Cum să economisiți bani la hoteluri în acest sezon de sărbători

[ware_item id=33][/ware_item]

Vom împărtăși câteva accesorii interesante, dar foarte simple, care vă pot economisi bani. De ce să nu economisiți eficient banii și să-i investiți în lucruri mai importante? Da, deoarece acum sunteți interesat să vă economisiți banii, fără alte detalii, ne vom asigura că vă planificați economic vacanțele și navigați în site-urile de rezervări hoteliere în siguranță folosind o VPN.


Dacă nu sunteți un techie, nu vă faceți griji, pentru că ghidul nostru detaliat Ce este un VPN?  este acolo pentru a vă ghida. Dimpotrivă, chiar dacă sunteți deja conștienți de ceea ce este o VPN și care sunt unele dintre motivele cele mai frecvente pentru a utiliza o VPN, acest ghid vă va fi util pentru a vă oferi câteva sfaturi pe care nu le știați până acum cu siguranță..

În primul rând, să discutăm de ce este important să știți despre rezervările la hotel de data aceasta. Sezonul de sărbători este la colț și ești săturat de muncă și de rutina ta obișnuită; ai nevoie de o pauză de la serviciu și vizitează locurile preferate pentru a te relaxa. Primul lucru pe care îl faceți pentru ca planurile dvs. să se realizeze este să deschideți un motor de căutare și să începeți căutarea cu un cuvânt cheie informațional, cum ar fi „Cele mai bune locuri de vizitat în Africa de Sud, Turcia, Canada, Germania, etc.” și după completarea dvs. căutați, treceți la cuvinte cheie de tranzacție, cum ar fi „rezervați online hotelul”. Cu toate acestea, înainte de a face asta, am nevoie să știți cum vă puteți conecta la un VPN și puteți economisi bani imediat în acest proces. Așadar, aici trebuie să înțelegeți cum veți economisi bani folosind un VPN?

Iată cum puteți economisi bani în timp ce rezervați hoteluri online!

Iată forajul. Dacă sunteți un internațional al Statelor Unite și plănuiți vacanța într-o țară străină, tot ce faceți este să deschideți un site de rezervare a hotelului și să introduceți datele de călătorie și prețurile corespunzătoare. Doar când veți face asta, veți avea o listă care pare oarecum așa:

Cum să economisiți bani la hoteluri în acest sezon de sărbători

Vedea prețurile pentru datele selectate între 5 octombrie și 9 octombrie, apoi conectați-vă la o Server brazilian cu ajutorul VPN > Asigurați-vă că verificați adresa dvs. IP și vedeți dacă v-ați conectat cu succes Brazilia.

Cum să economisiți bani la hoteluri în acest sezon de sărbători

>Acum deschide a nouă fereastră incognito și căutați hoteluri folosind noua dvs. adresă IP, astfel cum este atribuită de furnizorul dvs. VPN.

Căutați hoteluri în Africa de Sud, selectați modelul de dată similar și aici vedeți prețurile în moneda braziliană (Real brazilian)

Cum să economisiți bani la hoteluri în acest sezon de sărbători

Asigurați-vă că încercați mai multe servere și explorați mai multe regiuni înainte de a rezerva un hotel, puteți economisi bani suplimentare cu IP din Marea Britanie, Australia și Canada, doar pentru că prețurile rezervărilor hoteliere variază în regiuni diferite.

Cel mai bun VPN pentru a salva la rezervările la hotel

Folosind o tehnologie VPN, puteți păcăli site-urile de călătorie, gândindu-vă că vă conectați pe web din altă parte a planetei, chiar și atunci când de fapt sunteți confortabil acasă, utilizați un VPN inteligent și vă răsfățați locația. Se simte serios ca și cum ai călători într-o navă spațială deplasându-te oriunde vrei în câteva secunde!

  • VyprVPN
  • ExpressVPN
  • Acces la internet privat
  • NordVPN

VyprVPN

Cum să economisiți bani la hoteluri în acest sezon de sărbători

Comutatoare de server nelimitate
200.000+ IP-uri & 700+ servere
Aplicație / software ușor de instalat
Proba de 3 zile oferită
6,67 USD / lună pentru un cont de 12 luni

ExpressVPN

Cum să economisiți bani la hoteluri în acest sezon de sărbători

Criptare puternică
Suport live excelent 24/7
160 de orașe din 94 de țări
Aplicații / software ușor de configurat
Garanție de 30 de zile înapoi
6,67 USD / lună pentru un cont de 15 luni

Acces la internet privat

Cum să economisiți bani la hoteluri în acest sezon de sărbători

Viteza de streaming a fenomenului
Aplicații / software ușor de utilizat
Configurare ușoară & gamă largă de server
Suport clienți în direct 24/7
Garanție de 30 de zile înapoi
3,49 USD / lună pentru un cont de 2 ani

NordVPN

Cum să economisiți bani la hoteluri în acest sezon de sărbători

5000+ servere în 60 de țări
Viteză superioară de streaming
Suport clienți 24/7
Acces multiplu pentru 6 utilizatori
2,99 USD / lună pentru un cont de 3 ani

NordVPN, fiind VPN numărul unu în ascunderea IP-ului dvs., conduce prețurile la cele mai mici, ajutându-vă să economisiți bani la hoteluri, tarife aeriene și oferte de închiriere de mașini. Dacă sunteți expert în domeniul tehnologiei, vă veți da seama că anumite site-uri web vă permit să modificați locația site-ului web, care să conducă la obținerea unor rezultate personalizate în moneda dvs..

Alte servicii VPN cele mai bune pe care le puteți utiliza pentru a schimba adresa IP și a economisi la rezervările la hotel & tarifele aeriene sunt ExpressVPN, PIA (Acces la internet privat) și VyprVPN. Fiecare dintre acești furnizori VPN are servere localizate în numeroase țări din întreaga lume, ceea ce vă permite să vă schimbați locația în orice destinație și să obțineți cele mai bune oferte posibile..

Instrument VPN

În afară de avantajele menționate mai sus pentru rezervarea hotelurilor etc., un VPN este un instrument de ultimă generație pentru scoruri de alte activități, precum eliminarea vieții private în timp ce navighezi pe internet, protejându-te de hackeri atunci când folosești hotspoturi Wi-Fi, permițându-ți pentru a viziona versiunea de peste mări a Netflix și multe altele.

Jurnale de călătorie prin VPN

Backpackerii consideră că prețurile la hoteluri, închirieri auto, tarife aeriene și alte servicii sunt afișate online pe baza diferitelor locații geografice. Pe baza acestei noțiuni, am pregătit acest ghid care vă poate ajuta să economisiți bani cu oferte la hotel și alte activități digitale. Abilitatea de cloaking IP a unui serviciu VPN și cu mai multe servere disponibile, puteți trece la orice locație geografică folosind un VPN.

Ghid de instalare pas cu pas

Pentru a obține cel mai bun barem la zboruri și hoteluri, ceea ce ar trebui să faceți pas cu pas este următorul:

  1. Obțineți un cont plătit al unui furnizor de servicii VPN
  2. Descărcați software-ul
  3. Conectați-vă la un server VPN situat într-o altă țară
  4. Căutați versiunea străină a site-ului de călătorie și vedeți dacă puteți găsi o ofertă mai bună.

Bacsis: Uneori, utilizatorii care se conectează pe site-uri de călătorie prin intermediul computerelor Windows pot găsi cele mai ieftine oferte de călătorie, în timp ce utilizatorii Mac sunt frecvent afișați prețuri mai mari. Ulterior, tipul de dispozitiv pe care îl utilizați și țara în care locuiți sunt, de asemenea, părți ale ecuației.

Anomalii în timp ce vânează

Modificarea locației din interiorul site-ului nu va garanta oferte mai ieftine, deoarece site-ul va recunoaște în continuare adevărata dvs. locație prin identificarea adresei dvs. IP. Deci, cea mai bună metodă de a economisi la rezervările la hotel, oferte ieftine pentru tarifele aeriene, precum și alte servicii, cum ar fi închirieri de mașini, este prin mascarea adevăratei dvs. locații (adresa IP) printr-un serviciu VPN și în niciun alt mod.

Destul de des, site-urile web tind să afișeze prețuri diferite la camerele de hotel și la alte diverse servicii online, etc. Prețul afișat depinde de o serie de factori, de exemplu, fișierele cookie care raportează de câte ori ați vizitat resursa, ce și de unde l-ați căutat anterior și cât de des reîmprospătați pagina etc. De asemenea, unde exact în lumea în care vă aflați (IP, GPS pe dispozitivul dvs. mobil, setări Wi-Fi etc.) și dacă este prima vizită sau nu de pe dispozitivul pe care îl utilizați, etc.

Citește și: Cea mai mare VPN de călătorie sigură

NordVPN, fiind un furnizor de încredere de securitate web, oferă VPN securizat cu protocoale IPSec și L2TP activate și vă oferă o criptare completă a traficului.

Cu VPN PIA (Acces la internet privat) este posibilă și rezervarea de zboruri la hoteluri și zboruri mai ieftine. Prin utilizarea VPN PIA puteți răsfăța geo-locația și rezerva rezervări din țara serviciilor pe care doriți să le utilizați. Raționalizarea este că companiile se așteaptă ca vizitatorii străini să fie mai dispuși să cheltuiască bani decât „localnicii” și, prin urmare, să majoreze prețurile pentru căutările efectuate din adrese IP de peste mări..

Folosind serviciile VPN, turiștii de vacanță pot descoperi cum să nu plătească excesiv biletele de avion și camerele de hotel atunci când le rezervă online.

Prudență

Cele mai populare site-uri de călătorie folosesc așa-numita tehnologie „direcție de preț” pentru a ghida unii dintre vizitatorii lor de web către prețuri mai mari ale biletelor de avion.

Pentru a vă asigura că site-urile web nu se ridică pe traseul nostru și își modifică rezultatele în consecință, este esențial să folosiți modul incognito / privat (pentru a dezactiva complet cookie-urile) atunci când le vizitați utilizând browsere complet separate pentru căutările din Marea Britanie și SUA..

Trebuie menționat că, din anumite motive, prețurile de rezervare la hotel afișate nu sunt identice, dar chiar mai important este că se schimbă pur și simplu de la versiunea .co.uk a site-ului web la versiunea .com din SUA, ceea ce face rolul de VPN aici mai clar.

Cumpărând pe diferite versiuni ale unui site web pot genera oferte, deoarece uneori sunt afișate informații diferite, în funcție de site-ul web specific specific țării utilizate, „dar” cele mai bune oferte nu sunt întotdeauna afișate pe versiunea pe care o puteți aștepta.

tailpiece

Abonarea la o VPN nu este tocmai gratuită, cu toate acestea, puteți recupera o mulțime de bani, economisind-o în rezervări la hotel, bilete de avion și în rezervări auto..

VPN, fiind ninja și top-dog în domeniul „maestrului de camuflaj”, îl protejează pe hackeri atunci când folosești hotspot-uri WI-FI, permițându-ți să urmărești versiunea de peste mări a Netflix în timp ce îți asiguri confidențialitatea, care îți poate economisi numerar la rezervările la hotel și zborurile , etc..

Așadar, cea mai bună metodologie de utilizat pentru o salvare de la prețurile pline de ceruri ale hotelurilor & Ofertele de rezervare a biletelor de avion și alte servicii sunt prin deghizarea locației dvs. reale (adresa IP) printr-un serviciu VPN. Vă dorim navigare în siguranță, rezervări economice cu un VPN și o călătorie minunată!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments