Cum să urmăriți BBC iPlayer în afara Regatului Unit

[ware_item id=33][/ware_item]

BBC iPlayer este un canal de televiziune pe internet dezvoltat de compania britanică de radiodifuziune, care este accesibil legal în Regatul Unit. Este un serviciu de streaming gratuit, care nu se referă doar la canale de televiziune, ci și la un serviciu de radio. Vă permite să transmiteți filme de înaltă calitate, emisiuni de varietăți, știri și emisiuni radio. Poate rula pe mai multe dispozitive, de la PC-uri la laptopuri și Android la dispozitive iOS. Oferă toate emisiunile live și chiar captive de pe toate canalele sale, cum ar fi BBC One, BBC Two, BBC Three, BBC Four, BBC News și Radio 1. Cât de mișto este? Puteți transmite literalmente conținut vast care vă este disponibil într-un serviciu integral. Dar, din păcate, dacă sunteți cineva care trăiește în afara Regatului Unit, BBC iPlayer nu vă stă la dispoziție. Nu că nu îl poți accesa niciodată, poți, dar nu legal. Inutil să spun, pentru amicii de călătorie care nu își pot omite cu orice preț emisiunile preferate, BBC iPlayer este un lucru indispensabil pentru ei. Dar, cum vor scăpa de geo-restricții în afara Marii Britanii și asta, fără nicio șansă de a fi prinși?


Există cu siguranță un mod și vom discuta despre cel mai simplu și mai sigur mod posibil. Și asta prin utilizarea unui VPN! Da, puteți accesa BBC iPlayer chiar și atunci când sunteți în afara Regatului Unit. Chiar și atunci când sunteți într-o vacanță sau într-o călătorie de afaceri, un mod mai simplu de a transmite fluxul este să utilizați un VPN, astfel încât să puteți scăpa de geo-restricții și să vă ascundeți adresa IP, devenind astfel un spectator acceptat legal. După ocolirea restricțiilor și modificarea adresei IP, puteți accesa cu ușurință tot conținutul disponibil pe canalele BBC și toate acestea gratuit, chiar și pe orice dispozitiv pe care puteți decide să îl utilizați! Singurul cost minim va fi cel al achiziționării unui VPN ieftin.

Mai mult, un VPN nu se referă doar la încălcarea restricțiilor, ci oferă și securitate militară pentru activitățile dvs. online și vine cu pachete suplimentare pentru a vă oferi streaming online și utilizarea online. După ce vă conectați la o adresă IP VPN din Marea Britanie, devine ușor pentru dvs. să păcăliți și să accesați site-ul dorit, indiferent dacă vă aflați sau nu în regiunea accesibilă.

Cum poate fi util un VPN?

Desigur, în acest caz, o VPN are o mare utilitate și importanță. Dar asta este totul? Ei bine, are multe altele!

Rețelele private virtuale sunt utilizate în mai multe scopuri, de la ocolirea restricțiilor până la ascunderea adresei tale IP reale, conectarea la o regiune inaccesibilă până la protejarea activității online sau chiar păstrarea hackerilor și observatorilor. Puteți accesa o adresă IP a regiunii dorite cu ajutorul unui VPN și acest lucru ar trebui să facem atunci când dorim să accesăm BBC iPlayer în străinătate.

Am căutat cele mai potrivite servicii VPN disponibile pentru a vă ghida cum să deblocați BBC iPlayer. Este mai ușor să transmiteți și să vizionați conținut pe BBC iPlayer odată ce alegeți un serviciu VPN care se potrivește nevoilor dvs. Și apoi, aduceți-o, emisiunile dvs. preferate sunt toate pe dispozitivele dvs..

NordVPN - Câștigătorul

Cum să urmăriți BBC iPlayer în afara Regatului Unit

Când încercați să accesați BBC iPlayer în afara regiunii sale permise, site-ul va deschide un mesaj care spune că nu este disponibil în regiunea dvs. Dar odată ce ai NordVPN, te poți conecta cu ușurință la acesta și deblochează BBC iPlayer. După ce veți fi dirijat printr-un VPN, veți putea păcăli site-ul pentru a crede că adresa IP este undeva din Marea Britanie. NordVPN este, fără îndoială, cel mai bun serviciu VPN pe care te poți baza total. Nu numai că vă oferă o protecție de înaltă calitate, dar puteți accesa și toate site-urile dorite prin încălcarea geo-restricțiilor. Utilizând NordVPN, veți avea confidențialitatea criptată, iar datele dvs. nu vor fi pradă niciunei cibernetice.

Cum să urmăriți BBC iPlayer în afara Regatului UnitPrețuri NordVPN

  • NordVPN are 5092+ servere în 60 de țări diferite
  • Cel mai puternic cu BBC iPlayer, așa cum s-a dezvăluit în testele noastre. (iPhone, Android, Windows și Play Station)

vizitati site-ul

ExpressVPN

site-ul expresvpn

Fără îndoială că ExpressVPN a devenit unul dintre cele mai bune servicii VPN de pe piață. Datorită vitezei rapide, conexiunii constante, a anonimatului și a torentului, ExpressVPN își are locul. Vă permite să vă conectați la un VPN din Marea Britanie și astfel puteți accesa BBC iPlayer. Nivelul său de securitate nu are un capăt de securitate imbatabil, cu o criptare OpenVPN de aproximativ 256 biți, care îi oferă cea mai mare atenție din partea utilizatorilor conștienți de securitate. Puteți accesa oricâte site-uri doriți și utilizați aproximativ 3000+ servere în aproximativ 90 de țări, facilitând accesarea BBC iPlayer. Permite partajarea torrenting și P2P, servește cel mai rapid caracteristici de descărcare și încărcare și oferă acces nelimitat la site-uri web restricționate. Viteza ExpressVPN este incomparabilă.

Prețuri ExpressVPN: $ 8,32 / luna - Plan de 1 an

vizitati site-ul

IPVanish

Cum să urmăriți BBC iPlayer în afara Regatului Unit

VPN-uri precum ExpressVPN, NordVPN și IPVanish funcționează excelent pentru accesarea BBC iPlayer atunci când nu sunteți în Marea Britanie. Deoarece un IPVanish este unul dintre puținele VPN-uri care oferă mai multe opțiuni de securitate și oferă pachete uimitoare anual, este cea mai bună sursă de a ocoli restricțiile și de a accesa orice site web, indiferent de regiunea existentă. În clasamentul nostru pentru VPN-uri pentru deblocarea BBC iPlayer, IPVanish se află în cel de-al treilea VPN de top, deoarece viteza nu este la fel de rapidă ca celelalte două menționate mai sus. Cu toate acestea, IPVanish include politica fără jurnal și metode suplimentare care vă păstrează în siguranță peste așteptările dvs. De asemenea, IPVanish vă economisește câțiva dolari și este mai puțin scump decât celelalte două, dar funcționează la fel. Este trecut de toate geo-restricțiile, care este ideal pentru accesarea BBC iPlayer. Criptarea end to end vă protejează activitățile online ca orice.

vizitati site-ul

Odată cu căutările din ce în ce mai mari cu privire la modul în care se poate accesa BBC iPlayer, ar fi corect să spunem că BBC iPlayer își are locul pe piața de televiziune și toată lumea dorește doar să difuzeze acest site indiferent de locul în care locuiesc în prezent. BBC iPlayer are mai multe canale, o gamă largă de conținut, există mai multe aplicații, este compatibil cu orice dispozitiv la alegere și, cel mai mult, nu afișează anunțuri enervante între ele. Dar, ce oprire, este accesibilă doar în Marea Britanie. Prin urmare, a fost nevoie să aflăm cum să accesăm BBC iPlayer în afara Regatului Unit, deoarece nimeni nu vrea să sară emisiunile preferate. Din fericire, VPN a apărut alături de avansările tehnologice și acum suntem capabili să accesăm și să transmitem o gamă largă de conținut chiar și atunci când stăm în afara Regatului Unit.

Prindeți toate cele mai recente din BBC iPlayer World

Tweeturi de BBCiPlayer

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments