Cele mai bune site-uri Torrent din 2019 – Lasă Torrentingul să înceapă!

[ware_item id=33][/ware_item]

Vara anului 2016 a fost martorul opririi unuia dintre cele mai populare site-uri de torrente, Kickass Torrents. A fost o lovitură uriașă pentru site-urile torrente și utilizatorii lor frecventi. Guvernul SUA a efectuat o operațiune în cooperare cu Motion Picture Association of America (MPAA). Cei mai mari s-au îngrijit, pe măsură ce autoritățile au devenit hotărâți în lupta împotriva pirateriei. În același timp, a apărut un decalaj pe piața torentelor. Câteva site-uri de torrente s-au grăbit să completeze punctele goale lăsate de cei mai de succes.


De fapt, site-ul torrent cu cel mai mult trafic nu este neapărat cel mai bun. Deci, trebuie să vezi care dintre ele se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Toate au caracteristici și politici diferite, așa că ar fi bine să citiți un pic mai mult înainte de a sări orbește și a face dezamăgire. Aruncați o privire la site-urile de top torent 2019 care sunt adesea recomandate de utilizatori.

Golful Piratilor

Mulți susțin că site-ul de torrent potrivit, The Pirate Bay, a fost cel mai mare, și nu Kickass Torrents. Este un site torrent pentru milioane de utilizatori din întreaga lume. A fost înființată în jurul anului 2003. Prima impresie a The Pirate Bay este că este foarte simplă. Este cu siguranță ușor de utilizat, deci este perfect pentru începători și pentru cei care nu sunt navigatori neri. Golful Piratelor are un set minunat de legături rapide. Puteți naviga acolo torentele încărcate recent. Consultați emisiuni TV, muzică, primele 100 de torrente, audio, video și aplicații. De asemenea, oferă un blog pentru orientare și un forum de discuții.

Vezi: Cel mai bun VPN pentru Torrenting anonim

RARBG

Acesta nu este la fel de vechi ca The Pirate Bay, dar este încă unul dintre cele mai populare site-uri de torenți astăzi. A apărut pentru prima oară pe scena în 2008 și a obținut un rang mai mare acum decât mulți dintre concurenții majori care sunt încă mult în urmă. RARBG vă oferă un catalog complet pentru a naviga și a alege torrenturi. Puteți consulta secțiunea „Știri” pentru actualizări și vedeți dacă topul lor 10 vă poate interesa. O listă de noi torente poate fi găsită pe pagina lor de pornire. Faceți clic pe „Box Office” pentru cele mai recente și mai populare filme. Vă puteți autentifica de pe pagina principală, care este destul de convenabil. Lista lor de categorii include muzică, filme, jocuri, programe software și emisiuni TV.

YTS.AG

Următoarea opțiune este unică și se adresează în mod specific utilizatorilor care caută YTS, de asemenea, torentele YIFY. Acesta pretinde a fi singurul site de torrent pentru această anumită varietate de torrente, deși nu există nicio legătură oficială între cei doi. Cu toate acestea, YTS.AG este un loc minunat pentru a obține torentele YIFY din filmele tale preferate. Un plus este că le oferă în rezoluție 720p, 1080p și 3D, astfel încât să puteți alege după bunul plac. O altă afirmație pe care o fac este că torrentul dvs. va fi descărcat rapid din cauza dimensiunii lor relativ mici. Din păcate, experiența lor de utilizator nu este atât de impresionantă în această privință.

Citiți și: Cum să verificați adresa dvs. IP Torrent

Torrentz2

La fel ca Kickass Torrents, Torrentz.eu a fost favoritul în rândul utilizatorilor înainte de închiderea voluntară în august 2016. Da, 2016 a fost un an trist pentru lumea torrenturilor. Din fericire, pentru fanii Torrentz.eu, o clonă a apărut curând după aceea. Torrentz2.eu este exact același lucru ca Torrentz.eu. În esență, este un copycat creat cu scopul unic de a înlocui gigantul torrent. Este atât de bine încât poți lucra cu un aspect familiar și să te bucuri de torentele de calitate. Aceștia susțin că sunt un sistem de „meta-căutare și multi-căutare”. Puteți găsi rapid lista lor de site-uri indexate în secțiunea „Ajutor” dacă sunteți curios.

1337X

Aspectul și designul sunt foarte importante pentru un site de torrent, deoarece utilizatorii doresc căutare și descărcare fără confuzie. 1337X se remarcă prin designul său ușor de utilizat, care oferă multă claritate unui nou vizitator; evident că acordă atenție detaliilor. Veți observa instantaneu mici modificări pe site-ul lor în funcție de sezonul curent. Au o temă de Crăciun și o legătură rapidă la filmele de vacanță pe pagina lor de pornire în decembrie. Acestea furnizează domenii alternative în cazul în care oricare dintre filme este blocat. De asemenea, 1337X afișează „Cel mai bun al săptămânii”. Nu au doar preferate de Crăciun, ci și favorite pentru filme străine pentru o căutare îmbunătățită. De asemenea, puteți răsfoi torentele pentru emisiuni TV, jocuri, aplicații și altele. Există, de asemenea, legături rapide pentru mai multe categorii din dreapta, inclusiv muzică și documentare.

Citește și: Diferența dintre Proxy, VPN și Tor

EZTV.AG

Acesta este destul de diferit de ultima alegere, dar tot am făcut-o printre cele mai importante site-uri de torrenturi 2018. Aspectul site-ului pare un pic aglomerat, dar aspectele importante sunt încă ușor de localizat. Vă puteți autentifica de la pagina principală din partea de sus. Bara de căutare se află chiar lângă ea, astfel încât să vă economisiți timpul. Lista emisiunilor TV, forumul, link-urile „Ajutor” și întrebări frecvente sunt deasupra acesteia. După cum sugerează și numele, EZTV.AG se concentrează în principal pe emisiuni TV. O caracteristică de căutare unică aici este că puteți decide dacă doriți videoclipul cu rezoluție de 480p sau 720p. Deoarece are un istoric controversat în ceea ce privește proprietatea, unii utilizatori aleg să-l boicoteze.

Torrentdownloads

Dacă există un blocaj, cu siguranță veți putea găsi link-uri alternative cu o căutare rapidă Google sau prin utilizarea unui VPN fiabil. Designul și aspectul amintesc de torentele Kickass, deci este un lucru bun. Meniul principal din dreapta prezintă categorii precum muzică, filme, anime, cărți, jocuri și software. Are chiar și legături rapide pentru torenți din ziua precedentă și în ziua respectivă. Pe pagina de start puteți vedea cele mai populare torenturi din fiecare categorie. În partea dreaptă sus există o bară de căutare fără prostii.

Citește și: Cum să Torrent în siguranță și legal

Limetorrents

Acest lucru este similar cu Torrentdownloads din experiența utilizatorului. Cu toate acestea, bara de căutare din partea de sus are filtre bazate pe categorii precum muzică, filme, imagini, mobil, adult, etc. Este excelent că puteți găsi cu ușurință link-uri pentru „Top Torrents” și „Latest Torrents”. Puteți parcurge și fiecare categorie separat de lista din dreapta.

Ce site de torrent este preferatul dvs. personal? Împărtășiți cu noi site-ul dvs. Torrenting preferat personal pentru 2019 și, de asemenea, anunțați-ne dacă am pierdut vreunul. Distrează-te Torrenting!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments