Cele mai bune suplimente Kodi (ianuarie 2019 actualizat)

[ware_item id=33][/ware_item]

Transmiterea conținutului în momentul în care vă rog este un lux pe care majoritatea oamenilor și-l pot permite zilele acestea, dar Kodi este open source, ceea ce înseamnă că economisiți bani urmărind ceea ce vă place. Este ideal pentru streaming de emisiuni TV, filme, TV în direct, sporturi în direct și jocuri online. Este popular deoarece acceptă o listă lungă de formate, astfel încât conținutul să poată fi transmis pe mai mulți jucători. Partea cea mai bună despre Kodi este că oferă numeroase suplimente pentru a crea o experiență personalizată palpitantă.


Unde puteți găsi suplimente Kodi pe care le întrebați? Ei bine, va trebui să vă introduceți în depozitele Kodi pentru a le extrage. În timp ce câteva dintre aceste depozite oferă doar acces la un singur supliment, există și altele care vă oferă mai multe suplimente în același timp. După ce instalați un depozit Kodi, veți primi versiuni actualizate ale tuturor suplimentelor pe care le conține.

De ce este necesar VPN pentru suplimentele Kodi?

Ca în orice activitate online, siguranța vine pe primul loc. Trebuie să fi auzit despre autoritățile care iau măsuri împotriva celor care încalcă drepturile de autor. Ei sunt din ce în ce mai vigilenți, așa că trebuie să vă protejați. Un VPN Kodi vă va ascunde adevărata adresă IP, ceea ce face imposibilă urmărirea locației dvs. exacte. De asemenea, va păstra toate datele de intrare și de ieșire în siguranță de hackerii în rețelele publice. În plus, multe suplimente Kodi au restricții geografice. Un VPN fiabil vă va ajuta să le ocoliți.

Complementele recomandate de Kodi

Diferite suplimente pentru Kodi sunt disponibile în diverse depozite care îndeplinesc funcții versatile. Unii se adresează unui anumit public, astfel încât cu siguranță veți găsi ceea ce aveți nevoie printre ei.

Exod

Acest supliment Kodi nu are nevoie de introducere. A inspirat alte câteva suplimente și a stabilit un standard ridicat. A fost dezvoltat de Lambda și este renumit pentru interfața sa extraordinară cu utilizatorul. Mulți au comparat-o cu Netflix. Pe lângă căutarea convențională, puteți găsi, de asemenea, conținutul unei anumite celebrități.

Legământ

Acest supliment recunoscut este noua față a lui Exodus. Vine cu aceleași caracteristici minunate care au făcut din Exodus un nume gospodăresc. Puteți instala Convenant din depozitul Kodil și puteți descoperi cel mai recent conținut care are spectatorii lipiți pe ecranele lor.

Citește și: Cele mai bune complimente legale pentru Kodi

Furculițe de exod / legământ

 1. Gurzil

A devenit dificil să accesați Exodus, astfel încât a existat un decalaj pe piață pentru ceva la fel. Acest lucru le-a oferit dezvoltatorilor posibilitatea de a face furci Exodus precum Gurzil. S-au asigurat că suplimentul lor Kodi nu era doar o furculiță Exodus pe nume. După ce îl testezi, vei observa că performanțele sale sunt în mod neașteptat ca și complementul la care a fost inspirat.

 1. Fantastic

Exodul nu a fost singurul supliment pentru Kodi care a servit drept standard. Fantastic a fost dezvoltat pentru a funcționa exact ca Covenant. De fapt, funcționează atât de bine pentru majoritatea utilizatorilor, încât îl folosesc la fel de frecvent ca Pact. Este simplu să localizezi genurile preferate prin intermediul Fantastic. Dacă sunteți în căutarea a ceea ce este cald acum, Fantastic are această opțiune.

 1. necodificate

Viteza este esențială în timp ce transmite fluxul și Necodat îl face prioritar. Acesta este motivul pentru care acest supliment pentru Kodi are urmări atât de mari. Este nevoie de securitate un pas mai departe prin executarea unei politici fără jurnal. Puteți să-l instalați dintr-un depozit dedicat, un depozit Necodat.

 1. Poseidon

La fel ca Dumnezeul grec stăpânit peste oceane, acest complement Kodi stăpânește lumea Amazon Firestick. Acesta a obținut rangul de top din această categorie în funcție de preferințele utilizatorilor fideli Firestick. Un alt avantaj este că are o interfață de utilizator modernă care amintește de Covenant. Alegeți din gama largă de conținut actualizat pentru a ucide plictiseala în zilele de săptămână și în weekend.

 1. Creșterea Neptunului

Utilizatorii XBox nu au fost uitați de dezvoltatorii de suplimente pentru Kodi. Neptun Rising a primit recenzii grozave de când a aterizat pe scena. Este ușor să vezi de ce este mult iubit. Ideea principală pentru proiectare a fost preluată de la Poseidon, ceea ce înseamnă că este obligat să înflorească așa cum au făcut-o Exodus și Covenant. Sursa de dependență a Neptune Rising este NaNScrapers. Are o vastă bibliotecă care furnizează conținut pe care nu îl puteți găsi prin alte suplimente Kodi.

Oculus

Acesta este perfect pentru cei cu o foame insaciabilă de divertisment. Instalați-l din depozitul de marcă pentru a accesa toate cele mai recente blockbusters și seriale TV care fac în prezent titluri în știri de divertisment. Are categorii convenabile pentru a face sesiunile dvs. de vizionare mai relaxante.

Geneza Reborn

A fost o zi tristă, când Kodi a pierdut suplimentul Genesis, dar utilizatorii au fost extaziați atunci când au reînceput ca Genesis Reborn. S-ar putea să vă bucurați acum de aceeași experiență uimitoare pe care a oferit-o Geneza într-un nou pachet. Aceiași dezvoltatori au lucrat la Genesis Reborn, astfel încât nu există niciun dubiu cu privire la calitate sau fiabilitate.

Uranus

Bufferingul este ultimul lucru pe care orice utilizator îl dorește în timp ce transmite prin Kodi. Uranus este genial în această privință. Dacă vă înscrieți pentru contul lor Trakt premium, nu numai că veți primi videoclipuri HD, dar vă veți lua la revedere și de la buffering. Este o afacere destul de dulce. Verificați-l în depozitul Blamo.

Suplimente TV în direct

 • Fraternitate

Această mică bijuterie din depozitul Intercomp Media va satisface cu siguranță toate nevoile TV live. Puteți transmite emisiuni de premiere, evenimente cu profil înalt și multe altele.

 • Dr. Doom

Acest add-on pentru Kodi vine foarte recomandat pentru experiența sa fantastică de utilizator care oferă o transmisie satisfăcătoare TV live.

Suplimente speciale

Notează câteva suplimente cool Kodi care vizează utilizatori specifici, în funcție de preferințele lor unice.

 • FSOCIETY are de asemenea documentare, scurtmetraje și muzică
 • WatchNixtoons din depozitul Incursion.este perfect pentru fanii desene animate și anime
 • Mad House Classics este un element indispensabil pentru iubitorii de emisiuni TV și filme vechi
 • Copilă V2 V2 stivuiește conținutul conținutului copiilor pe categorii interesante
 • Strict HD se adresează utilizatorilor care nu pot face compromisuri asupra calității și insistă pe HD de fiecare dată

Se așteaptă să se confunde între toate aceste opțiuni grozave, dar va fi mai ușor dacă vă concentrați pe cerințele dvs. individuale pentru un supliment Kodi în timpul căutării dvs..

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments