Bolehkah VPN Melindungi Anda dari Hacker Dalam Talian? Mari cari.

[ware_item id=33][/ware_item]

Tidak hairan sekiranya anda mempunyai akaun atau laman web peribadi anda yang telah diretas, sekurang-kurangnya dalam era teknologi ini. Hacking, dalam satu cara, boleh diterima jika ia dilakukan untuk tujuan yang baik. Tetapi, bagaimana jika anda tiba-tiba mengetahui bahawa laman web syarikat anda telah diretas dan semua data anda telah didedahkan? Bukankah itu menakutkan, hanya berfikir mengenainya? Ia seperti menakutkan seperti terjatuh di tebing gunung. Jadi, kita perlu mencari jalan untuk melawan halangan ini. Kerana, jika entiti yang berlaku di dunia boleh mempunyai akaun mereka yang digodam, maka anda juga berada dalam senarai.


Penjenayah siber sentiasa selepas peluang dan anda mungkin tidak tahu betapa teruknya mereka boleh menjejaskan anda. Walau bagaimanapun, jika mereka telah meningkatkan kemahiran penggodaman mereka, kami juga mempunyai alat pertahanan kami untuk melarikan diri dengan bencana ini. Tidak hairanlah bahawa teknologi telah mengambil alih, dan setiap hari, kami mencari penyelesaian untuk mengeluarkan masalah yang tidak dapat diloloskan. Nasib baik, ada satu langkah untuk melindungi kewujudan dalam talian anda. Ya, kita bercakap tentang VPN. Ini adalah cara yang mudah dan mudah untuk mempertahankan aktiviti dan maklumat dalam talian anda.

Hacking Techs

Hacker sangat baik dengan teknik dan statistik mereka. Menggunakan beberapa teknik, penggodam boleh mengakses data sulit dan peribadi anda dengan mudah seperti butiran kad kredit, e-mel, kata laluan dan maklumat lain. Untuk menamakan beberapa, Keylogs, Eavesdropping, kecurian Cookie, Bait, dan Switch, terdapat banyak teknik peretasan di luar sana. Walau bagaimanapun, berita gembira adalah bahawa anda sentiasa boleh menggunakan VPN untuk menyemak imbas yang selamat.

lawan dengan vpn terhadap penggodam

Sekarang, mari kita bincangkan secara ringkas tentang apa sebenarnya perkhidmatan VPN, bagaimana ia dapat melindungi anda dari segala macam kecacatan dalam talian, dan bagaimana anda dapat menghindari serangan penggodam. Tidak dinafikan, VPN boleh bertindak sebagai penyelamat anda betapa sukarnya masalahnya.

Alamat IP Semasa Anda Mudah Dikesan - Semak IP anda menggunakan alat

Rangkaian Persendirian Maya

VPN, Rangkaian Persendirian Maya, nama yang berteriak untuk "Privasi". Ia adalah perkhidmatan yang paling fleksibel dan selamat untuk pengguna dalam talian. VPN boleh digunakan untuk menyemak imbas selamat, sambungan selamat, dan menyediakan alat privasi yang canggih juga.

  • VPN boleh melindungi anda daripada penggodam.
  • Ia boleh membuat torrenting selamat.
  • Ia boleh menyembunyikan identiti anda dalam talian yang menjadikan keseluruhan pengalaman dalam talian selamat.

Jadi, Yang VPN Harus Anda Gunakan?

Jika anda bercakap tentang VPN, terdapat pelbagai versi dan perkhidmatan yang tersedia yang setiap VPN datang. Walau bagaimanapun, mereka semua berbeza dengan cara mereka dan untuk memudahkan anda memilihnya, kami telah mencipta senarai pilihan utama kami yang boleh anda gunakan dan menjadikan pengalaman dalam talian anda lebih selamat dari sebelumnya. [/ Vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

NordVPN

Jika anda fikir anda tidak mempunyai privasi atau sedikit ketika melayari internet dan anda mencari penyelesaian untuk itu, maka tidak perlu lagi. NordVPN adalah VPN dibuat hanya untuk keselamatan / privasi orang sedar seperti anda.

Ia adalah VPN bukan pembalakan yang ketat, syarikat itu sendiri tidak log masuk ke data atau aktiviti pengguna, itu adalah dasar mereka. Selain itu, ia menawarkan ciri Kill Switch. Dengan semua kemewahan teknologi berteknologi tinggi ini, ia mendapat harga yang berpatutan. Oleh itu, kami percaya ia adalah pilihan yang tepat yang boleh anda buat segera untuk keselamatan dalam talian yang muktamad.

Kill Switch adalah ciri yang memotong aplikasi dan aktiviti apabila data anda terganggu oleh sesetengah pihak, ia secara automatik memecah aktiviti semata-mata supaya anda selamat menjelajah dan mencegah daripada penggodaman. Oleh itu, NordVPN dilengkapi dengan ciri-ciri yang kukuh pada harga yang berpatutan.

ExpressVPN

Dengan ExpressVPN, anda boleh menyemak imbas semua laman web tanpa perlu tahu bahawa data anda akan didedahkan. ExpressVPN menyulitkan dan melindungi data anda daripada mata prying. Ia tidak mengesan dan menjejaki alamat IP anda, lokasi, dan aktiviti dalam talian lain.

ExpressVPN juga memastikan data anda tidak dikongsi walaupun dengan VPN itu sendiri, jadi tidak ada kemungkinan maklumat peribadi anda untuk didedahkan kepada sesiapa sahaja. Dengan perkhidmatan yang berguna ini, penggodam juga tidak dapat mengesan aktiviti dalam talian anda dan sebagai hasilnya, anda boleh memiliki semua data anda dilindungi, dengan perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai.

IPVanish

Tidak hairanlah jumlah serangan siber telah meningkat dan itulah sebabnya ramai pengguna dalam talian kini mencari perkhidmatan yang boleh mengekalkan aktiviti dalam talian mereka tanpa nama. Oleh kerana kami tahu betapa pentingnya privasi untuk anda, kami memberi tumpuan kepada membantu anda mempelajari VPN yang paling boleh dipercayai dan berguna.

IPVanish adalah satu lagi alat VPN yang hebat yang membuat semua aktiviti dalam talian anda tidak dapat dilihat dan tidak dapat dicapai daripada penggodam. Ia dengan baik menyulitkan semua lalu lintas dalam talian anda yang pasti bermakna tiada siapa yang mempunyai keberanian untuk mengesan anda. Sambungan terenkripsi anda juga boleh menjamin anda daripada penggodam semasa anda menggunakan Wi-Fi percuma di kedai kopi kegemaran anda tanpa sebarang kebimbangan.

SaferVPN

Tiada apa-apa pun dalam hidup adalah percuma, malah internet percuma. Anda boleh duduk di tempat awam, menggunakan Wi-Fi percuma, tetapi masih berasa selamat. Tetapi, itu berlaku hanya apabila anda menggunakan VPN. Ini adalah cara yang ideal untuk anda melayari perkhidmatan dalam talian tanpa sebarang halangan. SaferVPN boleh menyulitkan sambungan internet anda dan anda boleh melindungi semua data peribadi anda dan mengelakkan serangan penggodam.

Apabila anda melayari laman web secara tanpa nama, anda boleh melindungi butiran dan transaksi kad kredit anda, butiran perbankan dan transaksi pertukaran peribadi anda. Peretas tidak akan mempunyai cara untuk masuk ke dalam aktiviti dalam talian peribadi anda kerana alamat IP yang anda akan gunakan akan menjadi tanpa nama dan tersembunyi oleh VPN.

Terdapat beberapa perkhidmatan VPN lain yang menawarkan ciri-ciri yang berbeza. Tetapi, terdapat banyak daripada mereka bahawa kita tidak dapat menyenaraikan semuanya di sini. Inilah sebabnya kami hanya menyebut yang terbaik kepada anda. Jadi, menyimpulkan ceramah di sini, kami ingin mengatakan lagi betapa pentingnya menggunakan VPN semasa melayari talian. Ia menyimpan data anda dengan selamat dan menjadikan pengalaman dalam talian anda lebih baik. Oleh itu, jika anda mahu ketenangan fikiran semasa menggunakan internet, cadangan VPN yang dinyatakan di atas akan memberi anda yang terbaik dalam hal ini.

Rujukan untuk Pengetahuan

Nichols, R. K. (2000). Mempertahankan aset digital anda terhadap penggodam, keropok, mata-mata, dan pencuri. McGraw-Hill Professional.

Stewart, J. M. (2013). Keselamatan Rangkaian, Firewall dan VPN. Jones & Bartlett Publishers.

Lubang, K. J., Dyrnes, E., & Thorsheim, P. (2005). Menguasai rangkaian wi-fi. Komputer38(7), 28-34.

Hanna, G. (2005). Mengekalkan rangkaian tanpa wayar terhadap penceroboh. Jurnal CPA75(4), 68.

Kredit imej: vpnunlimitedapp.com & betternet.co

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments