De ce micii tăi nevoi au nevoie de orientări pentru părinți pe Internet

[ware_item id=33][/ware_item]

Devine un moment mândru când micuțul tău te ajută să faci sarcini tehnologice pe internet. Cu toate acestea, pe cât de interesant ar părea, are și pericole subiacente, mai ales într-un loc în care atacatorii se îmbufonează și așteaptă ca utilizatorul naiv potrivit să atace.


De fapt, avem tendința de a ne educa copiii în orice aspect, fie că este vorba despre pubertatea adolescenților noștri, educația sexuală pentru protecția lor împotriva bolilor cu transmitere sexuală, autoapărare între omologii lor sau ezitare în acceptarea a orice lucru de la un străin. Însă majoritatea dintre noi ratează educarea copiilor noștri pentru a se proteja pe internet. Mai mult, din păcate, acest lucru nu se întâmplă ca urmare a nepăsării, dar pentru că majoritatea părinților nici nu știu gravitatea orientării părinților pe internet.

Cel mai probabil, dacă citiți această postare pe blog, atunci trebuie să fiți un părinte prudent și grijuliu. Așadar, să aflăm mai întâi ce s-ar putea întâmpla (zeu interzice) copiilor de pe internet și apoi vom analiza măsurile parentale care trebuie luate pentru a evita aceste pericole pentru copii.

parintii ghideaza securitatea internetului pentru copiii lor


Momeala fraudei de phishing

Internetul este plin de oameni care doresc să încalce informații importante de la utilizatorii de internet pentru practici frauduloase. Cele mai bune pradă pentru acești oameni ar putea fi copiii care nu pot avea acces la intenția infractorului. De fapt, aceștia sunt pe utilizatorii minori de pe site-urile web de top pentru copii pentru a prinde o victimă fără experiență. Așadar, aici îi putem îndruma pe copiii noștri să nu vorbească cu străinii la fel ca să nu accepte bomboane de la persoane necunoscute. Din păcate, ca și în cazul în care există încă cazuri de răpire chiar și după instrucțiuni repetate pentru copii, pot exista și cazuri de fraudă de tip phishing.

Frauda de tip phishing poate fi prin e-mail, prin mesagerie instantanee sau doar prin afișarea de informații atractive pentru utilizator în anunțuri. Cu toate acestea, pentru a minimiza șansele, ceea ce părinții pot face cel mai bine este dezactivarea cookie-urilor din browser, care vor afișa mai puține reclame. Despre e-mailuri, de obicei, astfel de e-mailuri sunt trimise multor persoane simultan, motiv pentru care sunt marcate ca spam. Putem educa copiii noștri să nu răspundă la e-mailurile spam sau să facă clic pe linkurile din ele. În ceea ce privește mesajele, putem obțineți un VPN să ne răsfățăm locația, făcând astfel dificilă atingerea copiilor noștri. Utilizarea unei VPN pentru a evita fraudele de tip phishing este benefică, deoarece multe VPN-uri vin cu o caracteristică încorporată de a bloca malware și de a cripta toate datele trimise și primite, ceea ce îl face un mediu sigur..

Troienii și virusurile din lumea interlopă

Indiferent de vârstă, virusurile reprezintă o mare amenințare pentru fiecare utilizator de internet. Acesta este motivul pentru care există mai multe ghiduri despre cum puteți evita să fiți atacat de un virus online. Copiii în special nu se îngrijesc de viruși, în principal, deoarece nu sunt suficient de precauți. Sau poate că nu au strâns bani pentru a cumpăra dispozitivul, ceea ce îi face mai puțin atenți.

Ceea ce nu știu este că unii viruși nu distrug chiar dispozitivul, ci obțin toate datele personale de la computer. Și mai rău, unii dintre troieni își spionează viruși care se ascund și se hrănesc cu date cu caracter personal, fără a cunoaște cele mai slabe victime. Deci, devine responsabilitatea părinților de a face copiii conștienți de gravitatea problemei.

Cel mai bun mod de a evita virușii este să instalați antivirus și firewall adecvate. Nu uitați să invalidați concepția greșită generală a oamenilor pentru a obține un VPN pentru protejarea dispozitivului împotriva virușilor, ceea ce este un concept greșit care face ca dispozitivul dvs. să fie vulnerabil. Da, are multe beneficii pe internet, dar cu siguranță nu protejează împotriva virușilor. Utilizarea unui VPN vă ajută să mențineți supravegherea și hackingul la îndemână pentru a vă proteja datele personale. Cu toate acestea, virușii pot fi împiedicați doar de antivirus. Educați-vă copiii despre utilizarea antivirusurilor și a firewall-urilor.

Privat, totuși, intimidarea cibernetică publică

La fel ca noi, bătrânii obișnuiți să facă pielea pentru noi obiecte și noi descoperiri în lumea fizică, copiii astăzi fac același lucru în lumea digitală. Au computere pentru a face descoperiri și pentru a se educa jucându-se în jurul său, ceea ce este de asemenea foarte important pentru învățare, fără îndoială. Deși învățarea cu computere face copii mai deștepți, există și dezavantaje grave la acesta. Cu toate acestea, bullying-ul de ultimă generație a dus la tortură fizică, cu toate acestea, noua generație a bullyingului, precum cyberbullying-ul, are loc în tortură mentală, care poate duce la infracțiuni grave, din păcate, legiuitor.

protejează-ți copiii online

Delincvența juvenilă devine din ce în ce mai frecventă față de care diferite țări au făcut diferite acte de justiție și delincvență juvenilă. Cele mai stricte legi împotriva delincvenților minori sunt în Statele Unite (6 ani); India (7); Pakistan (7); Srilanka (8); Africa de Sud (10); Arabia Saudită (7); Singapore (7); Emiratele Arabe Unite (7); Maldive (10); Australia (10); Malaezia (10) și alte regiuni unde vârsta de penalizare este cuprinsă între 6-10 ani. În alte țări precum Regatul Unit (10); Noua Zeelandă (13); Chile (14); Brazilia (12); Israël (12); Japonia (14); China (14); Germania (14); Italia (14); Franța (13); și Canada (12) există un pic de relaxare în limita de vârstă inferioară. Pe de altă parte, țări precum Egiptul (15); Suedia (15); Filipine (15); și Argentina (16) sunt mai îndelungate. În Olanda, persoanele cu vârsta cuprinsă între 18-20 de ani sunt considerate delicvenți minori și nu există nicio pedeapsă pentru sub 18 ani, cu excepția cazului în care se comite o infracțiune foarte gravă.

În Statele Unite, limita de vârstă inferioară a scăzut până la 6 ani în 2002, după ce a văzut multe cazuri de delincvență juvenilă. Și nu numai limita de vârstă a scăzut, dar au fost raportate și anumite arestări ale copiilor de 6 și 7 ani, ceea ce justifică de ce s-a impus legea în primul rând și de ce părinții ar trebui să ia internetul foarte în serios pentru copii. Indiferent că unele țări au o limită de vârstă puțin mai mică și altele puțin mai mari, este de remarcat faptul că toate țările au unele legi împotriva delincvenței juvenile sau cel puțin modifică legile cu privire la aceasta.

Citește și: Cel mai bun VPN pentru SUA

Întrucât pe internet găsești tot felul de oameni din întreaga lume sau îți faci prieteni necunoscuți pe media digitală, există un risc ridicat de atacuri cibernetice în special la copii. Motivul este faptul că copiii învață și adoptă rapid lucrurile fără prea multă judecată sau copiii sunt mai capricioși și mai impulsivi prin natură. Așadar, copiii fie adoptă infracțiuni informatice de către prieteni, fie se dezvăluie în discuții agresive pentru mici dezacorduri care îi fac vulnerabili la a fi sancționați de lege. Unii copii nici măcar nu știu despre intimidarea cibernetică și se dovedesc întâmplător doar în discuții agresive pe rețelele de socializare, spunându-și lucruri jignitoare reciproc, ceea ce le poate pune în dificultate. Deci, care este soluția la acesta?

Deoarece școlile nu educă pe probleme precum cyberbullying-ul, părinții trebuie să-și educe micuții, naivi, pentru a-și urmări cuvintele pe internet. Întrucât chiar și după educație, copiii tind să facă greșeli, părinții pot urma orientări simple pentru a menține această problemă la îndemână.

 • Faceți-le obișnuiți cu conversațiile personal în timpul unei conversații pe internet
 • Sfătuiește-i să gândească mai sus decât cealaltă persoană care provoacă vătămări și face-i să practice meditația și activitățile de auto-calmare pentru a reduce agresivitatea în adolescența timpurie
 • Educați-i cu privire la consecințele cibernetice
 • Dă o ureche la micile lor probleme
 • Obțineți un VPN pentru copii, pentru a evita consecințele, dacă totuși, într-o luptă de furie, ele sunt cibernetice (nu este o soluție lipsită de etică, deoarece ne împletim și ne salvăm copiii chiar dacă au o luptă cu pumnul)

O chestie pentru conținutul rău intenționat

De ce micii tăi nevoi au nevoie de orientări pentru părinți pe Internet

Tinerii nu lasă nicio piatră neîngrădită pentru a-și descoperi creștetul pentru sex. Acesta este motivul pentru care ei nu se gândesc la limitele stabilite de lege. Legea spune că orice minor cu vârsta de optsprezece ani nu poate vedea, utiliza sau participa la pornografie. Cu toate acestea, majoritatea copiilor sunt atrași de ceea ce practica prietenului lor și un cuvânt gură este luat prea în serios.

Problema este că pe internet nu există nicio crimă mare sau mică. Nu există nimic ca și cum ai da cauțiunea sau amenda și ești liber să mergi. Cu ajutorul supravegherii cibernetice, orice blană care cade poate fi înregistrată și luată măsuri legale împotriva. Uneori, atunci când un minor nu este implicat, ei sunt hărțuiți de „freneziile” lor, postând în comun imaginile private pe care le-au împărtășit cu prietenii. Dar consecințele diferă de la țări la țări.

Citește și: Verificați adresa dvs. IP cu instrumentul nostru de verificare IP

Deci, care sunt consecințele unor astfel de infracțiuni pe care aproape fiecare copil le comite fără a avea sentimentul că comit chiar o infracțiune? Să vorbim foarte drept. Deși este ilegal, consecințele nu au de obicei legătură cu legea. Motivul pentru care țările interzic astfel de acte pentru adolescenți și copii este faptul că nu sunt conștienți de ceea ce este potrivit pentru ei și ce este greșit și, de asemenea, că sunt impulsive și cad în momentul de față. De asemenea, sunt agresivi în luarea unor acte dure de răzbunare. Iar când se răzbună, atunci devine un cerc vicios, cu care nu se pot termina cu adevărat. Pentru a provoca mai mult rău decât vrăjmașul lor le-a provocat rău, ei fac ceva mai mult decât ceea ce au făcut și astfel ajunge la înălțime. Odată ce descoperă că este prea târziu, de fapt este prea târziu. Ceea ce a început totul printr-un simplu cuvânt de a jura pe DP merge la o înălțime de neimaginat. Mai jos sunt prezentate consecințele ce s-ar putea întâmpla cu copiii în astfel de circumstanțe:

 • Stima de sine scăzută din cauza faptului că te-ai umilit în adunări
 • O creștere considerabilă a agresiunii pentru autoapărare
 • Izolarea și lipsa productivității din cauza fricii de dezvăluire a faptei
 • Terminați să aveți un virus pe dispozitiv din cauza unui conținut incorect pe site-urile pornografice
 • Dăruiește activități pornografice din cauza nerezonării la modestie după insultă și umilire

Deci, este inevitabil? Absolut nu. Părinții pot lua anumite măsuri de precauție pentru a menține aceste probleme la distanță. Urmează soluțiile pe care le pot urma părinții:

Citește și: Recenzie ExpressVPN.

 • În primul rând, să fii prietenos cu copiii, astfel încât să împărtășească fiecare problemă mică sau mică la început
 • Folosind browsere web sigure pentru copii, cum ar fi Zoodles, Maxthon etc. sau utilizați profilul supravegheat pe dispozitivele pe care le pot accesa acasă
 • Faceți o autentificare diferită pentru ei cu ajutorul controlului parental

Acestea sunt măsurile pe care le puteți lua acasă pentru a evita probleme pentru ei. Cu toate acestea, din moment ce nu le putem ține cu ochii pe 24/7, îi putem lăsa în continuare vulnerabili chiar și după aceste măsuri acasă. Cea mai bună soluție este să faci toate acestea alături de a le împrieteni cu ei. Prin prieteni, ne referim literalmente la prieteni; ascultând totul de la ei fără judecată sau strictă. Cu toate acestea, cu anumite lucruri, trebuie să avem o înfățișare serioasă, dacă nu chiar strictă atunci când discutăm ceva ce ar trebui să facă pentru propria lor siguranță, deci nu o iau ca o glumă.

De ce micii tăi nevoi au nevoie de orientări pentru părinți pe Internet

Jocul amenințărilor

Din nou, vorbind despre monștrii de pe internet, viruși, copiii tind să îi treacă cu vederea atunci când sunt îndepărtați de jocuri. Descarcă orice tip de joc care mai târziu devine un virus inevitabil. Și încă o dată, vom afla cât de mortal este computerul dvs. dacă ignorați aceste apeluri de actualizare de către antivirusul dvs., în special atunci când copiii sunt acasă. Păstrează întotdeauna activ antivirusul și firewall-ul computerului.

Un alt lucru care este foarte important să știe părinții este pirateria digitală. Din păcate, nu mulți părinți se educă cu privire la toate infracțiunile care își lasă copiii și pe ei înșiși. Pirateria digitală descarcă conținut precum muzică, jocuri sau filme fără permisiunea titularului dreptului de autor. Ceea ce este mai nefericit aici este că atunci când mulți părinți le spun copiilor lor să nu mai cumpere și să nu fure nimic, ignoră spunându-le că se aplică peste tot, chiar și pe internet. În afară de moravuri, motivul pentru care a devenit infracțiune este faptul că conținutul piratat digital este de obicei făcut ca o momeală pentru a ataca utilizatorii. Calea corectă este calea sigură.

Citește și: Urmăriți Cupa Mondială FIFA în direct meciuri online

Pentru unii credincioși din basme precum hota roșie, poate părea o idee bună să furi din locul unui hoț. Cu toate acestea, la sfârșitul zilei, un hoț este un hoț chiar dacă fură de pe piața neagră, gri sau albă. Cu toate acestea, totuși, dacă există o nevoie completă și nu există nicio modalitate corectă de a găsi lucrurile potrivite pe internet, mergeți să utilizați un VPN, ceea ce îl face mult mai ușor și mai sigur.

Cibervandalismul este încă o crimă pe care mulți o fac ca o glumă sau la fel ca aceștia neștiind ce este cu adevărat. Cibervandalismul dăunează datelor cuiva (de obicei o entitate corporativă) care cauzează prejudicii afacerii sale. Este distractiv să dezbraci o companie sau un antreprenor care se află în noii ani urâți ai ideii lor de afaceri, mai ales atunci când ai o râvnă personală pentru ei sau sentimente dure din cauza unui serviciu prost. Cu toate acestea, oricât de tentant poate părea, are consecințe atât de grave ca să fie dat în judecată de către proprietarul conținutului.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments