Cum să vizionezi HBO GO Live Online

[ware_item id=33][/ware_item]

Deoarece lumea se mișcă într-un ritm rapid în lumea tehnologică, nu ar fi greșit să spunem că avem acces la toate informațiile de acolo; Avem nevoie doar de canalele potrivite pentru a se trece. A avea filme, emisiuni și știri preferate la doar un clic distanță a devenit o binecuvântare pentru această generație.


De ce este nevoie de un VPN pentru a urmări HBO

Dacă nu sunteți în SUA, nu puteți viziona HBO din cauza tehnologiei de geolocalizare pe care HBO o folosește pentru a bloca spectatorii din afara SUA. Așadar, singura modalitate de a trece peste restricție este folosind un VPN. VPN-ul vă va conecta dispozitivul la un server situat în SUA și vă va solicita adresa IP. În acest fel, locația dvs. va apărea ca și cum vă aflați în SUA și puteți urmări HBO fără nicio restricție. Un lucru pe care trebuie să îl asigurați este că ar trebui să alegeți un VPN care are viteză mare și care oferă lățime de bandă nelimitată. Și nu doar HBO, ci un VPN deblochează conținut geo-blocat din întreaga lume.

Cum să urmăriți HBO Mergeți în afara SUA

Una dintre cele mai bune experiențe TV este oferită de HBO. Acesta este motivul pentru care a fost clasat ca cel mai mare canal de cablu premium din SUA. HBO a produs faimos unele dintre cele mai mari hituri din acest deceniu, inclusiv; Game of Thrones, sala de știri, anturajul, alături de câteva hituri populare de comedie, cum ar fi săptămâna trecută, diseară, cu John Oliver. Cu toate acestea, HBO Go nu este accesibil pentru iubitorii de serii de televiziune din afara SUA, deoarece compania a plasat geo-restricții pentru audiența din afara SUA, deși această piedică este de evitat. Soluția de bază este deblocarea HBO GO din SUA. Cenzura plasată pe site urmărește adresa IP a privitorului de lista neagră sau de lista albă și apoi identifică în continuare locația lor geografică prin intermediul acesteia. Pe această bază, site-ul neagă sau permite accesul publicului. Întrucât, există modalități de a debloca HBO GO din SUA, identificându-vă ca privitor în Statele Unite, fără a fi acolo în realitate și indiferent de țara în care vă aflați..

Restricții HBO GO pentru americani

Această regulă nu se aplică numai persoanelor care trăiesc în alte țări decât America, dar se aplică și americanilor care ies din granița SUA. Odată ce rezidenții americani își schimbă locația și se conectează cu o adresă IP care indică o altă țară, își pierd privilegiul de a accesa HBO GO.

Streaming VPN

Prima și cea mai importantă modalitate de a debloca HBO GO din SUA este să vă abonați la un serviciu de streaming VPN (rețea privată virtuală) care face ca video-ul dorit să fie accesibil pentru privitor în orice țară unde locuiește. Serviciul VPN poate deschide orice conținut restricționat. vizitatorilor și oferă cea mai bună experiență de transmisie în direct. Streaming VPN are serverele sale situate în multe țări din întreaga lume care permit publicului să urmărească orice emisiune din afara SUA. Mai mult, două elemente trebuie luate în considerare în timp ce se judecă cel mai eficient serviciu de streaming VPN și sunt:

 • Viteza de difuzare:

În timp ce urmăriți emisiunea preferată de televiziune, sunteți mereu în căutarea unei experiențe fără tampon. Așadar, este înțelept doar să te uiți la streaming VPN care au cea mai mare viteză de streaming fără ca mai multe drop-ins să împiedice viteza.

 • Aplicații VPN ușor de gestionat:

O aplicație VPN vine la îndemână atunci când telespectatorii urmăresc emisiunile pe mai multe dispozitive la alegere. În astfel de cazuri, spectatorii preferă o aplicație ușor de manipulat, ușor de utilizat și care poate fi operată în toate dispozitivele. Interacțiunea dintre utilizator și aplicație trebuie să nu fie perturbată și fără întârzieri.

Accesarea HBO GO Live de oriunde în lume

Spectatorii care doresc să acceseze HBO GO în afara SUA pot parcurge următorii pași:

 1. Descărcați o aplicație VPN pe dispozitivul lor (CyberGhost este cea mai bună opțiune pentru HBO)
 2. Cumpărați un abonament VPN pentru a viziona HBO GO în direct
 3. Introduceți numele de utilizator și parola pe aplicația / software-ul descărcat
 4. Pentru a viziona HBO GO în direct, este recomandat un protocol „PPTP”
 5. Alegeți serverul VPN SUA din SUA pentru a accesa HBO Go în afara SUA
 6. Când se face o conexiune, puteți viziona HBO GO în direct

Urmăriți HBO GO În Marea Britanie

Spectatorii care trăiesc în Marea Britanie ar fi putut încerca modalități de a viziona HBO GO în Marea Britanie și ar fi fost dezamăgiți, deoarece este restricționat de către companie să urmărească HBO Go live în afara SUA. În acest singur scop, este esențial să deblocați HBO GO din SUA. Primul pas este de a deveni abonat la HBO. Apoi, treceți la următorul pas, care este să păcăliți site-ul HBO pentru a crede că vă aflați în limita SUA în timp ce sunteți în Marea Britanie. Vizualizatorul trebuie să se conecteze la un VPN care, în cele din urmă, vă va conecta la un server din SUA. Când HBO identifică adresa IP ca acces american să fie permis pentru privitor și aceștia pot accesa HBO Go în direct în Marea Britanie. NordVPN funcționează cel mai bine în acest caz și oferă utilizatorilor o experiență de streaming lină.

Citiți și Cel mai bun serviciu VPN din Marea Britanie

Urmăriți HBO GO În Canada

Conținutul de HBO este geore restricționat în Canada, ca în orice altă țară în afară de SUA. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a-l accesa. Mai jos sunt prezentate cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea HBO în Canada:

 1. NordVPN
 2. ExpressVPN
 3. IPVanish
 4. VPN PIA (Acces la internet privat)

Toate VPN-urile de mai sus deblochează HBO Go și sunt suficient de rapide și de încredere cu protocoale de securitate puternice.

Urmăriți HBO folosind un VPN în timpul călătoriei

Unele dintre cele mai bune emisiuni sunt difuzate pe HBO. Datorită HBO și HBO Go, vă puteți bucura de aceste spectacole pe computer, telefon sau tabletă, dar atât timp cât sunteți în SUA. Așadar, dacă doriți să urmăriți emisiunile preferate, în timp ce nu sunteți în SUA sau în timp ce călătoriți în străinătate, v-am făcut acoperit! Puteți viziona spectacolele și iată cel mai nepriceput mod de a face doar asta !:

-> Obțineți un VPN:

Cea mai bună și cea mai probabilă metodă de lucru este utilizarea unui VPN în acest caz. Un VPN vă va ajuta să alegeți un server situat în SUA, indiferent unde vă aflați în lume. Astfel veți apărea ca și cum vă aflați în SUA și puteți urmări HBO Go. Tot ce trebuie să faceți este doar să vă conectați la streamingul VPN pe care l-ați ales dintre sugestiile din acest ghid. Acum, utilizați un server situat în SUA și conectați-vă la HBO. Apoi va procesa dispozitivul dvs. în SUA și nu va fi blocat niciun conținut, voilă!

Cei mai buni furnizori VPN

NordVPN

NordVPN este un campion de lungă durată al deblocării serviciilor de streaming video online. Deblochează cam toate. Este unul dintre cei mai buni furnizori VPN de acolo și motivul este caracteristicile lor avansate, care includ:

 1. Viteza mare
 2. Politica fără jurnal
 3. Evitează cu ușurință restricțiile asupra principalelor site-uri de streaming geo-blocate
 4. Securitate ridicată și confidențialitate
 5. Suport clienți 24/7 prin chat live
 6. Comutator automat de omor
 7. Protecție împotriva scurgerilor DNS
 8. Lățime de bandă nelimitată
 9. Extensii proxy criptate pentru browserele Chrome și Firefox
 10. Oferă conexiune simultană până la 6 dispozitive

ExpressVPN

ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice. Este, de asemenea, unul dintre primii ranguri dintre VPN-uri. Unele dintre cele mai bune funcții sunt:

 1. Viteză excelentă
 2. Fără jurnale
 3. Funcționează cu Netflix
 4. Ușor de utilizat
 5. Acceptă toate dispozitivele
 6. Serviciu clienți 24/7
 7. Excelent pentru streaming

IPVanish VPN

IPVanish oferă câteva caracteristici interesante și sunt:

 1. Criptare de rețea end-to-end
 2. Navigare sigură anonimă
 3. Ușor de folosit
 4. Evitează cenzura
 5. Lățime de bandă nelimitată
 6. Protecție împotriva scurgerilor IPv6
 7. Serviciu rapid pentru clienți

Cuvânt final

Mai frecvent, publicul din Australia și Canada se confruntă cu obstacolele menționate anterior, în timp ce accesează HBO GO în direct. Conținutul blocat îi frustrează pe fanii celor mai populare emisiuni și încearcă să caute diverse modalități de a debloca HBO GO în afara SUA. După cercetări amănunțite, ajung să creadă că singura soluție la această problemă este cea mai bună VPN. Atunci când un server din America este accesat prin utilizarea unui VPN, adresa IP este schimbată și site-ul permite accesul crezând că un telespectator este situat în America, mai degrabă decât în ​​Australia, Canada sau orice altă țară a lumii..

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments