Cum să vizionezi Grand Slam Of Darts Live Online cu un VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Grand Slam of Darts este o competiție anuală de darts. Este mai popular cunoscut sub numele de bwin Grand Slam Of Darts. Este organizat de către Professional Darts Corporation (PDC). Organizația britanică Darts este rivala lor. Professional Darts Corporation (PDC) îi invită pe cei mai buni jucători ai organizației britanice Darts la evenimentele lor. Au fost câteva competiții între aceste 2 organizații în trecut.


Formatul jocului este de 4 picioare. Acest turneu se joacă în noiembrie în fiecare an la Wolverhampton Civil Hall. Primul turneu s-a jucat în 2007. Campionul primelor 3 finale în 2007 a fost Phil Taylor.

Va fi cel de-al treisprezecelea sezon al Grand Slam Of Darts din acest an. Acesta va fi organizat de către Professional Darts Corporation. Evenimentul va începe din 9 noiembrie și se va încheia pe 17 noiembrie 2019 în Wolverhampton, Anglia. Acesta va avea loc la Aldersley Leisure Village ca în 2018. Banii premiați pentru câștigător sunt de 125.000 de lire sterline.

Campioni ai fiecărui an

2007: Phill Taylor a câștigat împotriva lui Andy Hamilton

2008: Phill Taylor a câștigat împotriva Terry Jenkins

2009: Phill Taylor a câștigat împotriva lui Scott Waites

2010: Scott Waites a câștigat împotriva lui James Wade

2011: Phill Taylor a câștigat împotriva lui Gary Anderson

2012: Raymond Van Barneveld a câștigat împotriva lui Michael van Gerwen

2013: Phill Taylor a câștigat împotriva lui Robert Thornton

2014: Phill Taylor a câștigat împotriva lui Dave Chisnall

2015: Michael Van Gerwen a câștigat împotriva lui Phil Taylor

2016: Michael Van Gerwen a câștigat împotriva lui James Wade

2017: Michael Van Gerwen a câștigat împotriva lui Peter Wright

2018: Gerwyn Price câștigat împotriva lui Gary Anderson

Jucători cu medii mari

Etapa de grup

Media lui Phill Taylor: 114,65 (2014)

Media lui Geert De Vos: 113.86 (2015)

Media lui Michael Van Gerwen: 112,66 (2018)

Media Gary Anderson: 112,54 (2018)

Top 6 jucători

Locul 1: Phil Taylor

Locul 2: Michael Van Gerwen

Locul 3: Scott Waites

Locul 4: Raymond Van Barneveld

Locul 5: Preț Gerwyn

Locul 6: Gary Anderson

Locul 7: James Wade

Radiodifuzoare TV (detaliu)

Radiodifuzorul întregului turneu este Sky Sports. Acoperirea va fi împărțită între Sky Sports Action, Sky Sports Arena, Sky Sports Mix și Sky Sports Main Channel.

După-amiaza, acoperirea va începe la 13:00, iar ședințele de seară vor fi transmise de la 19:00. începând cu.

Puteți urmări toate acțiunile de pe desktop sau laptop prin intermediul aplicației Sky Go, care, dacă sunteți un client existent, este disponibilă și pe smartphone și tablete iOS și Android.

Sky Go este disponibil și pe mai multe platforme, inclusiv dispozitive Amazon Fire, iPad, computere Mac și laptopuri, Playstation 3, PS4 și Xbox One.

Lista emisiilor TV

  1. Sky Sports în Marea Britanie
  2. RTLZ în Olanda
  3. Kwesse în Africa
  4. Fox Sports în Australia
  5. OSN în Orientul Mijlociu și Africa de Nord
  6. Cer în Noua Zeelandă
  7. Nova în Slovacia și Republica Cehă
  8. Viasat în Danemarca și Norvegia
  9. Pragosport în Ungaria

Cum să folosești un VPN pentru a urmări Grand Slam Of Darts

Urmați pașii de mai jos și puteți urmări cu ușurință Grand Slam Of Darts folosind un VPN:

Pasul 1

Alegeți un furnizor VPN rapid.

Pasul 2

Înscrieți-vă sau înregistrați-vă.

Pasul 3

Conectați-vă la un server VPN situat în Marea Britanie.

Pasul 4

Conectați-vă când începe jocul.

Pasul 5

se bucura!

Cele mai bune VPN-uri pentru a urmări Grand Slam Of Darts în direct online oriunde în lume

Este un joc care are mulți fani pe tot globul, dar nu toată lumea este în măsură să îl urmărească în direct. Cu toate acestea, nu ar trebui să aveți griji, deoarece un VPN este tot ceea ce aveți nevoie. În continuare, sunt prezentate câteva dintre cele mai bune VPN-uri:

ExpressVPN - Câștigătorul

Cum să vizionezi Grand Slam Of Darts Live Online cu un VPN

ExpressVPN este, de asemenea, unul dintre primii ranguri printre VPN-uri. ExpressVPN nu are nevoie de laude pentru a-și revendica locul în industria VPN, toată lumea este destul de bine conștientă de acest lucru. Cea mai bună dintre toate caracteristicile este că este foarte sigur și sigur. Are o viteză excelentă. Funcționează și cu Netflix. Este, de asemenea, foarte user-friendly. Este destul de versatil și acceptă toate dispozitivele. Oferă servicii 24/7 clienților. În afară de asta, este excelent pentru streaming în special datorită vitezei sale uimitoare. De asemenea, le oferă utilizatorilor săi o garanție de returnare de 30 de zile.

Vă permite să vizitați orice conținut restricționat, ocolind geo-restricțiile. Acesta oferă câteva caracteristici uimitoare, cum ar fi: fără jurnale, comutatoare de server nelimitate, criptare de cea mai bună clasă, DNS cu zero cunoștințe, comutator de ucidere, tunelare divizată și lățime de bandă nelimitată.

În prezent, oferă o ofertă uimitoare pentru planul lor de un an. Costă 6,67 USD / lună împreună cu 3 luni de serviciu gratuit.

NordVPN

Cum să vizionezi Grand Slam Of Darts Live Online cu un VPN

NordVPN este un renumit VPN. Are o politică fără jurnal. Aceasta

vine cu un switch-switch, de mare viteză, lățime de bandă nelimitată, ușor de utilizat

interfață și criptare dublă, protecție împotriva scurgerii DNS, protocoale VPN personalizate în scopuri diferite și CyberSec (utilizat pentru blocarea anunțurilor), deci, sunteți de două ori mai sigur!

NordVPN este compatibil cu iOS, Android, Windows, MacOS, Chrome și Firefox. De asemenea, acceptă plata prin Bitcoin.

În ceea ce privește prețul său, 11,95 USD / lună sună într-adevăr scump. Cu toate acestea, în acest moment, puteți beneficia de 70% reducere pe planul lor de 3 ani, la doar 3,49 USD / lună, cu o rambursare de 30 de zile

Garanție, care este sincer o afacere mare!

Mai mult, planul lor pe 2 ani costă în aceste zile 4,99 USD / lună, care devine cu 58% reducere. Planul de un an costă 6,99 USD / lună chiar acum cu o reducere de 41%.

IPVanish

Cum să vizionezi Grand Slam Of Darts Live Online cu un VPN

IPVanish este, de asemenea, un VPN de încredere și cunoscut pe scară largă. Este unul dintre primele servicii VPN de pe piață și este încă de încredere pe scară largă. Oferă securitate ridicată și este foarte fiabil.

Unele dintre caracteristicile lor uimitoare includ: torrenting anonim, protecție cu mai multe platforme, fără jurnale, trafic P2P nelimitat, comutare de server nelimitată și lățime de bandă nelimitată.

Este întotdeauna bine să ai o garanție decentă de restituire a banilor pe 7 zile, precum cea oferită de IPVanish. Au peste 1000 de servere în peste 60 de țări, așa că există o șansă bună să vei putea găsi ușor un server VPN BitTorrenting prin intermediul acestora.

Vă puteți bucura de siguranța protocoalelor VPN OpenVPN și L2TP / IPsec pe 5 dispozitive simultan cu IPVanish.

Planul lor de 1 an costă 4,87 USD / lună în prezent, cu o reducere uimitoare de 60%.

CyberGhost

Cum să vizionezi Grand Slam Of Darts Live Online cu un VPN

CyberGhost este, de asemenea, un VPN popular. De asemenea, este cunoscută sub numele de soluție VPN cu mai multe platforme. Este de încredere pe scară largă, deoarece oferă funcții precum: ascunderea adreselor IP, fără jurnalele, blocarea anunțurilor, protecția Wi-Fi, criptarea robustă, tranzacțiile și conversațiile sigure, blocarea malware și o protecție multiplă platformă.

Are servere globale. Această aplicație funcționează pentru Android, iOS, Windows, Mac și Linux. De asemenea, are o viteză rapidă, așa că nu trebuie să așteptați mult timp pentru a transmite videoclipuri sau a juca jocuri.

Cea mai bună veste este că există un proces gratuit disponibil. În afară de asta, în prezent oferă 77% reducere la planul lor de 3 ani. Prețul actualizat este de 2,99 USD / lună cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Acces la internet privat

Cum să vizionezi Grand Slam Of Darts Live Online cu un VPN

PIA VPN este, de asemenea, foarte recomandat de utilizatorii din întreaga lume. Accesul la internet privat (PIA) oferă funcții precum: criptare la nivel înalt, protocoale VPN personalizate, conexiune VPN stabilă, aplicații ușor de utilizat și un bun centru de asistență.

Are 3307 servere în 32 de țări. Este compatibil cu Windows, Linux, Mac, Android, iOS, etc. Nu se păstrează jurnalele de trafic. De asemenea, are suport P2P, care este perfect pentru Torrenting. De asemenea, puteți conecta 5 dispozitive simultan la un singur cont PIA.

Trei protocoale VPN de putere, respectiv PPTP, OpenVPN și L2TP / IPSec, mențin securitatea. Blochează și reclame, trackere și malware.

PIA costă 6,95 USD / lună. În prezent, cea mai bună ofertă, care este planul lor de un an, costă 3,33 USD / lună, cu o reducere de 67% și împreună cu o garanție de returnare de 7 zile.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments