Cele mai bune suplimente legale pentru Kodi

[ware_item id=33][/ware_item]

Generația inteligentă continuă să găsească modalități de a face lucrurile mai ieftine și mai convenabile. Kodi înseamnă să plătești pentru ceea ce vrei să urmărești cu adevărat. De ce ai primi un abonament prin cablu cu sute de canale din care urmărești doar câteva? Partea cea mai bună despre Kodi este lista de suplimente fantastice legale de Kodi pe care le puteți instala din depozitele respective. Este posibil să fi observat accentul pe cuvântul „legal”. Există de fapt zeci de suplimente interesante, dar multe dintre ele nu intră sub umbrela construită de lege. Deși este adevărat că legile privind drepturile de autor diferă de la o țară la alta, de ce să-ți asumi riscul?


Cele mai bune suplimente legale pentru Kodi 2018

Dacă sunteți încă hotărât să consultați unele suplimente care nu sunt legitime 100%, luați măsuri de precauție. Înscrieți-vă la un VPN Kodi care creează o pâlnie pentru a vă păstra datele în siguranță și pentru a vă ascunde adevărata locație. Pentru cetățenii care respectă legea, iată o listă cu cele mai bune suplimente legale Kodi din 2018

 YouTube

Ah, aplicația veche bună pe care te poți baza întotdeauna pentru cel mai bun (și cel mai rău) conținut online, umbrit doar de Tumblr și Reddit. Să nu vorbim despre Vine. Rana respectivă este încă proaspătă. Literal, oricine se poate înscrie la un cont YouTube cu contul Gmail existent. Fiecare utilizator are un canal în care poate încărca orice dorește să partajeze. Conținutul de cea mai înaltă calitate poate fi găsit pe canalele oficiale de divertisment. YouTube este destul de bun pentru a oferi recomandări bazate pe „Istoricul vizionării”. Puteți căuta rapid un utilizator după nume sau puteți căuta videoclipuri folosind cuvinte cheie. Există o secțiune pentru cele mai tari videoclipuri noi din diferite categorii, inclusiv muzică, sport, știri etc..

Hulu

Cartofii de canapea și dependenții de televiziune sunt probabil familiarizați cu Hulu. Nu numai că puteți viziona emisiuni TV din rețelele de divertisment renumite, dar puteți vedea și seriale originale Hulu. Fiecare videoclip are mai multe servere din care puteți alege. Atâta timp cât aveți un dispozitiv Android, puteți instala suplimentar Kodi legit 2018 precum Hulu, accesând „Setări”, „Adăugări” și selectând suplimentul dorit. Puteți planifica sesiuni non-stop de vizionare cu bulu cu Hulu pe Kodi. Ambele planuri de prețuri de la Hulu promit reclame puțin sau deloc. În prezent, vă puteți înscrie pentru o lună completă absolut gratuită, urmată de o taxă rezonabilă de 7,99 USD / lună. Hulu cu Live TV este disponibil sub formă de versiune beta chiar acum la 39,99 USD / lună după ce te-ai bucurat de o săptămână de streaming TV live.

Netflix

Toată lumea și bunica lor știu despre Netflix. Și-a făcut drum în cultura pop și nu va avea loc în curând. Uneori, tendințele sunt doar în creștere, dar Netflix garantează o satisfacție de 100%. Este greu să găsești pe cineva care nu iubește acest serviciu de streaming de top. Nu numai că oferă calitate, dar vă oferă toate cele mai tari emisiuni TV. Puteți viziona cu prietenii (sau singuri dacă prietenii v-au plecat pentru o vacanță improvizată). Seria originală Netflix merită mereu urmărită. Există un motiv pentru care Stranger Things este cel mai despre care s-a vorbit în prezent despre emisiuni. Recent, The Crown a atras atenția telespectatorilor cu talentata sa politică de distribuție și de curte. Netflix este compatibil cu mai multe dispozitive Android diferite pe care le puteți conecta ușor la Kodi.

Verificați și: cele mai bune VPN-uri pentru iPhone pentru securitate și criptare

SoundCloud

Poate aveți chef de muzică în timp ce lucrați la cel mai recent proiect sau faceți pur și simplu treburile. SoundCloud este complementul legal ideal Kodi pentru iubitorii de muzică. Există o gamă largă de genuri de care vă puteți bucura pe această platformă grozavă, iar lista se extinde mereu. Genurile noi se nasc și devin la modă în fiecare an. Deoarece există atât de mulți artiști indie care își experimentează și își împărtășesc creațiile pe SoundCloud, acesta este locul unde veți ajunge să le auziți mai întâi. Aceasta este o platformă excelentă pentru cei care nu sunt atât de pasionați de muzica mainstream. Artiști din toată lumea își împărtășesc munca prin SoundCloud, astfel încât să puteți asculta muzică în nenumărate limbi.

Răzuitor de filme universale

Poate căuți să căutați un alt tip de complement Kodi legitim pe 2018. Există multe tipuri de suplimente disponibile pentru Kodi în funcție de funcție. Înainte de a decide să transmiteți un serial TV, film, desen animat, anime sau documentar, doriți să stabiliți dacă merită timpul dvs. Universal Movie Scraper te-a acoperit! Este nevoie de puțin timp pentru a-l găsi și instala din depozitul său în lista de suplimente legale Kodi. Acest puternic supliment Kodi oferă utilizatorilor date de pe site-uri web de încredere, cum ar fi IMDb, Rotten Tomatoes, OFDb.de, Fanart.tv, etc. . Puteți regla setările pentru a primi informații de la un anumit site web dintre cele enumerate în Universal Movie Scraper.

PlayStationVue

PlayStation Vue este serios impresionant prin numărul de funcții pe care le oferă și biblioteca uriașă de conținut pe care o pune la dispoziție. Puteți alege ce canale doriți să le urmăriți și să le transmiteți în direct în orice moment doriți. Nu numai că oferă transmisie în direct neîntreruptă a canalelor TV, ci vă permite, de asemenea, să înregistrați emisiunile și filmele TV preferate. Cel mai mare avantaj al PlayStation Vue este că puteți transmite simultan pe cinci dispozitive! Nici nu trebuie să vă faceți griji pentru contractele anuale. Are planuri flexibile care se potrivesc nevoilor tale. Acesta este cu siguranță unul dintre cele mai avantajoase legitime kodi addon 2018.

pârâi

Calitatea este sinonimă cu Sony Pictures, astfel încât nu este o surpriză faptul că Crackle este un supliment legal Kodi legal. Își actualizează constant biblioteca pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Puteți găsi întotdeauna emisiuni TV și filme cu cele mai mari ratinguri pe Crackle. Există, de asemenea, mai multe programe originale interesante de Sony Pictures disponibile pe Crackle. Este susținut de anunțuri, dar sunt încântați să ia sugestii pentru spectatori pentru conținut nou.

Există multe alte comploturi uimitoare Kodi legale pe care le puteți testa pentru streaming TV live, filme, emisiuni TV sau funcții specifice.

Verificați mai multe suplimente Kodi:

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments