Cum să verificați adresa dvs. IP Torrent

[ware_item id=33][/ware_item]

Torrent-urile nu și-au pierdut popularitatea nici după ce au primit un hit, deoarece unele site-uri web de top-uri torrente au fost închise recent. Securitatea vine mai întâi, dar, din păcate, mai mulți utilizatori torrenting nu știu ce să caute. Cea mai importantă preocupare trebuie să fie adresa dvs. IP.


De ce este importantă o adresă IP?

La fel cum ești un rezident în orașul tău, cu o adresă pentru locul în care locuiești, ai o adresă ca utilizator pe internet. Furnizorul dvs. de servicii de internet (ISP) v-a conectat la World Wide Web printr-un anumit server. Adresa serverului respectiv devine adresa dvs. IP care vă permite să primiți date din alte surse. Adresa dvs. IP este și modul în care activitatea dvs. online este urmărită de agenții guvernamentale, marketeri și aplicații de social media.

Citește și: Cele mai bune site-uri Torrent în 2019

Cum să-ți găsești adresa IP

Adresa dvs. IP este vizibilă pentru alții, așa că ar trebui să puteți să o vizualizați cu ușurință, nu? Nu aveți cu adevărat nevoie de niciun software special în acest scop. Doar faceți clic pe Proprietățile conexiunii dvs. de internet. Va apărea o casetă de dialog care vă va arăta un set de numere ca IPv4. Aceasta este adresa dvs. IP.

Sau, de asemenea, puteți verifica adresa dvs. IP prin instrumentul nostru de urmărire IP

Ascunderea adresei dvs. IP reale

Dacă nu doriți ca activitatea dvs. online să fie examinată de la agenții guvernamentale, agenții de publicitate și site-urile / aplicațiile pe care le vizitați, atunci aveți nevoie de o rețea virtuală virtuală (VPN). Acest lucru vă permite să fiți conectat la World Wide Web printr-un server VPN ales care aparține companiei respective. Aceasta înseamnă că oricine încearcă să vă urmărească prin adresa dvs. IP va putea vedea doar adresa IP a acelui server VPN. Locația dvs. adevărată va fi ascunsă și multe companii VPN nu păstrează nici măcar jurnalele de utilizator.

Un serviciu VPN nu vine doar la îndemână pentru a vă ascunde locația reală, ci vă protejează de hackeri. Un VPN creează un tunel prin care trec toate datele de intrare și de ieșire. În acest fel, hackerii nu pot accesa sistemul dvs. chiar dacă utilizați o conexiune publică Wi-Fi.

verifica torrent vpn

Care este adresa dvs. IP Torrent?

Torrenturile sunt diferite de descărcările directe, deoarece primiți fișierul în biți minusculi din mai multe surse, mai degrabă decât unul singur. Acest lucru este mai sigur, mai rapid și mai convenabil decât descărcările directe în funcție de majoritatea utilizatorilor. Cum veți primi datele? Desigur, acele surse necesită adresa dvs. IP, astfel încât să știe unde să vă trimită datele. Aceasta este adresa dvs. IP a torrentului.

În timp ce torentul nu este în general ilegal, este suspect. Există milioane de torrente ilegale care încalcă drepturile de autor ale proprietarilor lor. Deși legile privind drepturile de autor sunt supuse în ce țară locuiești și cât timp ai fost cumpărat drepturile de autor, trebuie să fii atent. Milioane de utilizatori descarc în cunoștință de cauză torrente ilegale fără a folosi niciun fel de protecție. Acest lucru le transformă în ținte pentru agențiile de aplicare a legii. Există unele ISP-uri care nu permit nici măcar torentul din cauza naturii sale sensibile. Adresa dvs. IP a torrentului este cea mai bună metodă de a vă urmări și astfel puteți fi prins cu torrenturi ilegale.

Ce este un Proxy Torrent?

Un proxy diferă de un VPN în exclusivitatea sa. Un proxy torrent poate fi aplicat doar unui client torrent. Scopul este similar cu un VPN. Adresa dvs. IP reală nu este vizibilă semenilor, ci adresa IP a serverului dvs. proxy torrent este văzută de aceștia. Adresa IP a torrentului pentru Android, Windows, iOS, etc, va fi desigur disponibilă pentru a nu vă face griji. Semănatul este important și foarte încurajat în torentarea pentru a preveni scurgerea. Lasarea degradează calitatea torentelor, deoarece există mai multe descărcare decât încărcare. Deci îi aduce pe toți în jos. Mulți utilizatori ezită să semene după terminarea descărcării din motive de securitate.

Citiți mai multe despre: VPN ieftin pentru BitTorrenting

Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la securitate în timp ce torrenting, dacă utilizați un proxy torrent. Un proxy de încredere pentru torrent nu va încetini procesarea. Puteți să căutați torentele și să efectuați descărcări sigure pentru video, audio, software, jocuri, aplicații etc..

Cum să găsiți adresa dvs. IP Torrent

În primul rând, va trebui să căutați un instrument gratuit bun în acest scop. Există unele instrumente care depind de clientul torrent sau de sistemul de operare. Aceasta nu înseamnă că nu puteți localiza cum să vă verificați adresa IP a torrentului pe Android, iOS sau Windows. Iată câteva recomandări pentru diverse dispozitive.

 • Torguard
 • Verifică ip-ul meu
 • IP Crypto
 • Magnet IP
 • Scurgere IP

Acest tip de software se bazează pe ideea de legături magnetice. Urmați acești doi pași simpli pentru a descoperi adresa IP a torrentului.

 1. Există un hyperlink pentru crearea unui link magnet pe software-ul ales, așa că deschide-l în clientul torrent.
 2. Faceți clic pe torentul de urmărire și accesați „Trackers”. Aceasta vă va afișa detaliile trackerelor și o adresă IP în coloana „Stare”.

La ce rezultate te poți aștepta?

Să lămurim mai întâi câteva lucruri. Puteți conecta întregul dvs. internet la o VPN pentru a vă ascunde adresa IP reală. Puteți utiliza, de asemenea, un proxy pentru clienții dvs. torrent. Acestea sunt două lucruri diferite care nu se suprapun în niciun moment, așa că ține cont de asta. Există trei adrese IP: real, browser și torrent.

Citește și: BitTorrent vs uTorrent

 • Fără VPN sau proxy torrent, toate cele trei adrese IP vor fi aceleași.
 • Când utilizați doar o VPN, adresa dvs. IP reală va fi ascunsă, astfel încât va fi diferită de celelalte două.
 • Când utilizați doar un proxy torrent, adresele IP reale și ale browserului vor fi aceleași, dar adresa IP a torrentului va fi diferită.
 • Când utilizați atât VPN, cât și proxy torrent, browserul dvs. va afișa adresa IP a serverului VPN, iar clientul torrent îl va afișa pe cel al serverului proxy. Aceasta înseamnă că toate cele trei adrese IP vor fi diferite.

Acum înțelegeți cum funcționează adresele IP, așa că trebuie să vă dați seama că utilizarea unui VPN și a unui proxy torrent oferă cel mai înalt nivel de securitate.

Credite imagine: Fossbytes.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments