Diferența dintre Proxy, VPN și Tor – Ce este mai bine?

[ware_item id=33][/ware_item]

Trăim într-o epocă digitală în care totul este dominat de internet și servicii online. Serviciile online sunt de o importanță și utilizare uriașă, dar cu acestea vin unele dintre cele mai periculoase și înfricoșătoare riscuri pentru utilizatorul acestor servicii online.


Uneori, utilizarea resurselor online pentru a îndeplini anumite sarcini se dovedește a fi pericol în deghizare. Acum, internetul nu este la fel de sigur ca altădată. În ultimele vremuri, auzim de un atac de hacking asupra securității și vieții private a utilizatorului.

În acest scenariu, cel mai inteligent mod de a vă păstra confidențialitatea este securizat utilizați serviciile online în mod anonim cu identitatea ta ascunsă. În acest scop secret, ceea ce utilizează oamenii de pe tot globul sunt trei servicii de bază. Acestea includ următoarele:

  • pisc
  • împuternicire
  • VPN

Înainte de a le compara pe toate și de a vă informa despre faptele care dintre ele este superior sau inferior celorlalte, este important să vă faceți o idee despre ce sunt aceste servicii și ce oferă acestea. Mai jos este prezentată o scurtă explicație despre aceste trei servicii.

PROXY VPN TOR Sumă!

Tor: Cuvântul Tor este derivat din software-ul original numit „Router de ceapă”. Este practic un software gratuit care permite utilizatorilor să rămână anonimi în timp ce utilizează servicii online. Tor poate fi utilizat ca un strat de securitate robust și suplimentar pentru a rămâne anonim online, dacă este utilizat împreună cu un server VPN.

Servere proxy: serverul proxy este practic entitatea intermediară dintre persoana care utilizează serviciul online pe un dispozitiv de punct final (de exemplu, computerul personal al unei persoane) și serverul de la care sunt solicitate serviciile de conectare. Aceste servere evită restricțiile din rețea, prin urmare, le permite utilizatorilor să acceseze orice își doresc.

VPN: VPN reprezintă rețeaua virtuală privată. Scopul de bază al VPN este generarea unei legături codificate sigure între computerul utilizatorului și server. Această legătură poate fi gândită ca un tunel care conectează computerul la serverul care este executat serviciul VPN.

Comparaţie! VPN vs Proxy vs Tor

Acum să aruncăm o privire asupra avantajelor și contra contra acestor trei servicii și să facem un contrast între ele.

Tors-urile au fost primele servicii folosite pentru obținerea anonimatului online, dar acum nu prea sunt folosite. Aceste servicii necesită de obicei adăugări suplimentare de VPN pentru a oferi o securitate puternică. Torsul a fost atacat de nenumărate ori de hackeri. Odată ce FBI i-a atacat și acest lucru face ca siguranța și securitatea rețelei lor să fie îndoielnică.

Serverele proxy sunt de obicei gratuite dacă sunt publice. De asemenea, pot ajuta la deblocarea majorității conținutului blocat. Chiar și tipul de conținut care este restricționat în zona utilizatorului poate fi accesat folosind și un server proxy. De obicei, sunt suficiente pentru a naviga printr-o conexiune simplă. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, nu există criptare pe servere proxy. Deci, există riscul ca datele dvs. să poată fi accesate de terți de care le ascundeți. Persoanele care rulează acest server pot citi toate informațiile și acest lucru prezintă un risc pentru securitatea dvs., deoarece persoana care rulează serverul poate fi un hacker. După ce acest server a devenit faimos, multe site-uri web l-au blocat și, prin urmare, chiar și prin utilizarea unui server proxy uneori nu puteți accesa conținutul ales.

Mai ales din astfel de motive, VPN-urile sunt cei mai buni furnizori de anonimat online până în prezent. De obicei, nu sunt gratuite, mai ales dacă sunt cele bune, dar serviciile lor pot fi ușor de încredere. VPN-urile vă oferă un anonimat excepțional și, de asemenea, criptați rețeaua. În plus, pot face și munca serverelor Proxy. De asemenea, puteți obține informații despre politicile furnizorului VPN. Uneori consumă mai multă memorie, dar au multe caracteristici uimitoare, precum protecția împotriva scurgerilor DNS, DNS privat și firewall-urile NAT.

Aici, aruncați o privire la câteva VPN-uri incredibile și caracteristicile lor:

ExpressVPN

Acesta este unul dintre cele mai utilizate VPN-uri pe tot globul. Puteți obține acest VPN pentru o etichetă ceva mai ieftină, dar puteți conta 100% pe serviciile și eficiența sa. ExpressVPN este disponibil pentru orice dispozitiv, de la PC la Mac Books până la telefoane mobile etc. Express VPN a fost înființată în 2009 și este considerată acum una dintre cele mai populare secrete care oferă servicii online. Funcțiile ExpressVPN de bază includ accesul la site-urile blocate oriunde și oricând, peste 100 de locații server care permit acces din ce în ce mai mult, viteză excepțional de rapidă și sistem de asistență în direct 24/7 sub formă de chat-uri. Puteți descărca aplicația Express VPN pentru orice dispozitiv.

NordVPN

Este încă un serviciu de securitate online uimitor din lume. Este considerat cel mai ușor de utilizat dintre toate serviciile VPN. Vă oferă o criptare cu două date, viteză rapidă a fulgerului, un serviciu ușor de utilizat, costuri reduse și multe alte astfel de avantaje.

VyprVPN

VyprVPN este un alt prestator de servicii de securitate uimitor din lume. Îl puteți accesa cu ușurință și pe orice dispozitiv. VyprVPN are o conexiune de viteză foarte rapidă. Alte caracteristici ale VyprVPN includ niciun risc de terță parte, reglementarea răsturnării, serviciului nelimitat, aplicații prietenoase pentru utilizator, mai mult de 3 straturi de procedură de criptare, firewall Nat și disponibilitate 24/7, 365 de zile pe an.

Acces la internet privat

Accesul la internet privat are cele mai bune servicii de securitate. Acestea includ unele servicii de bază, cum ar fi clientul simplu VPN, conexiunea VPN cu un singur clic și detectarea celui mai bun server. Alte servicii avansate includ Port Forwarding, Protecția împotriva scurgerilor DNS, Protecția deconectării, Configurații alternative, Cumpărarea sigură și sigură a VPN. Accesul la internet privat are unele caracteristici foarte excepționale, cum ar fi un cont VPN securizat, criptare WIFI, suport P2P, PPTP, Open VPN și L2TP / IP Sec, blochează trackerele de anunțuri, protejează de malware, are mai multe gateway VPN și multe alte asamblări excelente..

Ascunde IP-ul meu

Acest serviciu VPN vă permite să accesați site-urile blocate, bucurați-vă de navigare privată, pentru a naviga pe internet rămânând anonimat și, de asemenea, vă criptează conexiunea. Principiul de bază este că îți schimbi adresa IP cu Ascunde IP-ul meu și, în schimb, primești acces anonim la tot ceea ce ai nevoie.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments