Cum să configurați o VPN și să deblocați canalele de pe Roku

[ware_item id=33][/ware_item]

Un număr mare de canale sunt compatibile cu Roku, motiv pentru care Roku este unul dintre cele mai populare dispozitive de streaming. Cu toate acestea, o mulțime de aplicații și rețele de servicii de streaming ale lui Roku sunt disponibile numai pentru spectatorii din SUA. Acest lucru dezamăgește mulți fani Roku din întreaga lume. Ei bine, nu mai mult, deoarece codul de deblocare a lui Roku de oriunde în lume a fost în sfârșit crăpat.


În acest blog, vă vom arăta cum puteți debloca toate canalele lui Roku folosind o VPN. Este foarte important să alegeți un VPN de mare viteză și de bună calitate. Dacă aveți un VPN excelent, vă veți asigura că dispozitivul Roku este protejat.

Cum să urmărești canalele americane la Roku în afara SUA folosind un DNS inteligent

Nu puteți viziona canale americane de pe Roku în afara SUA din cauza restricțiilor geografice, dar puteți folosi cu siguranță un Smart DNS pentru asta. Un Smart DNS vă permite să deblocați canalele americane de pe Roku în afara SUA. De fapt, face ca canalele să transmită fluxul să creadă că vă aflați în SUA. Pentru a urmări canalele americane pe Roku, trebuie să configurați Smart DNS pe router. Apoi, veți putea viziona canale americane precum HBO GO, Hulu, Crackle și Showtime.

Cu toate acestea, un DNS inteligent nu vă va ascunde adresa IP reală. Dacă doriți să urmăriți American Netflix pe Roku, atunci va trebui să blocați Google Public DNS pe routerul dvs. Puteți face acest lucru ușor prin configurarea rutelor statice pe router. Ultimul lucru, dar nu cel mai puțin important este că Smart DNS nu va încetini viteza de pe Internet.

Cum să creezi un cont Roku american

Pentru a urmări toate canalele americane de pe Roku, trebuie să faceți un cont Roku american. Pentru a face acel cont, urmați pașii de mai jos:

Pasul 1

Obțineți un abonament VPN.

Pasul 2

Conectați-vă la un server din SUA.

Pasul 3

Accesați http://my.roku.com/index.

Pasul 4

Selectați „creați cont” pe site-ul web.

Pasul 5

Completați detaliile necesare. Apoi faceți clic pe „continua”.

Pasul 6

Selectați un ac și faceți clic pe „continua”.

Pasul 7

Alegeți o opțiune de plată.

Pasul 8

Introduceți un cod poștal valid.

Pasul 9

Contul dvs. va fi realizat cu succes.

Pasul 10

În cele din urmă, resetați dispozitivul Roku la setările din fabrică. Atunci ai terminat!

Cum Pentru a crea un cont Roku din Marea Britanie

Dacă doriți să urmăriți canalele din Marea Britanie pe Roku, veți avea nevoie de un cont Roku din Marea Britanie. Dacă aveți un cont Roku din Marea Britanie, puteți instala canale precum BBC iPlayer, iTV și Channel 4. Urmați pașii de mai jos pentru a crea un cont Roku din Marea Britanie:

Pasul 1

Obțineți un abonament VPN.

Pasul 2

Conectați-vă la un server din Marea Britanie.

Pasul 3

Accesați http://my.roku.com/index.

Pasul 4

Selectați „creați cont” pe site-ul web.

Pasul 5

Completați detaliile necesare. Apoi faceți clic pe „continua”. Puteți utiliza o adresă falsă din Marea Britanie.

Pasul 6

Selectați un ac și faceți clic pe „continua”.

Pasul 7

Alegeți o opțiune de plată.

Pasul 8

Introduceți un cod poștal valid.

Pasul 9

Contul dvs. Roku din Marea Britanie va fi realizat cu succes.

Pasul 10

În cele din urmă, resetați dispozitivul Roku la setările din fabrică. Atunci ai terminat!

Cum se instalează un VPN pe un dispozitiv Roku

Nu este posibil să instalați direct o aplicație VPN pe un dispozitiv Roku. Cu toate acestea, puteți alege un serviciu care poate fi instalat pe router. Mai jos este prezentat ghidul nostru de instalare care vă va arăta cum puteți face asta.

În primul rând, alegeți un VPN care permite mai multe conexiuni simultane de dispozitiv. Acesta va proteja orice dispozitiv care va folosi conexiunea dvs. la internet. În continuare, vă prezentăm modalitățile prin care puteți utiliza pentru a instala un VPN pe un dispozitiv Roku:

Metoda 1

Configurați VPN pe un router.

Metoda 2

Configurați VPN-ul pe un Mac sau un PC și folosiți-l ca WiFi Hotspot.

Metoda 3

Configurați un proxy Smart DNS pe un router. Alegeți un router compatibil VPN precum Asus, Netgear, TP-Link, D-Link, Cisco, Buffalo și Belkin.

Beneficiile utilizării unui VPN pe un dispozitiv Roku și toate celelalte dispozitive

Există o mulțime de avantaje ale utilizării unei VPN și sunt:

Anonimatul online

Toate VPN-urile de top folosesc caracteristici de securitate de înaltă calitate, precum protecția împotriva scurgerii DNS și comutatoarele automate de omor. Aceste funcții vă păstrează identitatea online complet anonimă. Dacă în cazul în care VPN-ul dvs. nu reușește, aceste funcții împiedică datele să părăsească dispozitivul dvs. și acesta este unul dintre motivele principale pentru care ar trebui să alegeți o VPN care are o politică strictă fără log.

Protecția confidențialității online

Un VPN vă protejează datele împotriva guvernului, a hackerilor și a supravegherii ISP. VPN-urile folosesc criptarea astfel încât, chiar dacă guvernul sau infractorii cibernetici au acces la datele dvs., criptarea o face imposibil de citit. Dacă utilizați un VPN, nimeni nu vă va putea urmări istoricul de navigare.

Acces de la distanță

În cazul unei companii, a VPN este de mare avantaj deoarece informațiile pot fi accesate de la distanță de acasă sau de oriunde din lume. Aceasta poate crește productivitatea în cadrul companiei.

Deblocați site-urile și ocoliți georestricțiile

VPN-urile sunt capabile să ocolească geo-restricțiile. Un VPN vă permite să accesați site-urile blocate și să jucați jocuri cu restricții.

O adresă IP diferită

Un VPN vă schimbă adresa IP reală. Vă poate oferi o adresă IP a oricărei țări doriți.

Bilete ieftine

Un secret pe care mulți oameni nu îl cunosc este faptul că un VPN poate fi folosit pentru a cumpăra bilete de avion ieftine, care sunt disponibile exclusiv în anumite locații. Pentru a obține un bilet de avion ieftin, găsiți o locație care are un cost de trai mai mic decât locul în care locuiți. Acest truc funcționează și pentru o serie de alte servicii de închiriere..

Cele mai bune VPN-uri pentru a debloca Roku

Unele dintre cele mai bune VPN-uri pentru a debloca Roku sunt;

NordVPN - Câștigătorul

Cum să configurați o VPN și să deblocați canalele de pe Roku

NordVPN este unul dintre cele mai populare și de încredere VPN-uri din toate timpurile. Are servere de mare viteză care vă vor oferi o experiență de streaming Roku lină. Procesul său de instalare este, de asemenea, foarte ușor. Interfața este de asemenea ușor de utilizat.

Oferă caracteristici standard ridicate, cum ar fi; Criptare puternică de date, protecție împotriva scurgerii DNS, CyberSec (pentru a bloca reclame), VPN dublu (criptează datele de două ori pentru a le face mai sigure) și un comutator automat de omor.

De asemenea, are o politică fără log și o conexiune VPN stabilă. Are peste 5000 de servere în 60 de țări. Este compatibil cu Android, Windows, MacOS, iOS iPhone și iPad, Linux, Chrome, etc. Oferă, de asemenea, asistență 24/7. Are protocoale VPN personalizate pentru scopuri diferite.

În prezent, aceștia oferă o reducere de 75% la planul lor de 3 ani, care este tocmai acea cireșă de top care vă costă 2,99 USD pe lună, cu o garanție de returnare de 30 de zile.

ExpressVPN

Cum să configurați o VPN și să deblocați canalele de pe Roku

ExpressVPN are o stabilitate mare a conexiunii și aplicații prietenoase pentru utilizator. ExpressVPN este, de asemenea, unul dintre cele mai importante VPN-uri. Se concentrează pe oferirea de securitate și confidențialitate online utilizatorilor lor. Are câteva caracteristici grozave, cum ar fi; fără jurnale, comutatoare de server nelimitate, criptare de cea mai bună clasă, DNS cu zero cunoștințe, comutator de ucidere, tunelare divizată și lățime de bandă nelimitată.

Serverele lor se află în 160 de locații din 94 de țări. Este compatibil cu Windows, Mac, Android, Linux, iOS & Routere.

În prezent, ExpressVPN oferă o reducere forfetară de 49% și 3 luni în plus la abonamentul ExpressVPN de un an. Acest lucru înseamnă că puteți obține 15 luni doar plătind 12 luni!

CyberGhost

Cum să configurați o VPN și să deblocați canalele de pe Roku

CyberGhost este, de asemenea, un nume mare pe piața VPN. Este de încredere de mulți oameni de pe glob. Acesta oferă funcții precum: ascunderea adreselor IP, înregistrările fără jurnal, blocarea anunțurilor, tranzacțiile sigure și conversațiile și blocarea malware. De asemenea, oferă protecție multiplă platformă. Are și servere globale.

În prezent, acestea oferă 77% reducere la planul de 3 ani. Prețul cu reducere este de 2,99 USD / lună cu o garanție de returnare de 45 de zile.

Surf-Shark

Cum să configurați o VPN și să deblocați canalele de pe Roku

Surf-Shark este, de asemenea, cunoscut pe scară largă. Este practic un VPN excelent pentru orice scop și este foarte fiabil. Are diverse caracteristici, cum ar fi: fără scurgeri IP, fără jurnaluri, suport rapid pentru chat-uri live, comutator automat de ucidere (doar aplicații native) și protecție împotriva scurgerilor DNS.

Una dintre cele mai mari avantaje este că poate debloca Netflix. Timpul său de conectare este mai rapid decât media. Pentru torrenting, este un VPN ideal. De asemenea, nu are erori la conexiune. Are aplicații pentru Mac, Windows, iOS, Android și Linux. De asemenea, oferă extensii pentru Chrome și Firefox.

Vestea uimitoare este că are un proces gratuit de 7 zile pentru Mac, iOS și Android. Pachetul lor de 24 de luni costă 1,99 USD / lună în aceste zile (83% reducere). Planul de 12 luni costă 5,99 USD / lună în prezent (50% reducere).

IPVanish

Cum să configurați o VPN și să deblocați canalele de pe Roku

IPVanish este, de asemenea, un cunoscut VPN. Este foarte ușor de utilizat și de încredere. Păstrează zero jurnalele de trafic și este cunoscut a fi unul dintre cele mai rapide VPN-uri disponibile astăzi. De asemenea, oferă asistență 24/7 excelent pentru clienți. Are servere în peste 60 de țări. De asemenea, are mai multe protocoale VPN precum OpenVPN, IKEv2 și L2TP / IPSec.

Acesta oferă câteva caracteristici excelente, cum ar fi; Lățime de bandă nelimitată, 10 conexiuni simultane, trafic P2P nelimitat, torrenting anonim, protecție multiplă platformă și comutare server nelimitată. În prezent, oferă un plan de un an cu o reducere de 20%. Prețul cu reducere este de 3,33 USD pe lună, cu o garanție de returnare de 7 zile.

Citiți mai multe Ghiduri despre deblocarea canalelor de sport și divertisment>>

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments