Cum să vizionezi Jones vs. Santos și Nunes vs. Holm Online – UFC

[ware_item id=33][/ware_item]

Dacă sunteți un fan de kickboxing, trebuie să fi auzit despre Campionatul Ultimate Fighting Championship (UFC). Da, este cea mai bună platformă promoțională de Arte Marțiale Mixte (MMA), care este irezistibilă pentru orice iubitor de sporturi de luptă. Toate controversele legate de a fi un sport violent și interdicțiile asupra acestui sport pentru că au fost nemiloase din cauza cărora UFC s-a luptat în trecut, însă nu i-a putut seta pe iubitorii să uite de acțiunea sa hardcore.


A început ca o confruntare unică de luptă, unde diferiți luptători cu expertiză în stiluri de luptă distincte obișnuiau să concureze, în lupta cu mâna la mână. Cu acest început, MMA s-a născut. Da, un luptător cu multiple expertize în stiluri de luptă precum brazilianul Jiu-Jitsu, box, Muay Thai, Karate, Judo, Wrestling, Sambo și alții.

Fiecare atac UFC este o acțiune MMA cu drepturi depline, în care fiecare lovitură către adversar este bine calculată și calculată. De asemenea, abilitățile mari de apărare încântă mulțimea, în timp ce un pumn este evitat cu o mișcare ascuțită a capului minor. Imaginați-vă aceste mișcări rapide de șarpe ale celor mai buni dintre cei mai buni luptători care concurează între ei în Campionatul de luptă final, UFC.

Cum să vizionezi UFC 216 online

Urmați acest pas-by - pas de ghid pentru a viziona UFC în direct online:

 • Abonați-vă la unul dintre recomandat VPN Servicii, noi preferăm NordVPN și  ExpressVPN
 • Descărcați aplicația VPN pe dispozitivul dvs.
 • Conectați-vă la VPN, accesați lista de servere și conectați-vă la țara în care UFC permite streaming.
 • Stream UFC 216 în direct gratuit.

Mai multe canale pentru a prinde UFC 238 în direct

UFC este difuzat pe diferite canale notabile din diferite regiuni, alături de uimitorul și originalul său, UFC FIGHT PASS, pe lângă evenimentele plătite. UFC are propria sa rețea care transmite și acțiuni live în diferite țări. Cele mai notabile canale cu acțiune UFC aeriene includ:

 • FOX Sports 1 (SUA)
 • FOX Deportes (SUA)
 • Sportsnet 360 (Canada)
 • Globo (Brazilia)
 • Sky Sports (Noua Zeelandă)
 • BT Sport 1 (Marea Britanie & Irlanda)
 • Abu Dhabi Sports 6 (regiuni multiple)
 • FOX (regiuni multiple)
 • Rețea UFC (regiuni multiple)
 • Wowow (Japonia)

Dar, aceste canale afișează doar lupte UFC online, care nu includ să-ți completezi pofta de acțiune MMA. Așadar, vă sugerăm să optați pentru UFC luptă în direct, adică urmăriți online UFC pentru a obține întreaga acțiune pe ecran și pe ecran, pe lângă alte originale UFC care include interviuri, emisiuni TV (The Ultimate Fighter & altele), atacuri anterioare și lupte în direct.

Lupte viitoare UFC - program complet

Vezi Programul complet pe site-ul oficial aici>>

Treceți la digital - Urmăriți toată acțiunea UFC Online

Mulți dintre noi ne dorim să urmărim fiecare UFC și știm că este posibil doar online. Dar, întrebarea este cum să urmăriți luptele UFC în direct online? Deci, tovarăși, vă spunem cele mai bune site-uri web și canale în care puteți transmite în direct acțiunea UFC împreună cu alte emisiuni și interviuri legate de UFC, fără niciun fel de restricții sau limitări.

Citește și: Urmăriți Liga Campionilor UEFA în direct

UFC TV și UFC Fight Pass

UFC TV și UFC Fight Pass sunt cele mai bune metode de a ține pasul cu fiecare eveniment, luptă, emisiune și actualizare a UFC online. Cu toate acestea, UFC Fight Pass este blocat în anumite regiuni, din cauza limitărilor setărilor legale între televizorul prin cablu care transmite lupte UFC și UFC.

Cum să vizionezi Jones vs. Santos și Nunes vs. Holm Online - UFC

Dar, acum știți cea mai bună soluție pentru asta, deoarece aveți un VPN. Cu Serviciu VPN, nu veți fi niciodată bântuiți de opriri de luptă UFC Fight Pass, indiferent de regiunea dvs. Cu un VPN, puteți accesa cu ușurință UFC.TV fără nicio restricție regională și vă puteți bucura de acțiunea live a UFC, împreună cu alte emisiuni.

Așadar, urmăriți acum toată acțiunea UFC de la pre-luptă, apoi luptă, până la luptă. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la restricțiile regionale de pe UFC.tv, deoarece orice VPN pe care îl enumerăm va avea grijă de acesta, astfel încât să vă puteți bucura de cele mai bune lupte MMA din întreaga lume. Acesta este motivul pentru care vă sugerăm să urmăriți online lupte, pregătiri, interviuri și Emisiuni TV!

Da gratis!

Iată cele mai bune vești pentru voi. Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru în subsol și pregătiți-vă să vă bucurați de viitoarea Oferte VPN începând cu Ziua Femeii 2019. Partajați această pagină pe rețelele de socializare și aveți șansa de a câștiga un Abonament pentru UFC Fight Pass. Doar că nu se poate îmbunătăți, deci ce aștepți? Înscrieți-vă acum la Meciurile Jones vs. Santos și Nunes vs. Holm din Las Vegas, Nevada, Statele Unite și stați la curent sâmbătă, 6 iulie, la 15:00.

Dacă aveți întrebări, opinii și feedback, v-am bucura să ne scrieți ideile pe adresa noastră de e-mail [email protected] sau vizitați pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/bestvpndeals/.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments