Cum să vizionezi CBC Online în afara Canada

[ware_item id=33][/ware_item]

Zilele devin mai lungi, iar vacanța de vară nu este atât de departe, așa că este timpul să vă faceți planuri cu prietenii și familia. Indiferent dacă doriți să mergeți într-o vacanță exotică alături de cei dragi sau intenționați să fiți un cartof canapea în această vară, puteți să vă distrați foarte mult în acest an. Nu vă dezamăgi dacă este prea cald afară sau nu vă puteți permite să vă bucurați de vânturile răcoroase ale unei stații de deal. Datorită internetului, soluția la plictiseală este garantată indiferent de situația în care se află interesele tale. Industria divertismentului înflorește cu filme de succes și emisiuni TV care au devenit discuțiile orașului.


Nu este neobișnuit să întâlniți fandomuri ale acestor emisiuni și chiar personaje specifice pe social media. Tumblr este plin de memorii hilar și de gif-uri amuzante create din scene ale acestor emisiuni TV cu care telespectatorii se pot lega. O căutare rapidă pe Instagram dezvăluie conturi întregi dedicate unor emisiuni TV populare, deci nebunia este reală! Nu vrei să rămâi în urmă cu tendințele, nu-i așa? Există câteva minunate emisiuni TV canadiene, în special cele care difuzează pe rețeaua CBC, care au câștigat inimile telespectatorilor din întreaga lume. Cel mai mare plus este faptul că nu există taxe de abonament pentru transmisiile TV în direct sau în direct la CBC. Captura este că, dacă doriți să urmăriți CBC în SUA, Marea Britanie, Australia, Asia sau orice altă zonă, vă va costa ceva bani, dar nu pentru că CBC Network percepe utilizatorii internaționali pentru serviciul lor.

urmăriți CBC în afara Canada

Probabil că veți căuta recenzii la aceste emisiuni TV în acest moment, dar trebuie să știți ceva înainte de a alege o emisiune TV de la CBC pentru a viziona. Din păcate, va trebui să înveți cum să urmărești CBC în afara Canada dacă nu ești un rezident canadian sau nu te autentifici din Canada în acest moment. De ce întrebați? Chiar dacă doriți să urmăriți CBC în SUA, va trebui să urmați un traseu giratoriu, deși Canada și SUA împărtășesc granița. Din păcate, așa este!

Există mai multe site-uri de știri și divertisment care au plasat restricții geografice asupra conținutului lor. Este posibil să puteți deschide site-ul oficial al CBC și să răsfoiți prin emisiunile TV disponibile, pentru a verifica programele, distribuirea, comploturile, recapitulările episodului și recenziile. Cu toate acestea, când încercați să transmiteți oricare dintre episoade, va apărea un mesaj de eroare. Există motive politice și de afaceri din spatele acestor restricții, astfel încât nu este nimic ce un utilizator poate face cu privire la astfel de politici. Totuși, ceea ce poți face este să acționezi puțin priceput și să-ți dai seama cum să te uiți la CBC în afara Canada.

Cum să accesezi CBC în afara Canada

Din fericire, instrumentul minunat numit rețea privată virtuală (VPN) există. Deci, dacă doriți să urmăriți CBC în SUA sau în altă parte a lumii, vă poate oferi acces indirect la CBC în afara Canada. Când încercați să configurați un cont pe site-ul CBC din afara Canada, nu veți putea debloca playerul CBC. După ce vă înscrieți la un serviciu VPN și îl porniți, este posibil să apară un mesaj de eroare.

Vedeți, CBC Network a luat măsuri împotriva utilizatorilor care încearcă să deblocheze CBC oriunde de pe un server care nu este localizat pe teritoriul canadian. Nu se pare că adresa dvs. IP va fi listată în negru sau se vor întreprinde acțiuni legale împotriva dvs. Pop-up-ul va citi pur și simplu că CBC a detectat că utilizați un server VPN cunoscut și vă va sugera să opriți VPN-ul și să vă conectați în mod normal dacă locuiți în Canada.

Evident, acest lucru nu este posibil pentru dvs. să accesați CBC în afara Canada prin oprirea VPN. Deci, cum să urmăriți CBC în afara Canada dacă serverul dvs. VPN a fost blocat de rețeaua CBC? Ceea ce trebuie să înțelegeți este faptul că rețeaua CBC încearcă să defileze furnizorii VPN populari pe care utilizatorii internaționali îi utilizează adesea pentru a debloca playerul CBC. Companiile VPN mai mici sunt adesea capabile să evite detectarea, astfel încât să puteți alege una dintre acestea. Cu toate acestea, există mai multe considerente în timp ce alegeți un VPN pentru a debloca CBC oriunde. Nu toate serverele canadiene ale celebrilor furnizori VPN au fost identificate de către CBC Network. Puteți contacta centrul de asistență pentru clienți al furnizorului dvs. VPN și anume să-i întrebați ce servere vă vor permite să accesați CBC în afara Canada. După ce obțineți aceste informații, puteți selecta un protocol și puteți utiliza acel server pentru a transmite online emisiunile CBC.

Modul în care VPN-urile deblochează playerul CBC

Să presupunem că încercați să urmăriți CBC în SUA. Dacă vizitați site-ul oficial al CBC Network prin serverul furnizorului dvs. local de servicii de internet (ISP), adresa dvs. IP primită de CBC Network va fi din SUA. Prin urmare, site-ul CBC va fi alertat că cineva încearcă să acceseze CBC în afara Canada și mesajul de eroare va fi afișat. Când vă înregistrați pe site-ul CBC printr-un server VPN situat în Canada, adresa dvs. IP nu va fi din SUA, ci din Canada. Site-ul nu este în măsură să detecteze că adevărata dvs. locație se află în SUA și este înșelat pentru că credeți că locuiți în Canada.

vizionați cbc oriunde

O VPN nu ascunde pur și simplu adresa dvs. IP reală, ci are și câteva avantaje în ceea ce privește securitatea. Majoritatea experților în securitate digitală ajung să spună că un VPN a devenit esențial pentru fiecare utilizator astăzi. Când sunteți online de la Wi-Fi public, sistemul dvs. este expus hackerilor care ar putea accesa datele dvs. private dacă folosesc aceeași conexiune Wi-Fi. Chiar dacă folosești Wi-Fi-ul privat, șansele sunt ca sistemul tău să poată fi hacked și să se utilizeze date personale pentru activități infracționale. Pe lângă hackeri, agențiile de aplicare a legii și agenții de publicitate sunt, de asemenea, interesați să-ți urmărească activitatea online. Profilele de utilizator pot fi construite notând tiparele din activitatea dvs. online pentru a alege ce reclame vă pot intriga.

VPN-urile care nu păstrează jurnalele conexiunilor dvs. sunt cele mai bune pentru a se ascunde de agențiile de aplicare a legii. De asemenea, nu uitați să priviți numărul de servere canadiene în timp ce alegeți un VPN pentru a accesa CBC în afara Canada. Acest lucru este important deoarece cu cât sunt mai multe servere pe care compania dvs. VPN le deține în Canada, cu atât aveți mai multe opțiuni și o conexiune mai puternică. Serviciul VPN trebuie să fie disponibil pentru țara dvs. și modurile de plată trebuie să vă fie convenabile. Verificați recenziile pentru serviciul lor de clienți, deoarece va trebui să întrebați despre servere care pot debloca playerul CBC și veți primi un răspuns rapid. Pentru a obține cele mai bune rezultate, căutați furnizori VPN care oferă mai multe conexiuni de dispozitiv simultan printr-un singur cont VPN. Cu cât sunt mai multe dispozitive și sisteme de operare cu VPN-ul dvs. este compatibil, cu atât este mai bun.

VPN-urile pentru a debloca CBC oriunde

Alegerea editorilor - NordVPN

Cum să vizionezi CBC Online în afara Canada

Când vine vorba de conținut geo-blocat, NordVPN vine ca un salvator. Acest furnizor VPN are tot ce este nevoie pentru a debloca orice site web de pe internet. Are mai mult de 5000 de servere optimizate dedicate streamingului, împreună cu protocoalele sale VPN rapide, care nu îi vor lăsa niciodată pe utilizatorii săi în jos. Deci, nu ezitați și nu folosiți NordVPN pentru a viziona CBC Canada de oriunde v-ați afla.

Cum să vizionezi CBC Online în afara Canada

Pachetele NordVPN

Alți furnizori VPN de top

  • ExpressVPN
  • VyprVPN
  • Ascunde-mi fundul
  • IPVanish

ExpressVPN

Acest VPN vine foarte recomandat de către utilizatorii care accesează deseori CBC în afara Canada. Îngrijirea lor imbatabilă pentru clienți și protocoalele puternice sunt o combinație câștigătoare. Este un pic scump la 12,95 USD / lună, dar pachetele de abonamente mai mari vă oferă o valoare mai mare, iar performanța de mare viteză merită bani. Puteți să-l utilizați cu 3 dispozitive în același timp și să profitați de programul lor de trimitere.

VyprVPN

Aceasta este probabil cea mai bună alegere pentru studenți și utilizatori care caută o soluție ieftină pentru modul de vizionare a CBC în afara Canadei, deoarece abonamentul lor de bază începe de la doar 6,67 USD / lună. De asemenea, au un proces de 3 zile, astfel încât să le puteți testa calitatea înainte de a efectua orice plată, plus că au o garanție de returnare de 30 de zile

Ascunde-mi fundul

O companie VPN relativ nouă, Hide My Ass a primit aprobarea utilizatorilor globali din cauza conexiunilor de mare viteză pe care le oferă atunci când doreau să deblocheze CBC oriunde în afara Canada. Au un chat live 24/7 pentru a discuta serverele disponibile pentru difuzarea emisiunilor TV CBC și încep abonamentul la 11,52 USD / lună.

IPVanish

Puteți evalua calitatea unui serviciu VPN prin încrederea pe care o au în abilitățile lor. IPVanish are o garanție de returnare a sumelor de 7 zile, dacă nu sunteți nemulțumit de ceea ce oferă după înscriere. Este destul de accesibil la 10 USD / lună și puteți conecta 5 dispozitive diferite împreună pentru a debloca playerul CBC pe toate.

După ce funcționează VPN-ul, funcționează, vezi cele mai apreciate emisiuni din rețeaua CBC. Acestea includ drame precum „Anne” care povestește povestea unei fete orfane care trăia în anii 1890. Emisiile TV precum „Workin 'Moms” dezvăluie greutățile mamelor care jonglează carierele și copiii. „Compania X” este plină de acțiuni și aventuri captivante bazate în jurul celui de-al doilea război mondial, în timp ce „Schitt’s Creek” aduce reliefuri comice, așa că ar trebui să le oferiți și o fotografie.

Verificați aici lista tuturor show-urilor CBC

Și, de asemenea, obțineți actualizare în timp real de pe Twitter
Tweeturi de CBC

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments