Πώς να ξεμπλοκάρετε και να παρακολουθήσετε το δίκτυο CW εκτός των ΗΠΑ

[ware_item id=33][/ware_item]

Ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσετε αυτό το καλοκαίρι είναι η έξαψη των αγαπημένων σας τηλεοπτικών εκπομπών online. Αν κοιτάξετε τις κορυφαίες τηλεοπτικές εκπομπές με τον μεγαλύτερο ανεμιστήρα που ακολουθεί κάτω από τη ζώνη τους, θα παρατηρήσετε ότι πολλοί από αυτούς είναι αεριζόμενοι στο CW. Οι πρόσφατες τάσεις στη βιομηχανία ψυχαγωγίας επικεντρώνονται σε είδη όπως η παραφυσική, η φαντασία, ο τρόμος, οι ήρωες των κόμικς, η δυστοπία κλπ. Αυτά τα είδη έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Πολλές εξαιρετικές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες έχουν προσαρμοστεί από τις σειρές βιβλίων και έχουν μεγάλες φιλαρμονικές. Για παράδειγμα, το Λυκόφως, ο Λόρδος των Δαχτυλιδιών, τα Ημερολόγια Βρικόλακας, τα Όμορφα Μικρά Ψέματα, το Παιχνίδι των Θρόνων, οι Αγώνες Πείνας και η σειρά Αποκλίνουσες είναι μερικές μόνο από αυτές τις προσαρμογές που έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχείς για να κερδίσουν τις καρδιές των θεατών σε όλο τον κόσμο.


Το CW προσφέρει μια τεράστια ποικιλία τηλεοπτικών εκπομπών σε κάθε είδος που θα μπορούσατε ενδεχομένως να σκεφτείτε. Μπορείτε να προβάλλετε τις νέες τηλεοπτικές εκπομπές που είναι επί του παρόντος δημοφιλείς ή να επιστρέψετε εγκαίρως για τα κλασικά. Το καλύτερο μέρος είναι ότι πρέπει να εγγραφείτε μόνο με έναν λογαριασμό CW για να ξεκινήσετε. Το CW δεν απαιτεί την πληρωμή οποιωνδήποτε τελών συνδρομής για τους χρήστες να μεταδίδουν εκπομπές CW σε υψηλή ταχύτητα και περιεχόμενο HD.

Γιατί δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην τηλεόραση CW εκτός των ΗΠΑ?

Το πρόβλημα με το CW είναι ότι μπορείτε να αναζητήσετε μόνο τον επίσημο ιστότοπό τους αν διαμένετε εκτός των ΗΠΑ, αλλά δεν μπορείτε να προβάλλετε σε απευθείας σύνδεση οποιαδήποτε εκπομπή τους. Ακριβώς όπως κάνετε κλικ στο κουμπί αναπαραγωγής, εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος λέγοντας "Το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας". Υπάρχει γεω-περιορισμός σε όλο το περιεχόμενό τους. Αυτό σημαίνει ότι είναι σε θέση να προσδιορίσουν την τοποθεσία σας και να μπλοκάρουν τη ροή. Πώς συμβαίνει αυτό; Ας διερευνήσουμε τα τεχνικά δεδομένα γύρω από αυτόν τον μηχανισμό σε εύκολη γλώσσα.

Πρώτον, ο παροχέας υπηρεσιών Internet (ISP) σας διαθέτει διακομιστή με συγκεκριμένη διεύθυνση IP που τον ειδοποιεί στην τρέχουσα τοποθεσία σας όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο CW. Οι διαφημιζόμενοι συνήθως συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία των χρηστών για να βελτιστοποιήσουν την τοποθέτηση διαφήμισης. Οι ιστότοποι συχνά παρακολουθούν την τρέχουσα τοποθεσία σας για να βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών, αλλά στην περίπτωση αυτή έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Μπορεί να υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με τις άδειες χρήσης ή πολιτικούς λόγους για τους οποίους ο ιστότοπος αρνείται τη ροή για χρήστες στο εξωτερικό. Οι ιστοχώροι ροής δεν είναι οι μόνοι που έχουν τέτοιες πολιτικές. Οι κυβερνήσεις απαγορεύουν επίσης κάποιες ιστοσελίδες λόγω περιεχομένου για ενήλικες ή εκείνων που ανήκουν σε πρακτορεία ειδήσεων για να προωθήσουν τη δική τους έκδοση των ειδήσεων.

Πώς να ξεμπλοκάρετε το CW TV στο εξωτερικό

Ευτυχώς, υπάρχει ένας τρόπος να παρακάμψετε αυτήν την απαγόρευση περιεχομένου και να αποκτήσετε πρόσβαση στην CW TV εκτός των ΗΠΑ: ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN). Ένα VPN βασικά λειτουργεί με την απόκρυψη της πραγματικής διεύθυνσης IP μέσω της οποίας ο ιστότοπος CW εντοπίζει τους χρήστες. Το πρόβλημα λύθηκε! Πείτε ότι ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο και πεθαίνετε να παρακολουθήσετε το τελικό επεισόδιο της σειράς The Vampire Diaries. Ενεργοποιείτε το VPN σας, επαληθεύστε τη νέα σας IP μέσω της υπηρεσίας μας IP εργαλείο ελέγχου και στη συνέχεια ανοίξτε τον ιστότοπο CW. Δημιουργείτε ένα λογαριασμό και κάντε κλικ στο παιχνίδι. Θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε αμέσως το CW TV στο εξωτερικό και να μεταδώσετε το επεισόδιο σε HD.

Καθώς ενεργοποιείτε το VPN σας, συνδέεστε σε ένα διακομιστή που ανήκει στον πάροχο VPN και συνδυάστε τον με ένα πρωτόκολλο που προσφέρουν. Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην CW TV εκτός των ΗΠΑ, θα πρέπει να επιλέξετε ένα διακομιστή που θα βρίσκεται στις ΗΠΑ. Αφού συνδεθείτε με αυτήν, η διεύθυνση IP θα εμφανίζεται σαν αυτή ενός διακομιστή στις Η.Π.Α. Αυτό σημαίνει ότι όταν ο ιστότοπος CW παρακολουθεί τη διεύθυνση IP σας, η τοποθεσία σας θα φανεί κάπου μέσα στις ΗΠΑ. Έτσι, ο CW δεν θα μπορέσει να επιβεβαιώσει ότι ζείτε στο εξωτερικό επιτρέποντάς σας να προβάλλετε τις εκπομπές τους online.

Ωστόσο, υπάρχει μια αλίευση. Υπάρχουν πολλά δημοφιλή VPN με διακομιστές που έχουν αναγνωριστεί από τον ιστότοπο CW. Αφού γνωρίζουν ήδη γι 'αυτούς τους διακομιστές VPN, θα γνωρίζουν πότε θα συνδεθείτε σε έναν από αυτούς τους διακομιστές σε μαύρους καταλόγους στις ΗΠΑ. Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που σας ζητάει να απενεργοποιήσετε το VPN αν προσπαθείτε να κάνετε ροή από τις Η.Π.Α..

Τέλος πάντων, τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλοί μικρότεροι πάροχοι VPN που δεν έχουν ελέγξει το CW, επομένως, οι διακομιστές τους παραμένουν ανιχνευμένοι από την CW. Ο δήμαρχος Εταιρείες VPN δεν είναι μια συνολική απώλεια επειδή εξακολουθούν να κατέχουν αρκετούς εξυπηρετητές στις ΗΠΑ που λειτουργούν υπό το ραντάρ CW. Όταν εγγραφείτε στην υπηρεσία τους, απλώς ζητήστε από τους διακομιστές που σας επιτρέπουν να μεταδώσουν τις εκπομπές της CW στην ιστοσελίδα τους από έναν από τους αντιπροσώπους τους.

Τα οφέλη από τη χρήση ενός VPN

Ένα VPN κάνει πολύ περισσότερα από την απλή απόκρυψη της τοποθεσίας σας από streaming websites όπως CW. Ο κύριος σκοπός ενός VPN είναι να παρέχει ασφαλή περιήγηση. Όλοι οι ιστότοποι συλλέγουν δεδομένα χρήστη για τη δημιουργία στρατηγικών μάρκετινγκ. Μπορείτε να το αποτρέψετε ενεργοποιώντας το VPN σας κάθε φορά που συνδέεστε απευθείας από τον επιτραπέζιο υπολογιστή, το tablet ή το smartphone. Τα VPN δεν περιορίζονται σε μία μόνο συσκευή ή λειτουργικό σύστημα. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι σας επιτρέπουν να προστατεύετε ταυτόχρονα τις συσκευές σας χρησιμοποιώντας έναν μόνο λογαριασμό VPN.

Επιπλέον, οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου σπρώχνονται γύρω από τη συλλογή πληροφοριών για τη δημιουργία προφίλ χρηστών. Μπορείτε να κρυπτογραφήσετε όλα τα εισερχόμενα και εξερχόμενα δεδομένα σας μέσω ενός VPN. Αυτό προσφέρει τη μέγιστη προστασία από τους χάκερ που μπορεί να προσπαθήσουν να ελέγξουν τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων ή να κλέψουν τα τραπεζικά σας στοιχεία για νομισματικές κλοπές ή εγκληματικές δραστηριότητες. Οι περισσότεροι εμπειρογνώμονες Tech συμβουλεύουν να χρησιμοποιούν ένα VPN, ειδικά όταν συνδέεστε σε δημόσιο δίκτυο ή δωρεάν Wi-Fi.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για πρόσβαση στην CW TV έξω από τις ΗΠΑ

NordVPN

Το NordVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή για να ξεμπλοκάρετε το CW TV στο εξωτερικό και να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές. Το NordVPN σάς διαβεβαιώνει ότι δεν τηρούν κανένα από τα αρχεία σας για είσοδο ή έξοδο από το λογαριασμό σας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να σταματήσετε τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου από τη συλλογή δεδομένων σχετικά με τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο. Προσφέρουν 5 πρωτόκολλα που μπορείτε να συνδυάσετε με ένα Διακομιστή VPN στις ΗΠΑ για να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας. Πάρτε το τριετές σχέδιο τους σε 2,99 δολάρια / μήνα.

ExpressVPN

Αν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε για την υψηλότερη ποιότητα, τότε δεν υπάρχει άλλο VPN καλύτερο από το ExpressVPN. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του ExpressVPN είναι ο πλήθος των χωρών που εξυπηρετεί και το δίκτυο των υπερσύγχρονων εξυπηρετητών. Ακόμα κι αν ζείτε σε μια μικρή χώρα, σίγουρα θα είστε σε θέση να αποκλείσετε το CW TV στο εξωτερικό χρησιμοποιώντας το ExpressVPN. Προσφέρουν αξιόπιστες υπηρεσίες σε περίπου 87 χώρες και διαθέτουν περισσότερους από 136 διακομιστές, πολλοί από τους οποίους είναι στις ΗΠΑ.

IPVanish

Η IPVanish διαθέτει περίπου 700 διακομιστές σε 60 χώρες. Παρέχουν τρία ισχυρά πρωτόκολλα τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με έναν από αυτούς τους διακομιστές για να ξεμπλοκάρετε το CW TV στο εξωτερικό. Η χρέωση συνδρομής 1 έτους $ 6.49 / μήνα, αλλά αξίζει πραγματικά κάθε δεκάρα! Μπορείτε να συνδέσετε 5 συσκευές χρησιμοποιώντας έναν ενιαίο λογαριασμό IPVanish μαζί για να παρακολουθήσετε εκπομπές CW. Αυτή είναι μια καταπληκτική επιλογή για εξοικονόμηση αν μοιράζεστε μια σύνδεση στο internet με τους συγκατοίκους ή την οικογένειά σας.

HideMyAss

Η ποιότητα είναι πολύ σημαντική για μια ασφαλή σύνδεση VPN που μπορείτε πάντα να βασίζεστε. Δεν χρειάζεται να επιλέξετε τα δωρεάν VPN που συχνά είναι σκιερά απάτες. HideMyAss έχει ένα αρχικό πακέτο των 11,52 δολαρίων, αλλά σίγουρα έχετε μια καταπληκτική υπηρεσία. Έχουν ζωντανή συνομιλία 24/7, ώστε να μπορείτε να τους ζητήσετε τους διακομιστές που θα σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε το CW TV στο εξωτερικό και να λάβετε γρήγορες προτάσεις. Μπορείτε να κάνετε streaming σε HD με υψηλή ταχύτητα με το HideMyAss για να απολαύσετε τις πιο καυτές εμφανίσεις CW.

VyprVPN

Εάν είστε φοιτητής ή απλώς δεν κάνετε streaming CW online αρκετά συχνά, τότε δεν θα θέλατε να ξοδέψετε πάρα πολύ για το VPN σας. Το VyprVPN μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή για εσάς, επειδή είναι αρκετά προσιτό ξεκινώντας από μόλις $ 6,67 / μήνα. Μπορείτε να λάβετε περισσότερα οφέλη υπογράφοντας τα πιο ακριβά σχέδια τους. Επίσης, ανέπτυξε ειδικές εφαρμογές για χρήστες Apple και Android, ώστε να μπορείτε να εξασφαλίσετε τις προσωπικές σας συσκευές και να ξεμπλοκάρετε το CW TV στο εξωτερικό.

SaferVPN

Μια ελαφρώς ακριβότερη αλλά καταπληκτική επιλογή είναι η SaferVPN, η οποία είναι αρκετά εντυπωσιακή για το πακέτο 3 ετών με μόλις 2.03 δολάρια το μήνα, με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Δεν προσφέρουν μόνο 4 πρωτόκολλα, αλλά το λογισμικό τους είναι συμβατό με 5 λειτουργικά συστήματα σε διάφορες δημοφιλείς συσκευές. Επιπλέον, το SaferVPN διαθέτει μερικές εξαιρετικές εφαρμογές που μπορείτε να κάνετε λήψη για να εξασφαλίσετε τα smartphones σας και να παρακολουθήσετε ζωντανές εκπομπές. Η 24/7 ζωντανή υποστήριξη πελατών σας θα σας βοηθήσει στην εξεύρεση διακομιστών VPN των ΗΠΑ για πρόσβαση στην CW TV εκτός των ΗΠΑ.

Κορυφαίες βαθμολογίες CW δεν πρέπει να χάσετε

Δεδομένου ότι η CW είναι διάσημη για τη σειρά superhero, πρέπει σίγουρα να παρακολουθήσετε Η αστραπή η οποία βασίζεται στον αγαπημένο μας ήρωα δράσης που κινείται γρηγορότερα από ένα μαχητικό αεροσκάφος. Αν είστε όλοι για την εξουσία κοριτσιών τότε μην παραλείψετε Σούπερ κορίτσι, την απατηλά χαριτωμένη γυναίκα που αγωνίζεται για την καταπολέμηση του εγκλήματος με τις οπές του χάλυβα. Arrow και DC's Θρύλοι του αύριο είναι μια σειρά από κόμικς που μπορείτε να δοκιμάσετε απολύτως. Οι λάτρεις των βαμπίρ, των δαίμων, των αγγέλων, των λυκάνθρωπων και οτιδήποτε δραστηριοποιείται στο σκοτάδι της νύχτας μπορεί να αρέσει Υπερφυσικός, Τα Ημερολόγια Βρικόλακας και της σειράς spinoff, Τα πρωτότυπα. Θηλυκά θεατές έχουν δώσει Τζέιν της Παναγίας πολύ αγάπη, γι 'αυτό είναι μια αναζωογονητική και διασκεδαστική επιλογή επίσης. Προσπαθήσαμε να προτείνουμε διαφορετικές σειρές κοινών ειδών. Ωστόσο, Εκτός από αυτές τις σειρές που αναφέρονται σε αυτόν τον οδηγό, μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες άλλες σειρές που μπορείτε σίγουρα να αναζητήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

3 βήματα για να ακολουθήσετε

  1. Επιλέξτε ένα από τα VPN που αναφέρονται παραπάνω
  2. Επιλέξτε ένα διακομιστή που βρίσκεται στις ΗΠΑ
  3. Πηγαίνετε στο δικτυακό τόπο CW Network, και voila! Απολαύστε τις αγαπημένες σας εκπομπές!
James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments