Beste Torrent-websites van 2019 – Laat het Torrenting beginnen!

[ware_item id=33][/ware_item]

In de zomer van 2016 werd een van de populairste torrent-sites gesloten, Kickass Torrents. Het was een enorme klap voor torrent-sites en hun frequente gebruikers. De Amerikaanse regering voerde een operatie uit in samenwerking met de Motion Picture Association of America (MPAA). De belangrijkste werden meer bewaakt naarmate de autoriteiten vastbesloten werden in hun optreden tegen piraterij. Tegelijkertijd ontstond er een gat in de torrentmarkt. Verschillende torrent-sites haastten zich om de lege plekken in te vullen die door de meest succesvolle zijn achtergelaten.


In feite is de torrent-site met het meeste verkeer niet noodzakelijk de beste. U moet dus kijken welke het beste bij u past. Ze hebben allemaal verschillende functies en beleid, dus lees er wat meer over voordat je blindelings instapt en teleurstelling tegenkomt. Bekijk de top torrent-sites 2019 die vaak door gebruikers worden aanbevolen.

The Pirate Bay

Velen beweren dat de toepasselijke naam torrent-site, The Pirate Bay, de grootste was, en niet Kickass Torrents. Het is een go-to torrent-site voor miljoenen gebruikers wereldwijd. Het werd opgericht rond 2003. De eerste indruk van The Pirate Bay is dat het heel eenvoudig is. Het is absoluut gebruiksvriendelijk, dus het is perfect voor beginners en voor degenen die niet fervent surfers zijn. The Pirate Bay heeft een geweldige reeks snelle links. Je kunt daar door recent geüploade torrents bladeren. Bekijk tv-programma's, muziek, top 100 torrents, audio, video en apps. Ze bieden ook een blog voor begeleiding en een forum voor discussie.

Bekijk: de beste VPN voor anonieme torrenting

RARBG

Deze is niet zo oud als The Pirate Bay, maar het is nog steeds een van de meest populaire torrent-sites vandaag. Het verscheen voor het eerst op het toneel in 2008 en heeft nu een hogere rang bereikt dan veel van de grote concurrenten die er nog ver achter staan. RARBG biedt een complete catalogus waarin u kunt bladeren en torrents kunt kiezen. Je kunt het gedeelte 'Nieuws' bekijken voor updates en kijken of hun Top 10 je misschien interesseert. Een lijst met nieuwe torrents is te vinden op hun homepage. Klik op "Box Office" voor de nieuwste en populairste films. U kunt vanaf de startpagina inloggen, wat best handig is. Hun lijst met categorieën omvat muziek, films, games, software en tv-shows.

YTS.AG

De volgende optie is uniek en richt zich specifiek op gebruikers die op zoek zijn naar YTS aka YIFY torrents. Dit beweert de enige torrent-site te zijn voor deze specifieke variëteit aan torrents, hoewel er geen officieel verband bestaat tussen deze twee. Niettemin is YTS.AG een geweldige plek om YIFY-torrents van je favoriete films te krijgen. Een pluspunt is dat ze ze bieden in 720p, 1080p en 3D-resolutie, zodat u kunt kiezen wat u wilt. Een andere claim die ze maken is dat je torrent snel zal worden gedownload vanwege hun relatief kleinere bestandsgrootte. Helaas is hun gebruikerservaring in dit opzicht niet zo indrukwekkend.

Lees ook: Hoe u uw Torrent IP-adres kunt controleren

Torrentz2

Net als Kickass Torrents was Torrentz.eu de favoriet onder gebruikers voordat het vrijwillig werd afgesloten in augustus 2016. Ja, 2016 was een triest jaar voor de torrentwereld. Gelukkig, voor fans van Torrentz.eu, dook er snel een kloon op. Torrentz2.eu is exact hetzelfde als Torrentz.eu. Het is in wezen een copycat die is gemaakt met als enig doel de torrentreus te vervangen. Het is zo goed dat je met een vertrouwde lay-out kunt werken en kunt genieten van torrents van hoge kwaliteit. Ze beweren een "meta-zoekmachine en multi-search" -systeem te zijn. Je kunt hun lijst met geïndexeerde sites snel vinden in het gedeelte 'Help' als je nieuwsgierig bent.

1337x

Lay-out en ontwerp zijn erg belangrijk voor een torrent-site omdat gebruikers probleemloos zoeken en downloaden willen. 1337X valt op door zijn gebruikersvriendelijke ontwerp dat veel duidelijkheid biedt voor een nieuwe bezoeker; ze besteden duidelijk aandacht aan details. Je zult onmiddellijk kleine veranderingen in hun website opmerken volgens het huidige seizoen. Ze hebben een kerstthema en een snelle link naar vakantiefilms op hun startpagina in december. Ze bieden alternatieve domeinen voor het geval een van de films wordt geblokkeerd. 1337X geeft ook het "Beste van de week" weer. Ze hebben niet alleen kerstfavorieten, maar ook buitenlandse filmfavorieten voor een verbeterde zoekfunctie. U kunt ook door torrents bladeren voor tv-programma's, games, applicaties en andere. Er zijn ook snelkoppelingen voor meer categorieën aan de rechterkant, waaronder muziek en documentaires.

Lees ook: Verschil tussen proxy, VPN en Tor

EZTV.AG

Deze verschilt nogal van de vorige keuze, maar we hebben het toch tot de top torrent-sites 2018 gemaakt. De lay-out van de website lijkt een beetje rommelig, maar de belangrijke aspecten zijn nog steeds gemakkelijk te vinden. U kunt inloggen vanaf de startpagina bovenaan. De zoekbalk ligt ernaast zodat u tijd kunt besparen. De lijst met tv-programma's, het forum, de Help en de veelgestelde vragen staan ​​er precies boven. Zoals de naam al doet vermoeden, richt EZTV.AG zich vooral op tv-shows. Een unieke zoekfunctie hier is dat u kunt beslissen of u de video met een resolutie van 480p of 720p wilt. Omdat het een controversiële geschiedenis heeft met betrekking tot eigendom, kiezen sommige gebruikers ervoor om het te boycotten.

Torrentdownloads

Als er een blokkering is, kunt u zeker alternatieve links vinden met een snelle Google-zoekopdracht of door het gebruik van een betrouwbare VPN. Het ontwerp en de lay-out doen denken aan Kickass-torrents, dus dat is een goede zaak. Het hoofdmenu aan de rechterkant bevat categorieën zoals muziek, films, anime, boeken, games en software. Het heeft zelfs snelle links voor torrents van de dag ervoor en die specifieke dag. Je kunt ook de populairste torrents van elke categorie op de startpagina zien. Er is een no-nonsense zoekbalk rechtsboven.

Lees ook: Hoe veilig en legaal Torrent

Limetorrents

Dit is vergelijkbaar met Torrentdownloads in gebruikerservaring. De zoekbalk bovenaan heeft echter filters op basis van categorieën zoals muziek, films, afbeeldingen, mobiel, volwassenen, enz. Het is geweldig dat je gemakkelijk links kunt vinden voor de "Top Torrents" en "Nieuwste Torrents". U kunt ook elke categorie afzonderlijk van de lijst aan de rechterkant doorbladeren.

Welke torrent-site is jouw persoonlijke favoriet? Deel met ons je persoonlijke favoriete Torrenting-site voor 2019 en laat ons ook weten als we iets hebben gemist. Veel plezier met Torrenting!

James Rivington Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this
No comments