Black Friday VPN-tilbud & ThanksGiving-måltider – All hag til Black Friday-salg!

[ware_item id=33][/ware_item]

Black Friday er speciel af mange grunde. Først markerer det dagen efter Thanksgiving, som er en af ​​årets mest populære begivenheder. Det har ikke kun kulturel og traditionel betydning, men også verdslige fordele. 


Ah, du tænker sandsynligvis på det mundvandende, specielle Thanksgiving måltid, der tilfredsstiller dine smagsløg og efterlader utødelige familiemiddagsminder bag. Men vi taler også om det fantastiske salg, du støder på, når Black Friday rammer kalenderen. Nogle af de shopaholic mennesker venter endda på shopping og ser op til disse rabatter, som du ellers aldrig får se nogen anden tid på året. 

Online shopping er så udbredt, at selv hvis butikkerne tilbyder varer væk for et par dollars, får de stadig en masse overskud i slutningen af ​​dagen. Derfor holder folk forud for dette enorme salg og rabatter øje med deres yndlingsbutikker til enhver tid at sælge salg. Men hvad med tech elskere?

Ligesom disse brandede rabatter er vantro og uimodståelige på Black Friday Sale, så er Black Friday's bedste VPN-tilbud for teknologiske savvies, der ønsker at holde deres enheder sikkert og beskyttet. VPN'er er alle virtuelle, og du ved, at Black Friday handler om internettet. Rabatter tilbydes af e-handelswebsteder. Men der er også en trist sandhed bag al denne glæde. Hvad kunne det være??

Er du beskyttet mod Black Friday-salget?

Du er sikker! Grunden til, at du har brug for VPN-beskyttelse denne Black Friday, er, at mange salgsbannere, cookies og meddelelser ved disse store lejligheder er falske. Disse er beregnet til ondsindede grunde enten til økonomiske eller datatyveri. For at være sikker på Internettet, mens du søger efter dine foretrukne salgsvarer, har du brug for en Black Friday VPN-aftale.

Den anden grund til at få en VPN til dig selv, især ved denne lejlighed, er, at enhver udbyder tilbyder sådanne tilbud, rabatter og kuponer, som de ikke vil tilbyde hele året rundt. Nogle af Black Friday VPN-tilbudene er over 50% rabat og i en længere varighed end normalt. 

Så hvis du vil købe en VPN til disse fordele, kan du tjekke listen over 5 bedste Black Friday VPN-tilbud denne gang. Efter disse tilbud giver vi dig nogle velsmagende tip til dit Thanksgiving måltid i 2019.

5 bedste Black Friday VPN-tilbud og rabatter:

NordVPN

Brugere forventer altid en smuk aftale fra NordVPN, som aldrig ophører med at overraske, hver gang en ny begivenhed rammer kalenderen. Denne gang på Black Friday har NordVPN været i overensstemmelse med at overraske os. 

De har lanceret deres 3-årig + 3-måneders gratis aftale hvilket koster $ 3,49 per måned. Brugere er altid på udkig efter længere tilbud, og der er de med en dejlig 70% rabat på aftalen oven på. Så at spare en sådan aftale med en 30-dages pengene-tilbage-garanti og alle disse fejlfri tjenester ville være en stor miss!

ExpressVPN

Selvom det er den dyreste VPN derude, er den stadig den bedst sælgende. Hvorfor? På grund af dens pletfri tjenester og kundepleje. Så for deres Black Friday VPN-deal tilbyder de en stor rabat på 49%. Så denne Black Friday Deal Expressvpn er så lav som $ 6.67 / pr. Måned på deres årskonto + 3 måneder gratis, hvilket tidligere koster dig ca. 13 dollars om måneden.

besøg hjemmeside

IPVanish

ipvanish priser

En anden udbyder, der har opretholdt et godt omdømme i en kortere tidsperiode end normalt kræves i denne branche for at indstille dine kløer. Til deres Black Friday VPN-deal tilbyder de en kortere aftale på 1 år end forventet, hvilket næsten altid er sag med IPVanish for at tilbyde en maksimal længde af den årlige aftale. 

Det betyder dog ikke, at denne udbyder ikke overrasker os på andre måder. Hvis du ser deres websted første gang, er prisen for denne årlige aftale 3,25 $ pr. Måned med 73% rabat. 

Så dette er den rigtige aftale for Black Friday, som er temmelig god at vide, hvilken slags spot-on-kryptering denne udbyder tilbyder. Det leveres med en rimelig 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Privat internetadgang

Også kendt som PIA, er denne udbyder altid til stede på listen over pålidelige VPN'er. Bortset fra deres fantastiske tjenester tilbyder de også en fantastisk pakke, der er så økonomisk. Deres Black Friday-aftale er for en 1 år aftale, der koster $ 3,33 per måned sparer dig en forbløffende 67%. De har et ganske stort antal servere over hele kloden, siger 3160+, hvorfor deres VPN manifesterer en stor hastighed.

CyberGhost VPN

CyberGhost er også en fantastisk VPN. Nogle af dens bedste funktioner inkluderer;

Annonceblokering, skjul af IP-adresse, no-logs, globale servere, sikre transaktioner og samtaler, malware-blokering og multi-platformbeskyttelse osv.. 

CyberGhost fokuserer på deres brugers online sikkerhed og har tjent folks tillid ved at være tro mod deres ord gennem årene.

Black Friday Deal i år

79% rabat på den 3-årige plan

Pris med rabat: $ 2,75 / måned

45-dages pengene-tilbage-garanti

VyprVPN

Sidst men bestemt ikke mindst. Vi må sige efter at have testet det, at Vyprvpn har den rigtige kryptering og hastighed, som alle leder efter i en VPN.

Denne Black Friday koster deres premium-plan $ 6,67 / måned for første år med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Du kan tilslutte 5 enheder samtidigt.

Tips til Thanksgiving måltider

Lad os tale noget rigtig ved denne store lejlighed nu. Jeg er sikker på, at I alle skal planlægge en sund Thanksgiving-middag og skal være med til at invitere nogle specielle gæster til festen, fordi Thanksgiving handler om gæstfrihed, broderskab og taknemmelighed. De fleste familier følger den traditionelle Thanksgiving-menu, som normalt har et Tyrkiet, middagsruller, nogle bagte og ristede grøntsager, en tærte og en speciel salat. Og ja, vin… for himlenes skyld! 

Men hvis du planlægger at tilføje et kirsebær på toppen af ​​din traditionelle Thanksgiving-middag, der har den samme essens som gammel tid, men smager moderne, skal du følge nogle af de bedste tip, jeg har samlet for at sømme din Thanksgiving-middag 2019.

Se Cyber ​​Monday VPN-tilbud>>

Ess et skarpt flået Tyrkiet

Thanksgiving uden kalkun kan næppe tænkes. Imidlertid sker der sikkert en tør, smagsløs kalkun, som nogle gange er tilfældet, når du ikke ved, hvordan man gør det til mundvand. En kalkun kød har smagen, men hvis den ydre hud ikke er sprød, smager det bare som hvor gammel og kølet pommes frites smager, kedelig og smagfri. Så følg nedenstående 3 enkle tip for at sømme din crip-skinnede kalkun.

Dehydrer: Saltning er vigtig, men det er også at slippe af med fugtigheden fra huden. Husk, fugt er god indvendigt, mens det er en ødelæder på ydersiden. Blot tør det, og lufttørre det også for at sikre, at huden er dehydreret.

Fedt: Efter tørring af huden grundigt er der et andet trin, der er ekstremt vigtigt for sprød hud. Smør huden med en pensel. Du kan smøre det med smør eller madolie, vi har kun brug for noget fedt.

Imidlertid er smør bedre, da det også har en dejlig aroma. Ved smøring mener vi kun et tyndt lag fedt og ikke masser af det. Efterhånden som fedt lettere brændes, vil det give den dejlige gyldne farve på din hud, som skjuler en sprød i den.

Unlid: På nuværende tidspunkt må du have forstået, at fugt er en fjende for sprød hud. Når vi lægger et låg på skålen, blokeres damperne, der producerer fugt. Så uanset hvor meget du tørrer huden, før du lægger den i ovnen, hvis du dækker din kalkun, vil den svede overalt i ovnen, og resultatet bliver slap og blød hud.

Krydret græskar middag ruller

Middagsruller er også obligatoriske på et Thanksgiving-middagsbord. Krydret middagsruller smager dog bedre end søde eller bare salt og peberede. Her kan du prøve denne DIY-krydderikombination til din middag ruller denne Thanksgiving-middag.

Normalt går folk med færdiglavet græskarpai-krydderi, som naturligvis har en lille forskel fra forskellige virksomheder. Det er ganske nemt at lave dit eget DIY-krydderi til græskar middagsruller, der smager himmelsk. Denne krydderkombination har et strejf af østligt køkken, så det vil være noget mellem østlig og vestlig smag. Du kan opbevare dette krydderi og bruge det, hver gang du laver de lækre krydret græskarmiddagsruller.

Denne kombination giver ca. 4 spiseskefulde, hvilket er nok til ca. 40 middagsruller. Du har brug for 3 ½ teskefulde af dette krydderi til fremstilling af 12 middagsruller.

For at fremstille DIY-krydderiet har du brug for:

2 tsk malet ingefær
½ tsk malet muskatnød
1 tsk malet nelliker
4 tsk malet kanel
1 tsk knust tørret basilikum
½ teskefuld oregano
½ knust timian
½ knust rosmarin
1 tsk cayennepeber
2 tsk malet koriander
½ tsk malt kumminfrø
½ tsk peber
1 tsk knust korianderfrø

Ristet peanutpurée / -sauce

Nødder er også essensen af ​​et Thanksgiving middagsbord. Når de fleste familier ikke betragter nødder som så vigtige, er det helt sikkert et godt match til både dine middagsruller, Tyrkiet eller endda pasta, hvis du planlægger en. Det skal bare være i forskellige konsistenser, og det kan gå med, at alle tre bliver det perfekte match hver gang. 

Ikke mange af jer må have prøvet en ristet jordnøddesaus. Hvis du vil gøre din Thanksgiving-middag 2018 lidt mere speciel, kan du prøve denne mundvandende, ristede peanutpuré / -sauce til din familie. Se opskriften på vores Thanksgiving jordnøddepure / -sauce. Dette serverer omkring en lille isskål med sauce.

Du mangler:

2 ″ skrællet stykke ingefær (lav en pasta i en blender)
2 små fed hvidløg (lav en pasta i en blender)
1 kop cremet usaltet jordnøddesmør
2 spsk frisk limesaft
4 spsk soja med lavt natriumindhold
2 tsk lysebrunt sukker
3/4 teskefuld knust rød peber flager
5-6 ristede cashewnødder (lav en pasta i en blender)
Kærnemælk (tilsæt alt efter den nødvendige konsistens, ca. 2 spsk. For tyk konsistens)
Salt efter smag

Forberedelse

  1. Tilsæt lidt smør i en gryde for at smøre det. 
  2. Tilsæt nu ingefær hvidløgspasta i gryden. 
  3. Kog indtil det bliver en skygge mørkere, men ikke gylden. 
  4. Tilsæt cashewepasta og gør hele pastaen gyldenbrun. 
  5. Tilsæt nu jordnøddesmør og kog, indtil alle ingredienserne er blandet sammen. 
  6. Sørg for ikke at koges for meget, den må ikke miste sin fugtighed. 
  7. Tilsæt nu resten af ​​ingredienserne, hvorefter mælken efterlades. 
  8. Tilsæt 2 spiseskefulde vand, og lad det koge i 5 minutter, dækket og på lav flamme. 
  9. Afdæk og tilsæt kødmælk så meget, som du vil tynde pastaen og kog i yderligere 5 minutter, indtil den bliver glat i tekstur. 
  10. Serveres ved stuetemperatur.

Konklusion

Black Friday markerer traditionelle og verdslige velsignelser. Dagen før det vandes i munden, mens selve dagen giver os kæbedråbende rabatter. VPN'er er ikke bagud i dette løb. Alle udbydere tilbyder utroligt salg, som du ikke får se resten af ​​året. 

Vi har drøftet nogle fantastiske Black Friday VPN-tilbud, som er gode nok til at gribe inden Black Friday, så du kan forblive beskyttet, mens du handler online på forskellige websteder til tøj, sko eller noget af dit valg denne gang.

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments