Πώς να παρακολουθήσετε CBC σε απευθείας σύνδεση έξω από τον Καναδά

[ware_item id=33][/ware_item]

Οι μέρες μεγαλώνουν και οι καλοκαιρινές διακοπές δεν είναι τόσο μακριά, οπότε ήρθε η ώρα να κάνετε σχέδια με τους φίλους και την οικογένειά σας. Είτε θέλετε να πάτε σε εξωτικές διακοπές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή σχεδιάζετε να γίνετε καναπές καναπέ αυτό το καλοκαίρι, μπορείτε να έχετε πολλή διασκέδαση φέτος. Μην απογοητεύεστε αν είναι πολύ ζεστό έξω ή δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να απολαύσετε τους δροσερούς ανέμους ενός σταθμού λόφων. Χάρη στο διαδίκτυο, η λύση στην πλήξη είναι εγγυημένη ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται τα ενδιαφέροντά σας. Η βιομηχανία ψυχαγωγίας ευδοκιμεί με ταινίες hit και τηλεοπτικές εκπομπές που έχουν γίνει η συζήτηση της πόλης.


Δεν είναι ασυνήθιστο να συναντά κανείς φαντάσματα αυτών των εκπομπών και ακόμη και συγκεκριμένους χαρακτήρες στα κοινωνικά μέσα. Το Tumblr είναι γεμάτο με ξεκαρδιστικά μιμίδια και αστείες gifs που δημιουργούνται από σκηνές αυτών των τηλεοπτικών εκπομπών που μπορούν να αφορούν οι θεατές. Μια γρήγορη αναζήτηση Instagram αποκαλύπτει ολόκληρους λογαριασμούς αφιερωμένους σε δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές, έτσι η τρέλα είναι πραγματική! Δεν θέλεις να μείνεις πίσω από τις τάσεις, έτσι; Υπάρχουν πολλές θαυμάσιες καναδικές τηλεοπτικές εκπομπές, ιδιαίτερα αυτές που προβάλλουν στο δίκτυο CBC, οι οποίες έχουν κερδίσει τις καρδιές των θεατών από όλο τον κόσμο. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχουν χρεώσεις συνδρομής για ζωντανές ροές ή streaming τηλεοπτικών εκπομπών της CBC online. Το catch είναι ότι εάν θέλετε να παρακολουθήσετε CBC στις Η.Π.Α., το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, την Ασία ή σε οποιονδήποτε άλλο τομέα, θα σας κοστίσει κάποια χρήματα, αλλά αυτό δεν συμβαίνει επειδή το δίκτυο CBC χρεώνει τους διεθνείς χρήστες για την υπηρεσία τους.

παρακολουθήστε CBC εκτός του Καναδά

Πιθανότατα θα ψάχνετε σχόλια σε αυτές τις τηλεοπτικές εκπομπές αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζετε προτού επιλέξετε μια τηλεοπτική εκπομπή από το CBC για να παρακολουθήσετε ένα binge watch. Δυστυχώς, θα πρέπει να μάθετε πώς να παρακολουθείτε CBC έξω από τον Καναδά, αν δεν είστε Καναδός κάτοικος ή μη συνδεθείτε από τον Καναδά αυτή τη στιγμή. Γιατί ρωτάς? Ακόμα κι αν θέλετε να παρακολουθήσετε CBC στις ΗΠΑ, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε μια διαδρομή κυκλικής διαδρομής, αν και ο Καναδάς και οι ΗΠΑ μοιράζονται σύνορα. Δυστυχώς, αυτό ακριβώς συμβαίνει!

Υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες ειδήσεων και ψυχαγωγίας που έχουν τοποθετήσει γεωγραφικούς περιορισμούς στο περιεχόμενό τους. Μπορεί να μπορείτε να ανοίξετε τον επίσημο ιστότοπο της CBC και να περιηγηθείτε στις τηλεοπτικές εκπομπές που διατίθενται μέχρι στιγμής για να ελέγξετε τα χρονοδιαγράμματα, τα cast, τα οικόπεδα, τις ανακεφαλαιώσεις επεισοδίων και τις αναθεωρήσεις. Ωστόσο, όταν προσπαθείτε να προβάλλετε οποιοδήποτε από τα επεισόδια, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα σφάλματος. Υπάρχουν πολιτικοί και επιχειρηματικοί λόγοι πίσω από αυτούς τους περιορισμούς, οπότε δεν υπάρχει τίποτα που ένας χρήστης μπορεί να κάνει σχετικά με αυτές τις πολιτικές. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, ωστόσο, είναι να ενεργήσετε λίγο χειραψία και να καταλάβετε πώς να παρακολουθήσετε CBC έξω από τον Καναδά.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο CBC εκτός του Καναδά

Ευτυχώς, το υπέροχο εργαλείο που ονομάζεται εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) υπάρχει. Έτσι, εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε CBC στις Η.Π.Α. ή αλλού στον κόσμο, μπορεί να σας δώσει έμμεση πρόσβαση στην ΚΤΚ έξω από τον Καναδά. Όταν προσπαθείτε να ορίσετε έναν λογαριασμό στο δικτυακό τόπο της CBC εκτός Καναδά, δεν θα μπορείτε να ξεμπλοκάρετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής CBC. Μόλις εγγραφείτε για μια υπηρεσία VPN και ενεργοποιήσετε την, είναι πιθανό να εμφανιστεί ένα μήνυμα σφάλματος.

Βλέπετε, το δίκτυο CBC έχει λάβει μέτρα εναντίον χρηστών που προσπαθούν να ξεμπλοκάρουν CBC οπουδήποτε από έναν διακομιστή που δεν βρίσκεται εντός της επικράτειας του Καναδά. Δεν είναι όπως η διεύθυνση IP σας θα είναι μαύρη λίστα ή νομική δράση θα ληφθεί εναντίον σας. Το αναδυόμενο παράθυρο θα διαβάσει απλά ότι η CBC έχει εντοπίσει ότι χρησιμοποιείτε έναν γνωστό διακομιστή VPN και προτείνετε να απενεργοποιήσετε το VPN και να συνδεθείτε κανονικά αν ζείτε στον Καναδά.

Προφανώς, αυτό δεν είναι δυνατό για εσάς να αποκτήσετε πρόσβαση στο CBC εκτός του Καναδά απενεργοποιώντας το VPN σας. Λοιπόν, πώς να παρακολουθήσετε CBC έξω από τον Καναδά εάν ο διακομιστής VPN έχει αποκλειστεί από το δίκτυο CBC; Αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι το δίκτυο CBC προσπαθεί να σπάσει τους δημοφιλείς παρόχους VPN που συχνά χρησιμοποιούν οι διεθνείς χρήστες για την κατάργηση αποκλεισμού του παίκτη CBC. Οι μικρότερες εταιρίες VPN είναι συχνά σε θέση να αποφύγουν την ανίχνευση, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε μία από αυτές. Ωστόσο, υπάρχουν διάφορες σκέψεις κατά την επιλογή ενός VPN για την απεμπλοκή CBC οπουδήποτε. Δεν έχουν εντοπιστεί όλοι οι καναδοί διακομιστές των διάσημων παρόχων VPN από το δίκτυο CBC. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών του παρόχου VPN και να τους ρωτήσετε ποιοι διακομιστές θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε πρόσβαση στο CBC εκτός του Καναδά. Αφού λάβετε αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρωτόκολλο και να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον διακομιστή για να προβάλλετε τις online εκπομπές της CBC.

Πώς ξεκλειδώνουν το VPN τον παίκτη CBC

Ας υποθέσουμε ότι προσπαθείτε να παρακολουθήσετε CBC στις ΗΠΑ. Εάν επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα του CBC Network μέσω του διακομιστή του τοπικού παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου (ISP), η διεύθυνση IP που λαμβάνετε από το δίκτυο CBC θα είναι από τις ΗΠΑ. Ως εκ τούτου, ο ιστότοπος CBC θα ειδοποιηθεί ότι κάποιος προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο CBC εκτός του Καναδά και θα εμφανιστεί το μήνυμα σφάλματος. Όταν εγγραφείτε στο δικτυακό τόπο της CBC μέσω ενός διακομιστή VPN που βρίσκεται εντός του Καναδά, η διεύθυνση IP σας δεν θα είναι από τις ΗΠΑ, αλλά από τον Καναδά. Ο ιστότοπος δεν είναι σε θέση να ανιχνεύσει ότι η πραγματική σας τοποθεσία βρίσκεται εντός των ΗΠΑ και εξαπατείται να πιστεύετε ότι ζείτε στον Καναδά.

παρακολουθήστε cbc οπουδήποτε

Ένα VPN δεν κρύβει απλά την πραγματική διεύθυνση IP σας, αλλά έχει επίσης πολλά οφέλη όσον αφορά την ασφάλεια. Οι περισσότεροι εμπειρογνώμονες στον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας φτάνουν στο σημείο να λένε ότι ένα VPN έχει γίνει ουσιαστικό για κάθε χρήστη σήμερα. Όταν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο από το δημόσιο Wi-Fi, το σύστημά σας εκτίθεται σε χάκερ που μπορεί να έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα εάν χρησιμοποιούν την ίδια σύνδεση Wi-Fi. Ακόμη και αν χρησιμοποιείτε το ιδιωτικό σας Wi-Fi, είναι πιθανό το σύστημά σας να μπορεί να πάρει πειρατεία και να χρησιμοποιηθούν προσωπικά δεδομένα για εγκληματικές δραστηριότητες. Εκτός από τους χάκερ, οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου και οι διαφημιζόμενοι ενδιαφέρονται επίσης να παρακολουθήσουν την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα. Τα προφίλ χρηστών μπορεί να κατασκευαστούν σημειώνοντας πρότυπα στην ηλεκτρονική σας δραστηριότητα για να επιλέξετε ποιες διαφημίσεις θα σας ενθουσιάσουν.

Τα VPN που δεν διατηρούν κανένα αρχείο καταγραφής των συνδέσεών σας είναι το καλύτερο για να κρύψετε από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου. Επίσης, θυμηθείτε να δείτε τον αριθμό των καναδικών διακομιστών, ενώ επιλέγετε ένα VPN για πρόσβαση στην CBC εκτός του Καναδά. Αυτό είναι σημαντικό επειδή οι περισσότεροι εξυπηρετητές που κατέχει η εταιρεία VPN σας στον Καναδά, οι περισσότερες επιλογές που έχετε και η ισχυρότερη σύνδεση σας. Η υπηρεσία VPN πρέπει να είναι διαθέσιμη για τη χώρα σας και οι τρόποι πληρωμής πρέπει να είναι βολικοί για εσάς. Ελέγξτε τις κριτικές για την εξυπηρέτηση των πελατών τους, επειδή θα πρέπει να ρωτήσετε σχετικά με τους διακομιστές που μπορούν να ξεμπλοκάρουν τον παίκτη CBC και να λάβουν μια γρήγορη απάντηση. Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, αναζητήστε παρόχους VPN που προσφέρουν ταυτόχρονα πολλαπλές συνδέσεις συσκευών μέσω ενός λογαριασμού VPN. Όσο περισσότερες συσκευές και λειτουργικά συστήματα είναι συμβατά με το VPN, τόσο καλύτερα είναι.

VPN για την απεμπλοκή CBC οπουδήποτε

Επιλογή Editors - NordVPN

Πώς να παρακολουθήσετε CBC σε απευθείας σύνδεση έξω από τον Καναδά

Όταν πρόκειται για περιεχόμενο γεμάτο γεωμετρία, το NordVPN έρχεται σαν σωτήρας. Αυτός ο παροχέας VPN έχει ό, τι χρειάζεται για την κατάργηση αποκλεισμού οποιουδήποτε ιστοτόπου μέσω του διαδικτύου. Διαθέτει περισσότερους από 5000 βελτιστοποιημένους διακομιστές που προορίζονται για ροή, μαζί με τα γρήγορα πρωτόκολλα VPN που δεν θα αφήσουν ποτέ τους χρήστες να κατεβαίνουν. Έτσι, μην διστάζετε και επωφεληθείτε από το NordVPN για να παρακολουθήσετε την CBC Canada από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Πώς να παρακολουθήσετε CBC σε απευθείας σύνδεση έξω από τον Καναδά

Πακέτα NordVPN

Άλλοι πάροχοι VPN

  • ExpressVPN
  • VyprVPN
  • Απόκρυψη μου Ass
  • IPVanish

ExpressVPN

Αυτό το VPN συνιστάται ιδιαίτερα από χρήστες που συχνά έχουν πρόσβαση στο CBC εκτός του Καναδά. Η ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση πελατών και τα ισχυρά πρωτόκολλά τους είναι ένας νικηφόρος συνδυασμός. Είναι λίγο ακριβό στα 12,95 δολάρια / μήνα, αλλά τα μεγαλύτερα πακέτα συνδρομών σας δίνουν μεγαλύτερη αξία και η απόδοση υψηλής ταχύτητας αξίζει τα χρήματα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα με 3 συσκευές και να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα παραπομπής τους.

VyprVPN

Αυτή είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για τους σπουδαστές και τους χρήστες που αναζητούν μια φθηνή λύση για το πώς να παρακολουθήσουν CBC έξω από τον Καναδά καθώς η βασική συνδρομή τους ξεκινάει μόλις 6,67 $ / μήνα. Έχουν επίσης μια δοκιμή 3 ημερών, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε την ποιότητά τους πριν κάνετε οποιαδήποτε πληρωμή, καθώς και μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Απόκρυψη μου Ass

Μια σχετικά νεότερη εταιρεία VPN, το Hide My Ass έχει λάβει την έγκριση των παγκόσμιων χρηστών λόγω των συνδέσεων υψηλής ταχύτητας που προσφέρουν όταν θέλουν να ξεμπλοκάρουν το CBC οπουδήποτε έξω από τον Καναδά. Έχουν ζωντανή συνομιλία 24 ώρες το 24ωρο για να συζητήσουν τους διαθέσιμους διακομιστές για τηλεοπτικές εκπομπές CBC και να ξεκινήσουν συνδρομή στα $ 11,52 / μήνα.

IPVanish

Μπορείτε να μετρήσετε την ποιότητα μιας υπηρεσίας VPN από την εμπιστοσύνη που έχουν στις ικανότητές τους. Το IPVanish έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτό που προσφέρουν μετά την εγγραφή σας. Είναι αρκετά προσιτό σε $ 10 / month και μπορείτε να συνδέσετε 5 διαφορετικές συσκευές μαζί για να ξεμπλοκάρετε το CBC player σε όλους τους.

Μόλις ανοίξετε το VPN σας, ανατρέξτε στις πιο υψηλές εμφανίσεις στο δίκτυο CBC. Αυτά περιλαμβάνουν δράματα όπως η «Άννα» που αφηγείται την ιστορία ενός ορφανού κοριτσιού που ζει στη δεκαετία του 1890. Τηλεοπτικές εκπομπές όπως "Moms Workin" αποκαλύπτουν τις κακουχίες των μητέρων που ζυγίζουν καριέρες και παιδιά. Το "X Company" είναι γεμάτο συναρπαστική δράση και περιπέτεια που βασίζεται στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ ο "Schitt's Creek" φέρνει κωμική ανακούφιση, ώστε να τους δώσετε και έναν πυροβολισμό.

Ελέγξτε τη λίστα όλων των εκπομπών CBC εδώ

Και επίσης να λαμβάνετε την ενημέρωση πραγματικού χρόνου από το Twitter
Tweets από CBC

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments