Cara Simpan Wang di Hotel Musim Percutian ini

[ware_item id=33][/ware_item]

Kami akan berkongsi beberapa hacks perjalanan yang menarik namun sangat mudah yang boleh menjimatkan wang anda. Mengapa tidak menyimpan wang dengan cekap dan melabur dalam perkara yang lebih penting? Ya, sejak sekarang anda berminat untuk menyimpan wang anda, tanpa masalah lagi, kami akan memastikan anda merancang cuti anda secara ekonomi dan melayari laman Tempahan Hotel dengan selamat menggunakan VPN.


Jika anda bukan seorang teknisi, bimbang tidak, kerana panduan terperinci kami Apakah itu VPN??  ada di sana untuk membimbing anda. Sebaliknya, walaupun anda sudah mengetahui tentang VPN dan apakah alasan paling umum untuk menggunakan VPN, panduan ini akan membantu anda memberi beberapa petua yang anda tidak tahu sebelum ini..

Pertama, mari kita bincangkan mengapa penting untuk mengetahui tentang tempahan hotel kali ini. Musim cuti adalah sekitar sudut dan anda bosan dengan kerja dan rutin tetap anda; anda perlu berehat dari kerja dan lawati tempat kegemaran anda untuk berehat. Perkara pertama yang anda lakukan untuk membuat pelan anda berlaku adalah membuka enjin carian dan memulakan carian anda dengan kata kunci maklumat, seperti 'Tempat Terbaik untuk Lawatan di Afrika Selatan, Turki, Kanada, Jerman, dll ...' dan setelah menyelesaikan cari, anda teruskan ke kata kunci transaksi seperti 'hotel buku online'. Walau bagaimanapun, sebelum anda berbuat demikian, saya memerlukan anda untuk mengetahui bagaimana anda boleh menyambungkan diri anda ke VPN dan menyimpan sedikit wang dengan segera dalam proses ini. Jadi, di sini anda perlu memahami bagaimana anda akan menjimatkan wang menggunakan VPN?

Berikut adalah Cara Anda Boleh Simpan Bucks Semasa Tempahan Hotel Online!

Inilah gerudi. Jika anda seorang netizen di Amerika Syarikat dan anda merancang percutian ke negara asing, yang anda lakukan adalah membuka laman web tempahan hotel dan memasukkan tarikh perjalanan yang diharapkan dan harga masing-masing. Hanya apabila anda berbuat demikian, anda akan mempunyai senarai yang kelihatan seperti ini:

Cara Simpan Wang di Hotel Musim Percutian ini

Lihat harga untuk tarikh yang dipilih antara 5 Oktober hingga 9 Oktober dan kemudian menyambung kepada a Pelayan Brazil dengan bantuan VPN > Pastikan untuk Semak alamat IP anda dan lihat jika anda telah berjaya disambungkan Brazil.

Cara Simpan Wang di Hotel Musim Percutian ini

>Sekarang buka a tetingkap inkognito baru dan mencari hotel menggunakan alamat IP baharu anda yang diperuntukkan oleh pembekal VPN anda.

Cari Hotel di Afrika Selatan, pilih pola tarikh yang serupa dan di sini anda melihat harga dalam Mata Wang Brazil (Real Brazil)

Cara Simpan Wang di Hotel Musim Percutian ini

Pastikan untuk mencuba lebih banyak pelayan dan meneroka lebih banyak kawasan sebelum membuat tempahan hotel, anda boleh menjimatkan wang tambahan dengan IP UK, Australia dan Kanada juga, hanya kerana harga tempahan hotel berbeza di kawasan yang berbeza.

VPN Terbaik untuk Simpan di Tempahan Hotel

Menggunakan teknologi VPN, anda boleh menipu laman web perjalanan memikirkan bahawa anda sedang log masuk ke web dari beberapa planet lain walaupun sebenarnya anda semua selesa di rumah, dengan bijak menggunakan VPN dan memalsukan lokasi anda. Ia sungguh merasakan seperti anda bergerak dalam kapal angkasa bergerak di mana sahaja anda mahu dalam masa beberapa saat!

  • VyprVPN
  • ExpressVPN
  • Akses Internet Persendirian
  • NordVPN

VyprVPN

Cara Simpan Wang di Hotel Musim Percutian ini

Suis pelayan tanpa had
200,000+ IP & 700+ pelayan
App Seting / perisian mudah
Percubaan 3 hari ditawarkan
US $ 6.67 / Bulan untuk Akaun 12 Bulan

ExpressVPN

Cara Simpan Wang di Hotel Musim Percutian ini

Penyulitan Kukuh
24/7 Sokongan Langsung Cemerlang
160 bandar di 94 Negara
Mudah untuk persediaan Apps / Perisian
Jaminan Wang Balik 30 Hari
US $ 6.67 / Bulan untuk Akaun 15-Bulan

Akses Internet Persendirian

Cara Simpan Wang di Hotel Musim Percutian ini

Kelajuan Streaming yang fenomenal
Mudah digunakan Apps / Perisian
Sediakan Mudah & pelbagai pelayan
24/7 Sokongan Pelanggan secara langsung
Jaminan Wang Balik 30 Hari
US $ 3.49 / Bulan untuk Akaun 2 Tahun

NordVPN

Cara Simpan Wang di Hotel Musim Percutian ini

5000+ Pelayan di 60 negara
Kelajuan Penyiaran Hebat
24/7 Sokongan Pelanggan
Multi Login untuk 6 Pengguna
US $ 2.99 / Bulan untuk Akaun 3 Tahun

NordVPN, sebagai VPN nombor satu dalam menyembunyikan IP anda, mengarahkan harga kepada yang paling rendah yang membantu anda menjimatkan wang di hotel, tambang, dan tawaran sewa kereta. Sekiranya anda berteknologi tinggi, anda akan menyedari bahawa laman web tertentu membolehkan anda mengubah lokasi laman web yang berpunca dalam mendapatkan keputusan yang disesuaikan dalam mata wang anda.

Perkhidmatan VPN terbaik yang boleh anda gunakan untuk menukar alamat IP anda dan menjimatkan tempahan hotel & tambang adalah ExpressVPN, PIA (Akses Internet Persendirian) dan VyprVPN. Setiap penyedia VPN ini mempunyai pelayan yang terletak di banyak negara di seluruh dunia, membolehkan anda menukar lokasi anda ke mana-mana destinasi dan mendapatkan tawaran terbaik.

Alat VPN

Selain daripada faedah yang disebutkan di atas untuk tempahan hotel dan sebagainya, VPN adalah alat canggih untuk beberapa aktiviti lain seperti menyampaikan privasi semasa melayari internet, melindungi anda dari penggodam semasa menggunakan Wi-Fi hotspot, yang membolehkan anda untuk menonton versi Netflix di luar negara dan banyak lagi.

Diaries Perjalanan melalui VPN

Backpackers merasakan harga hotel, penyewaan kereta, penerbangan dan perkhidmatan lain dipaparkan dalam talian berdasarkan pelbagai lokasi geografi. Berdasarkan tanggapan ini, kami telah menyediakan panduan ini yang boleh membantu anda menjimatkan wang di hotel dan aktiviti digital lain. Keupayaan IP cloaking perkhidmatan VPN dan dengan pelbagai pelayan yang tersedia, anda boleh beralih ke lokasi geografi yang menggunakan VPN.

Panduan Langkah Penyediaan Langkah demi Langkah

Untuk mendapatkan barter terbaik di penerbangan dan hotel, apa yang perlu anda lakukan langkah demi langkah adalah yang berikut:

  1. Dapatkan akaun berbayar penyedia perkhidmatan VPN
  2. Muat turun perisian
  3. Log masuk ke pelayan VPN yang terletak di negara yang berbeza
  4. Cari versi asing dari tapak perjalanan dan lihat jika anda boleh mencari tawaran yang lebih baik.

Petua: Kadangkala pengguna masuk ke laman web perjalanan melalui komputer Windows dapat mencari tawaran perjalanan termurah sementara pengguna Mac sering kali menunjukkan harga yang lebih tinggi. Seterusnya, jenis peranti yang anda gunakan dan negara yang anda tinggalkan juga merupakan bahagian persamaan.

Anomali Semasa Memburu

Menukar lokasi dari dalam laman web tidak akan menjamin tawaran yang lebih murah kerana tapak web akan tetap mengenali lokasi sebenar anda dengan mengenal pasti alamat IP anda. Jadi, kaedah terbaik untuk menjimatkan tempahan hotel, tawaran murah untuk tambang udara, dan perkhidmatan lain seperti penyewaan kereta, adalah dengan memetakan lokasi sebenar anda (alamat IP) melalui perkhidmatan VPN dan tiada cara lain.

Sering kali, laman web cenderung untuk memaparkan harga yang berbeza di bilik hotel dan lain-lain pelbagai perkhidmatan dalam talian, dan lain-lain. Harga yang dipamerkan bergantung kepada beberapa faktor, sebagai contoh, fail cookie anda yang melaporkan berapa kali anda melawat sumber, apa yang dan dari mana anda telah mencarinya sebelum ini, dan berapa kerap anda menyegarkan halaman, dan lain-lain Juga, di mana tepatnya di dunia anda berada (IP, GPS pada peranti mudah alih anda, tetapan Wi-Fi, dan lain-lain) dan jika ia adalah lawatan pertama anda atau tidak dari peranti yang anda gunakan, dan sebagainya.

Juga Baca: VPN Travel Secure

NordVPN, sebagai pembekal keselamatan web yang boleh dipercayai, menawarkan VPN Secured dengan protokol IPSec dan L2TP yang diaktifkan, dan menyediakan anda dengan penyulitan trafik yang lengkap.

Dengan PIA (Akses Internet Persendirian) VPN juga mungkin untuk mendapatkan tempahan hotel dan penerbangan yang lebih murah. Dengan menggunakan PIA VPN anda boleh membuat spoof lokasi geo-lokasi dan tempahan buku dari dalam negara perkhidmatan yang anda ingin gunakan. Rasionalisasi untuk ini adalah bahawa syarikat mengharapkan pelawat asing lebih bersedia untuk membelanjakan wang daripada 'penduduk setempat,' dan dengan itu meningkatkan harga untuk carian yang dibuat dari alamat IP luar negara.

Menggunakan perkhidmatan VPN, pembuat percutian quizzical dapat mengetahui bagaimana untuk tidak membayar lebih banyak tiket pesawat dan bilik hotel semasa membuat tempahan dalam talian.

Awas

Laman pelancongan yang paling popular menggunakan teknologi "harga stereng" yang dipanggil untuk membimbing beberapa pelawat web mereka ke arah harga tiket pesawat yang lebih tinggi.

Untuk memastikan laman web tidak mengambil jejak kami dan mengubah keputusan mereka dengan sewajarnya, penting untuk menggunakan mod inkognito / peribadi (untuk melumpuhkan kuki sepenuhnya) apabila melawat mereka menggunakan penyemak imbas yang berasingan untuk carian UK dan Amerika Syarikat.

Harus diingat bahawa atas sebab tertentu harga tempahan hotel yang dipaparkan tidak sama, tetapi lebih penting lagi ia hanya berubah daripada contoh versi .co.uk laman web ke versi US Com. Yang menjadikan peranan VPN di sini lebih jelas.

Belanja sekitar pada versi yang berbeza dari laman web boleh menghasilkan tawaran, kerana maklumat yang berbeza kadang-kadang dipaparkan, bergantung pada laman web khusus negara yang digunakan, "tetapi" tawaran terbaik tidak selalu ditunjukkan pada versi yang mungkin anda harapkan.

Tailpiece

Melanggan VPN tidak betul-betul bebas, namun, anda boleh mendapatkan semula sejumlah besar wang anda dengan menyimpannya di tempahan hotel, penerbangan dan tempahan kereta.

VPN, menjadi ninja dan anjing top di bidang "master penyamaran", melindungi seseorang dari penggodam ketika menggunakan hotspot WI-FI, membolehkan anda menonton versi luar negeri Netflix semasa mengamankan privasi anda dapat menjimatkan wang tunai di hotel dan penerbangan , dan lain-lain..

Jadi, metodologi terbaik untuk mengambil tindakan untuk menyelamatkan dari harga langit-roket hotel & Tawaran tambang penerbangan dan perkhidmatan lain adalah dengan menyamar lokasi sebenar anda (alamat IP) melalui perkhidmatan VPN. Kami harap anda berselancar dengan selamat, tempahan ekonomi dengan VPN dan perjalanan yang hebat!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments