Diferența dintre VPN și Seedbox – Ce să alegem și de ce?

[ware_item id=33][/ware_item]

Securitatea online este la fel de importantă în această eră digitală, precum și securitatea la domiciliu. Nu putem neglija în mod serios securizarea datelor sau chiar identitatea unuia în timp ce utilizați internetul. Pe măsură ce milioane de persoane își folosesc datele de acreditare pentru carduri de credit și trimit sau primesc date personale simultan, există milioane care încearcă să pirateze conturi sau doar spionează date personale în acel moment..


Prin urmare, ce credeți că trebuie să facem în această epocă avansată, dominată de binar - unde toată lumea este pricepută prin tehnologie? Sigur, vorbiți despre instrumente de securitate la fel de avansate pentru a ne proteja online.

Totuși, ce instrument de securitate se va potrivi cel mai bine? Dacă sunteți aici în căutarea unui răspuns la această întrebare, atunci nu căutați mai departe. Deoarece orice alt site web detectează și scanează informațiile dvs. personale pe internet, vă poate fi aproape imposibil să vă protejați online, în special fără ajutorul tehnic.

Fără suspans, VPN și Seedbox sunt cele două cele mai bune instrumente de securitate care au toate răspunsurile la grijile dvs. online. Așadar, să mergi bine în aceste salvatori va fi cel mai bine până acum.

Vă vom îndruma în ce moment, de ce și ce instrument de securitate ar trebui să utilizați pentru a rămâne în fața criminalității informatice și cât de bine puteți utiliza astfel de instrumente pentru a vă proteja activitatea online.

VPN - Regele anonimatului online

Ce este un VPN? Dacă sunteți nou în acest mediu, vă vom oferi o trecere în revistă rapidă a ceea ce este un VPN. Este o prescurtare a rețelei virtuale private. Poți ghici după nume? Da, un instrument de securitate ușor de utilizat. Cu toate acestea, nu este ușor pentru un laic să înțeleagă cum funcționează exact. În cuvinte simple, o VPN criptează datele dvs. de internet. Datele trec printr-un tunel și le conectează la un alt server, care, la rândul său, vă schimbă adresa IP.

Așadar, să presupunem că dacă stai în China și te conectezi la o VPN din SUA, atunci poți fi liber să folosești orice site web blocat în zona ta existentă. După ce v-ați conectat la un server VPN, este imposibil ca cineva să detecteze adresa dvs. IP reală. Pentru a spune mai simplu, vă ajută un VPN rămâne anonim când navighezi sau tornezi, vă protejează împotriva greșelilor publice de Wi-Fi și a scurgerilor de informații personale și vă permite să evitați restricțiile geografice.

vizitati site-ul

Lucruri pe care trebuie să le luați în considerare în timp ce cumpărați un VPN

Alegerea unui VPN nu este o sarcină incredibil de dificilă, dar nici nu este ușor, deoarece există tone și tone de furnizori. În care să ai încredere pentru un serviciu mai bun și în care merită să îl plătești? Nu ați dori să vă pierdeți banii, indiferent dacă sunt pentru VPN sau pentru aroma pizza. Iată, așadar, câteva lucruri de care trebuie să țineți cont în timp ce obțineți un VPN.

 • Verificați dacă permite torrenting
 • Căutați un VPN care să nu păstreze jurnalele de activitate
 • Verificați numărul locațiilor serverului pe care VPN îl oferă
 • Nu în ultimul rând - funcția de viteză, ucidere-comutare și protocoale etc. care fac o VPN să funcționeze mai bine

Să discutăm avantajele și contra de utilizare a unui VPN

Credem că găsim un VPN cu servicii bune, precum și un cost mai bun pentru a economisi câțiva dolari. Acestea fiind spuse, anumite VPN-uri sunt de fapt destul de ieftine. Puteți căuta o mulțime de furnizori VPN și puteți găsi cu ușurință un VPN accesibil, dar util. Puteți avea, de asemenea, mai multe locații de server oferite cu VPN-ul dvs., ceea ce vă permite să vă ascundeți adresa IP în mai multe locații. Din fericire, un VPN este, de asemenea, ușor de configurat și nu poate fi controlat de nicio autoritate.

Cu toate acestea, utilizarea unui VPN necesită o atenție suplimentară. Trebuie să vă asigurați că sunteți conectat la el, dacă uitați să faceți acest lucru, va detecta adresa dvs. IP reală. Mai mult, trebuie să alegeți o VPN care acceptă torentarea, astfel încât să nu întâmpinați probleme de viteză.

Deci, ce VPN să folosească?

Acum, mulți furnizori VPN susțin că oferă cele mai bune servicii. Prin urmare, am compilat câteva pentru a vă ușura alegerea. Cu toate acestea, alegerea noastră este NordVPN din lot.

 • P.I.A
 • VyprVPN
 • NordVPN
 • TorGuard

P.I.A

Viteza de streaming a fenomenului
Aplicații / software ușor de utilizat
Configurare ușoară & o gamă largă de servere
Garanție înapoi de 7 zile
$ 3.11 / luna

VyprVPN

Comutatoare de server nelimitate
200.000+ IP-uri & 700+ servere
Configurare simplă aplicație / software
Proba de 3 zile oferită
$ 5.00 / luna

NordVPN

5000+ servere în 60 de țări
Viteză superioară de streaming
Suport clienți 24/7
Acces multiplu simultan pentru 6 utilizatori
$ 2,99 / lună

TorGuard

1 săptămână de încercare & Banii inapoi garantat
1600+ servere din 50+ țări
Aplicații / software ușor de utilizat
Echipa de suport excelentă
$ 9.99 / luna

råsadniøå

Acum, pentru a compara mai bine un VPN cu un SeedBox, trebuie să știm mai întâi ce este un SeedBox. Este un server la distanță care este găzduit într-un centru de date. Când aveți acces la un SeedBox, puteți descărca și încărca fișiere și documente digitale în computerul personal în mod anonim. Este un server conectat la internet de mare viteză, pe care doriți să îl descărcați în siguranță de fișiere imense. Obțineți o parte a unui computer de la distanță cu un internet de mare viteză și îl utilizați pentru a descărca fișiere. Trimiteți o solicitare pentru a descărca orice doriți, iar serverele o fac pentru dvs. Este, pentru a pune pur și simplu, un intermediar care vă permite să descărcați fișierul de pe server prin conexiuni HTTPS și altele. Totuși, asta nu este totul. Unii dintre utilizatorii de seedbox accesează serverele VPN pentru securitate suplimentară.

Lucruri pe care trebuie să le luați în considerare în timp ce obțineți un Seedbox

 • Ar trebui să permită SFTP, HTTP sau FTP
 • Verificați dacă furnizează un VPN
 • Locația este importantă. Spre deosebire de VPN-urile, Seedbox funcționează numai în jurul serverelor existente, nu în locații diferite ale serverului

Aruncați o privire la pro și contra de Seedbox

La fel ca VPN, un Seedbox oferă și viteză rapidă în momentul descărcării și transferului fișierelor. De asemenea, nu este controlat de nicio autoritate, așa că vă puteți baza pe aceasta pentru protejarea datelor dvs. online. Conținutul dvs. este securizat și salvat pe un server Seedbox, astfel încât să îl puteți accesa oricând doriți. Unele dintre Seedboxes oferă funcții VPN care vă ajută să navigați pe internet în mod anonim.

ce este seedbox

Cu toate acestea, spre deosebire de serverele VPN, un Seedbox nu oferă acces la mai multe locații și majoritatea utilizatorilor utilizează mai degrabă VPN-uri pentru mai multă securitate.

VPN vs SeedBox

Cântarea beneficiilor VPN-urilor împotriva Seedboxes depinde în totalitate de care este scopul tău de securitate. Prin urmare, un Seedbox este util dacă doriți să utilizați trackere private de torrent și să mențineți raportul de descărcare dorit. Pe de altă parte, un VPN este o soluție simplă. Deoarece, chiar dacă preferați să folosiți un SeedBox, trebuie să conectați un server VPN pentru securitate avansată.

Puteți descărca direct fișierele torrent folosind direct VPN și oferă cel mai bine anonimat, criptare și securizează informațiile dvs. personale. Întrucât un Seedbox are acces limitat și funcționează numai în regiunile în care își are sediul.

Deci, în ceea ce privește accesarea locațiilor, un VPN este ideal, deoarece are sediul în aproape toate țările de pe glob. Un alt dezavantaj al Seedbox este că, dacă este blocat sau urmărit, procesul de descărcare se va bloca și este posibil să pierdeți datele dvs..

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments