Cele mai bune clienți BitTorrent 2019 – Lights off, Torrent, Action!

[ware_item id=33][/ware_item]

Descărcările convenționale sunt perfect bune pentru fișierele mai mici, precum cărți și muzică, dar ce se întâmplă cu fișierele mai mari? Torrenting este cea mai bună soluție pentru utilizatorii care doresc să descarce software, filme, emisiuni TV, muzică, videoclipuri, jocuri și cărți electronice. Dacă sunteți deja profesionist în torrenting, poate doriți să sări peste recomandările clientului BitTorrent.


Este important pentru începători să înțeleagă funcționarea torrenting-ului și să învețe cum să rămână în siguranță ca utilizator torrent. Transmiterea online a explodat în ultimii ani cu conexiuni la internet de mare viteză și surse de streaming legale. Cu toate acestea, streamingul dvs. poate fi ușor perturbat provocându-vă să începeți de la început și să vă pierdeți locul. Torrenting oferă multe avantaje prin streamingul online și descărcarea convențională.

Citește și: Cel mai bun VPN Torrent

Beneficiile Torrenting

Streamingul este total temporar. Deci, după ce ați transmis fluxul respectiv, va trebui să revizuiți sursa pentru a-l accesa din nou. Torrenting vă permite să descărcați conținutul pe dispozitiv. Acest lucru înseamnă că puteți deschide acel fișier oricând și oriunde doriți pe dispozitivul dvs. În plus, puteți transfera fișierul pe alte dispozitive sau îl puteți partaja cu prietenii. Descărcările convenționale necesită o perioadă considerabilă de timp, în timp ce torrenting-ul este destul de rapid cu clienții fiabili de tip torrent bit. Streamingul nu poate avea loc fără o conexiune la internet, deci trebuie să fiți online pentru a reține acel conținut. Trebuie doar să finalizați descărcarea de torrent online. După aceea, vei fi liber să folosești fișierul offline. Descărcările dintr-o singură sursă și fluxul legal vin de obicei cu un preț. Torrenting, pe de altă parte, este absolut gratuit. Puteți alege un pachet fără anunțuri dintre cei mai buni clienți BitTorrent, dar în caz contrar, acesta este gratuit. Streamingul funcționează numai pentru videoclipuri, dar puteți descărca practic orice fel de fișier prin torrenting.

Criptare Protocol BitTorrent

Probabil ați auzit despre faptul că site-urile de tip torrent sunt închise cu forță în legătură cu drepturile de autor sau care se închid voluntar în ultimii ani. Agențiile de aplicare a legii au început o represiune pe site-urile web ale torrenturilor care încalcă drepturile proprietarilor. Acest lucru i-a determinat să spioneze utilizatorii și să strângă date fără să fie suspectați. Trebuie să vă protejați, astfel încât să nu faceți investigații. Criptarea protocolului BitTorrent operează pe datele de intrare și de ieșire de la clientul BitTorrent. Cu toate acestea, cel mai bine este să vă bazați pe o VPN bună care vă poate proteja de autorități prin ascunderea adresei IP. FYI, există câțiva clienți BitTorrent grozavi care funcționează bine cu VPN-urile.

Cum se utilizează clienții BitTorrent?

Urmați acești pași simpli pentru a începe torentul în siguranță:

  1. Alegeți dintre cei mai buni clienți BitTorrent și descărcați software-ul. După ce l-ați instalat, deschideți-l și familiarizați-vă cu UI. Verificați setările de securitate pentru a vă asigura că nu sunteți urmăriți.
  2. Selectați linkul de torrent pe care doriți să îl descărcați de pe orice site de torrent și deschideți-l cu clientul BitTorrent preferat. Acesta va fi listat ca un torrent activ. Culorile sau evidențierea sunt adesea folosite pentru a indica activitate, inactivitate și erori. Acest lucru vă va permite să monitorizați progresul torrentului. Procentul de finalizare va apărea, de asemenea, lângă acesta.
  3. Clientul BitTorrent vă va anunța când se va finaliza descărcarea. Puteți deschide fișierul dvs. în programul pe care îl doriți. Există și clienți BitTorrent cu jucători încorporați. Un utilizator bun permite întotdeauna semănatul să continue, deoarece ignorarea scade calitatea torrentului respectiv.

Clienți BitTorrent populari

qBittorrent

Acesta este un favorit în rândul comunității torrente dintr-un motiv bun. Toate caracteristicile sale funcționează în mod egal la nivelul întregului sistem de operare pentru care este disponibil. Îl puteți descărca pentru Linux, Mac OS X, Windows, OS / 2 și FreeBSD. Este cunoscută ca o alternativă la μTorrent, prin urmare, interfața este similară. Cu toate acestea, qBittorrent este un client open-source, spre deosebire de frații săi de inspirație, ceea ce înseamnă că nu există reclame enervante. Acesta oferă o gestionare satisfăcătoare a torentului și nu vă împiedică sarcinile obișnuite.

Citește și: Cele mai bune site-uri Torrent din 2019

μTorrent

După cum ați citit deja acolo, μTorrent nu a luat nr.1 doar din cauza reclamelor sale. Are o interfață de utilizator foarte simplă, care îi ajută pe începători. Cu toate acestea, condimentul este că μTorrent Pro nu este publicitar și are trei pachete convenabile. Puteți obține, de asemenea, un client BitTorrent cu protocolul de criptare BitTorrent plus VPN în funcție de pachet. Software-ul în sine este în jur de 2MB, deci nu ocupă aproape niciun spațiu în sistemul dvs., motiv pentru care s-a ridicat pentru numărul 2.

Transmisie

Aveți o mulțime de funcții în Transmisie, ceea ce explică clasamentul său ridicat. Acest software open source vă face mai ușor torentul fără anunțuri. Nu este un client BitTorrent voluminos, deci nu îți blochează resursele și nu te încetinește. Transmiterea este compatibilă cu sisteme de operare mai puțin cunoscute, cum ar fi FreeBSD și Gentoo. Atracția estetică a acestui client BitTorrent nu face decât să adauge farmecului său.

Vuze

Acest client BitTorrent plin de caracteristici este disponibil pentru Mac, Linux și Windows. Deși este puțin mai grea decât alte opțiuni, are câteva avantaje minunate. Puteți rula cu un VPN și chiar reda videoclipuri simultan. Nu este un client complet deschis, așa că există anumite reclame. Pe partea strălucitoare, versiunea plătită nu are reclame și puteți reda fișiere înainte de finalizarea descărcării.

Potop

Acesta este unul dintre cei mai buni clienți BitTorrent pentru începători datorită interfeței ușor de utilizat. Nu are anunțuri, deoarece Deluge este open source, prin urmare, este destul de rapid. Puteți extinde funcțiile Deluge prin instalarea de pluginuri de pe site-ul lor oficial. Există pluginuri pentru browsere și aplicații, pe lângă mai multe plugin-uri terțe utile. Nu este disponibil doar pentru Windows, Mac și Linux, ci funcționează și pe FreeBSD.

Popcorn Time

Este posibil să fi ghicit după numele că acest client BitTorrent este unic unic. A fost descrisă ca o aplicație pentru streaming de filme care este alimentată de BitTorrent. Deoarece torrenting-ul este utilizat în mod obișnuit pentru filme, acest lucru ar fi ideal pentru iubitorii de filme. Este oarecum ca Netflix și chiar vine cu servicii VPN.

Dacă încă nu ați decis care dintre clienții BitTorrent găsiți cel mai bine, vedeți care se potrivește preferințelor dvs. și bucurați-vă de funcțiile specifice care vin cu alegerea preferată.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments