Cum să alegi un VPN – fiecare titbit despre VPN-uri

[ware_item id=33][/ware_item]

Pare imposibil să supraviețuim în era digitală de astăzi fără internet. Cu toate acestea, utilizarea internetului nu este destul de sigură, mai ales atunci când există atât de mulți hackeri și spioni care urmăresc online doar o singură greșeală a victimei lor. În astfel de circumstanțe, securitatea online nu rămâne opțională, ci devine pasul obligatoriu pentru a vă asigura în timp ce utilizați internetul. În timp ce vorbim de securitate online, un VPN este acel scut de ultimă generație care ne protejează datele și tot ceea ce trece pe Internet prin servere. Prin urmare, în timp ce aveți de gând să comunicați, să navigați, să cumpărați sau să faceți streaming online, VPN vă va păstra în siguranță și va oferi avantaje în același timp. Să învățăm cum face doar un VPN. 


Utilizați planul de 3 ani al NordVPN pentru doar 2,99 USD

Ce este un VPN?

O rețea privată virtuală (VPN) este un software care adaugă un strat de securitate la conexiunea dvs. de internet protejând dispozitivul împotriva intrusilor și a celor care încearcă să vă urmărească fără cunoștința dvs. În plus, VPN deblochează site-urile web și aplicațiile care au restricții geografice impuse acestora de guverne sau de proprietarii înșiși. Acest lucru se întâmplă adesea în cazul streaming-urilor de internet precum Netflix și a celor deținute de agențiile de știri.

Cum vă protejează un VPN online?

Ei bine, există două componente principale ale unui VPN: protocolul și serverul. Aspectul de securitate se bazează pe protocoale puternice precum OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP și PPTP care stabilesc criptarea. Aceasta înseamnă că datele dvs. de intrare și de ieșire sunt criptate, astfel încât niciun alt utilizator să nu le poată utiliza.

Mai mult, plătiți furnizorului de servicii de internet (ISP) pentru a vă acorda acces la internet prin server. Un furnizor VPN deține servere VPN în diferite țări. Prin urmare, atunci când alegeți un server VPN, adresa dvs. IP este schimbată în serverul deținut de furnizorul VPN. Drept urmare, site-urile web și aplicațiile nu pot identifica locația dvs. adevărată. Acest lucru vă permite să deblocați site-urile și aplicațiile cu geo-restricții.  

De ce am nevoie de un VPN?

S-ar putea să credeți că nu sunteți în pericol de a fi hacked, deoarece aveți propriul dvs. Wi-Fi și stați departe de rețelele publice sau de zonele Wi-Fi gratuite. Conexiunea dvs. personală de internet are o parolă, dar aceasta ar putea fi de fapt decriptată de un hacker priceput dacă doresc cu adevărat să vă folosească Wi-Fi. Totuși, nu este vorba doar de utilizarea Wi-Fi-ului gratuit. De fapt, oricine utilizează aceeași conexiune la internet, astfel încât puteți accesa cu ușurință toate datele care intră și ies din sistemul dvs..

Faceți parolă puternică folosind a noastră Instrument de generare a parolei

Toate conturile dvs. online, inclusiv cele ale serviciilor bancare online, social media, site-urile de streaming, bibliotecile online etc. sunt vulnerabile. Infractorii cibernetici încadrează adesea utilizatori nevinovați prin utilizarea conturilor pentru activități infracționale. Dacă este cazul, vă puteți confrunta cu acuzații legale grave. Agențiile de aplicare a legii creează profiluri de utilizatori în funcție de preferințele lor colectate de urmărirea online. Site-urile și aplicațiile pe care le vizitați, precum și frecvența este notată. În plus, companiile colectează date despre preferințele dvs. pentru a posta și reclame relevante.

    Dacă vă tot întrebați, „De ce am nevoie de un VPN?” răspunsul este că un VPN de încredere poate preveni o astfel de urmărire și vă poate securiza sistemul împotriva hackerilor într-un mod nepriceput.

Adresa IP publică poate fi văzută de oricine. Verificați ip-ul>>

pick-un-vpn-service

Doar a crede că un VPN este adevăratul tău salvator din supravegherea online, amenințarea cibernetică sau atacurile cibernetice nu este suficient, învățarea despre cum să alegi în mod înțelept o VPN este un pas esențial pe care nu trebuie să-l eviți, mai ales dacă ești un nou utilizator VPN. Următoarele sunt domeniile în care ar trebui să vă uitați în timp ce selectați un VPN care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs..

Locații de servicii

Verificarea țărilor în care își desfășoară activitatea este primul pas pentru a alege un serviciu VPN. Dacă nu oferă servicii în țara dvs., nu vor avea servere în regiunea dvs. Căutați furnizorii VPN pe țări sau parcurgeți lista țărilor prezente pe site-ul serviciului VPN la care v-ați ocupat.  

Numărul de servere

Orice ghid de bază despre cum să alegeți un serviciu VPN va explica de ce numărul de servere este important. Pot exista sute de utilizatori VPN care utilizează același server ca și tine la un moment dat. Cu cât există mai multe servere, cu atât este mai mare alegerea dvs. și cu atât este mai mică sarcina. Prin urmare, viteza dvs. de internet nu va fi grav afectată de activarea VPN-ului.

Politica de jurnal de utilizatori

Există legi în vigoare care reglementează activitatea utilizatorilor de internet în fiecare țară. Multe agenții de aplicare a legii interferează cu confidențialitatea utilizatorilor în numele securității naționale. În consecință, aceste agenții solicită păstrarea jurnalelor utilizatorilor, iar furnizorii VPN fac doar acest lucru. Uneori vând aceste date și în scopuri de neuromarketing. Cu toate acestea, acesta este de obicei cazul VPN-urilor mai mici. Prin urmare, selectați unul care nu păstrează jurnalele de utilizator atunci când aveți în vedere cum să alegeți o VPN.

Aplicații VPN

Câțiva furnizori VPN își optimizează software-ul astfel încât să funcționeze la fel de bine în diferite sisteme de operare, cum ar fi Windows, iOS, Android, etc. și mai multe dispozitive, cum ar fi laptopuri, smartphone-uri, tablete etc. Căutați care este cea mai bună aplicație VPN înainte de a lua o decizie finală.   

Îngrijirea clienților

Este posibil să apară probleme în timpul rulării VPN-ului dvs., prin urmare, sunt preferate companiile care oferă chat în direct 24 de ore din 24 și 7 care au o soluție rapidă pentru rezolvarea problemelor. Tratamentul clienților vorbește despre despre fiabilitatea unui furnizor VPN. Acest lucru este deosebit de important atunci când trebuie să ceri unui reprezentant servere care vă permit să deblocați anumite site-uri de streaming.  

Proces VPN gratuit

Din fericire, mulți furnizori VPN de calitate oferă încercări gratuite noilor utilizatori timp de câteva zile. Odată ce îl experimentați singur, puteți determina dacă doriți să vă angajați în acel serviciu VPN. De obicei, există o garanție de returnare a banilor până la un număr limitat de zile care vă arată doar cât de încrezător este un furnizor VPN în serviciile sale.

Abonamente

Gama de prețuri variază foarte mult între furnizorii de VPN, cu toate acestea, cele ieftine nu sunt întotdeauna proaste, iar cele scumpe nu sunt întotdeauna cele mai potrivite. Metodele de plată flexibile și o alegere bună a pachetelor de abonament vă ajută să decideți cum să alegeți un serviciu VPN. O valoare mai bună este, de obicei, oferită în abonamentele pe termen lung, cum ar fi planurile de un an, 2 ani sau chiar 3 ani.

Utilizați planul de 3 ani al NordVPN pentru doar 2,99 USD

Mai multe dispozitive

Puteți utiliza un singur cont VPN simultan pe diferite dispozitive cu sistem de operare diferit. Există furnizori VPN care cresc numărul de dispozitive la care vă puteți conecta în același timp pentru planuri de abonament ceva mai scumpe. Puteți conecta simultan între 3 și 6 dispozitive între VPN-uri de încredere, dar depinde exclusiv de politica companiei.

Analizele utilizatorului

Toate sunt dezvăluite de recenziile utilizatorilor, de la viteza conexiunii la internet la serviciul de îngrijire a clienților. Deși l-am plasat la final, acesta este cel mai eficient mod în timp ce înveți prin experiențele altora. Acesta este un mod inteligent de a evalua apelul oricărui serviciu VPN. Puteți compara și verifica evaluările fiecărui furnizor VPN din lista dvs. scurtă, prin recenzii ale utilizatorilor.  

Vezi cele mai bune 3 VPN-uri ale noastre

Dacă ați început deja căutarea pentru cel mai bun VPN care se potrivește nevoilor dvs. și este apreciat și pe piață, am curatat primele noastre 3 VPN-uri în timp ce le-am evidențiat separat caracteristicile. Nu uitați, puteți alege o mai bună alegând caracteristicile și am discutat despre modul de mai sus. Iată furnizorii noștri VPN recomandat:

NordVPN

 • 5000+ servere în 60 de țări
 • Criptare 2048 biți
 • Acces multiplu pentru 6 dispozitive
 • Garanție de 30 zile înapoi
 • Suport Netflix cu funcția SmartPlay în aplicații
 • 75% reducere la un plan pe 3 ani

ExpressVPN

 • Garanție de 30 de zile înapoi
 • Criptarea gradului militar
 • Aplicație / software ușor de utilizat
 • Suport live 24/7
 • 160 de locații în 94 de țări
 • 49% reducere la un plan de 15 luni

vizitati site-ul

IPVanish

 • Funcții superbe pentru aplicații
 • Viteză și fiabilitate bună
 • 40.000+ IP-uri anonime
 • 1300+ servere în peste 75+ locații
 • Garanție înapoi de 7 zile
 • 46% reducere la planul anual

vizitati site-ul

Acum știți cum să alegeți un serviciu VPN și principalii furnizori VPN din 2019. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la [email protected] dacă aveți întrebări cu privire la cum să alegeți un serviciu VPN sau să comentați mai jos, dacă aveți mai bine modalități de a face acest lucru.

Credite imagine: CyberWorldMirror.com

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments