Cele mai bune oferte VPN ieftine pentru BitTorrenting

[ware_item id=33][/ware_item]

Atunci când autoritățile au început o represiune pe site-urile Torrenting în urmă cu câțiva ani, aceasta a dus la mai multe site-uri web preferate de torenting care se opresc voluntar sau forțat. Utilizatorii au riscat de atunci să fie acuzați de încălcarea drepturilor de autor. Care este soluția posibilă? Cum poți folosi în continuare BitTorrent și să nu fii trimis în judecată sau prins? Vom vorbi despre cum vă puteți proteja pe dvs. în timp ce BitTorrenting un pic mai mult decât folosind un VPN.


Câteva întrebări importante au răspuns

De fapt, vă puteți salva de majoritatea problemelor în timp ce BitTorrenting alege alegerea VPN potrivită care vă poate ajuta în acest sens. Cu toate acestea, știm că nu este corect să nu răspundem la câteva întrebări legate de utilizarea unei VPN pentru BitTorrenting, care ar putea să vă deranjeze. Prin urmare, dorim mai întâi să abordăm aceste întrebări pentru a vă păstra clar în privința subiectului înainte de a ne îndrepta către cele mai bune alegeri VPN ieftine pentru BitTorrenting.

Ce este exact BitTorrent?

BitTorrent este practic un protocol de comunicare pentru partajarea de fișiere peer-to-peer (P2P). Este utilizat pentru a distribui date și fișiere electronice pe internet. În acest fel, fiecare parte a unui fișier descărcat de către un utilizator este transferată către alți utilizatori.

Este unul dintre cele mai utilizate protocoale pentru transferul fișierelor mari, cum ar fi fișierele video digitale care conțin emisiuni TV și clipuri video, etc. Poate fi utilizat și pentru reducerea impactului pe server și rețea al distribuției de fișiere mari.

De ce ai nevoie de un VPN pentru BitTorrenting?

Un VPN este utilizat pentru securitate și confidențialitate online. De asemenea, este utilizat pentru ocolirea geo-restricțiilor.

Cea mai bună modalitate de a vă proteja este să vă înscrieți la un VPN ieftin pentru BitTorrenting, dar nu este doar asta. După ce decideți un furnizor VPN, cereți reprezentantului de asistență pentru clienți să identifice serverele lor VPN rezervate BitTorrenting.

Există o mulțime de furnizori VPN disponibile acolo și puteți găsi, de asemenea, câteva oferte promoționale minunate pentru a vă economisi banii. Așadar, faceți o alegere care să fie cea mai potrivită pentru BitTorrenting și care să fie și o opțiune economică.

O VPN maschează torrenting-ul dvs. de pe ISP ? 

Pentru a scurta, da, un VPN nu maschează Torrenting-ul dvs. de pe ISP. Un VPN vă protejează confidențialitatea online, în general, nu numai dvs. Cu toate acestea, niciun instrument de securitate nu este perfect.

Se presupune că un VPN îți poate ascunde activitățile de torrenting și online de ISP-ul tău, de guvern și de poliție. Sincer, nu este întotdeauna cazul! Uneori apar erori și alteori o conexiune VPN eșuează brusc.

Au fost și atacuri de sincronizare. Uneori, există o eroare în VPN în sine. Cu toate acestea, toate acestea se întâmplă de obicei cu VPN-uri gratuite care nu atestă calitatea serviciilor lor. Așadar alegeți întotdeauna un VPN fiabil și plătit. Pentru a alege o alegere făcută de experți, consultați lista VPN-urilor ieftine pentru BitTorrenting ulterior în acest ghid.

Ce trebuie să căutați într-o VPN pentru BitTorrenting? 

Înainte de a selecta un VPN adecvat pentru acest job, trebuie să fiți conștienți de cerințele pentru o VPN bună. Luați în considerare următorii factori pentru un furnizor VPN ideal:

Securitate de încredere

Există mai multe protocoale VPN puternice care vă protejează sistemul. Parcurgeți protocoalele oferite de fiecare companie VPN din lista dvs. Uneori, disponibilitatea protocoalelor depinde de planul de preț pe care îl selectați.

Anonimat

VPN-ul sau proxy-ul ales pentru sistemul dvs. ar trebui să poată ascunde complet adresa dvs. IP reală. Așa se face urmărirea online, astfel încât să se afișeze o adresă de server VPN în locul adresei IP adevărate.

Politica de jurnal de utilizator

Aplicarea legii întocmește profiluri de utilizatori în funcție de frecvența și calendarul jurnalelor dvs. VPN. Dacă un VPN are sediul în SUA, compania ar putea fi obligată să țină jurnalele în condițiile legii.

Încercați să căutați un VPN anonim pentru BitTorrenting, situat în afara SUA. VPN care are o politică fără log este întotdeauna cea mai bună alegere. Înainte de a cumpăra VPN, trebuie să citiți politica de confidențialitate a furnizorului VPN.

Viteză

Nu este un secret faptul că folosirea unui VPN încetinește viteza conexiunii dvs. la internet, întârzind activitățile online obișnuite. Consultați recenziile utilizatorilor pentru VPN-uri, astfel încât să puteți înțelege care dintre ele păstrează o viteză bună după conectarea VPN. Cu cât serverul VPN este mai aproape, cu atât viteza este mai rapidă.

suportabilitate

După cum am menționat anterior, numărul și complexitatea funcțiilor pe care le primiți depind de prețul prețului. Cu toate acestea, unele companii VPN ieftine au, de asemenea, caracteristici frumoase. Planurile de preț care se extind pe un an sau mai mult au deseori reduceri mari la acestea.

Citiți și: Cum să verificați adresa dvs. IP Torrent

Asistență pentru OpenVPN

VPN-ul ideal este cel care oferă mai multe opțiuni de protocol VPN. Cu cât mai multe opțiuni de protocoale oferă un VPN, cu atât securitatea online este mai bună. Un VPN este deosebit de excelent dacă are o opțiune OpenVPN. Este cel mai modern protocol VPN. Este considerat foarte securizat. Toți furnizorii de top VPN acceptă OpenVPN.

Kill Switch

Foarte puține servicii VPN sunt 100% fiabile. Unele dintre ele pot fi hackate sau îți pot scăpa adresa IP, mai ales dacă nu au această caracteristică. Un comutator de ucidere este soluția acestei probleme, deoarece poate monitoriza eșecul conexiunii VPN. Încetează transferul de date dacă conexiunea VPN scade brusc. De asemenea, vă împiedică scurgerea adresei IP.

Locații server

Compania VPN care vă place trebuie să aibă servere în țara dvs. Citiți lista oficială a locațiilor de pe site-ul lor web pentru a găsi țara dvs. Cu cât au mai multe servere în zona dvs., cu atât este mai bine pentru dvs. Important este că un VPN bun va avea întotdeauna un număr mare de servere răspândite în întreaga lume.

Servere DNS anonime

DNS reprezintă sistemul de nume de domeniu. Este procesul care transformă adresa browserului web într-o adresă IP. Această adresă IP este utilizată de web-ul mondial pentru a direcționa traficul către utilizator. Cel mai bine este să utilizați un VPN care are propriul DNS. Îți va proteja intimitatea mult mai bine.

Suport de router

Alegerea unui VPN care are suport pentru router este întotdeauna excelentă. În acest fel, puteți instala direct VPN pe routerul dvs. în loc să îl instalați separat pe toate dispozitivele. Toate dispozitivele dvs. vor fi conectate la VPN atunci când instalați VPN pe routerul de rețea de domiciliu.

Cele mai bune oferte VPN ieftine pentru BitTorrenting

Este într-adevăr imposibil să căutați toate funcțiile de mai sus într-o VPN pentru a vă asigura că este cea mai bună pentru BitTorrenting. Prin urmare, am făcut deja toate investigațiile pentru dvs. (mulțumind revizuirii, este treaba noastră!) Și am selectat unele dintre cele mai bune VPN-uri care nu sunt numai bune pentru BitTorrenting, dar sunt și opțiuni economice. Dacă căutați un VPN ieftin de încredere pentru BitTorrenting, încercați aceste opțiuni recomandate de alți utilizatori și experții noștri.

NordVPN

Un alt VPN anonim celebru pentru BitTorrenting este NordVPN. Are o politică fără jurnal. Este livrat cu un comutator de ucidere, viteză mare, lățime de bandă nelimitată, interfață ușor de utilizat și criptare dublă. Deci, ești de două ori mai sigur.

NordVPN este compatibil cu iOS, Android, Windows, MacOS, Chrome și Firefox. De asemenea, acceptă plata prin Bitcoin în prezent.

11,95 USD / lună sună într-adevăr scump, însă acum puteți beneficia de 70% reducere din planul lor gratuit de 3 ani + 3 luni, la doar 3,49 USD / lună, cu o garanție de returnare de 30 de zile. Planul lor de 2 ani costă în aceste zile 4,99 USD / lună (reducere de 58%). Planul de un an costă 6,99 USD / lună chiar acum (41% reducere).

ExpressVPN

ExpressVPN este, de asemenea, unul dintre primii ranguri printre VPN-uri. Este foarte sigur și sigur. Vă permite să vizitați orice conținut restricționat, ocolind geo-restricțiile. Acesta oferă câteva caracteristici uimitoare, cum ar fi: fără jurnale, comutatoare de server nelimitate, criptare de cea mai bună clasă, DNS cu zero cunoștințe, comutator de ucidere, tunelare divizată și lățime de bandă nelimitată. 

Are viteză excelentă. Funcționează și cu Netflix. Este, de asemenea, foarte user-friendly. Acceptă toate dispozitivele, oferă, de asemenea, servicii 24/7 pentru clienți. În afară de asta, este excelent pentru streaming. De asemenea, le oferă utilizatorilor săi o garanție de returnare de 30 de zile.

În prezent, oferă o ofertă uimitoare pentru planul lor de un an. Costă 6,67 USD / lună cu 3 luni de serviciu gratuit.

Acces la internet privat

PIA VPN este foarte recomandat de utilizatorii din întreaga lume. Are câteva caracteristici uimitoare, cum ar fi: criptare la nivel înalt, protocoale VPN personalizate, aplicații ușor de utilizat, conexiune VPN stabilă și un bun centru de asistență.

Accesul la internet privat (PIA) oferă suport P2P, care este perfect pentru a face turrenting. De asemenea, puteți conecta 5 dispozitive simultan la un singur cont PIA. 

Trei protocoale VPN de putere, respectiv PPTP, OpenVPN și L2TP / IPSec, mențin securitatea. Blochează și reclame, trackere și malware.

PIA costă 6,95 USD / lună. În prezent, cea mai bună ofertă a acestora costă 3,33 USD / lună pentru un plan de 1 an (reducere de 67%). Nu sunt păstrate jurnalele de trafic și au peste 3059 servere în 28 de țări.

IPVanish

Este întotdeauna bine să ai o garanție de înapoiere de 7 zile, precum cea oferită de IPVanish. Au peste 1000 de servere în peste 60 de țări, așa că există o șansă bună să vei putea găsi ușor un server VPN BitTorrenting prin intermediul acestora. 

Vă puteți bucura de siguranța protocoalelor OpenVPN și L2TP / IPsec VPN pe 5 dispozitive simultan cu IPVanish. Unele dintre caracteristicile lor uimitoare includ: torrenting anonim, protecție multiplă platformă, fără jurnaluri, comutare server nelimitată și lățime de bandă nelimitată. 

10 USD / lună pot părea costisitoare, dar în aceste zile, ei oferă pachetul lor de un an pentru 3,25 USD / lună (reducere de 73%).

SurfShark

Surf-Shark este, de asemenea, cunoscut pe scară largă. Are diverse caracteristici, cum ar fi: fără scurgeri IP, fără jurnaluri, suport rapid pentru chat-uri live, comutator automat de ucidere (doar aplicații native) și protecție împotriva scurgerilor DNS.

Poate debloca Netflix. Timpul său de conectare este mai rapid decât media. Este practic un VPN excelent pentru orice scop și este foarte fiabil. Pentru torrenting, este un VPN ideal.

De asemenea, nu are erori la conexiune. Are aplicații pentru Mac, Windows, iOS, Android și Linux. De asemenea, oferă extensii pentru Chrome și Firefox.

Vestea uimitoare este că are un proces gratuit de 7 zile pentru Mac, iOS și Android. Pachetul lor gratuit de 24 de luni + 3 luni costă 1,99 USD / lună în aceste zile (80% reducere).

ProtonVPN

Proton VPN este un VPN de mare viteză care vă protejează confidențialitatea online. Au sediul central în Elveția. Ei nu urmăresc și nu păstrează jurnalele activității dvs. pe internet. În afară de asta, are câteva caracteristici puternice precum: servere de 10 GBIT, suport P2P, politică fără log și lățime de bandă nelimitată.

Puteți conecta simultan până la 10 dispozitive. De asemenea, oferă asistență profesională. Partea uimitoare este că au o versiune gratuită. În afară de aceasta, acestea oferă 3 pachete:

  • Ofertă de 1 an - $ de 6,5 pe luna
  • Ofertă de 2 ani - $ 6 pe luna
  • Pachetul ProtonVPN și Mail - $ de 7,5 pe luna

vizitati site-ul

CyberGhost

CyberGhost este, de asemenea, o opțiune excelentă. Nu compromite viteza. Are servere în toată lumea. Vă permite să faceți flux și să navigați fără limitări.

Eludează geo-restricțiile, închiderea și cenzura digitală. Puteți juca, de asemenea, jocuri blocate în regiune și să difuzați evenimente sportive.

Unele dintre cele mai bune funcții ale sale sunt: ​​fără jurnalele, funcția de blocare a anunțurilor, ascunderea adreselor IP și blocarea programelor malware. De asemenea, oferă protecție multiplă platformă.

Oferta lor gratuită de 3 ani + 2 luni costă 2,75 USD pe lună și vine cu o garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments