag rijst hier, waar moet je op letten in een VPN? Wat is de belangrijkste functie om te overwegen bij het kopen van een VPN? 

Om dat te beantwoorden, laten we onderzoeken waarom VPN's tegenwoordig zo populair zijn. De belangrijkste reden is dat iedereen online privacy zoekt als hun basisbehoefte in de drukke digitale wereld van vandaag. En de belangrijkste functie van een VPN is precies dat, u online beschermen! Als u een VPN gebruikt, bladert u privé, niemand kan u volgen, u kunt beperkte inhoud / websites in uw land bekijken en games spelen die niet beschikbaar zijn in uw land.

Een VPN is dus nuttig voor veel dingen, maar er zijn nog een paar dingen die u moet weten voordat u een VPN koopt. We hebben deze handleiding gemaakt, zodat u de VPN kunt selecteren die het beste voor u werkt, en u zult er geen spijt van hebben het te kopen!

Hier is de gids die u zal helpen het maximale uit uw geïnvesteerde dollars in een VPN te halen.

protocollen

Uw prioriteit is beveiliging. Dat is een van de meest elementaire functies van een VPN, d.w.z. om u online te beschermen tegen hackers en bewaking. Beveiligingsprotocollen houden u veilig en u kunt bladeren zonder u zorgen te maken over eventuele ongelukken. De beveiliging die u zoekt en zoekt in een VPN-verbinding is afhankelijk van het protocol dat de VPN u biedt en er zijn verschillende soorten protocollen zoals PPTP, L2TP en OpenVPN.

PPTP is een oud VPN-protocol en het is het meest gebruikte. Het biedt minimale beveiliging, maar het werkt erg snel en is waarschijnlijk het gemakkelijkst te gebruiken bij de rest van alle protocoltypen.

L2TP heeft een veilige coderingsfunctie voor zijn gebruikers. Het is gemakkelijk te gebruiken, met name als het gaat om OS-apparaten, omdat deze ingebouwde interfaces voor het protocol hebben.

OpenVPN is een ander type protocol. Het is het populairste browsergebaseerde protocol. Als u op zoek bent naar een VPN-protocol dat het beste werkt voor het downloaden, het omzeilen van geografische beperkingen en het geven van externe toegang, dan is dit het protocol dat u moet zoeken in een VPN dat u gaat kopen.

Veelzijdigheid

Een andere belangrijke factor die u moet overwegen, is ervoor zorgen dat de VPN die u gaat kopen een breed scala aan platforms en besturingssystemen ondersteunt. Kortom, het moet veelzijdig zijn. Ons advies aan u zal zijn om uzelf niet te beperken tot één platform of besturingssysteem. Kies een VPN die een gelijktijdige verbinding biedt met uw laptop, uw pc en uw smartphone, met extra ruimte over voor andere apparaten.

Technische ondersteuning

Gemakkelijk beschikbare en behulpzame klantenservice is echt moeilijk te vinden, maar u moet er toch naar zoeken. Kies een VPN met goede klantenservice, vooral als u niet goed thuis bent in dit veld. Een uitgebreide FAQ-sectie en toegewijde deskundige vertegenwoordigers zijn tekenen dat een VPN niet alleen geweldige producten biedt, maar ook zijn klanten waardeert.

Betrouwbare beschrijving

Uw privacy is kostbaar. Dus moet u de VPN kopen die betrouwbare codering heeft, omdat coderingstechnologie een VPN kan maken of breken. Een uitstekende VPN-service biedt een verscheidenheid aan coderingsmodi die uw internetverkeer via meerdere servers verzenden, en dat is hoe een hoge mate van anonimiteit wordt gehandhaafd.

accessibilty

Wat heb je aan een VPN-service waarvan het bereik beperkt is? Als u een VPN wilt gebruiken voor toegang tot inhoud die in uw land is geblokkeerd, raden we u aan aandachtig te letten op de beschikbaarheid van een VPN in verschillende landen. Kies een VPN met servers in veel landen.

Logdata

U hebt zeker privacybescherming nodig zonder uw zoekgeschiedenisinformatie te onthullen, en daarvoor hebt u het nullogbeleid nodig. Als u serieus en bewust bent van uw online activiteiten en privacy, dan is een VPN zeker uw must-have. Maar u hebt een VPN nodig die geen logboeken van uw activiteiten bijhoudt. VPN's die veilig zijn en geen gegevens bevatten over wat u online hebt gedaan, zijn zowel voordelig voor de gebruikers als voor de VPN-providers. Omdat gedetailleerde logboekrecords schijfruimte verbruiken, durven sommige VPN's logboekrecords te bewaren. En dat is alles wat je nodig hebt, een VPN die je activiteit niet bijhoudt.

Kill-schakelaarfunctie

VPN is voor u gemaakt om al uw online activiteiten anoniem te houden en het moet het doel dienen. Je moet weten dat de VPN waarin je wilt investeren dit Kill Switch-systeem moet bevatten. Het moet zichzelf niet loskoppelen en u in de reguliere internetverbinding krijgen. In plaats daarvan moet u met een VPN altijd uit de buurt van wat dan ook blijven. Goede en geavanceerde VPN's hebben deze Kill Switch-functie in hun systeem die uw VPN-verbinding beschermt tegen plotseling offline gaan en u beschermt tegen blootstelling op internet. Stel dat u midden in een online banktransactie zit en uw VPN-verbinding mislukt daar. Maar met het kill switch-systeem zal de VPN automatisch de verbinding verbreken, zodat u niet in het internetverkeer wordt gedumpt met uw onbeveiligde, normale internetverbinding.

Server locatie

Een groot aantal serverlocaties is het belangrijkste punt dat u niet mag missen. “Hoeveel servers heeft de VPN? Waar bevinden die servers zich? ' zijn de vragen waarover moet worden nagedacht voordat u een beslissing neemt. U moet controleren waar de VPN-provider of het bedrijf zich bevindt. Als de serverlocatie is afgestemd op uw behoeften, is dit de VPN die u moet krijgen. Als u een VPN gebruikt zodat u overheidsbeperkingen kunt vermijden, moet u gaan voor een VPN-bedrijf in een land dat het minst gerelateerd is aan uw land, dat is de sleutel!

Prijs

Doe je onderzoek voordat je een VPN koopt. Er zijn veel prachtige VPN-services beschikbaar en een VPN hoeft niet duur te zijn om het geweldig te maken. Er zijn veel budget VPN's beschikbaar die kunnen concurreren met de dure, en ook geweldige functies bieden. Als u overweegt een gratis VPN te gebruiken, laat ons dan eerlijk zijn en u vertellen dat het enige voordeel van een gratis VPN is dat u er geen geld voor betaalt. We weten allemaal heel goed dat niets echt gratis is in deze wereld. In een gratis VPN zijn er geen garanties wat er gebeurt met uw privacy, beveiliging en algehele prestaties. In feite wordt uw informatie in veel gevallen verkocht voor online marketingdoeleinden, en zo verdienen deze gratis VPN-bedrijven geld terwijl ze u geen cent betalen, waardoor u denkt dat ze gewoon gul waren.

Anoniem een ​​VPN kopen?

Dit waren de functies die u moet overwegen voordat u een VPN-service koopt. Laten we nu eens kijken hoe we op een slimme manier een VPN kunnen kopen. Om u tijd en verwarring te besparen, is hier een lijst met trucs van onze experts over hoe u slim een ​​VPN-service kunt kopen.

Door cadeaubonnen te gebruiken

Hoe u betaalt voor een VPN-service is nu net zo belangrijk als hoe u anoniem wilt blijven achter uw online activiteit. Betalen voor een VPN is belangrijk, maar geen gemakkelijke taak. Een tool die we hebben bedacht als uw VPN-betaalmethode, zijn cadeaubonnen. Misschien heb je ze al sinds afgelopen kerst in je portemonnee laten rotten, en nu is het tijd om er gebruik van te maken. Sommige van de VPN-providers Cadeaubonnen accepteren als betaling. U kunt eenvoudig betalen voor een VPN-service door uw cadeaubonnen om te zetten in betaling voor uw VPN. Hoe doe je het? Sommige VPN-providers hebben het op hun websites, u kunt een cadeaubon van uw voorkeur kiezen en u kunt uw cadeaubon gemakkelijk inwisselen voor een VPN-abonnement.

Bitcoin gebruiken

Bitcoin is een andere manier voor u om een ​​VPN te kopen. Het is als een gloednieuwe valuta in de markt en een nieuw betalingsnetwerk. U kunt Bitcoins verzenden en ontvangen zonder dat u uw persoonlijke gegevens hoeft weg te geven. U kunt eenvoudig uw gebruikersidentiteit verbergen en uw gewenste VPN-abonnement krijgen.

Er is meer informatie over hoe u anoniem een ​​VPN kunt kopen en welke VPN u kunt kopen. En dus stoppen we hier omdat we weten dat tijd geld is en je nu de ins en outs hebt ontdekt van het kopen van een VPN. Kortom, investeer in een hoogwaardige VPN-service en betaal met anonieme media voor beveiliging.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments