De bedste VPN-routere 2020 – Komplet installationsvejledning

[ware_item id=33][/ware_item]

For at ramme neglen på hovedet gør VPN-routere dine enheder sikre, uanset om du er hjemme eller på din arbejdsplads. Dette skræddersyede par giver alle fordele, som en VPN-klient ønsker. Som en spoiler beskytter de alle de enheder, der er forbundet til dem. De tilbyder også en hurtig, sikker og pålidelig forbindelse til flere enheder. Den mest fordelagtige ting ved en VPN-router er, at alle de enheder, der er forbundet til den, kan nyde fordelene ved en VPN uden at installere en VPN separat på hver enhed.


Alle avancerede internetbrugere foretrækker at installere en VPN på deres router snarere end at installere den separat på hver enhed. På denne måde får alle enheder, der er tilsluttet denne router, fordelene ved en VPN. Lyder det ikke meget smartere? VPN-routere holder dit digitale liv sikkert og giver dig fuldstændig anonymitet. Men det er den kombination, vi generelt taler om, lad os tale om sjælkammeraterne én efter én nu.

Hvad er en router?

Routere er porten til internettet. Det er en netværksenhed. Den videresender datapakker mellem computernetværk. Det er forbundet til mindst 2 netværk, de mest almindelige netværk er WAN'er eller LAN'er, eller et LAN og dets internetudbyders netværk. En router slutter netværk sammen. Det dirigerer trafikken mellem disse netværk.

Den basale router forbinder dig ganske enkelt til internettet uden andre funktioner. Der er også mange high-fi routere. De er funktionstunge og går langt ud over den grundlæggende funktionalitet. De avancerede routere kan utvivlsomt øge din online oplevelse, men du bør bruge en router, der understøtter VPN-klienter. Der er forskellige typer routere. Nogle af dem er;

Core Router

De bruges af internetudbydere (ISP'er). Denne router videresender datapakker til computerværter i et netværk. Det er designet til at fungere i internetryggen eller kernen. Det kaldes også rygraden i et netværk. Det giver flere hurtige datakommunikationsgrænseflader.

Edge Router

Det er også kendt som en adgangs router. Det er en enhed med lavere kapacitet. Det forbinder et LAN til det offentlige Internet eller et WAN. Det er en specialiseret router, der ligger i udkanten af ​​et netværk. Det sikrer tilslutningen af ​​sit netværk med eksterne netværk. Den bruger en ekstern grænse gateway-protokol.

Grenruter

Disse routere forbinder en organisations fjernkontorplaceringer til dens WAN. De leverer ofte yderligere funktioner som; trådløs LAN-administrationsfunktioner, tidsinddelingsmultiplexing og WAN-applikationsacceleration.

Logisk router

Denne router er en softwarekontraktion af en fysisk routerenhed. Det hjælper med at skabe forskellige former for funktionaliteter, der fungerer på et logisk grundlag snarere end et fysisk grundlag. Det er meget vigtigt i virtualiseret netværk. Det fungerer med mange moderne protokoller til netværk som; grænse gateway-protokol og multiprotocol-etiketskift.

Trådløse routere

Denne router fungerer på samme måde som LAN eller routeren i et fast kablet hjem. Det giver dog større mobilitet for bærbare computere eller bærbare computere end LAN eller routeren i et fast kablet hjem. Den bruger specifikationen 802.11g. Den udfører funktionerne af en router. Det inkluderer også funktionerne for et trådløst adgangspunkt.

Hvorfor et firma har brug for forretningsniveau VPN-routere?

Forbindelse til internettet er afgørende for enhver arbejdsplads. Hver virksomhed skal være udstyret med en router til at forbinde flere netværk og rutetrafik mellem dem. Ikke bare enhver router, men en router, der er hurtig, effektiv og pålidelig.

En forretnings router kommer ofte i form af en integreret serviceenhed. Det leverer netværk, applikationer og sikkerhedstjenester alt sammen på en enkelt enhed. For bedre sikkerhed skal det i det mindste være en dual- eller triple-band router.

En anden vigtig ting er, at en virksomhed har brug for en router, der er VPN-kompatibel, så virksomhedens vigtige information ikke kommer i de forkerte hænder.

Nogle Top Business VPN-routere

Der er forskellige muligheder for forretningsrutere tilgængelige på markedet. Det er dog meget vigtigt at vælge en hurtig, pålidelig og sikker forretningsruter. På denne måde kan du undgå mulige tab.

Nogle af de bedste forretningsrutere er:

  • Synology RT2600ac
  • Netgear Nighthawk X10
  • Linksys Max-Stream AC1900 Wi-Fi Router
  • NETGEAR Nighthawk X10 Smart WiFi Router (R9000)
  • NETGEAR Orbi Pro AC3000
  • og Linksys EA6350 Smart Wi-Fi trådløs dual-band + router

Hvorfor du skal installere en VPN på din router

Hver almindelig internetbruger skal bruge en VPN. Medmindre du ikke har noget imod at folk ved, hvad du gør online og har dine data åbne for hackere, skal du overveje at bruge en VPN. Når du køber en VPN, skal du downloade den separat på hver enkelt af dine enheder.

Det er fint, hvis du har 1 eller 2 enheder, men hvis du har en masse enheder, har du brug for en router. Du skal bare downloade og betale for en VPN, der er installeret på din router. Alle enheder, der vil være tilsluttet denne router, får fordelene ved en VPN. Så hvis du virkelig ser alvorligt omkring anonymitet, sikkerhed og online-privatliv, er alt hvad du har brug for en VPN-kapabel router.

Fordele ved VPN-routere

Der er flere fordele ved VPN-routere. En af de mest åbenlyse fordele ved en VPN-router er evnen til at beskytte en utallig mængde enheder. Dette er en stor fordel, fordi VPN-udbydere normalt begrænser antallet af enheder, der kan tilsluttes. En anden fordel ved en VPN-router er, at den beskytter enhver gadget, der er forbundet til den. VPN-routere krypterer også al din trafik, så du er helt sikker fra tredjepart, der kan forårsage skade.

På en mere subtil note skal du kun installere en VPN én gang på din router. På denne måde er du fri for byrden ved at downloade en VPN separat på hver enhed. Dette er en enorm fordel, hvis du skal arbejde med mange gadgets. Du kan også give beskyttelse til dine klienter og ansatte med en VPN-router. Til sidst behøver du ikke bekymre dig, om din VPN er tændt eller ej, det vil det altid være.

Sådan vælges en VPN-router

Nu ved du, at det virkelig er en fordel at installere en VPN på din router. Her kommer et rigtigt spørgsmål, "hvordan man vælger en VPN-router?". Svaret på dette spørgsmål er, at der er flere måder at få en VPN-kompatibel router på. Den nemmeste er at købe det direkte fra din VPN-udbyder. Mange VPN-udbydere tilbyder nu routere. Der er dog kun visse routermodeller, der er VPN-kompatible. Dette betyder, at det er vigtigt at kende, hvilke typer protokoller VPN, du har valgt understøtter. Det er nødvendigt at vide, om du kan installere denne VPN på din router.

At købe en pre-flashed router er også en god mulighed. Når du køber en forblinket router, sætter sælgeren DD-WRT på routeren for dig. På denne måde ved du, at det er gjort med succes. Husk også, at CPU'en i din router skal være hurtig, fordi installation af en VPN på en router vil lægge meget belastning på den. Så jo hurtigere CPU'en på din router er, jo bedre.

En anden vigtig faktor er hastigheden på dit netværk. Det er nødvendigt at vælge en router, der har det rigtige niveau for rækkevidde og hastighed, der kræves til dine behov. En ting mere er at sørge for, at din router mindst indeholder en dobbeltbåndtilstand (2 antenner).

5 bedste VPN-routere

For at gøre perfekt brug af din VPN-forbindelse skal du bruge en god VPN-router. Ved at købe en god VPN-router kan du surfe på internettet anonymt og sikkert. Dette er vores 5 bedste VPN-routere, der gør det nemt for dig at oprette forbindelse til internettet via en VPN;

Linksys - WRT AC3200 Dual-band WiFi 5 router - Sort / blå

Det er en af ​​de bedste VPN-routere generelt. Det har funktioner som; Tri-stream, 512 MB RAM, 1,8 GHz dual-core og 256 MB flashhukommelse. Dette er nogle af de fremragende funktioner, som en VPN-router kan indeholde. Det er en alsidig og kraftfuld router. Det er et strålende valg til VPN-brug. Dens tilslutning er 4x gigabit ethernet, 1xUSB 3.0, 1X ESATA / USB 2.0. Det leveres med 4 antenner og 3 bånd til hurtige netværkshastigheder. For VPN-kompatibilitet kan du installere DD-WRT-firmware.

Asus RT-AC5300 router

Det er en højdrevet router. Det er godt for en VPN. Det leveres med en række avancerede funktioner som; linkaggregering, trafikanalysator, MU-MIMO support, WPS, 512 MB RAM og 8 eksterne antenner. Det er populært kendt som en high-end gaming router. Det gør online og netværksspil frustration gratis for dig. Det er også en fantastisk VPN-router. Dets tilslutningsmulighed er 4x gigabit ethernet, 1x WAN, 1x USB 2.0, 1X USB 3.0. Denne router har også et fremragende sortiment.

TP-Link Archer C7 AC1750 trådløs dobbeltbånd Gigabit router

Denne router er bedst til kontorer, der har brug for hurtig ydelse. Du kan nemt dele filer og medier med netværksenheder via denne router. Det er let at konfigurere. Det understøtter 802.11ac-standarden, som er 3 gange hurtigere end trådløse N-hastigheder. Det har en utrolig rækkevidde. Denne avancerede router er designet til aktiviteter med stor trafik online. Det har 4 kablede LAN-porte. Det er også kompatibelt med IPv6.

Asus RT-AC86U router

Det er også en fantastisk VPN-router. Dens ydeevne er lige så høj som dens design. Det tilbyder stor hastighed og dækning. Det er en hurtig udøver og har nogle avancerede VPN-funktioner. Funktionerne inkluderer; adaptiv QoS WTFast Gamers Private Network, MU-MIMO og Traffic Analyzer. Dets tilslutningsmulighed er 5x gigabit LAN, 1x USB 2.0, 1x USB 3.0. Det er en gaming router i høj kvalitet. Det er også meget let at konfigurere. Det er en hurtig og effektiv router.

D-Link DIR-885L / R router

Det er en fantastisk allrounder VPN-router. Det har et godt udvalg af funktioner som; avanceret trådløs AC-stråledannelse, MU-MIMO og SmartConnect. Dets tilslutning er 4x gigabit ethernet, 1x USB 3.0. Det er en pålidelig VPN-router i mellemområdet. Det har også et fantastisk Wi-Fi-sortiment. Brugergrænsefladen er pænt designet og er meget let at bruge også. Det er en kraftfuld og fleksibel VPN-router. Det understøtter også DD-WRT open source firmware.

3 bedste VPN-tilbud til routere

Nedenfor er de 3 bedste VPN-udbydere til routere, som du kan stole på;

NordVPN

NordVPN er en populær og betroet VPN. Det har en no-log-politik. Det har nogle fantastiske funktioner som; kill-switch, dobbelt kryptering, høj hastighed, beskyttelse mod DNS-lækage, ubegrænset båndbredde, brugervenlig interface, tilpassede VPN-protokoller til forskellige formål og CyberSec (bruges til at blokere annoncer), så du er dobbelt så sikker!

Det er kompatibelt med iOS, Android, Windows, macOS, Chrome og Firefox. De accepterer også betaling via Bitcoin. Med hensyn til prisfastsættelsen, lyder $ 11,95 / måned faktisk dyrt. Men i disse dage kan du få 80% rabat på deres 3-årige + 3-måneders plan til kun $ 3,49 / måned med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket ærligt er en stor aftale!

Bortset fra det koster deres 2-årige plan $ 4,99 / måned i disse dage, hvilket er en 58% rabat. 1-årsplanen koster $ 6,99 / måned lige nu med en 41% rabat.

ExpressVPN

ExpressVPN er også en af ​​de bedste rangere blandt VPN'er. denne VPN behøver ingen ros for at kræve sin plads i VPN-branchen, det er alle ganske klar over. Det har fremragende hastighed. Det bedste af alle funktionerne er, at det er meget sikkert og sikkert. Det er meget alsidigt og understøtter alle enheder. Du kan besøge ethvert begrænset indhold, fordi Express VPN let kan omgå geo-begrænsninger. Det tilbyder nogle fantastiske funktioner som ingen logfiler, ubegrænset server switches, bedst i klassen kryptering, nul-viden DNS, kill switch, split tunneling og ubegrænset båndbredde.

Det fungerer også med Netflix. Det leverer også 24/7 kundeservice. Det er også meget brugervenligt. Bortset fra det er det fremragende til streaming især på grund af dets fantastiske hastighed. Det giver også sine brugere en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

IPVanish

I øjeblikket tilbyder de en fantastisk aftale for deres 1-årige plan. Det koster $ 6,67 / måned sammen med 3 måneders gratis service.

IPVanish er også en betroet og bredt kendt VPN. Det er en af ​​de første VPN-tjenester på markedet og er stadig meget brugt og betroet. Det giver høj sikkerhed og er meget pålidelig. De har mere end 1000 servere i over 60 lande.

Nogle af deres fantastiske funktioner inkluderer anonym torrenting, ubegrænset P2P-trafik, multiplatformbeskyttelse, ingen logfiler, ubegrænset serverskift og ubegrænset båndbredde.

Det er altid godt at have en anstændig 7-dages pengene-tilbage-garanti som den, IPVanish tilbyder. Du kan nyde sikkerheden ved OpenVPN og L2TP / IPsec VPN-protokoller på tværs af 5 enheder samtidigt med IPVanish. Express VPNs 1-årig plan koster $ 4,87 / måned i øjeblikket med en fantastisk 60% rabat.

Tjek VPN anmeldelser

Sådan installeres en VPN på din router

For at vide, hvordan du installerer en VPN på din router, skal du følge nedenstående trin;

Trin 1

I disse dage er der nogle VPN-routere, der sælges igen af ​​tredjepartsleverandører. Nogle VPN-udbydere installerer deres VPN-klient på routerens firmware selv. Imidlertid er muligheden for, at du allerede kunne være tilfreds med din nuværende router, og at bruge nogle bucks til en helt ny router bare for at få en VPN muligvis ikke en attraktion for dig.

Dette giver dig mulighed for at søge efter en alternativ firmware, der understøtter enten din valgte VPN-udbyders klient eller en OpenVPN. Den mest populære er DD-WRT. Det fungerer på forskellige routere, uanset gamle eller nye. Hvis du har noget ekstra forsøg på, kan du forvandle en gammel x86 pc til en router ved at tilføje en ekstra netværksport. Dette er en strålende måde at opbygge en meget tilpasselig router til business class for dig selv uden at betale ekstra omkostninger.

Trin 2

Nu kan du begynde at opgradere din router. Før du opgraderer din router, skal du sørge for, at det er en fuldgyldig router. Efter at have udført en opgradering på 3 routere blev de to routere, der bar Linksys-mærkerne, opgraderet med succes, men LAPAC1200's opgradering mislykkedes. Det mislykkedes, fordi det ikke er en fuldgyldig router.

Trin 3

Alle routerne er lidt forskellige fra hinanden, men de fleste af dem følger et lignende mønster, når det kommer til login og foretager ændringer i konfigurationen. Den første ting at gøre er at finde ud af, hvad din IP-adresse er. For at vide, hvad din IP-adresse er (på en Microsoft Windows 10), skal du klikke på “Start-menuen”. Skriv "Kommandoprompt", og klik derefter på Enter. Skriv derefter “ipconfig” derefter, og klik på Enter igen. IP-adressen på din router vises som standard gateway.

Trin 4

Åbn derefter din browser. Indtast din routers IP-adresse som URL. Dette fører dig til en loginprompt. Når du har fået adgang til routerens administratorfunktioner, skal du finde den konsol, der tillader en firmwareopdatering. Du kan finde det under "Administration fanen".

Trin 5

Installer DD-WRT. Når DD-WRT er installeret, skal du indtaste standard IP-adressen på den nye DD-WRT i din pc's webbrowser som en URL. Derefter åbnes en skærm, hvor du kan nulstille standardadgangskoden og brugernavnet. Gå derefter videre til det grundlæggende i din nye routers konfigurationsproces.

Trin 6

Når routeren først er helt brummende, skal du først overveje at installere din VPN-klient. For at gøre det skal du navigere til “VPN-fanen” under “Services”. Kontroller derefter Aktivér boble ved siden af ​​“Start OpenVPN Client”. Efter dette punkt er der ingen instruktioner til at få dette til at fungere. Indstillingerne tilpasses fuldstændigt til VPN-udbyderen. Følg blot instruktionerne for dit VPN-mærke, så kommer du på det rigtige spor.

Trin 7

Der er en "Status-fane" i DD-WRT med et VPN-afsnit. Denne fane fortæller dig, om du har forbindelse eller ej. Du kan nu surfe på internettet med mere anonymitet på alle dine enheder.

Billedkredit: Pinterest

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments