Cabutan Piala Dunia: Analisis dan Ramalan Kumpulan mengikut Kumpulan

[ware_item id=33][/ware_item]

Jika anda ingin membaca Kumpulan FIFA oleh Analisis Kumpulan, teruskan membaca ini tetapi jika anda mahukan FIFA Semi Final dan Analisis Akhir daripada membaca Blog Baru:


Semula Final dan Analisis Akhir FIFA Worldcup dengan Ramalan

Cabutan itu dilakukan dan peringkat bola sepak terbesar adalah bersedia untuk mengalu-alukan pemain terbaik yang menyertai Piala Dunia FIFA 2018. Setiap kumpulan adalah kompetitif dan upsets boleh dilakukan oleh underdogs kerana bola sepak adalah mengenai mereka yang menyampaikan pada hari ini. Mari kita lihat kumpulan FIFA WorldCup 2018:

32 Pasukan dan 8 Kumpulan

Kumpulan A: Rusia, Uruguay, Mesir, Arab Saudi

Kumpulan B: Portugal, Sepanyol, Iran, Maghribi

Kumpulan C: Perancis, Peru, Denmark, Australia

Kumpulan D: Argentina, Croatia, Iceland, Nigeria

Kumpulan E: Brazil, Switzerland, Costa Rica, Serbia

Kumpulan F: Jerman, Mexico, Sweden, Korea Selatan

Kumpulan G: Belgium, England, Tunisia, Panama

Kumpulan H: Poland, Colombia, Senegal, Jepun

Sangat sukar untuk menentukan kumpulan mana yang menjadi "Kumpulan Kematian" tetapi kami akan menyerahkannya untuk anda membuat keputusan.!

Rusia, Perancis, dan England mendapat cabutan yang berfaedah. Sepanyol akan mengambil Portugal dalam Kumpulan B, manakala Argentina menarik satu daripada kumpulan pertama yang lebih sukar dengan Croatia, Nigeria, dan Iceland. Mexico, juara Concacaf, akan memainkan juara bertahan, Jerman. Dalam kumpulan "F" ia akan menjadi perlawanan yang baik antara pasukan Sweden dan Korea Selatan. Jepun juga boleh melakukan kejutan dan teruskan ke pusingan 16, mari tunggu dan lihat bagaimana keadaan akhirnya.

Analisis "A" Kumpulan:

Pasukan: Rusia, Uruguay, Mesir, Arab Saudi

Arab Saudi akhirnya layak untuk FIFA Worldcup selepas 2 kegagalan berturut-turut, dan mereka akan menghadapi tuan rumah, Rusia, dan semua orang sedang menunggu untuk menonton Piala Dunia FIFA hidup dalam talian. Kedua-dua pasukan lemah di atas kertas tetapi Rusia masih mempunyai sedikit kelebihan untuk menjadi pasukan rumah. Kumpulan itu seimbang dan satu-satunya pasukan yang pasti maju ke peringkat seterusnya tidak lain adalah Team Uruguay.

Ramalan: Kemungkinan Rusia dan Uruguay

Analisis Kumpulan "B":

Pasukan: Portugal, Sepanyol, Iran, Maghribi

Portugal dan Sepanyol menjadi pesaing panas untuk FIFA Worldcup, perlawanan hanya dalam kumpulan yang akan menjadi thriller kuku yang menggigit. Juga, kita tidak akan memandang rendah Maghribi, mereka telah mendapat kombinasi yang baik dan telah melakukan yang sangat baik dalam kelayakan, jadi anda lebih berhati-hati. Kumpulan itu juga mempunyai Iran yang telah melakukan cukup baik di bawah jurulatih Portugal, Carlos Queiroz, tidak sabar untuk melihat Iran vs Portugal pada 25 Jun.

Ramalan: Portugal dan Sepanyol tanpa keraguan!

Lihat Panduan: Bagaimana Menonton FIFA Worldcup pada Kodi

Analisis Kumpulan "C":

Pasukan: Perancis, Peru, Denmark, Australia

Jika Perancis mempunyai pilihan, mereka tidak boleh menulis naskah lebih baik daripada ini. Berada dalam kumpulan dengan Peru, Australia, dan Denmark, ia akan menjadi jalan mudah tetapi mereka tidak boleh mengambil mana-mana pasukan ringan; ia cawan dunia sudah tentu. Setakat kedudukan FIFA berkenaan Peru adalah yang paling lemah manakala Australia dan Denmark tidak sepatutnya menyusahkan pasukan Perancis dengan harapan mereka akan mendahului kumpulan.

Ramalan: Perancis dan Denmark untuk mendapatkan tempat di Pusingan 16.

Analisis Kumpulan "D":

Pasukan: Argentina, Croatia, Iceland, Nigeria

Argentina adalah kegemaran panas dari Kumpulan D, namun ia tidak akan menjadi secawan teh untuk mereka. Setiap pasukan seimbang dan boleh memberi masa yang sukar. Walaupun menjadi unggulan keempat, pasukan tidak boleh menganggap Nigeria seri lemah!

Pemain tengah Nigerian Wilfred mengatakan bahawa kunci untuk layak ke babak 16 adalah untuk memberikan 200% menentang Iceland dan Croatia, dua perlawanan pertama untuk Nigeria.

Tetapi kita masih tidak dapat memutuskan sama ada Kumpulan D secara harfiah adalah Kumpulan Kematian.

Ramalan: Argentina dan Nigeria Akan Teruskan

Juga Baca: Pasukan Terbaik untuk Menonton FIFA Worldcup 2018 ini

Analisis Kumpulan "E":

Pasukan: Brazil, Switzerland, Costa Rica, Serbia

Brazil tidak akan sangat iri hati terhadap Perancis, kerana mereka dapat menghadapi Costa Rica, Switzerland, dan Serbia dalam perlawanan kumpulan. Tetapi adakah ia benar-benar pertempuran untuk tempat kedua? Tidak, kami tidak fikir, siapa pun boleh mengatasinya; kali ini ia boleh menjadi Switzerland, mereka telah layak ke Piala Dunia keempat berturut-turut dan pasukan kelihatan cukup baik di bawah kapten Stephan Lichtsteiner.

Ramalan: Brazil dan Switzerland untuk Teruskan

Analisis "F" Kumpulan:

Pasukan: Jerman, Mexico, Sweden, Korea Selatan

Seperti Perancis dan Brazil, Jerman tidak akan mempunyai sebarang aduan. Satu lagi kumpulan bertarung untuk tempat kedua! Sweden bekerja keras tetapi tidak begitu mengagumkan, dan Korea Selatan mahupun Mexico mempunyai kualiti untuk menggagalkan juara bertahan. Dalam berita lain, kita mesti menghargai Korea Selatan Shirt rasmi pasukan Jersey, mudah-mudahan, mereka akan mengagumkan kami dengan permainan ini juga.

Ramalan: Jerman dan Sweden untuk Teruskan.

Analisis "G" Kumpulan:

Pasukan: Belgium, England, Tunisia, Panama

Pasukan Belgium boleh dianggap sebagai salah satu kegemaran untuk mencapai Semi Finals, pasukan mereka adalah salah satu yang terbaik dalam bola sepak antarabangsa sekarang, sekurang-kurangnya di atas kertas. Skuad muda itu, boleh dikatakan, dua pemain baik Liga Perdana; Eden Hazard dan Kevin de Bruyne manakala nama Adnan Januzaz dalam skuadnya tidak mungkin kerana prestasinya tidak konsisten dengan kelabnya dan dia mungkin tidak mendapat panggilan untuk kejohanan itu. Tunisia dan Panama mungkin tidak menarik perhatian kita, jadi England dan Belgium jelas akan mempunyai peluang yang lebih baik untuk pusingan 16.

Ramalan: England dan Belgium (Jika England tidak tercekik)!

Analisis "H" Kumpulan:

Pasukan: Poland, Colombia, Senegal, Jepun

Kumpulan ini sangat terbuka, pasukan Poland adalah antara benih paling lemah, dan Pasukan Colombia akan menghidupkan cita-cita penamat terlebih dahulu. Sukar untuk meramalkan bagaimana Jepun dan Senegal akan muncul pada acara terbesar.

Ramalan: Oleh itu, kita katakan Poland dan Jepun (yang tanpa pengiraan)

Tidak ada Amerika Syarikat, Jadi Tiada Piala Dunia Fun? Tidak!

Anda boleh memanfaatkan cawan dunia ini dengan bertaruh pada pasukan yang tepat untuk Tajuk Piala Dunia ini. Jadi di bawah adalah analisis kami yang akan membantu anda membuat pilihan yang tepat;

Juara bertahan Jerman dan Brazil adalah pemain pilihan 5-1 ketika ini, menurut pemain buku Paddy Power, yang juga menilai Perancis (6-1), Sepanyol (13-2) dan Argentina (8-1) sebagai pesaing yang serius untuk Piala Dunia. Negara tuan rumah, Rusia, adalah 33-1.

Rasa bertuah? mencari longshot hidup? Bet dengan tetangga: Mexico adalah 100-1.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments