Cele mai bune alternative pentru torrenting – ca același Old Kickass!

[ware_item id=33][/ware_item]

A trecut mai mult de un an de când Kickass Torrents s-a oprit. Proprietarul, Artem Vaulin, a fost arestat pentru violarea drepturilor de autor a nenumăratilor proprietari de-a lungul anilor. Au fost, de asemenea, acuzații de spălare de bani zburând în jur. Se estimează că pagubele sunt în miliarde, deci nu a fost deloc un caz mic.


Cât de torrenting poate fi ilegal

V-ar putea să vă întrebați de ce site-urile web ale torrentului funcționează atât de deschis atunci când se pot confrunta astfel de grave consecințe juridice ulterior. Răspunsul constă în zona gri în care funcționează site-urile web cu torrenturi. Torrenting-ul nu este ilegal. Torrenting presupune solicitarea de biți și bucăți dintr-un fișier din diverse surse pentru a compila întregul. Există o mulțime de materiale gratuite disponibile online, prin voința proprietarilor inițiali. Încărcarea și descărcarea unui astfel de conținut nu este o problemă. Cu toate acestea, experții recomandă cu încredere descărcarea de conținut gratuit din surse oficiale pentru a evita riscul de viruși. În cazul în care materialul protejat de drepturi de autor a fost găsit pe Kickass Torrents, proprietarul ar putea solicita să fie eliminat și site-ul respectă dorințele lor. Cu toate acestea, au existat cazuri în care încălcarea drepturilor de autor s-a produs și se întâmplă în continuare pe site-urile web ale torrenturilor. Acest lucru este ilegal.

Lumea Torrent a pierdut un uriaș

Kickass a fost unul dintre site-urile web preferate pentru a găsi torentele de înaltă calitate pentru orice altceva. Utilizatorii pot căuta cu ușurință torentele de cărți, filme, emisiuni TV, jocuri, aplicații, software, etc. Avea o interfață ușor de utilizat și se bucura de o cantitate constantă de trafic zilnic.

Obțineți cel mai bun VPN pentru Torrenting Now

Pierdut mai mult decât atât

De parcă pierderea Kickass Torrents nu ar fi rău, au existat și alte victime în aceeași perioadă de timp. Pirate Bay, Torrentz.eu și Extra Torrents au închis și afacerile lăsând utilizatorii frecventi într-o stare de panică.

Care este alternativa?

Clonele au apărut aici și acolo ca alternative la Kickass Torrents pentru a gestiona golul imens pe care aceste iubite site-uri l-au lăsat în urmă. S-ar putea să fiți surprinși de cât de asemănători sunt și de bine. Deci, nu o bate până nu o încercați.

Consultați următoarele alternative grozave pentru Kickass Torrents care vă vor reînvia speranța în viitorul torrentingului.

Citește și: BitTorrent vs uTorrent

EZTV.AG

Dacă te bazezi pe torrenting pentru a viziona emisiunile tale favorite TV, aceasta ar fi una dintre alternativele perfecte pentru Kickass Torrents pentru tine. După cum puteți spune din numele său, EZTV.AG este despre cele mai tari emisiuni TV. Puteți accesa cele mai recente episoade de emisiuni populare de pe pagina lor de pornire sau puteți efectua o căutare chiar acolo. Există o coloană „Status” lângă titluri, astfel încât să rămâneți la curent cu aceasta. Puteți verifica, de asemenea, calificativul pentru fiecare titlu sau vă puteți autentifica pentru a vota singur.

Limetorrents

Marele lucru despre Limetorrents este sistemul de filtrare încorporat în căutarea lor. Dacă vă grăbiți să găsiți un anime care tocmai a început să difuzeze la televizor, puteți activa butonul de comutare către „Anime”. Dacă faceți acest lucru, vă veți restricționa căutarea la torrenturi marcate doar ca anime. Acest lucru vă va economisi mult timp prin restrângerea opțiunilor, astfel încât să puteți localiza torrentul ideal. Limetorrents are în vedere comunitatea și personalizarea, astfel încât există legături rapide către „Prietenii mei”, „Mesaje”, „Feedback”, „Profilul meu” și „Marcaje”..

Citește și: Cum să Torrent în siguranță

1337X

Deși acest lucru poate părea un nume ciudat pentru alternativa Kickass Torrents, cu siguranță nu este o opțiune proastă. Se pare că 1337X pune accent pe tendințe. Puteți accesa rapid „TOP100” în colțul din stânga sus al paginii de pornire chiar lângă „TRENDING”. Probabil funcționează bine pentru cei care sunt curioși despre ce este fierbinte în lumea torentelor în acel moment. Acesta facilitează încărcătoarele având „Înregistrarea”, „LOGIN” și „UPLOAD” în partea de sus a paginii de pornire. De asemenea, face lucrurile mai ușor să introduceți interogări de căutare, deoarece bara de căutare vă privește în față.

Torrentdownloads

Torrentdownloads este una dintre cele mai bune alternative la Kickass Torrents, mai ales dacă este vorba de aspectul și designul Torrents Kickass. Este un site de torrent foarte „actual” care afișează noi torente din acea zi și cu o zi înainte. Acest lucru face foarte convenabil să localizați episoade de emisiuni TV, cele mai recente blockbusters, aplicații, software, jocuri, etc. Dacă sunteți în căutarea a ceva mai vechi sau a ceva destul de popular, poate doriți să vă delectați în categoriile prezentate în principal meniul. Bara de căutare se află în partea dreaptă sus a paginii lor de pornire. Trebuie doar să introduceți întrebarea specifică cu ortografiile corecte și să alegeți torentele de înaltă calitate.

RARBG

Au trecut în jur de zece ani de la apariția RARBG pentru prima dată, dar până când utilizatorii nu și-au luat rămas bun de pe cele mai faimoase site-uri de torrent, a atras atenția. Este suficient de bun pentru a primi și rang ridicat printre alternativele Kickass Torrents. Puteți observa că RARBG are mai multă personalitate și caracter decât majoritatea site-urilor web de bază pentru torent. Probabil, datele utilizatorului le oferă o informație importantă asupra a ceea ce este fierbinte și a ceea ce utilizatorii doresc să vadă mai mult. RARBG își menține vizitatorii actualizați printr-o zonă „Știri”. Nu doar cele mai recente înregistrări sunt prezente pe pagina lor de pornire, dar puteți parcurge și categoriile pentru mai multe opțiuni.

Citește și: Cele mai bune site-uri Torrent din 2018

Torrentz2.eu

Așa cum era de așteptat, site-urile cu clonă au început să apară după închiderea Torrentz.eu. În ceea ce privește această alternativă, dezvoltatorii au conceput-o literalmente pentru a fi o înlocuire a Torrentz.eu. Arată exact la fel. Designul web minimalist al Torrentz.eu a fost o atracție importantă în special pentru începători. Funcționalitatea sa excelentă a făcut-o una dintre preferatele alături de Kickass Torrents. Pagina lor de pornire are trei secțiuni de bază: „Căutare”, „myTorrentz” și „Ajutor”. Începătorii pot trece rapid peste regulile și reglementările prevăzute în „Ajutor”. Acesta vă va arăta politicile de copyright ale Torrentz2.eu, astfel încât să puteți fi sigur dacă doriți să continuați cu căutarea dvs..

Torrenting vă poate pune riscul de a fi monitorizat de forțele de ordine. Aceste agenții au început o represiune gravă asupra activității ilegale legate de torenți împreună cu organismele conexe. O VPN bună vă poate oferi protecția dorită prin ascunderea adresei dvs. IP. Vă puteți proteja de două ori cu un VPN. De asemenea, permite ca datele dvs. să treacă printr-un canal securizat, ceea ce îl face inaccesibil hackerilor.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments